Találatok a következő kifejezésre: 5 hónaposan a (2454 db)

6, 5 Hónapos a fiam, de még nem kúszik, nem ül magától és nem mászik. Aggódnom kellene?

Annyi helyen olvasom hogy 4-5 hónaposan kúsznak másznak valakinek a gyereke már 6 hónaposan feláll. Ennyi csoda baba van vagy az enyém van lemaradva??? Forog mindkét irányba hason fekve nagyon szépen emeli az egész mellkasát, maga mellé húzza a kis lábait és tolná magát előre de a kezei miatt nem halad mert a mellkasa alatt van..nem jött rá hogy azt is előre kellene tennie

Legjobb válasz: Nincs ennyi csodababa, csak ha látsz egy-két ilyet, akkor azt hiszed az az etalon. :) De a babák többsége ilyenkor indul majd csak be. Lányom 6,5 hónaposan kezdett kúszni, igazából egyik napról a másikra. 8 hónaposan ült fel, és állt fel. 10 hónaposan lépegetett, és 1 éves elmúlt mikor önállóan járt. Nem vagytok lemaradva. Gondolom azért forog, nem?

Nincs ennyi csodababa, csak ha látsz egy-két ilyet, akkor azt hiszed az az etalon. :) De a babák többsége ilyenkor indul majd csak be. Lányom 6, 5 hónaposan kezdett kúszni, igazából egyik napról a másikra. 8 hónaposan ült fel, és állt fel. 10 hónaposan lépegetett, és 1 éves elmúlt mikor önállóan járt. Nem vagytok lemaradva. Gondolom azért forog, nem?
Nincs lemaradva. Már szeretne kúszni, próbálgatja, hamarosan sikerül neki. Az ülés és mászás pedig mindenképp késõbbi téma, azzal simán ráér. A fiam 6 hósan kezdett hátrafelé kúszni, ezt csinálta két hónapig, majd elõre 2 hétig, ezután elkezdett mászni, kb ugyanazon a héten felállt és felült. El sem akartuk hinni. Biztos begyorsít a fiad, nagyon hirtelen tudnak új dolgokat produkálni. Lehet hogy õ már 10 hónaposan szavakat mond :)
amugy ha korbe forog az mar kuszasnak szamit, es egyaltalan nincs lemaradva, sot nagyon is ugyes, ha mar emeli a mellkasat
Abszolút nincs lemaradva a babád. Én kislányom 8 hónapos elmúlt és még nem kúszik, nem mászik. Ma voltunk ortopédián, de nincs gond, csak egyszerûen kicsit késõbb érik majd meg rá. Nem kell megijedni!
Igen, úgy volt, hogy egyszer csak elkezdett kúszni. Elõtte max. csak nyúlkált, próbált elérni egy-egy játékot, aztán rájött kúszni is tud. :)
Ja, és a felülés-felállás-mászás kombináció 4 nap alatt sikerült neki, szóval amit délelõtt nem tud, azt lehet, hogy délután igen.
Mozgásfejlödésnek ez az átlagos fejlödése. 4 hó hátról hasra 5 hó hasról hátra 7 hó kúszás 8 hó térdelés, ülés mászás 9 hó állás, lépegetés 11-13 hó önálló járás nekem elsö lányom pont így fejlödött, neked a gyereked szerintem 1 hónapon belül elkezd kúszni, majd gyorsan mászni is. Második lányom 5 hósan kúszott, és 7 hósan már ment a kanappé mellett, felhúzta magát mindenhol, de második gyerkek sokkal gyorsabbak, föleg ha a nagy ott van mellettük.
9 hónapos korig: kúszás 10 hónapos korig: mászás, felülés 11 hónapos korig: kapaszkodva feláll 12-18 hónapos kor között: jár Ezt gyermekneurológia könyvbõl másoltam ki, ez a gyerekek átlagos fejlõdési üteme, akkor is, ha Pistike a szomszédban 3 hónaposan már szalad a kertben, és Krisztike meg 5 hónaposan mesét mond. :) Saját tapasztalat: 7 hónaposan körbekúszik, 8 hónaposan elõre kúszik, 9 hónaposan felül-feláll, pár nap múlva mászik, most 11 hónapos, és ha tol maga elõtt valamit, akkor halad lépegetve, önállóan még nem áll fel, csak kapaszkodva.
átfordulás (4-6. hónap) kúszás (6-8. hónap) mászás (8-10. hónap) Tehát senki nincs lemaradva semmirõl:)
A kérdező hozzászólása: Egyik napról a másikra?? Ezt úgy érted hogy elõtte nem is próbálkozott aztán másnap meg beindult?
A kérdező hozzászólása: Igen forog mindkét irányba oda is írtam a kérdés alá( 4és fél hónapos kora óta) Illetve ha hason van körbe-körbe megy. mármint a hasán forog. Csak nem értem miért nem indult eddig meg
Szia! Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, de engem is foglalkoztat a dolog. A kislányom is 6 és fél hónapos és õ is annyit tud, mint a tied. Sõt, hasról hátra nem igazán forog, párszor már csinálta, de azóta se. Kezdek aggódni. :-(
Nincs lemaradva semmirõl.Ilyen idõsen még csak forogni kell tudnia, azt meg tudja, tehát profi:)
A lányom egyáltalán nem kúszott, és nem mászott, mégis 9 hónaposan egyedül elindult. Még 1 évesen sem mászott, úgy ment négykézláb, hogy kidugta felfelé a fenekét..:) Szerintem ez minden babánál változó, emiatt ne aggódj. Azt mondják a fiúknál picit késõbb is indul be minden.

