Találatok a következő kifejezésre: 5 hónapos jöhet (5 db)

2, 5 hónapos babámnak jöhet a foga?

ettentöen nyáladzik meg eszi a kezét folyton,és nagyon-nagyon nyügös szinte kibirhatatlan!!! azért kérdem hogy jöhet-e a foga mert én ugy hallottam hogy 4-6hónapig bujnak ki az elsö fogak!!!

Legjobb válasz: Végül is jöhet de én még olyat nem hallottam. Szerintem inkább hasfájás lehet vagy valami más.

Végül is jöhet de én még olyat nem hallottam. Szerintem inkább hasfájás lehet vagy valami más.
Nálunk is 2 és fél hósan kezdõdött, ilyen tünetekkel. Most 5 hós, és még nincs foga. Az ínyén sem látok semmit, de õk már ilyenkor érzik a fogacskák kötõdését. Én chamomilla vulgaris 15ch-ból majdnem minden órában 5 golyót adok neki pici vízben feloldva, így sokkal nyugodtabbak a napjaink. (B)
Ugyanúgy jártunk mint az elõttem szóló, már 2, 5 hónapja szenvedünk, mert nekem a kicsim nagyon-nagyon nyûgös sokszor miatta. Viszont nekünk kezdettõl látszik is, be van durranva, meg vannak a gödröcskék, az egész alsó ínnye alatt látszódnak a fogacskák felülete de még nem tört át!Remélem hamarosan kibújnak!
Nekünk is 2, 5hósan kezdõdött. Pont 6hónapos lett, amikor kibújt az alsó 2. Most 1-2hete már jön megint valahol, azt még nem látom, remélem az nem tart eddig amig kijön:S
Nálunk 8 hetesen kezdõdött. Most 4 hónapos, fog még nincs, de alul-felül meg van duzzadva az ínye.
1.vagyok. Most, hogy mondjátok, nekünk is ennyi idõs volt amikor elkezdte ezt. Persze, már mozgólódás van de fog nekünk csak 6, 5 hónaposan jött. A 2 alsó egyszerre. Most 1 éves múlt és 9 foggal büszkélkedhet + 3 foga jön most egyszerre.

5 hónapos kislányomnak jöhet már a foga?

egyik pillanatban láttam meg éreztem is hogy egy picit kibujt a picifoga a kislányomnak!!de most meg nincs ott neki semmi!! még a véd?n?m is azt mondta hogy jön neki mivel nagyon rágta az ujját csak azon a ponton ahol lehetett neki látni a fogát!!járt már így valaki??

Legjobb válasz: Én úgy tudom,jöhez már.Fogászattal foglalkozom..így tanultam,bár nem a csecsemõk a szakterületem.De jöhet,de ez hetekig-hónapokig eltarthat még.HA jön a foga,bekeményedik az ínnye,és el is fehéredhet mielõtt áttöri az ínyhúst.Adj neki rágókákat,ami nem veszélyes,ronygyit,stb amivel segítheti a minnél hamarabb kijöhet neki.De azért csak úgy engedd ,hogy más ujját rágja,hogy jó alaposan megmossa a kezét,mert hát ki tudja..meg mi van a körme alatt is..szval,vigyázz ezzel..

Én úgy tudom, jöhez már.Fogászattal foglalkozom..így tanultam, bár nem a csecsemõk a szakterületem.De jöhet, de ez hetekig-hónapokig eltarthat még.HA jön a foga, bekeményedik az ínnye, és el is fehéredhet mielõtt áttöri az ínyhúst.Adj neki rágókákat, ami nem veszélyes, ronygyit, stb amivel segítheti a minnél hamarabb kijöhet neki.De azért csak úgy engedd , hogy más ujját rágja, hogy jó alaposan megmossa a kezét, mert hát ki tudja..meg mi van a körme alatt is..szval, vigyázz ezzel..
Szia.A lányom 4 hónapos volt mikor kibújt az alsó 2 foga, úgy hogy csak akkor vettem észre mikor megharapta a cicim.
Az én fiaim 5 hónaposak voltak mikor kibúj az elsõ foguk.

6 és fél hónapos a kislányom, már 5 hónaposan kijött két fogunk, azóta semmi, viszont nem alszik, éjszakánként van, hogy 8-szor is felkel. A foga jöhet? Milyen jó ötleteitek vannak, hogy jobban aludjon? (még ki nem jönnek a fogak, ez lesz? )

Legjobb válasz: Neked is most jött ki a fogad? Elég késõn! Lehet,hogy azért kel fel a lányod éjjel,mert jön még foga,de az is lehet,hogy nem lakik jól a vacsorával!

