Találatok a következő kifejezésre: 5 hónapos bulldogomnak (4 db)

5 hónapos francia bulldogomnak szinte állandóan véresek a szemei, nem beteg és nagyon eleven, mitől lehet ez?

Legjobb válasz: alergia, szembetegség. ez mind jellemzö a francia bulldogra. nekünk volt francia bulldogunk és tenyésztettük egy darabig, de nagyon sok eü baja van. pl a füll gyulladás is egy álltalános probléma, a szembetegségek, a ször betegségek. szinte két havonta dokihoz mentünk.

alergia, szembetegség. ez mind jellemzö a francia bulldogra. nekünk volt francia bulldogunk és tenyésztettük egy darabig, de nagyon sok eü baja van. pl a füll gyulladás is egy álltalános probléma, a szembetegségek, a ször betegségek. szinte két havonta dokihoz mentünk.
nekünk is ezvolt és azt mondta a doki h bevan gyulladva és adott rá szemcseppett

Egy 5 hónapos angol bulldognak hányszor adjak és mennyit enni?

Legjobb válasz: 6 hónapos koráig fokozatosan át kell szoknia a napi 2 evésre. annyit kapjon, hogy úgy hagyja ott a tálat, hogy még van benne étel.

6 hónapos koráig fokozatosan át kell szoknia a napi 2 evésre. annyit kapjon, hogy úgy hagyja ott a tálat, hogy még van benne étel.
Mivel eteted? Ha prémium tápot kap (Orijen, Acana, Taste of the wild) az nagyon jó, abból nézd meg a zacskón való etetési útmutatót, azon a körülbelüli értékek, szükségletek rajta vannak, az egy jó alap. Ha túl híg a végtermék, akkor vedd vissza a kajaadagot, ha pedig kemény, akkor adj még neki, így könnyen tudsz kísérletezni. Nem minden kutyának válik be grammra pontosan az, amit a zacskóra írnak, de egy jó kiinduló alapnak tökéletes a zacskóra írt útmutató. Napi kétszer kapjon már enni, 1 éves koráig kb.
Egy angol bulldog sosem fogja úgy otthagyni a tálat, hogy még van benne kaja:)

Van egy francia bulldogom még csak 2, 5 hónapos. Keresztül estem rajta. Elfogja felejteni vagy megfogja nekem bocsájtani, hogy figyelmetlenségemből adodóan fájdalmat okoztam neki?

A baleset véletlen volt és nagyon bánt engem a dolog, mert soha nem akartam neki fájdalmat okozni. De úgy veszem észre, mintha kicsit tartana tőlem. Menyasszonyommal játszik rendesen de velem nem nagyon akar azóta.

Legjobb válasz: Ennek lõttek, ezek után még a menyasszonyodat is lecsapja a kezedrõl. :D Nem lesz semmi gond, szerintem nincs az a kölyök kutya, amelyiken nem estek át párszor a gazdái. De komoly baja gondolom nem lett...?

Ennek lõttek, ezek után még a menyasszonyodat is lecsapja a kezedrõl. :D Nem lesz semmi gond, szerintem nincs az a kölyök kutya, amelyiken nem estek át párszor a gazdái. De komoly baja gondolom nem lett...?
Semmiképp ne érezz bûnudatot, legyél vele olyan, mint eddig. Magabiztos, határozott, de persze kényeztesd is, de azért legyél te a fõnök. A kutyák akkor kiegyensúlyozottak, ha a gazdijuk is az velük :) Szóval tégy úgy, mint ha mi sem történt volna, akkor érzi, hogy semmi jelentõsége nem volt a balesetnek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ. Remélem igazatok lesz. vele nem éreztettem csak aggodom. Kicsit huzta a lábát az eset után. gyorsan fel öltöztem mondom el rohanok vele a dokihoz biztos ami biztos de amire végeztem és kikapcsoltam mindent már úgy járkált mintha semmi se történt volna csak távolság tartó lett.
:D:D Én is van, hogy labdázás közben véletlenül tiszta erõbõl fejbe találom az egyik kutyám, ilyenkor bocsánatot kérek tõle, mintha embertõl kérnék, nehogy azt higgye, hogy direkt volt, és el van intézve. De ha látnád õket játék közben (4-en vannak, 8 kilóstól 80 kilósig), úgy esnek át egymáson, hogy csak úgy nyekken... Rossz nézni, ahogy a KÁJ tiszta erejébõl fut és nemes egyszerûséggel letiporja az útjában lévõ kis 18 kilóst...:D A kisebb bukfencezik egyet, és megy tovább a játék. Nem kell belõle nagy ügyet csinálni.:)
Én is botlottam már el mindkét kutyában, azóta félreállnak elõlem, ha megyek éjszaka vécére, más következménye nem lett. Ha te nem pörgeted rá magad, õk sem fogják.
Tudom, hogy ezt elsõre nehéz elfogadni, de a kutyáddal való viszonyodban bizonyos értelemben zsarnokinak kell lenned.Ha keresztül estél rajta, az az õ hibája, õ állt rossz helyen.Máskor figyeljen jobban.Falkavezérként totális fõnök vagy, mindenhez jogod van, és ezt neki el kell fogadnia.Egy falkavezér pedig soha nem kér bocsánatot.
Szerintem meg fogja bocsátani de ha nem annyira próbáld meg magadhoz szoktatni pl.simogasd vagy játsz vele nekem is van egy akit ha véletlenül bántanám mindig megbocsát nagyon cuki


Happy Dog.
Happy Dog. ha 5hónapos akkor még a Maxi Baby kell neki 6hónapos kortol jöhet a kövi. (nekem 3hónapos és énis ezzel etetem nagyon jó!)
Royal Canin Bulldog Puppy.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat én jelenleg brit puppyt adok neki, de kipróbálom a happy dog-ot


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!