Mekkora volt 5 hónaposan a babád?

Az én kislányom 6960g és 66 cm anyatejes.41fej42mell körfogattal.36+4napra született 2850g és 49cm-el. Nem túl kicsi?A fiam ennyi idősen 2 kgal és 4cm-el nagyobb volt.Úgy zavar?Nem lehet hogy gyenge a tejem és azért ekkora?A védőnő is azt mondta hogy lehetne nagyobb is:(Pedig vannak hurkácskák,meg jókedvű mosolygós kis egészséges a gyönyörűm.

Legjobb válasz: 5 hónaposan pont 9 kiló volt (3850 g-mal született). Kizárólag anyatejes volt még 5 hónaposan. Szerintem a te kislányod nem kicsi. Én ezt a súlyt mondanám átlagosnak, szerintem az enyém nem átlagos méretû, hanem nagyobb.

5 hónaposan pont 9 kiló volt (3850 g-mal született). Kizárólag anyatejes volt még 5 hónaposan. Szerintem a te kislányod nem kicsi. Én ezt a súlyt mondanám átlagosnak, szerintem az enyém nem átlagos méretû, hanem nagyobb.
Miért lenne kicsi? És ha az is lenne, akkor mit tudnál tenni? Az én lányomra mindenki azt mondta nagyon nagy baba. 5 hónaposan 66 cm volt (ha úgy tetszik sztenderd) és 7400 gramm. Azaz mindössze 400 gramm több volt a te lányodnál.
Szerintem teljesen jó!! Fõleg azt nézve mennyivel született. Az én harmadik kisfiam 4 kiló felett született és most 5 hónaposan 7200 gramm 69 cm. Õ se egy óriás baba. A tesói ekkora korukban mind nagyobbak voltak. Csak anyatejes volt mindhárom úgyhogy nem hiszem hogy a tejemmel baj lenne :)
6678 dkg , 65 cm , 2890 született és 50 cm , anyatejes , gyümit kóstolgat .Lelassult a súlygyarapodása de sokat nyúlt .
A kislányom 01.03-án volt 5 hónapos:8250g és 69cm volt akkor.41/41 a fej/mellkörfogat. 4050g és 57cm volt születésekor. Õ tápszeres egyébként. Szerintem nem kicsi a lányod súlya, fõleg, hogy korábban is született.

6.5 hónapos a babám, el kezdtem hozzátáplálni, mitől lehet az hogy öklendezik amikor adom, nem ízlik neki?

amikor almát adtam nem volt gond,utána kapott alma+ őszibarackot,akkor sem öklendezett,de amikor sütőtököt+almát adtam neki elkezdett öklendezni,ma kapott almát krumplival,ezt se bírja.

Legjobb válasz: Én kihagynék egy kis idõt, mert attól öklendezik, ha me, kell neki! Nálunk is volt ilyen, és én nem erõltettem akkor, hanem késõbb visszatértem. 6,5 hónapos és 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást.

