Találatok a következő kifejezésre: 5 hónapos bőrét mivel (6 db)

Most akkor mikor kell felhuzni a kisfiuk kukiján a bört? A gyerekorvos nekem nem mondott semmit, 5, 5 honapos a fiam

Legjobb válasz: Gyerekorvos és védõnõ tanácsára mi elsõ perctõl kezdve felhúzzuk,de csak amíg megy,tovább nem szabad,mert berepedhet.5 és fél hósan már kellene.(szerintem)

Gyerekorvos és védõnõ tanácsára mi elsõ perctõl kezdve felhúzzuk, de csak amíg megy, tovább nem szabad, mert berepedhet.5 és fél hósan már kellene.(szerintem)
Már én is 2 hós korától húzogattam, amíg engedte. 13 hósan már teljesen hátrament neki. Kezdjétek el. Fürdés közben, mert vízben könnyebb.
Nekem pont az ellenkezõjét mondta a gyerekorvosom, hogy 2 éves koráig nem szabad húzogatni.
Nekünk a védõnõ azt mondta, finoman, amíg engedi a bõr, addig húzzuk hátra fürdésnél. Az orvos azt mondta, hogy 1 éves koráig ne nyúljunk hozzá. Az anyósom azt mondta, már 4 hónapos korában teljesen hátra kellett volna feszegetnünk. No, ebbõl válogathattam, én a fürdés közbeni finom mozgatás választottam, kicsit látszik a makk, a védõnõ nézte egy hónapja, azt mondta jó így. (5.5 hós a fiam)
Az utolsónak: szerintem, feszegetni semmiképp nem szabad!
Nem is tettük! Csak finoman, nehogy megsérüljön.
Kisfiam 12, 5 hónapos. Soha nem huzogattuk a bõrt a kukiján. Az 1 éves státuszvizsgálaton megnézte a doktornõ, teljesen vissza lehet neki húzni a bõrt.

5 honapos kisfiamnak eddig szépen viszajött a bőr a fügyijén, de ma vettem észre hogy mintha lelenne neki tapadva a bőr. Mit tehetnék hogy orvosi segitség nélkül kezeljem? Kamillás áztatás?

lepontozok ne irjanak!!!!!!

Legjobb válasz: nem rosszból,de nem szabad bántani...nem véletlen mondják a háziorvosok h 1éves korig nem kell hozzá nyulni.azt mondták nekem, h régen volt ez "divat" h huzogatjuk a fütyit, ma már tudjuk h nem kell...

nem rosszból, de nem szabad bántani...nem véletlen mondják a háziorvosok h 1éves korig nem kell hozzá nyulni.azt mondták nekem, h régen volt ez "divat" h huzogatjuk a fütyit, ma már tudjuk h nem kell...
Nekem írták, de a Te kérdésedre válasz: "tegnap volt 5hós a kisfiam, de még sosem prbáltam a fütyijén hátrahuzni a bõr. az orvos az tmondta h 1éves korában majd õ megnézi, de 2éves korig is normális a letapadás, ez élettani dolog...én hallgatok rá, szerintem te se aggódj és ne erõltesd" A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 21:26
Ebben még az orvosok sem értenek egyet, hogy mikor kell a kisfiúk fütyijén felhúzni a bõrt. Szerintem a Ti orvosotokra hallgass.
A kérdező hozzászólása: sziasztok! én Egerben szültem és amikor haza engettek a korházbol, gyerek orvos mondta hogy minden este a fürdõvizben hátrakell húzni a bõrt. itthon a védõnõnk is mondta. de ha ez tényleg igy van hogy nem kell akkor miért van olyan sok gyereknek figyma szûkûlete 2 éves korában? én nem várom meg azt az idõt hogy majd az orvos fájdalmasan megcsinálja neki. de a válaszokat köszönöm!!!!!!

5 hónapos macskám állandóan erősen nyávog, és és véresre vakarja a nyakánál a bőrét. Mi lehet a baj?

-

Legjobb válasz: Vidd minél elõbb állatorvoshoz! Valószínûleg csak valami van a fülében, esetleg fülfertõzés, de ez is igen kellemetlen. A mi cicánk is ugyanígy volt. Egy másik macskától kapott el valami fertõzést. Szegény állandóan a füle alatt a nyaka tájékán vakarta magát, rázta a fejét, a végén már véres volt a kivakart szõr alatt a bõre, de még mindig kaparta magát. Az orvos elkábította, kitakarította a fülét, cseppentett bele valamit, meg felírt rá még ilyen cseppeket. Azóta rendben van.

