Találatok a következő kifejezésre: 5 hónapja férjemmel (18 db)

Nem valószínû. Csak 5 hónapja szültél, a tested még mindig regenerálódik. Én 1 évvel a szülés után tudtam újra elviselni a tampont.
Én tudtam használni 5 hónapra szülés után megjött.Nagyon sok belsõ varatom volt(vákumfogoztak)de semmi gondom a tamponnal...
A harmadik mensinél tudtam használni, de nem volt valami kellemes amikor felraktam!
Rendezõdnifog, ne aggodj!Viszont a barátnõm nagynénje Svájcban nõgyógyász...nagyon tampon ellenes, szerinte egyáltalán nem lenne szabad használni. Én hallgattam rá, csak extrém esetben használom, egyébként csak betéteket...nagyon jók vannak már!
Nekem is 5.hónapra jött meg elõször, szintén voltak belsõ varrataim, de nekem nem volt probléma a tampon használata. Csak arra figyeltem eleinte, hogy eggyel kisebbet használtam, mint szülés elõtt, és nem cseréltem le addig, amíg nem szívta meg magát rendesen. Szárazon azért nem volt valami vidám kihúzni..

5 honapja 30 napra pontosan jott a mensim, most 3 napja kesik. Clostybegytet szedtem most eloszor es egyutt voltunk a ferjemmel azokon a napokon. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes,de én a helyedbe vennék egy tesztet...! Nem tudom hány hónapja szeded a clostyt,de nekem egy hónap szedés után sem volt peteérésem és nem is jött meg.Tehát vagy nem volt peteérésed vagy terhes vagy!TESZTELJ!!!

Lehetsz terhes, de én a helyedbe vennék egy tesztet...! Nem tudom hány hónapja szeded a clostyt, de nekem egy hónap szedés után sem volt peteérésem és nem is jött meg.Tehát vagy nem volt peteérésed vagy terhes vagy!TESZTELJ!!!
Ha pontosan megjött, akkor mire kaptad a clostyt?

5 hónapja szültem, és amikor szexelek a férjemmel, gusztustalannak érzem magam. Miért van ez?

Azért érzem úgy magam mert a másik szobában meg alszik a baba.

Legjobb válasz: Ha jól értem, az anyaságot még nem sikerült összeegyeztetned a nõiességeddel. Attól, hogy babád született, és anyuka lettél (amihez gratulálok!), még mindig nõ és asszony vagy! A gyermekednek legyél anya, a férjednek pedig nõ.

Ha jól értem, az anyaságot még nem sikerült összeegyeztetned a nõiességeddel. Attól, hogy babád született, és anyuka lettél (amihez gratulálok!), még mindig nõ és asszony vagy! A gyermekednek legyél anya, a férjednek pedig nõ.
Ez másoknál is gond, ha tudsz fordulj pszichológushoz, mert késõbb következményei lehetnek az elutasításnak, gyulladások, betegségekbe való fordulás, a férjed, meg keres valakit.Ez a szülés után a nõknél természetes állapot, de a hapsik nem szülnek veled együtt, neki a hormonjai termelõdnek.
Azért nem teljesen természetes állapot, nem olyan értelemben, hogy mindenkinél elõfordul. De van a nõknek egy része akiknél igen. Általában ott, ahol elõtte sem volt a szexualitás a gondolkodásban természetes és nyílt folyamat. Ha nem javul, akkor fordulj szakemberhez.
Miért lenne gusztustalan ha egy férfi meg egy nõ szeretkezik ? A Baba nincs ott. Azért mert szült valaki nem kell felhagyni a szexel hónapokra a baba meg úgysem tudja mi az ha hangokat hall akkor sem .
Tudod a kisbabák nem igazán ébrednek még fel.Ha felébred is oda lehet menni hozzá.Amikor kisgyerek lesz, akkor is ott fog aludni, sõt jóval érdeklõdõbb lesz.Majd meg kell tanítani, hogy a papa-mama együtt alszik, szeretik egymást, stb.Még mindig jobb, mint ha az anyósod aludna a szomszéd szobában.Ezeket a gátlásokat valószínûleg hoztad magaddal, meg kell próbálnod túljutni rajta, elsõsorban magad miatt.
Nem értelek. a 2-es a lehetõ legkorrektebb választ adta. Ha zavar, hogy a gyerek a MÁSIK SZOBÁBAN alszik, és ez miatt undort érzel, ez ilyenkor "normális" lelki állapot, de ha idõvel nem múlik, fordulj lélekbúvárhoz....Üdv
mert az
A kérdező hozzászólása: 2.-nak üzenem: elolvastad a kérdést rendesen? A MÁSIK szobában alszik, nem velünk.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló alatt azt értem akinek nem volt hasznos a válasza. Aki azt ítra hogy tényleg gusztustalan vagyok.