Én kihagynék egy kis idõt, mert attól öklendezik, ha me, kell neki! Nálunk is volt ilyen, és én nem erõltettem akkor, hanem késõbb visszatértem. 6, 5 hónapos és 4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást.
én nem hagynám abba, csak maradnék gyümölcsnél, ha az ízlik neki... amúgy a fiam 2, 5 éves és még mindig nem eszik meg semmit amiben krumpli van, pici korában õ is öklendezett, kitúrta a nyelvvel... nem muszáj mindent szeretni ;)
A kérdező hozzászólása: hagyok ki pár napot?
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Én is úgy értettem a kihagyást, hogy csak azt hagyom ki, ami nem ízlik neki. Amit szeret azt adnék neki, és majd késõbb visszatérnék hozzá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Az én kisfiam még a mai napig pofákat vág az elsõ falatnál, aztán bevágja az egész tál kaját :) 4 hónaposan kezdtünk hozzátáplálni és most 9 1/2 hónapos. Az elején nagyon öklendezett, akkor mindig abba hagytam, nehogy kihányja. Másnap folytattuk.... :)
A sütõtök és krumpli anno nálunk sem jött be. Ezeket egy darabig hanyagold. (Off: Egyébként meg 3-4 naponta lehet/érdemes újdonságokat adni, hogy tudd követni, ha valamelyik gondot okozna - allergia, hasmenés, hasfogás - és nem baj, ha kezdetben sokszor eszi ugyanazt. Az anyatej/tápszer is sokáig csak egyféle volt, nem kell rögtön olyan változatosan fõzni neki, mint egy felnõttnek:) )
A kérdező hozzászólása: köszi.


Meleg van a lakásban, vagy nagyon felöltözeted/betakarod éjjel, kimelegszik és megszomjazik.
Piszkálhatja a foga is, ez nagyon sokszor ébreszti fel õket. Még akkor is, ha a fogcsírák csak mozgolódni kezdenek, és mondjuk 2 hónap múlva bújik ki az elsõ foga. Vagy vmi nagyobb lépés történt a mozgásfejlõdésében (mondjuk megfordul). Sok minden lehet, és ez hónapról hónapra változhat.
Annyi minden lehet, majd az idõ lesz a megoldás.Én is ebben a cipõben járok a lányommal.Most fél éves, és talán rendezõdni kezd a helyzet a felkeléssel. Oltás fog meleg hideg szomjasság.Szerintem ember ember nincs a talpán aki ezt meg tudná mondani nekünk mi az oka az ilyen helyzetnek.
Sok minden lehet. Meleg, fog, fejlõdés ugrás. Az én kisfiam 3 hónapos korától jóformán végig aludta az éjszakát. Elköltöztünk a régi lakásból. Ez megzavarta, aztán 6 hónaposan felkelt 2-3 szor is, ivott és vissza aludt. 1 hónapra visszaállt minden a régibe, most 8 hónapos, és minden hajalban fél 4 és 5 között felkel követelni a kaját. Eszik és vissza alszik. A mostani oka, szerintem az, hogy elkezdett kúszni, meg felállni sokat dolgozik, így jobban kívánja az ételt, plussz rengeteg inger éri ezért nem alszik jól. Próbálok estére valami nasit beiktatni de akkor nem kell neki, csak hajnalba. Majd elmúlik. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Igen, fOgacskára nappal is panaszkodik és most kezdett el hasról hanyatt fordulni. Ezen kívül most kezdett el kúszni is és mivel általában hason alszik, így álmában halad elõre a kiságyban ;)

Aggódom! 5 hónapos a kis fiam, de egyáltalán nem fordult még meg sehogy! Azt hallom, hogy ilyenkor már forogonia kellene. Ez normális, vagy vigyem orvoshoz?

Legjobb válasz: Nem tudom mi a normális, elmondom mi hogy jártunk. A gyerek abszolut nem akart megfordulni, de hason egyre ügyesebb lett, szépen tartotta magát, 5 hónaposan felhúzta már a lábait és kutyázott, szóval emiatt én nem aggódtam ezen a forgás dolgon. Már bõven mászik nemsoká állni is fog(8 hónapos), de ha hanyatt fektetem még sokszor most is segíteni kell neki megfordulni.

