Találatok a következő kifejezésre: 5 hós van. Mennyit (15 db)

Mi a napirendje 3, 5 hós babátoknak? Mennyit van ébren egyszerre, mennyit alszik, hányszor eszik?

A kislányom 2 órát tud ébren tölteni, utána elálmosodik és 1,5-2 órát alszik, kivéve a babakocsit, ott csak fél órát hajlandó. Csak szopizik, de azt 2-3 óránként. Nincs pontos id?höz kötve az étkezés, amikor látom rajta, hogy kér, megszoptatom.

Legjobb válasz: Az enyém tápszeres: 7, 10, 13, 16, 19:30- kor van kaja és este 8- tól egész éjjel alszik kb. reggel 6- ig. Kaja után mindig alszik õ is 1,5- 2 órákat.

Az enyém tápszeres: 7, 10, 13, 16, 19:30- kor van kaja és este 8- tól egész éjjel alszik kb. reggel 6- ig. Kaja után mindig alszik õ is 1, 5- 2 órákat.
Az en lanyom 6-7kor kel, szopizik keveset es visszaalszik9-10ig.Utana pelus csere, eves es meg delben kimegyunk 1-2orara setalni, babakocsiban elalszik ahogy kiviszem, de fel ora mulva felkel.1-2fele eszik, jatszik 1-2 orat egyedul, 5-6korul eggyut jatszunk, tornaszunk, 6kor furcsi, eves.Este 7-9kozott elvan, jatszik, 9utan eszik es alszik.Tehat aludni csak ejjel alszik, reggel es a friss levegon.

5 hós babátok mennyit van kézben napközben?

5 hós kisfiam gyakorlatilag egész nap kézben lenne, ahogy leteszem, sírni kezd. Hogyan tudnám leszoktatni róla? Hogy tanítsam meg neki, hogy egyedül is ellegyen? Semmit nem tudok t?le csinálni, nem a foga, nem a hasa fáj, nem fizikai baja van.

Legjobb válasz: Nálunk ennyi idõsen folyamatosan a hátamon volt mei taiban, én meg így mosogattam, fõztem, teregettem .... Azután úgy 7 hónapos korában úgy döntött, hogy elég volt, azóta csak közlekedéshez veszem föl, vagy ha nagyon nyûgös (most jön a foga).

Nálunk ennyi idõsen folyamatosan a hátamon volt mei taiban, én meg így mosogattam, fõztem, teregettem .... Azután úgy 7 hónapos korában úgy döntött, hogy elég volt, azóta csak közlekedéshez veszem föl, vagy ha nagyon nyûgös (most jön a foga).
Az enyémek már nagyobbak.(10 hós, és 2 éves).Soha nem voltak kézben, csak evés és öltözés közben.Nagyon ritkán vettem fel õket, akkor ha valamilyen bajuk volt, de akkor is csak addig, amíg nem nyugodtak meg.Elvoltak a kiságyukban.Akkor sem vettem fel, ha unalmukban sírtak.Mindkettõnknek így volt a jobb.Én végezhettem a dolgomat, õk pedig mozoghattak úgy, ahogy akartak.Ha a kezedben van állandóan, hogy tud forogni, kúszni-mászni stb ? Ha már felszoktattad, akkor nehezebb lesz visszaszoktatni az ágyába.De választhatsz, vagy hordozod továbbra is vagy kibírod, hogy néhány napig sír az ágyában.Elég hamar abbahagyja majd a sírást, és ellesz az ágyában, vagy a játszószõnyegen egyedül.Az esti evés és fürdetés elõtt játszatok együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Megnyugtató, hogy más is így van. (12.01-es vélemény)Az én fiam is hasfájós volt, és sokáig (2hós) sárga is. Vannak napok, mikor jobban elvan, de általában igényli a társaságot, és ránk is igaz: én unom meg elõbb a sírását, õ nagyon kitartóan és keservesen tud sírni.

16-17 hós babátok mennyit hízik havonta? Miket eszik? Ha pl. kenyeret eszik akkor abból mennyit, és mit tesztek rá? 5 foga van még csak és nem mindent tud elrágni!