Vidd minél elõbb állatorvoshoz! Valószínûleg csak valami van a fülében, esetleg fülfertõzés, de ez is igen kellemetlen. A mi cicánk is ugyanígy volt. Egy másik macskától kapott el valami fertõzést. Szegény állandóan a füle alatt a nyaka tájékán vakarta magát, rázta a fejét, a végén már véres volt a kivakart szõr alatt a bõre, de még mindig kaparta magát. Az orvos elkábította, kitakarította a fülét, cseppentett bele valamit, meg felírt rá még ilyen cseppeket. Azóta rendben van.
Rengeteg parazita okozhat borirritaciot, van olyan allat aki a bolhakra (pontosabban a bolhak nyalara) allergias, szegény cicad szenved, és azért sir neked mert reméli hogy megsegited. Féreghajtot adtal mar neki?
A ruhes cicak szoktak a fejuket razni, ngyon pici parzitakrol van szo, mely egy egyszeri és egyszeru kezeléssel gyogyithato. Szerintem is vidd allatorvoshoz szerencsétlent. (Es ha lehet majd mondd el nekunk mi volt :) )
A kérdező hozzászólása: hát oké. Különben sok oltást megkapott már. és mielött megvettük 8 hetesen vettük akkor kertesházban lakott. most panelbe van. ésitt hogy kaphatta el ezeket ? =( csak az állatorvos segithet rajta ?
A kérdező hozzászólása: meg kapott a dokitol ien löttyöt és aztmondta hogy nyáladzani fog . de cicám nem nagyonszereti ezt mert megvadul a szagtól és szinte fetreng és ide oda veti magát :S de muszálykenni , mert doki aztmondta atkás. ienkor mit tegyek ? =( vigyem el ujra ?
szerintem vidd el, hátha van más megoldás is...


Nem kapott oltást mostanság?
A kérdező hozzászólása: De igen, 2, 5 hete? Attól lehet???
na elvitted orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Igen, és azt mondták, hogy csak az oltás helye, mert túlságosan reagált rá a bõre. Már teljesen elmúlt.:)

Mit lehet tenni a boxer szemével, hogy a bőr ne "húzódjon le"? Még csak 5 hónapos, de már picit látszik. Nem szeretném hogy olyan lógó szemű legyen.

Legjobb válasz: Mûtét. Ezen nem segít más. Valószínû a szüleinek is ilyen volt, nem szabadna tenyészteni.

Mûtét. Ezen nem segít más. Valószínû a szüleinek is ilyen volt, nem szabadna tenyészteni.
Nem tudsz vele mit csinálni. Az enyém lány 2 éves, az anyának nem lógós az apjának nagyon lógós a szeme, az én tündérkém meg akkor lógatja ha nagyon fáradt, vagy be van neki gyulladva pl sokat játszott és bele ment a por. Mindenesetre nagyon érzékeny a boxik szeme, kérj a dokitól cseppet vagy szelét rá, de ne használd rendszeresen mert tönkre teszi a szemét. Legyen otthon arra az esetre ha nem csak lóg de nagyon poros, gyulladt is lenne. Amúgy milyen a kis boxosod? :) M.
totál jól áll. fõleg, mikor begyullad és nem gyõzöd kezelni.
ez enyémnek is ilyen a szeme 5 hónapos lesz de ari így is jól áll neki:)
Sajnos ez benne van a pakliban ha boxert választottál, el kell viselni ha kijön néla.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Nekem is kislány a boxos. Itt van róla egy kép: http://kepfeltoltes.hu/view/100420/DSCF4035_www.kepfeltoltes.. Te is tudsz mutatni a tiédrõl képet? Õt Nocsinak hívják, (és mint már kiderült most lesz 5 hónapos) Szia
elírtam bocsi :) piros és gyuladt
nekünk még begyulladva nem volt

5 hónapos kislányom bőrét mivel kenjem a szabadban, amiben nincs méreg?

Napon nincs, csak árnyékban, de ott is van sugárzás.

Legjobb válasz: Szia.Lehet kapni kimondottan babáknak való naptejet,napolajat.Dm-ben, rossmann-ban sõtt a tescoban is láttam.Azokban nemtudom hogy van e méreg, de egy próbát megér.

Szia.Lehet kapni kimondottan babáknak való naptejet, napolajat.Dm-ben, rossmann-ban sõtt a tescoban is láttam.Azokban nemtudom hogy van e méreg, de egy próbát megér.
Gyerekorvos tud felírni bébi naptejet, gyógyszertári, tehát a legjobb.
Úgy tudom a http://www.neways.hu forgalmaz teljesen természetes, méregmentes termékeket. Volt egy http://www.kadocsa444.hu is, de ez mintha megszûnt volna, remélem csak valami karbantartás van az oldalukon. Csak tipp.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!