Nem tudom mi a normális, elmondom mi hogy jártunk. A gyerek abszolut nem akart megfordulni, de hason egyre ügyesebb lett, szépen tartotta magát, 5 hónaposan felhúzta már a lábait és kutyázott, szóval emiatt én nem aggódtam ezen a forgás dolgon. Már bõven mászik nemsoká állni is fog(8 hónapos), de ha hanyatt fektetem még sokszor most is segíteni kell neki megfordulni.
A kérdező hozzászólása: köszi:-) Meg fogom próbálni amit tanácsoltál.
Szia! Ezen ne aggódj, 6 hónapos korára kellene fordulnia. Én is aggódtam, mert 5 hónapos elmúlt a fiam, és még nem fordult. Aztán egyik napról a másikra megfordult hasról hátra. Azóta nem is tudom hason tartani, mert nem szereti, és visszafordul. :) Amit csinálhatsz, hogy alá teszel egy nagy textil pelust, vagy pokrócot, és át "gurítod" vele. Az én fiamnak ez nagyon tetszett, és be is jött. :)
Mindegyik baba más. Van elég helye forogni? Mert fontos, továbbá kemény helyen sokkal könnyebb, mint a matracon. :) Ja, és lehet segíteni, h a plédje egyik végét megemeled, és legörgeted - persze, óvatosan. :)
A kérdező hozzászólása: Nos csak azért kezdtem el az aggódást, mert nekem folyamatosan azt sugallják, hogy már fordulnia kellene.
Az én kislányom lassan 6 hónapos és semerre sem fordul
Kislányom hónap végén lesz 5 hónapos de õ sem fordul át.Sokat van hason, össze-vissza "vergõdik", erõlködik már halad is picit elõre de forgás még nincs csak oldalra fordulás de az sem az igazi! Szerintem még ne aggódjunk!:)
6 hónaposan kell átfordulnia, persze van amelyik baba elõbb csinálja, de nem kötelezõ. szerintem át fog fordulni, egyik napról a másikra történnek ezek a kis csodák :)
A kérdező hozzászólása: Õ sokat van hason, de egyáltalán nem akar fordulni, de meg sem mozdul! Még csak kisérletet sem tesz arra, hogy meg akarna fordulni.
Meg fog fordulni, amikor eljött az ideje! Õ tudni fogja!

Hogy készítsem a sóskát? Tejjel/tejföllel vagy csak simán vízzel és olajjal pároljam? Friss, a kertből szedtem, 5 hónapos a lányom.

Ha tudtok, írhattok receptet is, mert még soha nem csináltam sóskát. Csak ezeket a variációkat hallottam, de hogy pontosan hogy is kellene csinálni, azt nem tudom.

Legjobb válasz: Tej-tejföl még nem való 5 hónaposnak, majd 8 hónapos kortól lehet bevezetni a tejtermékeket, a tejet meg majd csak 1 éves kortól. Megpárolod pici olajon, pici vizet ráöntesz, ízesíted cukorral, aztán átforralás után fõtt krumplival turmixold.

Tej-tejföl még nem való 5 hónaposnak, majd 8 hónapos kortól lehet bevezetni a tejtermékeket, a tejet meg majd csak 1 éves kortól. Megpárolod pici olajon, pici vizet ráöntesz, ízesíted cukorral, aztán átforralás után fõtt krumplival turmixold.
Nézz meg más hozzátáplálási táblázatot is, a tápszeres, 4 hónapos kortól hozzátáplált babáknak 2 hónappal elõbbre ír mindent, mint a 6 hónapos korig kizárólag anyatejet kapott csecsemõknek!
Kedves kérdezõ! Én sem csináltam még se sóskát, se spenótót.:) De tervbe van nálam is, mert nagyon szereti:) ! Ird be googlebe spenót recept...:) Kidob egy csomót. Csak a tejet hagyd ki belõle...! Minden jót
Elsõnek: ha 4 hónapos korban kezdte a hozzátáplálást, akkor 5 hónapos kortól mehet már a sóska, a spenót is.
Egyébként a 2011. márciusi baba magazin hozzátáplálási táblázatában is az szerepel, hogy 4 hós kortól adható: alma, barack, meggy, körte, glutén 5 hós kortól adható: sárgadinnye, burgonya, kukorica- és rizspehely, sárgarépa, sütõtök, cékla, sóska, spenót, saláta, gesztenye És a többi, és a többi...
én így csinálnám ilyen pici babának?pici vízben megpárolnám a sóskát, amikor már kezd szétfõni adnék hozzá egy megpucolt felkockázott almát(cukor helyett)és egy szem kockázott krumplit!ha megfõtt összeturmixolnám!
Én sóskát még nem adtam neki, mert az nagyon savanyú szerintem, de a spenótot imádja, én anyatejjel szoktam, de szerintem tápszerrel is jó, és akkor mindenkinek igaza van:) !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kedves második, eddig csak te tudtál épp választ adni! Nem azt kértem hogy vitatkozzatok, hanem véleményt, mert nem tudom hogy hogy kell csinálni. A tejfölt és tejet hallottam már hogy úgy is szokták csinálni, nem azt írtam hogy úgy akarom csinálni!
linkelj már egyet, ahol 5 hónapos gyereknek mehet a sóska, mert kíváncsi vagyok rá!
8:39nek Attól nem fejlettebb a bélrendszere, hogy hamarabb kezdte a hozzátáplálását.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Meg pároltam egy kis vízzel, aztán fõztem hozzá krumplit, összeturmixoltam, és meg is ette. A védõnõm is mondta hogy akár már 4 hónapos korától is adhattam volna neki a sóskát. Lassan kezdünk vissza fejlõdni a nagyanyáink korszakához, kezd átalakulni hogy mit mikortól adhatunk nekik. Itt van pl a glutén. Amúgy is eléggé refluxos volt a babánk, és ráadásul 1 hónapos kora óta tápszeres sajnos, és ezért javasolta a dokink is, hogy ha úgy gondolom, kezdjem neki már 3 hónapos kortól a hozzátáplálást, és akkor hátha hamarabb elmúlik neki a reflux, és szerencsére így is lett. Köszönöm kedves utolsó!!!:)