Neked is most jött ki a fogad? Elég késõn! Lehet, hogy azért kel fel a lányod éjjel, mert jön még foga, de az is lehet, hogy nem lakik jól a vacsorával!
szia. 5 hós lányom szintén sokszor fölkelt éjszakánként az elmúlt napokban, kinlódik a fogával (még egy sincs). vettem viburcol kúpot, az elsõ két éjjel nagyon szörnyû volt, a harmadik csak simán szörnyû. Tegnap adtam neki negyedik alkalommal és szépen aludt, fél 4kor is csak enni kelt föl és fél 6tól volt nyûgösebb a helyzet. szóval tényleg jónak tûnik ez a kúp.elõtte volt olyan, hogy egy óra sem telt el éjjel két sírás között.Egyébként egyik éjjel (mellettem alszik a picim egy fotelágyon) már annyira sírt, hogy visszatettem az ágyba és elkezdtem maszírozni kézzel az ínyét. azonnal csönd lett és szépen aludt tovább.
A kérdező hozzászólása: 5 hónap után eltelt igen egy kis idõ, és még semmi, csak duzzadt fent az ínye. Este megiszik 200 ml tápszert, és van úgy , hogy elalszik, és 1 óra múlva már kel is.
A kérdező hozzászólása: Vettem ma norufen , narancs ízût, mondták próbáljam ki, hátha jó lesz.
Csak az a baj a nurofennel, hogy azt már csak akkor célszerû adni, ha már látod a csíkot!Mert nem lehet sokszor adni! Nekünk 3 hósan jött az alsó kettõ, 6 hósan a felsõ kettõ, és onnantól nem aludt át egy éjjelt sem a most 9, 5 hós lányom!Most kezdtem el a chamomilla ch 30-at adni és 3 napja alszik!max napi 4*5 golyót lehet adni, én sak reggel este adom!Amúgy tegnap elõtt kijött az 5-ik foga már van csík a másik oldaon is!és felül is duzzadt!Szóval szerintem ezek akkor is jönnek és kínoznak amikor még se duzzanat se csík! Próbáld ki szerintem ezt!


Van egy 5 hónapos kislányom, az apa terhesen elhagyott, bármikor akarja mindig jöhet a kislányhoz, peddig még egy fillért sem fizetett. Tegnap azt kérdezte mikor viheti el egyedül a babát?

Az a kérdésem,hogy ekkora babát ugye nem vihet még el?Azóta lett ilyen hülye mióta összejött egy csajjal,szerintem az beszéli rá,hogy velem ne találkozzon.A kislány mindenkinél sír,csak velem van el,nem akarnám kiadni a kezemb?l.Mit csináljak?Hogyan rendezzem vele a dolgokat,az a csaj tisztára meghülyitette,én hiába mondom neki,hogy mi vagyunk a családja,mintha a falnak beszélnék.A babát meg nem akarom neki odaadni.

Legjobb válasz: A gyerek három éves koráig nem viheti el engedélyed nélkül.És jelen lehetsz a láthatásnál.