GYES kérdés? Férjemnek átadtam 1.5 hónapra a gyest és nem tudtam lemondani 1 hónappal előtte, mert nagyon nehezen kaptuk meg a határozatot, azt hittem nem kapja meg, és 2 hetem van hátra.

május 27 tol július 05 ig vagyok szabin és utána 28 nappal szülés el?tt kértem a TGYÁST.Holnap mennék a férjem helyett lemondani lehet ez így ,hogy én megyek helyette?

Férjemmel megromlott a házasságunk.5 hónapja külön élünk a 4 éves gyermekemmel. Beadtam a gyermekelhelyezési kérelmem, rendesen dolgozom ellátom a gyermekem van hol laknunk viszont sokfelé van adósságom is Ez ok lehet arra hogy ne nálam helyezzék el?

SAJNOS Õ EZT NEM FOGADJA L MERT ELVESZTETTE A STABIL ÉLETÉT.vAGY ÉN MEGYEK TÖNKRE ÉS ÚGY NEVELEM FEL a gyermekem VAGY Õ?

Legjobb válasz: 1. Minél elöbb add be valókeresetet, mert addig nincs gyerekelhelyezés, amig házos vagytok. Ha elindult a per, attól kezdve lehet ideiglenes elhelyezést kérni. 2. Az, hogy adóságod van, olyan nem lehet, ha házasságban éltek, akkor MINDEN közös, a vagyon is meg az adóságok is. 3. A gyerekelhelyezésnél föként nem a vagyoni helyzet a döntö, hanem az, hogy a gyereket eddig is ki látta el nagyrészt. Alapesetben az anyánál helyezik el, föként ha kisebb gyerekröl van szó (Mint ebben az esetben) 4. A rágalmazások nem számitanak a válóper során, illetve inkább ellene tanuskodnak. Azt viszont nem értem, a szüleid hogy jönnek ide...