Legjobb válasz: Egy évesen 10 kg, 18 hónaposan 10,8 kg lányom. Állandó a mozgás, szaladás, tele a térde prezúrral. (Szerintem õ az egyetlen, aki 30 fokban is emiatt térnadrágban közlekedik)Szinte mindent eszik, de mennyiséget semmibõl. Szerencsére szereti a gyümölcsöket, most a barack a menõ és a görög dinnye. A szõlõ is az lenne, de az egyszer már meghajtotta, szóval azzal óvatosak vagyunk. 14 foga van, most jön még 2. A kenyérre margarin kerül, májkrém, kenõs sajt, felvágott. De ezekbõl alig eszik.

Egy évesen 10 kg, 18 hónaposan 10, 8 kg lányom. Állandó a mozgás, szaladás, tele a térde prezúrral. (Szerintem õ az egyetlen, aki 30 fokban is emiatt térnadrágban közlekedik)Szinte mindent eszik, de mennyiséget semmibõl. Szerencsére szereti a gyümölcsöket, most a barack a menõ és a görög dinnye. A szõlõ is az lenne, de az egyszer már meghajtotta, szóval azzal óvatosak vagyunk. 14 foga van, most jön még 2. A kenyérre margarin kerül, májkrém, kenõs sajt, felvágott. De ezekbõl alig eszik.
17 hónapos a lányom. Egy évesen 8150g volt. 15 hónaposan kb. 9kg. Most 9, 5kg. Már vérvételen is voltunk, mert a dokinõ szerint túl vékony, de nem vashiányos. Sokszor eszik keveset. Ha kenyeret eszik, akkor kb. egy szeletet, de a margarinon és zsíron kívül nem fogad el mást rá. Ezeket is nagyritkán kéri, inkább simán eszi. Minden mást- zöldség, gyümölcs, hús- megeszik. 12 foga van.

Mennyit sétáltok 5 hós babával? Panelba lakunk, naponta kb.1, 5-2 órát sétálunk. Elég neki ennyi? Születése óta így van.

Legjobb válasz: Én csak reggel 8-9ig megyek vele ha megyek,mert nagyon meleg van. Amíg nem volt ennyire jó idõ,addíg 2-3alkalommal is mentünk naponta.Mi is panelban lakunk. Én napallergiás vagyok,és a kislányom sem igazán szereti ezt a meleget. Csak nyüszög a kocsiban,nem tud aludni sem,még ha árnyékos helyet találunk akkor sem. Így itthon maradunk :o(

Én csak reggel 8-9ig megyek vele ha megyek, mert nagyon meleg van. Amíg nem volt ennyire jó idõ, addíg 2-3alkalommal is mentünk naponta.Mi is panelban lakunk. Én napallergiás vagyok, és a kislányom sem igazán szereti ezt a meleget. Csak nyüszög a kocsiban, nem tud aludni sem, még ha árnyékos helyet találunk akkor sem. Így itthon maradunk :o(
Szia, az enyém is 5 hós. Korábban délelõtt mindig sétáltam vele 1-másfél órát, mert akkor még hûvös volt és aludt. Most, hogy melegebb van, és nézelõdni is szeretne, nem marad meg a babakocsiban, üvölt és zeng az egész utca. Úgy döntöttem, ennek nincs értelme, ezért csak az erkélyre viszem ki, estefelé pedig az apjával szoktunk menni ide-oda, többnyire összekötjük az intézendõ dolgunkkal, tegnap pl. jött velem a fogorvoshoz.
Délelõtt csak ritkán megyünk le. Ha feltétlen kell valami a boltból, vagy orvoshoz, védõnõhöz. Délután szoktunk, de tegnap 5 óra után mentünk le, háromnegyed óra után futottunk fel, annyira nyomasztó volt a meleg. Itthon sokkal jobb, be van sötétítve, fázni nem fázunk, de kellemes az idõ. Ha kellemes a klíma kint, akkor megyünk másfél 2 órát, hacsak nem külsõ program van, családdal a telekre megyünk, barátnõvel délután a várost járjuk. De ez a ritkább. Szerintem elég neki ennyi levegõ, többet nem bír a babakocsiban!
Igaz, mi már lassan 7 hónaposak vagyunk, de mi is ennyit sétálunk (illetve sétáltunk 5 hósan). Este 6-6, 30 között indulunk, s amíg bírjuk apával vagy éhes nem lesz a pici, rójuk a köröket. Szerintem ebben a nagy melegben csak kora reggel vagy késõ este kellemes számukra is a séta, akkor tudnak nézelõdni, mert még/már nem tûz annyira a nap, illetve nem verõdik vissza a különbözõ tárgyakról. Ha nem elég neki ennyi, hidd el, hogy jelezni fogja. Az én kisfiam estefelé már meg van õrülve, s ha valami miatt nem tudunk idõben elindulni, elkezd nyüszíteni, amit csak akkor hagy abba, ha beletettük a babakocsiba. Addig megy az ordítás, hiába csinálunk vele bármit. Ha korábban hazajövünk, s még nem nézelõdte ki magát, akkor is megy a hiszti, igaz, akkor a fürdetéssel már könnyebb elterelni a figyelmét.

