Találatok a következő kifejezésre: 5 hónapos jöhet már (2 db)

5 hónapos kislányomnak jöhet már a foga?

egyik pillanatban láttam meg éreztem is hogy egy picit kibujt a picifoga a kislányomnak!!de most meg nincs ott neki semmi!! még a véd?n?m is azt mondta hogy jön neki mivel nagyon rágta az ujját csak azon a ponton ahol lehetett neki látni a fogát!!járt már így valaki??

Legjobb válasz: Én úgy tudom,jöhez már.Fogászattal foglalkozom..így tanultam,bár nem a csecsemõk a szakterületem.De jöhet,de ez hetekig-hónapokig eltarthat még.HA jön a foga,bekeményedik az ínnye,és el is fehéredhet mielõtt áttöri az ínyhúst.Adj neki rágókákat,ami nem veszélyes,ronygyit,stb amivel segítheti a minnél hamarabb kijöhet neki.De azért csak úgy engedd ,hogy más ujját rágja,hogy jó alaposan megmossa a kezét,mert hát ki tudja..meg mi van a körme alatt is..szval,vigyázz ezzel..

Én úgy tudom, jöhez már.Fogászattal foglalkozom..így tanultam, bár nem a csecsemõk a szakterületem.De jöhet, de ez hetekig-hónapokig eltarthat még.HA jön a foga, bekeményedik az ínnye, és el is fehéredhet mielõtt áttöri az ínyhúst.Adj neki rágókákat, ami nem veszélyes, ronygyit, stb amivel segítheti a minnél hamarabb kijöhet neki.De azért csak úgy engedd , hogy más ujját rágja, hogy jó alaposan megmossa a kezét, mert hát ki tudja..meg mi van a körme alatt is..szval, vigyázz ezzel..
Szia.A lányom 4 hónapos volt mikor kibújt az alsó 2 foga, úgy hogy csak akkor vettem észre mikor megharapta a cicim.
Az én fiaim 5 hónaposak voltak mikor kibúj az elsõ foguk.

6 és fél hónapos a kislányom, már 5 hónaposan kijött két fogunk, azóta semmi, viszont nem alszik, éjszakánként van, hogy 8-szor is felkel. A foga jöhet? Milyen jó ötleteitek vannak, hogy jobban aludjon? (még ki nem jönnek a fogak, ez lesz? )

Legjobb válasz: Neked is most jött ki a fogad? Elég késõn! Lehet,hogy azért kel fel a lányod éjjel,mert jön még foga,de az is lehet,hogy nem lakik jól a vacsorával!

Neked is most jött ki a fogad? Elég késõn! Lehet, hogy azért kel fel a lányod éjjel, mert jön még foga, de az is lehet, hogy nem lakik jól a vacsorával!
szia. 5 hós lányom szintén sokszor fölkelt éjszakánként az elmúlt napokban, kinlódik a fogával (még egy sincs). vettem viburcol kúpot, az elsõ két éjjel nagyon szörnyû volt, a harmadik csak simán szörnyû. Tegnap adtam neki negyedik alkalommal és szépen aludt, fél 4kor is csak enni kelt föl és fél 6tól volt nyûgösebb a helyzet. szóval tényleg jónak tûnik ez a kúp.elõtte volt olyan, hogy egy óra sem telt el éjjel két sírás között.Egyébként egyik éjjel (mellettem alszik a picim egy fotelágyon) már annyira sírt, hogy visszatettem az ágyba és elkezdtem maszírozni kézzel az ínyét. azonnal csönd lett és szépen aludt tovább.
A kérdező hozzászólása: 5 hónap után eltelt igen egy kis idõ, és még semmi, csak duzzadt fent az ínye. Este megiszik 200 ml tápszert, és van úgy , hogy elalszik, és 1 óra múlva már kel is.
A kérdező hozzászólása: Vettem ma norufen , narancs ízût, mondták próbáljam ki, hátha jó lesz.
Csak az a baj a nurofennel, hogy azt már csak akkor célszerû adni, ha már látod a csíkot!Mert nem lehet sokszor adni! Nekünk 3 hósan jött az alsó kettõ, 6 hósan a felsõ kettõ, és onnantól nem aludt át egy éjjelt sem a most 9, 5 hós lányom!Most kezdtem el a chamomilla ch 30-at adni és 3 napja alszik!max napi 4*5 golyót lehet adni, én sak reggel este adom!Amúgy tegnap elõtt kijött az 5-ik foga már van csík a másik oldaon is!és felül is duzzadt!Szóval szerintem ezek akkor is jönnek és kínoznak amikor még se duzzanat se csík! Próbáld ki szerintem ezt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!