1. Minél elöbb add be valókeresetet, mert addig nincs gyerekelhelyezés, amig házos vagytok. Ha elindult a per, attól kezdve lehet ideiglenes elhelyezést kérni. 2. Az, hogy adóságod van, olyan nem lehet, ha házasságban éltek, akkor MINDEN közös, a vagyon is meg az adóságok is. 3. A gyerekelhelyezésnél föként nem a vagyoni helyzet a döntö, hanem az, hogy a gyereket eddig is ki látta el nagyrészt. Alapesetben az anyánál helyezik el, föként ha kisebb gyerekröl van szó (Mint ebben az esetben) 4. A rágalmazások nem számitanak a válóper során, illetve inkább ellene tanuskodnak. Azt viszont nem értem, a szüleid hogy jönnek ide...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Sajnos már sokszor neki futottunk a beszélgetésnek de mindhiába.És igen igazad van 2õn áll a vásár és természetesen én is hibáztam de hiába próbáltam jóvá tenni nem volt elég.A férjam mikor megismerkedtünk vminek a függõje volt szép lassan letette de monstanra jöttek ki atünetei és ezt én nem tudom kezelni.Fenyegetõzik és a gyermeket használja fel eszköznek.rettegek hogy mi lesz a kicsivel így.
A legtöbb esetben a bíróság az anyának ítéli a gyereket. Neki pedig nagy valószínûséggel gyerektartást kell majd fizetnie, abból pedig szerintem a gyereket el tudnád tartani, ha jó érzéked van a pénzhez és tudsz spórolni. Ha mellette dolgozol, akkor szerintem rendben van! Az adósság meg... ne már, manapság kinek nincs adóssága? Drukkolok, hogy minden jól menjen! :)
Feéejtsük el ezt a házasságban minden közös dolgot. Csak az a közös, amit a házasság idején szereztek. Ez igaz a hitelekre is, az ingóságokra is és az ingatlanra is.
Mikor keletkezett és milyen természetû az adósság?
A kérdező hozzászólása: Azóta van adósságom mióta együtt vagyunk.Igazából szép lassan szeretet teljesen mindenem elvesztettem ami nélküle volt és csak azom van amit együtt létünk alatt teremtettem.A szüleim pedig csak annyira jönnek ide hogy õket is zaklatja naponta sokszor.Azért elõbb a gyermekelhelyezést adtam be mert 180km-re arrébb költöztünk oda ahová a férjem is és én is valósiak vagyunk és az elsõdleges szempontom a gyermekem.A válás az még messze van de egy 4 éves gyermeket nem tehetek ki egy hosszú évekig tartó válásnak. Köszönöm a válaszokat!!
Tudom, nem trendi, de a kapcsolat javítására nem gondoltál? Egy film, amelyet sokan megnéztek már: http://keresztenyfilmek.com/szinkronizalt-filmek/196-szerele.. nyugi! Nem kell hozzá kereszténynek lenni :)
Bizonyára nagyon sok sérelmed van, és sok sebet kaptál ebben a kapcsolatban. De, hogy így alakult abban ketten voltatok benne. Van egy aranyszabály: mindig kettõn áll a vásár. Persze mindenki úgy érzi, mit érzi!, - meg van gyõzõdve, hogy neki van igaza. Ismerõs helyzet. Õszinte beszélgetés kizárt? Úgy értem, hogy nem számonkérés, kioktatás, sebek újra szaggatása, hanem megbeszélés? A kapcsolatról. Ha valóban válás lesz a vége, mégis sokat tanulhatnátok belõle. Hasznos lehet... A legjobbakat kívánom!

Férjem rászánta magát egy injekciókúrára, hogy leszokjon az alkoholról.5 hónapig tartott. Most kezdödik mindenelölröl. Mit tegyek?

Legjobb válasz: egy ördögöt szánta rá magát, inkább csak beadta a derekát anno. iszik, mert inni akar, és lehet hogy õ is azt szeretné, ha nem akarna, de attól még akar. és ha akar, fog is.

egy ördögöt szánta rá magát, inkább csak beadta a derekát anno. iszik, mert inni akar, és lehet hogy õ is azt szeretné, ha nem akarna, de attól még akar. és ha akar, fog is.
Hát nem akarlak elkeseríteni de apám végig csinált mindent, majd vállás, infarktus 2 de ez mind csak arra volt jó hogy 52 évessen kevesebbet iszik.

Lányom 4 éves most, jövő télen szerintetek itt hagyhatjuk a mamáékkal 1, 5 hónapra? Egy hosszú utazásra mennénk a férjemmel.

eddig is vigyáztak már rá ilyen 1-2 hetekre, de ez azért hosszú id?. magunkkal vinni semmiképpen sem szeretnénk, a férjem vadász és ez ilyen vadászút lesz. mi a véleményetek? még ebben a hónapban kérik a vendéglátóink, hogy adjunk választ.

Legjobb válasz: Ne haragudj,a magam véleményét írom,a döntés persze a tiéd: nem tenném.szerintem nagyon sok.

