Találatok a következő kifejezésre: 5 hónapos mennyit adjak (7 db)

Egy 5 hónapos angol bulldognak hányszor adjak és mennyit enni?

Legjobb válasz: 6 hónapos koráig fokozatosan át kell szoknia a napi 2 evésre. annyit kapjon, hogy úgy hagyja ott a tálat, hogy még van benne étel.

6 hónapos koráig fokozatosan át kell szoknia a napi 2 evésre. annyit kapjon, hogy úgy hagyja ott a tálat, hogy még van benne étel.
Mivel eteted? Ha prémium tápot kap (Orijen, Acana, Taste of the wild) az nagyon jó, abból nézd meg a zacskón való etetési útmutatót, azon a körülbelüli értékek, szükségletek rajta vannak, az egy jó alap. Ha túl híg a végtermék, akkor vedd vissza a kajaadagot, ha pedig kemény, akkor adj még neki, így könnyen tudsz kísérletezni. Nem minden kutyának válik be grammra pontosan az, amit a zacskóra írnak, de egy jó kiinduló alapnak tökéletes a zacskóra írt útmutató. Napi kétszer kapjon már enni, 1 éves koráig kb.
Egy angol bulldog sosem fogja úgy otthagyni a tálat, hogy még van benne kaja:)

A lányom még mindég minden éjjel felébred 1x 2x. Már 19, 5 hónapos. Van itthon Sedatif Pc lehet, hogy jobban aludna töle? Alvás elött mennyivel adjam?

Homeos,úgy hogy nem gyógyszer,és hallottam,hogy sokan adják a babáknak mikor rosszul alszanak.Egy hónapban kb 3x aludja át az éjjelt.

Legjobb válasz: Ja az lemaradt,hogy álltalában max. 3-4 óra múlva ébred. Ritka esetben késöbb.Nappal is csak 1x alszik 1,5 órát.Napi 2-3 órát minde´g a levegön vagyunk.Játszótér,séta.Este 21.10 kor megy lefeküdni,mert elöbb nem akar aludni.E`s még ekkor is kb.1/2 óra mire elalszik.

A kérdező hozzászólása: Ja az lemaradt, hogy álltalában max. 3-4 óra múlva ébred. Ritka esetben késöbb.Nappal is csak 1x alszik 1, 5 órát.Napi 2-3 órát minde´g a levegön vagyunk.Játszótér, séta.Este 21.10 kor megy lefeküdni, mert elöbb nem akar aludni.E`s még ekkor is kb.1/2 óra mire elalszik.
Elsõ vagyok. Elnézést, nem akartam beletiporni senki lelkivilágába. De akkor viszont bizz benne, hogy egyre ritkábban fog felkelni éjjel, és várd ki. De szerintem ne adj neki nyugtatót. A Sedatif PC felnõtt férfi ismerõsömet altatta el kb 7 perc alatt, akkor vajon mit tesz egy kisgyerekkel? De a te dolgod, csak kérdeztél, én válaszoltam. Sok sikert, akárhogy is döntesz.
A megoldás: tanítsd meg egyedül elaludni, ha nem akarsz ott ülni mellette éjjelente többször is. Nálunk bevált. (Aludj jól, gyermekem)
Már elég nagy ahhoz, hogy tudjon egyedül aludni, szóval tényleg próbáld ki azt a könyvet, hátha segít... Csak ne ilyen izékkel tömd, az csak eltussolja a bajt.
A Sedatif PC még felnõttnek is ütõs, annak ellenére, hogy homeós. Minden gyerek felébred éjjel, ez teljesen normális, mivel vannak éberebb és mélyen alvós szakaszaik, mint a felnõtteknek is. Az a lényeg, hogy amikor éber fázis van, akár körül is néz, nyugtázza, hogy ok, minden változatlan (nem lett átfektetve máshova pl), kicsit játszogat, újra elaltatja magát. Idõsebb babáknak akár oda is lehet rakni a cumisüveget, és isznak kicsit, mert megszomjaznak. Szóval, ebbe nem szabad beleavatkozni, meg kell tanulnia, hogy ez normális, és utána visszaaludnia. Tehát ne kelj fel hozzá, ne vedd ki, max nyugtasd meg röviden (nem irtad, mennyi idõre hogy ébred fel). Ha hisztizik, kezdd el megtanitani megint aludni a szakirodalom alapján.
Hát akkot tömöd inkább bogyókkal, minthogy nem knyezteted el? Azért mert nem ugrassz minden sírására, még nem fog utálni... Szerintem olvasd el, az Aludj jól gyeremekem címû könyvet. Valakik nagyon szídják, de akik használják azoknak beválik, és a gyermeküknek sem lesz semmi baja.
A kérdező hozzászólása: Ne kelj fel hozzá. Hogy lehet ilyet írni?? Amint felkel kb.8 hós korától azonnal feláll felül, és sír, mióta beszél , szól "anya gyere" A 19 hónap altt összesen kb.10 x aludta át az éjjelt.Gondolható, hogy szeretném, hogy aludjon.Nagyon anyás, csak velem hajlandó elaludni úgy hogy mellette ülök ö pedig a kiságyban.Már sokmindent próbáltunk, képes hosszú ideig szószerint sikítani, ...... Egészen 15 hónapos koráig éjjelente 5x 6x ébredt.
A kérdező hozzászólása: Azért is lenne jó ha aludna, mert úton a kistesó.Segítségem nincsen, a férjem reggeltöl estig dolgozik, nem tudom hogy lessz ha a baba meglessz.....
A kérdező hozzászólása: Nem Mo.n élek, hanem Németországban.I`gy a könyvet nem tudom megvenni. Mi a lényege a könyvnek???? Mert sok roszat olvastanm már róla...