Ha a fiamnak kijött az alsó 2 foga, akkor már várhatom a felsö kettöt? Mert nagyon nyügös, alig eszik, folyton rágni akar.5 honapos a fiam

Legjobb válasz: Nálunk is 5 és fél hónaposan jött ki az alsó 2, azóta is rág, de nagyon, viszont nem látom fölül még annyira megduzzadva, lehet, még 1-2 hónap, mire kijön. Most lesz a kisfiam 7 hónapos.

Nálunk is 5 és fél hónaposan jött ki az alsó 2, azóta is rág, de nagyon, viszont nem látom fölül még annyira megduzzadva, lehet, még 1-2 hónap, mire kijön. Most lesz a kisfiam 7 hónapos.
Mi szintén 5, 5 hósak voltunk amikor kijött az elsó 2 fogacska, most 8 hós a kisfiam és még semmi, bár nagyon folyik a nyála és egyik nap nyügi, máskor meg nem, az ínye régóta meg van duzzadva. Várakozunk...
Lehet, hogy jön a felsõ foga, de nem biztos hogy már ki is bújik. Kisfiamnak már márciusban kibújtak az alsó fogai, de a felsõk még nem pedig már legalább 3x nekifutottunk. Volt hõemelkedése, rág mindent, folyik a nyála és rettentõ nyûgös olyankor. Ha szerencsétek van, akkor kijön rögtön.
Igen, elvileg már jönnek, de nem feltétlenül a felsõ kettõ. Bár az esetek többségében igen, azért a lányomnak sikerült rácáfolnia és az alsó 2 mellé növesztett még 2-t, majd a felsõ középsõk helyett a 2-eseket és csak 7.8.-ként jöttek a felsõ középsõi. :)

2, 5 honapos a kisfiam. Nagyon szopja a huvelykujjat, de en nem szeretnem, akkor inkabb jobb lenne a cumi, de az nem kell neki. mostmar ez igy dmarad?

anyatejes baba cicivel, es nem ehes, tuti nem azert szopja az ujjat!

Legjobb válasz: Ha nem akarja elfogadni a cumit, úgysem fogja, ezzel nem tudsz mit csinálni. Ebben a korban a fiam is sokat szopta az ujját, de kb. 4-5 hónapos kora óta csak akkor kapja be az ujját, ha álmos, egyébként nem. 14 hónapos, a cumi azóta sem érdekli szerencsére.

Ha nem akarja elfogadni a cumit, úgysem fogja, ezzel nem tudsz mit csinálni. Ebben a korban a fiam is sokat szopta az ujját, de kb. 4-5 hónapos kora óta csak akkor kapja be az ujját, ha álmos, egyébként nem. 14 hónapos, a cumi azóta sem érdekli szerencsére.
Az enyém 2 éves elmúlt, amióta tudja azóta szopja az ujját. Ez van. amikor álmos, vagy éhes, nyafka fõleg akkor, de a cumizás ott van az életében. Soha nem fogadta el a cumit, bármit csináltam õ az ujját szopta. Én is az ujjamat cumiztam anno, így nem látok semmi rosszat benne. Nincs baj a fogaimmal, sõt! nincs baj a beszédemmel, nem vagyok pösze, és simán felnõttem :)
Fiam 6 hónapos koráig csinálta ezt, utána felfedezte hogy van neki cumija is :) Most 18 hónapos, de csak elalváshoz használjuk mostanában vagy ha nagyon hisztizik akkor a szájába teszem :)
Az én gyerekeim is szopták az ujjukat, aztán leszoktak róla. Most már mindhárom nagyfiú, semmi károk következménye nem lett.
esetleg ha másfajta cumit adsz neki?? Oké hogy az ediggi válaszolóknál nem volt baj az újjszopással de sajna benne van a pakliba! Azt SOHA nemtudod tõle elvenni és hát sztem nagyon csúnya mikor még egy 7-8 éves szopja az újját a fogakról nem is beszélve!
A kérdező hozzászólása: akkor probaljam a cumit "eroltetni"? de terulok fordulok es megint az ujja van a szajaba.