Mit játszotok 5, 5 hós babával, mire tanítgatjátok, és milyen játékai vannak? Illetve mennyit foglalkoztok vele?

Ha elvan magával,akkor én hagyom,és csinálom a dolgom,vagy netezek ilyesmi.

5 hós fiú babátok mennyi kg+cm? Miket tud már? Van foga?

Legjobb válasz: enyém másfél hét múlva tölti be az 5. hónapot. majdnem 7 kg, nem tudom milyen hosszú, 4hósan 66 volt, gondolom most 1-2vel több.:) foga nincs de folyton csorog a nyála, lassan vele fogjuk locsolni a kertet. hasról hátra fordul, hátról oldalra, már majdnem hasra. rövid ideig már megmarad négykézláb, mikor leteszem, ha magát tolja föl, csak pár másodpercig bírja. nyúl mindenért és ha megfogta rögtön teszi a szájába : )

enyém másfél hét múlva tölti be az 5. hónapot. majdnem 7 kg, nem tudom milyen hosszú, 4hósan 66 volt, gondolom most 1-2vel több.:) foga nincs de folyton csorog a nyála, lassan vele fogjuk locsolni a kertet. hasról hátra fordul, hátról oldalra, már majdnem hasra. rövid ideig már megmarad négykézláb, mikor leteszem, ha magát tolja föl, csak pár másodpercig bírja. nyúl mindenért és ha megfogta rögtön teszi a szájába : )
Született 3810g, 51 cm. Pont 5 hósan 7700g, 71cm. Csak anyatejes.Foga most készülõdik. Oldalra forog, hasra néha, ha kedve van, egyszer kétszer sikerül vissza is. Játszik a játékaival, sokat "beszélget", sikoltozik. Ha más ölében van, karjait nyújtva kéredzkedik hozzám. :) A lábacskáit megfogja és a szájába tömi. A zoknit leveszi. :) A cumit még mindig fél méterre tudja kilõni. :) )))))
jah és ha fogjuk a kezét ülésbe húzza magát, és pár percig egyensúlyozik.
nincs foga
A kérdező hozzászólása: Az én fiam 7500g és 65 cm. Neki sincs még foga, de szerintem már nem sok kell... Még nem forog, de nagyon próbálkozik, próbálgat p is felülni... :) ) Folyton dumál, beszélget. 2 napja kóstoltatom vele az almát, csak szopizik még.
a fiam 1 hét múlva lesz 5 hós õ 8kg 10 dkg és 65 cm volt 2 hete Próbál forogni de még csak oldalra sikerül neki ülésbõl felhúzza magát és próbál ülni, nagy akarattal Sokat beszél, és nagyokat kacag mindig mosolyog Kivéve ha valami gondja van akkor ordít :D Eljátszik egyedül nagyon sokáig, ha valaki nem szimpatikus neki akkor addig hisztizik még el nem megy az illetõ :) imád fürödni és huncutkodni, ja és eszünk már több mindent a banán és a sütõtök a kedvence
ja és nekünk sincs még fogunk de gondolom hamarosan mert nyálzunk ezerrel
5 hó + 4 naposan 8300 gramm és 70 centi a kisfiunk (3600 grammal és 55 centivel született). Anyatejet és tápszert nagyjából 2/3 arányban kap. A hozzátáplálást még nem kezdtük el, a hétvégén szeretném elõször kóstoltatni. Hátról hasra forog, nyúl a játékokért (konkrétan letépi a játszószönyeg ívérõl õket), a feje mellett lévõket felveszi, 2 napja nyújtogatja a nyelvét, sikongat és gagyarászik egész nap.

Mit csinál 7.5 hós babátok? És mennyi kiló? Mennyi fogacskája van? Kúszuk már vagy már lépeget?

Legjobb válasz: Mászik, felül és feláll és egy darab foga sincs. 8kg kb. és 74cm.

