Találatok a következő kifejezésre: 5 hós miket (445 db)

Bújik a kisfiam első alsó foga.6, 5 hós. Mi lesz ha megharapja a cicimet? Mire készüljek? Vegyek bimbóvédőt?

Nálatok ez hogy volt? Köszi!

Legjobb válasz: Nekünk is 1 fogunk van:) Hát az az igazság, hogy nekem nem egyszer megharapta, és igencsak fájt! De úgy vettem észre, hogy csak az elején. már egy pár napja nem csinálja.

Nekünk is 1 fogunk van:) Hát az az igazság, hogy nekem nem egyszer megharapta, és igencsak fájt! De úgy vettem észre, hogy csak az elején. már egy pár napja nem csinálja.
Nekem is rápróbálkozott párszor, de olyan meglepõ volt számomra, hogy rákiabáltam szegényre (ösztönbõl). 2-3-szor fordult elõ, azóta egyszer sem, pedig már 8, 5 foga van. Itt hallotta tõlem az elsõ "nem szabad!"-ot, és gyorsan meg is tanulta :) Ja.. és azt figyeltem meg akkoriban, hogy akkor harapott, mikor már nagyon álmos volt, vagy félig aludt - így nem figyelt már eléggé a szopira.
A 6 hónapos fiamnak 6 foga van és idõnként nagyon megtud harapni ami persze fáj!De azért szopizás közben nem az a jellemzõ, hogy harap!
A kérdező hozzászólása: 6 fog??? az igen!!! ügyik vagytok! én már ennek az egy kis fogkezdeménynek is úgy örülök!:) ) Köszi a válaszokat, mindenkinek!

5 hósnak mivel lehet a krumplit főzeléknek megcsinálni, a sárgarépán kívül?

Legjobb válasz: Szia! Én hat hónapos korától adtam neki krumplifõzit. Elõször répával, utána sütõtökkel turmixoltam össze. Ezután jött a saláta krumplival (imádta...), paradicsommal,spenóttal, céklával. Most már elszörnyed, hogy miket etettem vele, de pici korában imádta.

Szia! Én hat hónapos korától adtam neki krumplifõzit. Elõször répával, utána sütõtökkel turmixoltam össze. Ezután jött a saláta krumplival (imádta...), paradicsommal, spenóttal, céklával. Most már elszörnyed, hogy miket etettem vele, de pici korában imádta.
A krumpli alapzöldség. adhatod magában néha fõzinek, de a legtöbb zöldséghet szoktak tenni, hogy dúsabb laktatóbb legyen. Mindenhez tehetsz, az összes zöldséghez. az arány 1/3-ad krupli, 2/3-ad másik .
Bocsi, félreérthetõ: nem a salátába kevertem a zöldségeket, hanem krumplival turmixoltam össze egyszer ezt, egyszr azt...

Mikor nevet többet a fiam? Ma nevetett először, majdnem megzabáltam olyan édes volt.3, 5 hós. Mikor fog gyakrabban nevetni?

Legjobb válasz: szerintem most már beindul :) az én fiam akkor kacagott elõször, amikor összepuszilgattam és csikis volt. ez elég korán volt (kb. 2 hónaposan), azóta pedig mindenen hangosan nevet ami tetszik neki. haláli olyan édesek ilyenkor a babák! :) most 4 hónapos az enyém

szerintem most már beindul :) az én fiam akkor kacagott elõször, amikor összepuszilgattam és csikis volt. ez elég korán volt (kb. 2 hónaposan), azóta pedig mindenen hangosan nevet ami tetszik neki. haláli olyan édesek ilyenkor a babák! :) most 4 hónapos az enyém
szerintem max két hét...:) Addig próbálkozz, hátha elõcslhatod megint. Puszilgasd, adj ki fura hangokat....
Naponta fejldõik, hamar mindennapos lesz:-)
nekem az apukaja tudja megnevetettni, de akkor nagyon nevet.
A kérdező hozzászólása: köszike! én csuklottem elég rendesen. és azon nevetett:D hát majd megpróbálok hasonló hangot kiadni:)


6.5 hósnak mivel ízesítsem a spenótot? Olyan vízize van. Vagyis semmilyen.