Folyamatosan kimerültnek érzem magam.5 hónapos a babám. Aludni tudok, de hajnali 3 órától elég éberen. Szinte fél óránként ébredek, így amire felkelek fáradtabb vagyok mint amikor lefeküdtem. Ez nálatok is előfordul? Mit tesztek ellene?

Voltam laborban ott minden rendben van.Vitamint szedek.

Legjobb válasz: Milyen a közérzeted?? Nem vagy depis? Vagy az is lehet, hogy összegyült az 5 hónap foradalma és most jön ki rajtad. Az én babám is majdnem 5 hónapos, nekem is vannak ilyen idõszakok amikor fáradtabb vagyok, de túl kell élni ezt az idõszakot, pláne ha a babád nem egy nyugis jóalvó picike. Ha nem érzed jól magad, keress fel egy szakembert, talán pszichológust, de az is lehet hogy elég lenne ha a férjeddel elbeszélgetnél, vagy valakivel akiben megbízol.

Milyen a közérzeted?? Nem vagy depis? Vagy az is lehet, hogy összegyült az 5 hónap foradalma és most jön ki rajtad. Az én babám is majdnem 5 hónapos, nekem is vannak ilyen idõszakok amikor fáradtabb vagyok, de túl kell élni ezt az idõszakot, pláne ha a babád nem egy nyugis jóalvó picike. Ha nem érzed jól magad, keress fel egy szakembert, talán pszichológust, de az is lehet hogy elég lenne ha a férjeddel elbeszélgetnél, vagy valakivel akiben megbízol.
Hát mintha rólam írnál. Amúgy is elég rossz alvó voltam, sajnos most sem változott a helyzet. Miután leteszem a picit bedõlök az ágyba, alszok. Aztán pár óra múlva felkelek, és onnantól nehezen alszok vissza. Olyan félig éber félig alvó állapotban vagyok és sok hülyeséget álmodok. Mire jól visszaaludnék felkel a pici, és fáradtnak érzem magam. Sajnos nem tudom mit tehetnék ellene, én már beletörõdtem. :(

5 hónapos a kisfiam csak szopik. Az elején nem ettem mindent mert elég hasfájós volt, de 3 hónapos kora óta mindent eszem amit csak megkívánok, mégis fogyok!Mit tegyek hogy ne fogyjak tovább?

Nem szeretném visszanyerni az eredeti súlyomat, mert szerintem túl vékony voltam, de egyre jobban közelítek afelé!Légyszi ha tud valaki segíteni mit és hogyan kellene ennem írjon!El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem ez természetes vagy nem?? Én 64 kg-val lettem terhes, 83 voltam mikor szültem, most 7 hónapos a kislányom, aki 6 hónapos koráig csak szopizott, most 62!!! kg vagyok. Pedig nem is eszek, hanem zabálok!! Rántott hús, sültcsirke, pörkölt, fõtt tészták, sütemények stb.

Szia! Szerintem ez természetes vagy nem?? Én 64 kg-val lettem terhes, 83 voltam mikor szültem, most 7 hónapos a kislányom, aki 6 hónapos koráig csak szopizott, most 62!!! kg vagyok. Pedig nem is eszek, hanem zabálok!! Rántott hús, sültcsirke, pörkölt, fõtt tészták, sütemények stb.
A kérdező hozzászólása: Hát igen én is inkább "zabálok", sõt sütit ennék csokival ha tehetném!Szóval akkor nincs megoldás?!
Ha termelõdik elég tejed, és csak szoptatsz, akkor ez a természetes. Én Riska lettem (múúú), 65 kilóval estem teherbe, 84 kilóval mentem szülni, most vagyok 69, 10 hete szültem. Én mondjuk örülök neki, mert ez a Riska-lét a küllememen is meglátszik, nemcsak a tejhozamon... :) )) Szóval segíteni nem tudok, a babáink híznak, mi meg fogyunk. minden jót Neked, és egyél sokat!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!