Találatok a következő kifejezésre: 5 hós miket lehet játszani (4 db)

5 hós babával miket lehet játszani?

Nem érdekli semmilyen játék(én is ilyen voltam).Mindig azt akarja,hogy sétáltassam,de még lábra sem tud állni,és azt mondták így elgörbülhet a lába.Megprobálom elterelni a figyelmét róla,de nem megy.Ha lenne valami jó játék azzal bizto s sikerülne

Legjobb válasz: Ilyenkor még nem érdekli egy játék sem. Saját magával játszik: a lábával, kezével, nyújtogatja a nyelvét. Mindent megtapogat. Tárgyakat visz egyik helyrõl a másikra, papírt tép vagy összegyûr. Neki még ezek a játékok. Szeretnek csapkodni, dhatsz neki mûanyag fedõket, vagy hangot kiadó puha figurákat. Vagy ha elég ügyes már és van rá lehetõség, akkor egyik vödörbõl a másikba vizet önthet át.

Ilyenkor még nem érdekli egy játék sem. Saját magával játszik: a lábával, kezével, nyújtogatja a nyelvét. Mindent megtapogat. Tárgyakat visz egyik helyrõl a másikra, papírt tép vagy összegyûr. Neki még ezek a játékok. Szeretnek csapkodni, dhatsz neki mûanyag fedõket, vagy hangot kiadó puha figurákat. Vagy ha elég ügyes már és van rá lehetõség, akkor egyik vödörbõl a másikba vizet önthet át.
Ez a mániája az én fiamnak is, most öt és fél hónapos. Én kukucsot szoktam vele játszani. Letakarom az arcát egy kendõvel, elkezdem mondani, hogy "Hol a Krisztián?", erre õ vigyorogva lehúzza a kendõt az arcáról, én meg mondom neki, hogy "KUKUCS".Ezt órákig tudná játszani :)
Hát igen, ez a jártatás nem tesz jót, én eleve meg sem mutattam neki, hogy ilyet is lehet, így nem kérte :) 5 hósan én pohárkákból tornyot építettem, amit ledönthetett; rágcsálható rágókát kapott, azokat egy idõ után össze is ütögette már. Dobozt kapott, amibõl kipakolhatta a dolgait. lyesmik.

Egy 4, 5 hós babával, milyen fejlesztő játékokat lehet játszani, vagy egyáltalán mit zsoktatok játszani egy ilyen korú babával? Milyen mondókák vannak?

Legjobb válasz: Az én fiam 5 hós, sokat énekelek neki, beszélek hozzá, csiklandozom, baram-baram-bucc-t játszunk persze óvatosan. Fel szoktam húzni lassan hogy uljon persze nem sokáig, járunk babaúszásra, megnézzuk a lakás tôbbi szobáit, csôrgôket kap a kezébe, ha fôzôk a pihenôszékben van onnan figyel, ha nyugôs ôlben van. A tukôr elôtt szoktunk játszani, repulôset is játszunk arca a padló felé néz, vizszintesen tartom és ,,repulunk,,. Szerintem ilyen korú babákkal már sokmindent lehet csinálni.

Az én fiam 5 hós, sokat énekelek neki, beszélek hozzá, csiklandozom, baram-baram-bucc-t játszunk persze óvatosan. Fel szoktam húzni lassan hogy uljon persze nem sokáig, járunk babaúszásra, megnézzuk a lakás tôbbi szobáit, csôrgôket kap a kezébe, ha fôzôk a pihenôszékben van onnan figyel, ha nyugôs ôlben van. A tukôr elôtt szoktunk játszani, repulôset is játszunk arca a padló felé néz, vizszintesen tartom és , , repulunk, , . Szerintem ilyen korú babákkal már sokmindent lehet csinálni.
Az elsô vagyok: szlovákiai vagyok én szlovák mondókákat szoktam neki mondani, énekelni.

Miket szoktatok játszani 4, 5 hós babátokkal? Mire lehet már őket tanítani?

Adjatok tippeket! Hátha kimaradt még valami!

Legjobb válasz: Mi nagyon sokat "beszélgetünk". mondogatok neki hangokat, és próbálja a szám mozgását leutánozni, vagy ahhoz hasonló hangokat adni:-) tapogatunk mindenféle anyagokat, pakolásszuk egyik kézbõl a másikba a játékokat, képeket nézegetünk. Imádja a csíkizem. Mivel még nem forog sajnos / 5 hót most töltötte/ sokat gyakoroljuk a mozdulatokat. Kezénél fogva segítem oldalra fordulni, onnan már hasra tud fordulni, és onnan tovább gurítom újra hanyatt. nagyon élvezi, remélem, hogy ez segít neki a technika betanulásában:-) Szereti, ha ülésbe felhúzom, illetve ha egy kicsit "ácsorogva" nézelõdhet. Ilyenkor a hónaljánál fogva tartom erõsen, így kicsit rugóztatom, hogy érezze a lábacskáit. Ilyenkor mindig sikongat:-)

Mi nagyon sokat "beszélgetünk". mondogatok neki hangokat, és próbálja a szám mozgását leutánozni, vagy ahhoz hasonló hangokat adni:-) tapogatunk mindenféle anyagokat, pakolásszuk egyik kézbõl a másikba a játékokat, képeket nézegetünk. Imádja a csíkizem. Mivel még nem forog sajnos / 5 hót most töltötte/ sokat gyakoroljuk a mozdulatokat. Kezénél fogva segítem oldalra fordulni, onnan már hasra tud fordulni, és onnan tovább gurítom újra hanyatt. nagyon élvezi, remélem, hogy ez segít neki a technika betanulásában:-) Szereti, ha ülésbe felhúzom, illetve ha egy kicsit "ácsorogva" nézelõdhet. Ilyenkor a hónaljánál fogva tartom erõsen, így kicsit rugóztatom, hogy érezze a lábacskáit. Ilyenkor mindig sikongat:-)


5 hós babával miket lehet együt játszani?

van olyan oldal a neten, ahol vannak kreatív játék tippek is?

Legjobb válasz: Nekem a lányom 5 hónapos.Kukucska játékot nagyon szereti.Ezenkívûl az ölben lovaglást,bábozást.Szereti,ha éneklek neki,táncolunk vagy megfogom a két kezét és tapsolunk.

Nekem a lányom 5 hónapos.Kukucska játékot nagyon szereti.Ezenkívûl az ölben lovaglást, bábozást.Szereti, ha éneklek neki, táncolunk vagy megfogom a két kezét és tapsolunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!