Fagyasztott porciózott spenótot vettem,egy gömböt beleraktam egy pici vízbe és úgy f?ztem meg.De semmi íze.Kétlem h így elfogadná:(

Legjobb válasz: de hát azt nem úgy kellett volna :) azt nem kellett volna vizezni, csak hagyni szépen felolvadni. annak úgy spenótíze van :)

de hát azt nem úgy kellett volna :) azt nem kellett volna vizezni, csak hagyni szépen felolvadni. annak úgy spenótíze van :)
Én csináltam alá rántást, megsóztam picit, és amikor elkészült egy tojássárgáját belemorzsoltam, de volt, hogy friss tehéntúrót turmixoltam bele.
Spenót, krumli, pici só, esetleg késõbb tojássárgája.
Én tettem bele kis krumplit, és banánt. Ezt egy netes szakácskönyvben olvastam, tudom meglepõ ez a társítás, de a fiam szerette.
Mikor magunknak is fõzök, akkor a felolvadt spenótba beleteszek a fokhagymát, és kiveszek egy tálkányit a picinek. Fõzök hozzá egy krumplit és összemixelem. Imádja!
kislányom csak úgy ette meg, ha belekevertem banánt! :-o

5 hos lányom mostanában sokat bukik. Mi lehet az oka?

Kb 2 hete a babám folyamatosan bukik(nem tudom mitöl számít hányásnak).Még evés után 3 órával is.Egyszerre mindig csak egy kicsit.Pár napja nyügös is,de nincs láza.Lehet a fogzástól, vagy betegség?

Legjobb válasz: Lehet fogzástól is, de nekünk akkor voltak intenzívebbek ilyen idõsen a bukások, amikor többet kezdtek mozogni. Hason fekve, szinte kipréselték magukból a kajcsit. Azt nem írtad, hogy kizárólagos szopis e, vagy kap e már gyümit, esetleg tápis. A nagyobbik fiam tápis volt, 4 hós korától kapott gyümit, ahogy több szilárdat evett, úgy 5,5-6 hós korától kevesebbet bukott, de mindig volt idõszak, amikor többször (amikor mászni kezdett, felállt...stb). A kicsi 6 hós koráig csak szopott, utána kezdett szilárdat enni, és ugyanúgy a mozgékonyabb idõszakaiban többet bukott. Remélem, nálatok is csak ez a helyzet. Boldog babázást! :o)

Lehet fogzástól is, de nekünk akkor voltak intenzívebbek ilyen idõsen a bukások, amikor többet kezdtek mozogni. Hason fekve, szinte kipréselték magukból a kajcsit. Azt nem írtad, hogy kizárólagos szopis e, vagy kap e már gyümit, esetleg tápis. A nagyobbik fiam tápis volt, 4 hós korától kapott gyümit, ahogy több szilárdat evett, úgy 5, 5-6 hós korától kevesebbet bukott, de mindig volt idõszak, amikor többször (amikor mászni kezdett, felállt...stb). A kicsi 6 hós koráig csak szopott, utána kezdett szilárdat enni, és ugyanúgy a mozgékonyabb idõszakaiban többet bukott. Remélem, nálatok is csak ez a helyzet. Boldog babázást! :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, én is erre gyanakodtam, de megnyugtató hallani , hogy másnál is így van.

8, 5 hós kislányunk 7 hós kora óta feláll kapaszkodva. Pár napja már egy kézzel kapaszkodik. Mennyi idő míg abszolút megáll egyedül? Általában mi a tendencia?

Tudom, hogy mindenkinél más és más, de érdekelne, hogy kb. mikor fog egyedül, kapaszkodás nélkül megállni. Most még eldől, vagy lehuppan, ha elengedi amibe kapaszkodik.

Legjobb válasz: Az én lányom ugyanígy kezdte, kb 9-9,5 hósan már egyedül állt, aztán 10 hós volt, mikor vettem neki egy kis bébitaxit, amit õ tologatott (volt egy kis mûanyag kapaszkodója hátul). Nem az, amibe beleültetik, mert az tök káros és veszélyes! Tologatta pár napig, aztán egyszer csak elengedte, és elindult egyedül. Tudom, úgy terveztem, majd 1 évesen veszek neki cipõt, de el kellett rohannom egy szandálért. Utána nem volt megállás:)