Mászik, felül és feláll és egy darab foga sincs. 8kg kb. és 74cm.
A kérdező hozzászólása: Bocsika nem úgy akartam írni Kúszik már vagy lépeget is?
Ül, feláll, kúszi próbál, 5 foga van és 7 hós...:-)
8 hónapos, 7.8 kg és 70cm, lány.Felül magától kapaszkodás nélkül, feláll egyedül, ha van mibe kapaszkodni, be nem áll a szája, mászik, próbálkozik kapaszkodás nélkül állni, de ez 1-2 másodpercig sikerül és lehuppan :-) Nagyon érdeklõdõ.Fogunk még nem jött ki egy sem.
8 kg, 74 cm. Tud: kúszni, mászni, kutyázni. Szépen ül, ha ültetem, de magától nem. Állni sem akar még :)
utolsó elõtti vagyok.Ja, kutyázni a lányom is tud :-)Turkál az orrába, húzza a fülét és a pofáját a kutya meg tûri:-)
Mászik, felül, feláll, tapsol, 10.20kg és 76 cm.Ja és két foga van.
Hú, hát az én kislányom "csak" forog, de édesen gügyög, most kezdi "sütni a kalácsot". 7 kg 69cm.

Olyan kérdésem volna van itt olyan anyuka akinek 3 gyermeke van? Mennyire nehéz? Nekem van egy 4.5 éves és egy 12 hós lánykám. De szeretnénk 3 babát. Szerintetek?

Legjobb válasz: nekem 4 éves és 16 hónapos van és én is szeretnék harmadikat. Mostanában rengeteget vigyázok a barátnõm fiára aki 2 éves. Nagyon jól elvagyunk. Egyáltalán nem nehéz. egyszerre alszanak el dél-fél egy körül, minden csak szervezés kérdése. nyilván nehezebb lenne ha egy újszülött lenne és nem 2 éves de szerintem azt is meg lehetne oldani. Vannak persze nehéz idõszakok, de ha azokat túléljük, akkor utána már minden sínen lesz. Párom még meg akarja várni hgoy beköltözzünk a házunkba és csak akkor kezdjük a 3. babaprojektet.

nekem 4 éves és 16 hónapos van és én is szeretnék harmadikat. Mostanában rengeteget vigyázok a barátnõm fiára aki 2 éves. Nagyon jól elvagyunk. Egyáltalán nem nehéz. egyszerre alszanak el dél-fél egy körül, minden csak szervezés kérdése. nyilván nehezebb lenne ha egy újszülött lenne és nem 2 éves de szerintem azt is meg lehetne oldani. Vannak persze nehéz idõszakok, de ha azokat túléljük, akkor utána már minden sínen lesz. Párom még meg akarja várni hgoy beköltözzünk a házunkba és csak akkor kezdjük a 3. babaprojektet.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a válaszodat!! Nem tudom nekünk is mikor sikerül majd mert 1 évig fogamzásgátlót szedtem most hagytam abba... Reméljük hamar sikerül majd meg hát az a 9 hónap még a pociban lehet hogy lesz addigra 2 -2.5 éves is a kicsi majd... Hát remélem minden jó lesz... Most is nehéz kicsit a nagyobbikkal sokkal több figyelmet kér mint eddig bármikor!!!

Anyukák! Kisfiam 4, 5 hós nagy meglepetésemre áttört az első kis fogacska, illetve az első kettő, de épp még csak a fehér hegye látszik. Van tapasztalat? Innentől már megkönnyebbül kicsit? Általában innen mennyi idő még kibújik teljesen?

Legjobb válasz: Én azt vettem észre, hogy addig kínozza, amíg át nem szakad az ínye, illetve talán még 1-2 napig, utána csak az zavarja, hogy ott van és egész nap azt babrálja a nyelvével :) Innen kb 3-4 hét, mire teljesen kinõ.

Én azt vettem észre, hogy addig kínozza, amíg át nem szakad az ínye, illetve talán még 1-2 napig, utána csak az zavarja, hogy ott van és egész nap azt babrálja a nyelvével :) Innen kb 3-4 hét, mire teljesen kinõ.
A kérdező hozzászólása: Köszi.:)

Leírnátok, 3, 5 hós babátok 1 napját? Mennyit eszik, mikor, játszik, alszik, kakil, mit csinál, bambul is néha, vagy ha fenn van, akkor folyamatosan aktív?