5 hónapos a babám, anyatejes, de meg kell kezdenem a gyümölcsök kóstoltatását, mert csak 6-7 naponta van kaki. Bízom benne, hogy ez majd segít. Mennyi baracklevet adjak neki elsőre? A szopatás után kell megpróbálnom?

Legjobb válasz: Tudom, hogy ez még normális, csak szegénykém a 6. napon már kínlódik.Kétszer adtam neki kúpot, ami meghozta a várt eredményt, de nem akarom, hogy hozzászokjon.Annyi helyrõl hallottam/ olvastam, hogy késõbb sem tud kúp nélkül kakilni.Akkor már inkább a gyümölcs. A védõnõm szerint is megér egy próbát,hátha segít. Köszönöm, hogy megírtad a véleményed !

A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy ez még normális, csak szegénykém a 6. napon már kínlódik.Kétszer adtam neki kúpot, ami meghozta a várt eredményt, de nem akarom, hogy hozzászokjon.Annyi helyrõl hallottam/ olvastam, hogy késõbb sem tud kúp nélkül kakilni.Akkor már inkább a gyümölcs. A védõnõm szerint is megér egy próbát, hátha segít. Köszönöm, hogy megírtad a véleményed !
Bocsi:...nem volt hajlandó...
Anyatejes babáknál az is normálisnak számít, ha csak 10 naponta van kaki.A szervezete 100%-ban hasznosítja az anyatejet, ezért nincs salakanyag.Ha csak ezért akarod hozzátáplálni szeríntem várj míg betölti a 6hót. Egyébként szopi után kínáld pár kiskanál lével, majd péppel.Nem bíztos hogy el fogja fogadni, de ne erõltesd.

Mitől lehet kiütés 5 hónapos babám arcán és szája körül? Mennyi idő múlva múlik el? Várjam meg míg elmúlik és akkor adjak neki újra?

Almalevet adtam neki 2-3 hete akkor kezd?dött.Abbahagytam és a véd?n? és a doktorn? is látta!!!

Legjobb válasz: fiamnak is van az arcán,bekenem hamar elmulik,de kiprobáltam nem a kajától van,szerintem ahogy nyáladzik,turkál a szájábaa,majd mindenfele elkenni az arcán,attól lehet.