Az én lányom ugyanígy kezdte, kb 9-9, 5 hósan már egyedül állt, aztán 10 hós volt, mikor vettem neki egy kis bébitaxit, amit õ tologatott (volt egy kis mûanyag kapaszkodója hátul). Nem az, amibe beleültetik, mert az tök káros és veszélyes! Tologatta pár napig, aztán egyszer csak elengedte, és elindult egyedül. Tudom, úgy terveztem, majd 1 évesen veszek neki cipõt, de el kellett rohannom egy szandálért. Utána nem volt megállás:)
Lányom is 7 hósan állt fel anno. Ülni nem tudott csak 9!! hónaposan, elõtte egy kézzel kapaszkodott ülve és a másikkal játszott. 10 hónaposan állt meg egyedül.
Mintha én tettem volna fel a kérdést :) Az én fiam is 7hónaposan állt fel most 8, 5hónapos áll egy kézzel kapaszkodva stabilan az elmúlt 2hétben próbálkozik az önálló allassal de persze másodpercek alatt eldõl összeesik Én is nagyon kíváncsi vagyok mikor áll meg önállóan
A kérdező hozzászólása: Kislányunk a héten ült fel elõször egyedül. Eddig nem is próbálkozott, mert szinte egész nap csak állt. :) Aztán egyszer csak 4kézláb helyzetbõl hátra tolatott a kis popóval és szép egyenesen felült. Vettem neki egy Fisher price tanuló asztalkát, imádja. Egész nap ott áll, és zenél. Azóta próbálkozik az egy kezes kapaszkodással, ami már nagyon szépen megy neki. Szerencsére kevesebbet is esik mostmár. Korábban iszonyat sokat koppant szegénykém feje. Köszönöm a válaszokat, akkor én is nézek valami tologatós játékot. Mondjuk Õ a gurulós ruhaszárítónál szokott álldogálni, ami szépen gurul elõtt és Õ lépeget. :)
A kérdező hozzászólása: Elsõ! Linkelném nekem egy olyan bébitaxit kérlek, ami nektek volt? Köszönöm! :)
hihi. mintha én tettem volna fel... :) a kislányomat ma is figyeltem hogy már szinte mindenhol feláll és egy kézzel el is engedi amibe kapaszkodik de csak néz a nagy szemeivel aztán lehuppan és robog tovább (mászik ezerrel)
Elsõ vagyok. Ilyet találtam: http://www.brendon.hu/Products/Details/25207 A miénk jóval egyszerûbb és olcsóbb volt, a lényeg a kapaszkodó hátul, nálunk sokáig favorit volt. A fiam is imádta.

Akik 4, 5-5 hó körül kezdték a hozzátáplálást /kóstolást/, azoknak 6-7 hósan miket evett már a babája?

Én nagyon keveslem ahol járunk! :(

Legjobb válasz: 4 hósan kezdtem mert a tápszert nem fogadta el de a gyümölcsöt igen. gyümölcsleveket és gyümölcspürét kapott burgonyával sütõtökkel. 6-7 hósan már fõzelékeket evett hússal. zöldségpürét rizzsel és durumtésztát öntettel természetesen turmixolva. nem volt nagyétkü de 8 hósan már megevett 190gr-ot - egy üvegnyi bébiételnek megfelelõ mennyiséget. -

4 hósan kezdtem mert a tápszert nem fogadta el de a gyümölcsöt igen. gyümölcsleveket és gyümölcspürét kapott burgonyával sütõtökkel. 6-7 hósan már fõzelékeket evett hússal. zöldségpürét rizzsel és durumtésztát öntettel természetesen turmixolva. nem volt nagyétkü de 8 hósan már megevett 190gr-ot - egy üvegnyi bébiételnek megfelelõ mennyiséget. -
Csirkehús is lehet beleteszed a turmixolás elött egy kiskanálnyi adagot. sk bébiétel: nem muszáj de amig keveset eszik érdemes és ha otthon vagytok praktikus utazáshoz meg sétához jöhet az üveges. hány kanállal? a baba tudja ha izlik nem lehet elvenni tõle ha nem jön be neki napoljátok el azt az ételt 2 héttel.
Szia!Mi is nem rég kezdtük a hozzátáplálás!6 hónapos a kisfiam.még õ sem evett csirkehúst, most kezdjük el.Én bébiétellel kezdem a husikat.De ha saját magad készíted akkor jó puhára meg kell fõzni és turmixolni a fõzelékhez ahogy írtad.Egyébként mint minden új ételnél 2-3 kanállal próbálj meg adni, ha ízlik neki akkor következõ nap már 4-6 kanállal.És így lassan elérik a teljes adagot.Nem kell még elõrébb járnotok, mert még ráértek.Idõben vagytok!Kitartás!szia

Milyen zenélős-nyomkodós játékot vegyek 5 hós fiamnak? Nektek mi vált be?