köszönöm

Legjobb válasz: Szia, köszi a választ! :-) Hát hasonló a napunk, csak nekem nagyon keveset eszik a babám, fõleg a tiédhez képest. Most épp ez a nagy problémánk amúgy, 2 hét alatt alig hízott, de hiába próbálok neki pótolni, nem akar többet enni.:-(( Egész nap kb 6-700 anyatejet fogyaszt el.:-( Reggel 5kor eszik kb 100at, visszaalszik, és 9kor ébredünk:-), utána 3 óránként 70-100at, du 2, és 6 körül alszik még, majd este 8kor kb 150-200at, és utána szunya. Mi olyan dél tájt szoktunk sétálni, és ha rossz az idõ, akkor Én is csak az erkélyre teszem. A kaki azért izgat, mert nekünk eddig heti 2x volt(anyatejesnél ez oké), de 3-4 napja minden nap termel...de akkor látom nektek még több, úgyhogy megnyugodtam. Mikor fenn van, akkor délelõtt jól elvan magában, akkor takarítok, fõzök, de du.2 után már teljes elfoglaltságot kíván, nagyon szeretne már felülni, de ugye még nem tud, és ettõl ideges, sír, de amúgy nagyon cuki, sokat nevetgél, de még nem hangosan, csak vigyorog.:-D. haláli édesek, igaz? A bambulást azért írtam, mert Nekem van, hogy 15-20 percet is elnézdegéli pl a függönyön a mintákat, és olyan "gyanúsan" csendes, de lehet, hogy ez normális, hisz mi sem vigyorgunk meg rugdosunk egész nap...:-D Az enyém kislány. Tiéd?

A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a választ! :-) Hát hasonló a napunk, csak nekem nagyon keveset eszik a babám, fõleg a tiédhez képest. Most épp ez a nagy problémánk amúgy, 2 hét alatt alig hízott, de hiába próbálok neki pótolni, nem akar többet enni.:-(( Egész nap kb 6-700 anyatejet fogyaszt el.:-( Reggel 5kor eszik kb 100at, visszaalszik, és 9kor ébredünk:-), utána 3 óránként 70-100at, du 2, és 6 körül alszik még, majd este 8kor kb 150-200at, és utána szunya. Mi olyan dél tájt szoktunk sétálni, és ha rossz az idõ, akkor Én is csak az erkélyre teszem. A kaki azért izgat, mert nekünk eddig heti 2x volt(anyatejesnél ez oké), de 3-4 napja minden nap termel...de akkor látom nektek még több, úgyhogy megnyugodtam. Mikor fenn van, akkor délelõtt jól elvan magában, akkor takarítok, fõzök, de du.2 után már teljes elfoglaltságot kíván, nagyon szeretne már felülni, de ugye még nem tud, és ettõl ideges, sír, de amúgy nagyon cuki, sokat nevetgél, de még nem hangosan, csak vigyorog.:-D. haláli édesek, igaz? A bambulást azért írtam, mert Nekem van, hogy 15-20 percet is elnézdegéli pl a függönyön a mintákat, és olyan "gyanúsan" csendes, de lehet, hogy ez normális, hisz mi sem vigyorgunk meg rugdosunk egész nap...:-D Az enyém kislány. Tiéd?
A napunk reggel 8-kor kezdõdik .Ébredés után 220-240 ml tápszer, öltözés nappali ruciba , fésülködés, d-vitamin játék...9.30-10-ig alvás óra/másfél óra, játék, hinta.és egy 20-30perces szundi.11.30-12-körül 180-200 ml tápszer. Ismét játék..aztán megyünk sétálni/mindíg kiviszem ha nagyon rossz az idõ csak a teraszra./Ilyenkor alszik max 1 órát.Ez után játék háromig amikor megint eszünk szintén 180-200 ml tápszert...ismét szundi kb fél óra játék, nézelõdés, hinta...hatkor megint eszünk 180-200ml. fél nyolctól-nyolcig szundi.Nyolckor fürdés és kilenckor vacsi és alvás. Kaka szinte minden nap 2x van. Amikor fent van nagyon aktív, minden érdekli rengeteget nevetgél. Hasonló a napotok? Kezditek a hozzátáplálást 4 hósan?
A kérdező hozzászólása: ja , a hozzátáplálás...: Pont ma adtam neki elõször 2 kis kanál almalevet, nagyon nagyon ízlett neki:-). Hát, szép lassan elkezdjük szerintem, mert nincs annyi tejem, hogy elég legyen, és ha már lehet, akkor miért ne kezdenénk...Ti?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!