A gyerek három éves koráig nem viheti el engedélyed nélkül.És jelen lehetsz a láthatásnál.
A láthatasi jog nem jelenti azt hogy köteles vagy a gyereket oda adni. Köteles vagy biztosítani a láthatást, de te is jelen lehetsz. Ha nem volt gyermekelhelyezési per akkor indíts, mert ha elvinné és nem hozza vissza akkor törvényileg senkié sem a gyermek.
szia! Igaza van az elõttem szólónak , sõt anyai szempontból nézve; hogy gondolja, hogy egy 5 hónapos kislányt egyedül hogy majd odaadsz neki???! :) Vagy õ jöjjön babázni egyedül, vagy a barátnõjével;(Inkább egyedül....) vagy Te vidd el hozzá, és együtt legyetek. Ez nem lehet vita tárgya. Te vagy az anya, Te neveled. Még akkor se lenne joga "elvinni", ha fizetne. A kettõnek semmi köze egymáshoz.A gyerek nem áru! :)
Nem, a mi ismerõsünk még az öt-tíz éves kislánnyal is ment Bécsbe, az apuhoz, s velük maradt pár napig. A leány csak 14 évesen volt hajlandó egyedül elmaradni az apjával, mivel sosem éltek együtt. Három éves korig senki nem gondolja, hogy egyedül oda kéne adnod, mész vele esetleg. Egyéves korig pedig nálad megnézi és kész. Mondd meg neki, ez így lesz, erre számítson. Épeszû ember így is képzeli. Más dolog, ha kényszerbõl rá kell hagynod valakire. Jöhetnek együtt, hogy a csaj is megnézhesse a barátja gyerekét. Biztos büszkélkedni akar vele. Ezt le kell nyelned! Kíváncsi vagyok, így mikor megy el vele a gyerek? Más az, amikor már úgy válnak el, hogy az neki apuci, nem csak egy bácsi aki néha jön.
Szia! Én voltam családvédelmi központba, nem ez véget ha nem más, de ez a lényege:3 éves koráig nem vagy köteles odaadni se az apjának, se a rokonoknak, se a nagyinak se senkinek! Ha esetleg elakarná vinni a babát apja rendõröket kell hívni, és õk intézkednek.Nálunk is ez volt, és azt mondták ha bármilyen van, nem vagyok köteles kiadni a gyerekem, és ha vinni akarják rendõrt hívjak"nálunk a nagymama a gond" Én bármikor kész vagyok ezt meg tenni!A gyerekért mindent!3 éves kór után engedéllyel elviheti de csak 1 órára 1 héten, és ha nem hozza vissza idõben meg vonják a látogatást is tõle.Szóval Te parancsolsz 99%-ig!Ha nem vagy biztos dolgodba iránya családvédelmi központ!A gyerekedrõl van szó!Egy édesanya
Véletlenül se add oda ilyen kicsinek, arról nem is beszélve, hogy milyen jogon akarja elvinni, ha semmivel nem járul hozzá a neveléséhez, igenis kérj tõlle pénzt, mert annak a picinek sokmindenre szüksége van. Az rendes tõlled, hogy így is hagyod, hogy lássa, de ha már ilyen engedékeny vagy, akkor neki semmi joga nincs semmit kérni. Gondolj arra is, hogy minnél nagyobb a pici annál többmindenre van szüksége, és egy igazi apa hozzájárul a gyereke neveléséhez.
Szia! Egyáltalán nem vagy köteles neki odaadni a babádat, de én azt sem engedném, hogy bármikor jöjjön ha kedve tartja. mert ezzel téged és a babát is megzavarja. Beszélj meg vele egy olyan idõpontot, amikor neked jó, és akkor a te jelenlétedben láthatja a kislányt. A csajt hagyja otthon nyugodtan, õrá nektek semmi szükségetek nincs. A másik fontos dolog a gyerektartás, mi az hogy nem fizet? Ha nem akar Neked pénzt adni, ami szemét dolog, hiszen egy baba rengetegbe kerül, írjál neki össze egy listát, amire a babának szüksége van: pelenka, popsitörlõ, krém, tejpép, gyümölcslé, ruha..játék, és vegye meg. Ne legyél szívbajos, intézd a gyerektartást, a láthatást. Hiszen mindenhol neked adnak igazat, szükségetek van a pénzre és a nyugalomra is. Sok kitartást, és jó babázást!
Bocs, de nem tudom honnan vettétek ezt a butaságot a 3 éves korról! Indíts azonnal egy gyermekelhelyezési pert a területileg illetékes bíróságon vagy ha normális a viszonyotok és lehet vele beszélni, akkor a területileg illetéles Gyámügyön Mediálást kell kezdeményezned.Oda bementek és szépen leírjátok, hogy hogyan képzelitek el a láthatást.Ha perre mentek akkor BIZTOS, hogy megítélik az apának a két hetente komplett hétvégi láthatást(amennyiben nem szopik a kicsi) Ajánlom keress rá a családjogi törvényre, amiben le van írva, hogy mi a MINIMUM amit KÖTELES vagy az apa részére biztosítani.Arra, hogy csak a te lakásodon a te jelenlétedben itéljék meg a láthatást, csak akkor kerül sor, ha az apa a te vagy a gyermek ellen erõszakos cselekményt követett el és ezt bizonyítani is tudod.Szóval olvass utána és aztán egyezkedj.

Jöhet az 5 hónapos lányomnak úgy a foga, hogy nincs megdagadva az ínye?

2 napja nagyon ny?gös, ideges, csíp, mar, harapna meg mindent a cumit és minden játékát veszettül dörzsöli az ínyéhez, néha felsír, rángatózik. Étvágya sem igazán van. De az ínye nincs megdagadva néztem neki, vagy lehet még ezután fog? Mennyi id? mire ki jön neki ez az els? foga?

Legjobb válasz: Lehet hogy nem dagad meg látványosan. Vegyél Dentinoxot, az elzsibbasztja egy picit neki, és nem fog fájni. Szerintem hamarosan kibújik! Kitartás!

Lehet hogy nem dagad meg látványosan. Vegyél Dentinoxot, az elzsibbasztja egy picit neki, és nem fog fájni. Szerintem hamarosan kibújik! Kitartás!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!