Legjobb válasz: 5 hósnak nem tudom, hogy való-e, de nekünk a Fisher Price tnauló hernyó lett a babám egyik kedvenc játéka. Lehet, hogy 5 hósnak még korai.

5 hósnak nem tudom, hogy való-e, de nekünk a Fisher Price tnauló hernyó lett a babám egyik kedvenc játéka. Lehet, hogy 5 hósnak még korai.
Fisher price elsõ zongorám.Igaz még csak 4 hónapos, de azt írják 18 hónapos korig ajánlják.Tény, hogy õ nagyon jól el van vele. :)
A nagymamánál van egy egyszerû hárombillenytyûs zongora, azt nagyon szereti. Plusz van rajta egy gomb, amire dalokat játszik. Van egy hernyó itthon, 5 gomb van rajta, az is dallamokat játszik, ilyen (nem reklám!): http://baba-mama.vatera.hu/babajatekok/zenelo_jatek/zenelos_.. Van még egy plüss leporello kutya-macska-baba, azon 3 gomb van, nyávog, ugat, nevet. Ez a kedvence. Most pedig ebbe szerettem bele: http://www.regiojatek.hu/termek-13222-bebi_zenel_sz_nyeg_hal.. Az én kislányom is kb. 5 hónapos volt, amikor rájött, hogy ha nyomkodja a gombokat, akkor zenél.
Nekünk olyan házikonk van amibaen 5 állat lakik és ha megnyomod õket "beszélnek"(disznó-röfög, kakas-kukorékol...)emellett van rajta 4 gomb mind más zenét játszik.Az én babám szereti, karácsonyra kapta, akkor volt 5 hónapos.A héten töltötte az 1 évet és még mindig imádja:) )

Mit csináljak, hogy 6, 5 hós kislányom szeressen hason lenni? Még nem kúszik és a gyerekorvos szerint ez gond.

Legjobb válasz: Fél éves korban a forgás és a "repülés" a követelmény! Kisfiam 6.5 hós szintén. Repül és nem kúszik. Doki azt mondta, fél évesen csak az "követelmény", amit fent írtam. A nagyobbik fiam meg abszolút nem kúszott... Õ sokat hintázott és utána mászott! De nem 6.5 hósan!

Fél éves korban a forgás és a "repülés" a követelmény! Kisfiam 6.5 hós szintén. Repül és nem kúszik. Doki azt mondta, fél évesen csak az "követelmény", amit fent írtam. A nagyobbik fiam meg abszolút nem kúszott... Õ sokat hintázott és utána mászott! De nem 6.5 hósan!
Az én kislányom is ennyi idõs, õ sem kúszik még, és szerintem nincs semmi baj velük. Az a lényeg, hogy forogjon hasról hátra és vissza. Nem értem az orvosod.
az én fiam is ilyen idõs, nem kúszik, hátról hasra is tegnap fordult meg elõször.
A fiam kilenc hónapos korában kezdett el kúszni, és semmi baj nincs vele.A Keresztfiam nem kúszott, hanem két hét leforgása alatt négykézlábra állt, hintázott, mászott felült felállt.Nyolc hónapos volt akkor.Nincs baj, ha folyamatos a fejlõdés.
Fiam héthós mult, mire kúszott elõre, addig a hasán körbe körbe repülõzött. Egy ekkora babának gondnak nem gond, hogy nem kúszik még. Azért annyira nincs lemaradva, mint ahogy a dokid ilyesztget. Nem is értem. Ettõl függetlenul erõltetsd a hason levést, hogy beinduljanak a mozgások.
Az én fiam is utált hason lenni. 9 hónaposan négykézláb emelkedett és mászni kezdett, a kúszás teljesen kimaradt. Aztán még abban a hónapban felállt és elkezdett kapaszkodva lépegetni. Ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszi a válaszokat, megnyugodtam. Kislányom csak a hasáról a hátára fordul, vissza még nem, de nagyon virgonc baba. A repülõzést is tudja már csinálni.

5 hós (nem anyatejes) babátok mit eszik, mennyit és mikor? Éjjel hogy alszik?

Mi: fél8kor 150ml tápszer 9kor 120ml gyümi keksszel, fél1kor 1 üveges bébiétel + gyümilé, 5-fél6kor 100ml tejpép, 9kor 270ml tápszer tejpéppel keverve. 21 órától 5ig alszik, de éjjel 2x felsír a cumikájáért. Napközben még alszik 9után 11ig, és délután is 2 órát, az még változó hogy ebéd után vagy 5 után teszi.