fiamnak is van az arcán, bekenem hamar elmulik, de kiprobáltam nem a kajától van, szerintem ahogy nyáladzik, turkál a szájábaa, majd mindenfele elkenni az arcán, attól lehet.
Ez a fogzási nyáladzástól van az én kisfiam 2 éves, de a mai napig van neki és sajnos mivel cumizik így még jobban ömlik a cumi mellet a nyála és ezért hiába kenem napi 3-4-szer be az arcát mindig visszajönnek a pöttyök, azt mondta a doktornõ, hogy majd, ha az összes foga kinõ akkor már nem fog így nyáladzani és a pöttyök is lemennek majd róla, de addig nem tudunk vele mást csinálni minthogy állandóan kenem a pöttyöket.
Szia! A fogzástól és a cumitól van. A szájban bacik vannak, amik az intenzív nyálzással kijönnek, és megrekednek a cumi alatt. Ott elkezdenek vígan éldegélni, ez okozza a pöttyöket. Mi is így vagyunk, csak cumi helyett nálunk ujjszívás van. Gyakrabban mosdatjuk a picit, hogy legalább amíg nem szívja az ujját, ne tenyésszenek ott a bacik. Ez segít valamelyest. -Macska-
Koszi, hogy irtatok, hogy a fogzastol van. Az en kisfiam arcan is ilyen piros foltok vannak a szaja korul, en azt hittem, hogy a repatol van, amit kapott, de amikor nem adtam neki 1 hetig, akkor is volt neki. Aztan en is arra gondoltam, hogy a szel kicsipte seta kozben. 6 honapos es most jon a masodik foga, szoval megnyugtattatok, hogy nem ezektol van. Koszi!
Mi nem cumizunk , mégis van.Nekünk azt mondta a dokinõ, hogy gyerekkori ekcéma, szinte minden babának van, csak van akinek elmúlik van aki késõbb növi ki.Az én babámnak is van a szája-álla körül és csúnyán ki tud pirosodni.Locoidos arckrémet kaptunk rá, de egy ismerõsöm aki patikus azt mondta ha nem muszáj ne használjam ezt , mert szteroidot tartalmaz.Van egy másik krém, 3000ft körül van , azt fogom megvenni neki, addig is ha nagyon csúnya este elalváskor teszek neki egy pöttyöt oda.segít egy kicsit, de gondolom a nyál is felpuhítja neki ezért nem tud elmúlni .4hós baba anyukája..jah és sztem nem az ételtõl van.az én babám is kap almalevet, répa levet ma körtét és semmi baj nincsen vele.
Az én lányomnak is van. Azt hittem én is, hogy a kajától, most kezdtem a hozzátáplálást neki. Volt hogy pár napig nem adtam neki gyümit, de akkor is kijöttek. Õ cumizik és mivel már kiszedi a cumit a szájából és mindent megnyal megkóstol , szétkeni a nyálát az arcán ettõl lehet. A védõnõ mondta kenjem be neki sima popsi kenõccsel vékonyan, ez reggelre mindig rendbe hozza, de estére megint tiszta piros neki. Ez lesz amíg ki nem jön a foga. most 21 hetes.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!!! :) Tök jó, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal! Nekünk is írt fel a doktornéni kenõcsöt és ma reggelre halványabb lett kicsit(Pimafucort kenõcs és 600Ft körül volt ha jól emléxem.) Még 1szer köszi csajok

5 hónapos macseknak mennyit adjak enni?

Eddig kapott 200-300 gr alutasakost és egy jó adag száraztápot,és emelett házimaradékot is kap, de sokszor üres a tálja. Adjak neki többet?

Legjobb válasz: Növésben, fejlõdésben van. Szerintem kapjon nyugodtan annyit, hogy otthagyhassa, ami nem neki kell. Nem árt néha féreghajtózni sem!

Növésben, fejlõdésben van. Szerintem kapjon nyugodtan annyit, hogy otthagyhassa, ami nem neki kell. Nem árt néha féreghajtózni sem!
Itt is el kell mondani: A macsek nem kutyuli. A macska TUDJA, hogy neki mennyit kell ennie, a kutya meg általában megeszi, amit eléraknak. A macsek elõtt mindig legyen száraz táp és tiszta víz. Ha õ enni akar (egy nap akár nyolcszor-tízszer is falatozik), akkor enni fog. Napi egyszer adhatsz neki alutasakost is, de a lényeg: Soha ne legyen üres a tálja.

Tudni szeretném, egy 5-6 hónapos cica napi adagját. Naponta hányszor, és egyszerre mennyi ennivalót adjak? Hogy se alul, se túl ne etessem.

Legjobb válasz: Naponta 3szor kell etetni, amennyit megeszik egyszerre.Tudja õ, mennyi kell neki, mindegyik cicának más az igénye,nehéz meghatározni mennyit kapjon, hogy ne maradjon éhes. Én így etetem a cicáimat, és ha van elég lehetõség és hely mozgásra, játékra, nem fog elhízni. És persze ha jó minõségû kaját kap.

Naponta 3szor kell etetni, amennyit megeszik egyszerre.Tudja õ, mennyi kell neki, mindegyik cicának más az igénye, nehéz meghatározni mennyit kapjon, hogy ne maradjon éhes. Én így etetem a cicáimat, és ha van elég lehetõség és hely mozgásra, játékra, nem fog elhízni. És persze ha jó minõségû kaját kap.
Egyetértek az elõttem szólóval, még annyit tennék hozzá hogy vegyél jó minõségû, kölyköknek való tápot és tartsd be amit elõírtak. Szárazat és zacskósat is adj neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, /egy kicsit dagikák a cicáim/
Ilyenkor éjszaka meg szoktad etetni?
Szia! Ha hajnalban felkel akkor gondolom megeteted, mert ez a kérdésbõl nem derül ki. A tápszeres dobozon vannak adagok, hogy mennyi az ajánlott mennyiség (hónap/adag). Persze ez a babától is függ, hogy mennyi kell neki. Ha ennél kevesebbet eszik akkor, ha éjszaka felkel lehet neki tejet adni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!