Találatok a következő kifejezésre: 5 hónapos milyen gyakorlatok (2 db)

5 hónapos terhesen milyen gyakorlatok végezhetőek el fittnesteremben?

Legjobb válasz: Szia. Csak olyan gyakorlatokat végezz, aminél nem kell emelgetned, vagyis ülve csinálhatod, mondjuk a karerõsítõ, láberõsítõ, de olyat aminél a hasizmokat is igénybe kell venni nem szabad. Ha van edzõ esetleg õ is tud tanácsot adni.

Szia. Csak olyan gyakorlatokat végezz, aminél nem kell emelgetned, vagyis ülve csinálhatod, mondjuk a karerõsítõ, láberõsítõ, de olyat aminél a hasizmokat is igénybe kell venni nem szabad. Ha van edzõ esetleg õ is tud tanácsot adni.
bicikli, futopadon 30 perc séta, 31 hetes kismama.

Ki hogyan jatszik az 5 - 6 honapos babajaval? MIlyen fejleszto jatekokat esetleg gyakorlatokat tudnatok ajanlani?

Legjobb válasz: kukucs játék, rádobni egy textil pelust, majd lehúzni róla, képeskönyvet nézegetni, elmondani mi van rajta, elment vadászni-t játszani, énekelni neki, építeni akadálypályát, rákényszeríteni az"akadály" leküzdésére(mászás-kúszás),utánozni állathangokat, különbözõ hangú csörgõk hangjait hallatni(játékdob, játék rumbatök stb)tegyen elé valamit hadd próbálja felvenni. Hát ilyeneket :)

kukucs játék, rádobni egy textil pelust, majd lehúzni róla, képeskönyvet nézegetni, elmondani mi van rajta, elment vadászni-t játszani, énekelni neki, építeni akadálypályát, rákényszeríteni az"akadály" leküzdésére(mászás-kúszás), utánozni állathangokat, különbözõ hangú csörgõk hangjait hallatni(játékdob, játék rumbatök stb)tegyen elé valamit hadd próbálja felvenni. Hát ilyeneket :)
az elõzõ jókat írt, itt van még egy csomó fejlesztõ játék: http://www.bebilap.hu/elso_ev/fejl4_6.htm
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom az eddigi valaszokat!!!
Deákné B. Katalin - Anya taníts engem Ebben elég sok jó játék van. Ha küldesz e-mail címet, szívesen átküldöm a könyvet pdf-ben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!