Legjobb válasz: 2 hét múlva lesz 5 hós. Mi még csak tápizunk, napi 5-ször 200-at. Aludni napközben többször, hosszabb rövidebb ideig, nincs idõhöz kötve, amikor kidõl. A levegõn képes 3-4 órát is aludni, bent csak rövideket. Este 8 körül eszik aztán 6-ig alszik, óraállitás elõtt 7-ig aludt.

2 hét múlva lesz 5 hós. Mi még csak tápizunk, napi 5-ször 200-at. Aludni napközben többször, hosszabb rövidebb ideig, nincs idõhöz kötve, amikor kidõl. A levegõn képes 3-4 órát is aludni, bent csak rövideket. Este 8 körül eszik aztán 6-ig alszik, óraállitás elõtt 7-ig aludt.
Mi ugyan csak 1 hét múlva leszünk 5 hónaposak, de így néz ki a napi evése: 6kor szopizás (nem szoktam mérni, de visszaalszik vele fél9-ig) 9kor kb 10-15 kanál gyümi (2hete kezdtük még csak el)+160ml tápszer 12-kor 10-15 kanál fõzelék (esetleg üveges husival)+200ml tápszer 15-kor 160 vagy 200 ml tápszer 18-kor szopizás (60 és 90g közt, sajna már nincs túl sok tejem:-/)+ 70ml tejpép (kanállal!) 20:30-kor Sinlac tápszer Éjjel alszik.Napközben Háromnegyed 11-tõl alszik fél vagy 1 órát. Délután pedig vagy ebéd után, vagy uzsonna után alszik majdnem 3 órát.
sziasztok nekem 5hónapos és egy hetes a fiam, nagyon jól kialakult napirendünk van- szerencsére jól kialakította a baba - azaz együtt. :-) egy hós kora óta átalussza az éjszakát, nagyon nagyon ritkán egy-egy éjszaka elõfordult már, hogy felsírt, de 4hónapja kb 3x. reggel 7kor 130ml tápit kap, 8ig visszaalszik 9-10között 150-200 gramm (mérleggel szoktam lemérni :-)) között tejpép-gyümipép összekeverve kb felesben 11kor alszik fél órát 13-14óra között 150-200gramm között zöldséges fõzelék (még húst nem kaptt) 14-16között alszik általában 17kor 150-200gramm között tejpép gyümivel vagy csak gyümölcspép 18órakor félóra-óra alvás 20.30kor 170ml tápi és alszik egész éjjel. persze nem percre pontosak a napjaink :-)- de jellemzõen így telnek. Õ a második babuci, az elsõvel is nagyon könnyen ment a dolog- nyugodt, nem sírós babák mind a ketten. Napközben mikor fentvan, nagyon aranyosan elvan a játszószõnyegén, sokat nézelõdik, forgolódik, ismerkedik a világgal. Van, hogy egy óra hosszat sem hallom a hangját, úgy elvan. :-)
Sárgulok az irígységtõl..itt mindenki babája átalussza az éjszakát???Kedves kérdezõ!Mit meg nem adnék ha az én babám is aludna 5-ig???Örülj neki!!Ahogy nõl egyre tovább fog aludni!Az enyém napközben alig eszik és éjszaka akarja pótolni!6 hónapja nem aludtam át egy éjszakát sem!Ha már 3-4-ig bírja annak örülök!
A kérdező hozzászólása: Akkor mi sem eszünk keveset, megnyugodtam. Úgy örülnék, ha aludna 7ig. A 6 és fél hós anyunak gratula, szerintem tökéletes a napirendjük, én is ilyesmire törekszem!
Második vagyok.Alszik délelõtt persze, csak azt elfelejtettem irni:-)Általában mikor felébred úgy másfél órát van fent, és vissza alszik, de utánna ebédig fent van.Van hogy 30 percet, van hogy másfél órát alszik.Az én doktornõm azt mondta elég a szilárd kajából neki a 100-120ml, amennyit kiván annyit eszik.
6, 5 hónapos a lányom. 2 hónapos korától tisztán tápszeres. Egy nap 5ször eszik. Reggel 8 körül ébred este pedig 7-fél 8-kor fürdés vacsi és alvás. Éjjel nem ébred. (Kopp-kopp-kopp) 8-9 között 150-180 ml tápszer 10-11 között 60-160 ml gyümölcs kis kekszel 14-15 között kb 100 ml fõzelék hússal 17-18 között kb 100 ml gyümölcs, tejpép, tejbedara ilyesmi fürdés után 200-280 ml tápszer A Doktornõtõl már kikaptuk, hogy ennyi idõsen 200 ml-t kéne enni a fõzelékbõl és gyümölcsbõl. Ennél többet viszont nem fogad el. Így is 9 kg már a Tündérkém.
