Találatok a következő kifejezésre: 5 hónapos mennyit adjak enni (2 db)

5 hónapos macseknak mennyit adjak enni?

Eddig kapott 200-300 gr alutasakost és egy jó adag száraztápot,és emelett házimaradékot is kap, de sokszor üres a tálja. Adjak neki többet?

Legjobb válasz: Növésben, fejlõdésben van. Szerintem kapjon nyugodtan annyit, hogy otthagyhassa, ami nem neki kell. Nem árt néha féreghajtózni sem!

Növésben, fejlõdésben van. Szerintem kapjon nyugodtan annyit, hogy otthagyhassa, ami nem neki kell. Nem árt néha féreghajtózni sem!
Itt is el kell mondani: A macsek nem kutyuli. A macska TUDJA, hogy neki mennyit kell ennie, a kutya meg általában megeszi, amit eléraknak. A macsek elõtt mindig legyen száraz táp és tiszta víz. Ha õ enni akar (egy nap akár nyolcszor-tízszer is falatozik), akkor enni fog. Napi egyszer adhatsz neki alutasakost is, de a lényeg: Soha ne legyen üres a tálja.

Egy 5 hónapos angol bulldognak hányszor adjak és mennyit enni?

Legjobb válasz: 6 hónapos koráig fokozatosan át kell szoknia a napi 2 evésre. annyit kapjon, hogy úgy hagyja ott a tálat, hogy még van benne étel.

6 hónapos koráig fokozatosan át kell szoknia a napi 2 evésre. annyit kapjon, hogy úgy hagyja ott a tálat, hogy még van benne étel.
Mivel eteted? Ha prémium tápot kap (Orijen, Acana, Taste of the wild) az nagyon jó, abból nézd meg a zacskón való etetési útmutatót, azon a körülbelüli értékek, szükségletek rajta vannak, az egy jó alap. Ha túl híg a végtermék, akkor vedd vissza a kajaadagot, ha pedig kemény, akkor adj még neki, így könnyen tudsz kísérletezni. Nem minden kutyának válik be grammra pontosan az, amit a zacskóra írnak, de egy jó kiinduló alapnak tökéletes a zacskóra írt útmutató. Napi kétszer kapjon már enni, 1 éves koráig kb.
Egy angol bulldog sosem fogja úgy otthagyni a tálat, hogy még van benne kaja:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!