A kérdező hozzászólása: Este lehet tejpépet kéne adnom, hogy 5 helyett legalább 7ig aludjon? Vagy örülnöm kéne ennek is, nem? :)
A kérdező hozzászólása: Második: délelõtt alszotok vagy ebéd utánig kihúzza 5-6-tól? Utolsó-elsõ :) : teljesen jól esztek! Hát én csak pár napig voltam óvatos, azóta minden nap mást és újat eszünk, hogy tudjam, mit kedvel, utána azt fõzök neki. Ettünk már csirkét és pulykát is. Zöldséget mindent amit ehet. Szerintem kóstoltass nyugodtan! Ha "kiéhezteted", benyomja az üveggel, meglátod! Jó sokat bír enni, biztos meg fogja enni, csak kitartás! Adj közbe gyümilevet, mert lehet megszomjazik, azért nem tûnik éhesnek a fõzire!
Elsõ vagyok. Nálunk szerencsére a kanállal nem volt gond, mert a D vitamint már az elejétõl úgy adtam, h pár csepp anyatejhez, aztán késõbb tápszerhez cseppentettem kanálba. Én ezen gondolkodtam, h nem eszik e keveset a kiegészítõ kajákból, de néha olyan, mintha már megunná, elkezdni elfordítani a fejét, vagy csak sziplán kis sirdogálással fejezi ki, h most már jöhet a tápszer:-) Végülis 4 hónapos korától elkezdtem már bevezetni ezeket a tápszer mellé, de 5-6 napig ugyanazt adtam 9kor (pl 6 napig csak alma)meg ebédre is.Hogy lássam, ha vmire allergiás, meg egyszerûen h szokjon hozzá az ízéhez. De nem biztos, h jó így elhúzni a dolgokat, mert én elképzelni sem tudom, mikor fog megenni egy egész üveg kaját ebédre:-)
Sziasztok!Nekem 5, 5hós a lánykám.Õ van hogy végig alussza az éjszakát, van hogy 1szer felkel.Általában 5-6 körül ébred akkor eszik kb 150ml tápszert.9-10 között gyümölcs(imádja a banánt, barackot, körtét), én még nem mertem kekszet adni neki, a gyümölcs kb 100-120ml.13 óra az ebéd az is kb 100-120ml, vagy én fõzöm meg, vagy üvegest kap.Néha iszik utánna tápszert, de ez ritka.Utánna általában alszik vagy 2 órát.17 óra körül kap tejpépet az is kb 120ml, 19 körül fürdik, és utánna kapja a tápszert az olyan 180ml.Van mikor megébred éjjel 2 felé, akkor kap még olyan 150ml tápszert.
A kérdező hozzászólása: Szuperjól esztek! Mi napi 800-900 ml (grammban több a fõzi meg a tejpép miatt gondolom) kajcsit eszünk. Lehet azért kel fel hajnal 5kor? Viszont 7ig nem is éhes! Meg vagyok elégedve Vele, bár aludhatna legalább 7ig... Kanállal esszük már mi is a gyümit, a pépet meg a fõzeléket is :) Már jobban szeretek kanállal etetni, mint üveggel. 3 hét alatt jött bele, de már szépen eszik :)
A kérdező hozzászólása: Azóta mi így létezünk :) 7:30 körül 100 tejpép+ 100 tápszer 10:00 80 gyümi 12-12:30 1 üveges fõzi hússal 17:00 120 tejpép 20:30 120 tejpép vagy fõzi+ 100ml tápszer (nem szereti a tápszert) Napközben hip tea kb 160ml Alvás: 9:30-12:00 ig , délután nálunk változó! Ha séta van, 14:00-15:00ig és 18:00kor fél óra. 21:00tól reggel 6:15ös kelés lõtte be magának a kis szerelmem, éjjel 2-3x felkel, vagy cumika kell, vagy felkúszott az ágy sarkába és nyüszög ezért :) jövõ héten 6 hósok vagyunk! Utolsó, jó sokat esztek!! :) Grat!!! Szerintetek jók vagyunk így? köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!