Ne haragudj, a magam véleményét írom, a döntés persze a tiéd: nem tenném.szerintem nagyon sok.
Szerintem másfél hónap akkor is angyon sok idõ. Szerintem kicsi még hozzá, ha már iskolás korú lenne akkor mennék, így nem. De ez csa az én véleményem:) És a skype meg a telefon nagyon nem ugyanaz mint odabújni anyához-apához. Az én férjem majdnem egy hónapra ment Svédországba és a fiunk így is borzasztó nehezen viselte az "apahiányt" pedig mi is skypoltunk és én ugye itthon voltam vele.Elképzeltem hogy ha még én se lettem volna itt, valószínûleg még rosszabbul viselte volna. Persze túléli, de én nem mentem volna.
és ha magaddal vinnéd?:) ) és esetleg anyukádat is, ha nyugdíjas, hogy tudjon sígteni. nem kéne kihagyni ilyen szuper lehetõséget:)
Te miért mész??Ez nagyon hosszu idõ a kicsi számára
Szia, en biztosan mennek. Akar minden nap lathatjatok egymast skype-on, beszelhettek telefonon, szoval azert lehetne intenziven tartani a kapcsolatot. A nagyszuloknek mi a velemenye? En mindig hallgatnek az anyukamra. Egyreszt mert tobb tapasztalata van gyereknevelessel kapcsolatban, masreszt meg ismeri a gyereket es a korulmenyeket.
Ha jól el van a mamáéknál, akkor nyugodtan elmehettek.Nem kell mindig egy kicsinek "csak" az anyja szoknyáján lógni.Sokkal rosszabb lenne neki, ha teljesen idegen környezetben, idegen emberek között van.Te is menj el nyugodtan a pároddal, Õ ugyanolyan fontos, mint a kislányod:Igaz, hogy a mai ifiasszonyok egy része ezt nem így gondolja.
Egyértelmûen túl sok idõ, nem azért mert a nagyszülõk nem bánnak jól vele, hanem mert ti hiányoznátok neki... Mi egy baráti házaspártól (akik szerintünk szuper jól nevelik a gyerekeiket) azt a "szabályt" tanultuk, hogy ahány éves a gyerek, annyi napot lehet "egyedül hagyni". Ez mindenféle "ráhagyással" is a sokszorosa... Tudom, hogy nehéz lehet (én zenész vagyok, sok mindent kihagytam már a gyerekek miatt), de ezt vállaltuk. Ha nem is ugyanilyen lehetõség, de valami más biztos lesz majd késõbb is... Vagy nézzetek utána azoknak az oltásoknak, lehet, hogy nem is olyan veszélyes, és akkor mehet mindenki...
Engem a szüleim küldtek kb. ennyi idõs koromban egy évre külföldre nagyszülõhöz. Idegen nyelv volt, mire visszajöttem magyarul nem tudtam. Néha úgy érzem, hogy van bennem egyfajta harag még most is emiatt, pedig imádtam kint lenni, de valahogy rányomta a bélyegét a szüleimmel való kapcsolatomra. Persze a Ti esetetek sokkal 'lightosabb'( hú, ez nagyon ronda lett), mert nincs idegen nyelv, meg ismert már a nagymama, meg már többször volt ott heteket. Talán a másfél hónap nem annyira gáz. De Ti ismeritek legjobban a gyereketeket, ösztönösen tudni fogod, hogy belefér-e a kapcsolatotokba, vagy sem. Kívánom, hogy a legjobb döntést hozd meg!
Én magam miatt nem tudnám ennyi idõre otthagyni.Megõrülnék, úgy hiányozna....
A kérdező hozzászólása: 18:28-as, bocs, lehet félreérthetõ voltam: nem az oltástól féltem, hanem a rengeteg betegségtõl, aminek csak egy része ellen oltanak. amúgy õ egy elég edzett csajszi ilyen téren, volt már, hogy együtt utaztunk, de olyan is, hogy 2 hétig a mamáékkal volt itthon (akkor 1, 5 éves volt).
megártem az aggodalmatokat, de ha a nagyszülõk költöznek hozzátok addig és a gyerek a saját környezetében marad pl megy oviba, a saját ágyában alszik, és okosan tudatositjátok benne hoy elmentek és vissza fogtok menni pl..kimentek a reptérre elütte vele meg nézegettek afrikáról képeket.akkor megérti és nem fogja fel másként hanem mintha õ is nyaralni lenne csak ó otthon a nagyiékkal, készitsetek kit sok képet videot amit megmutattok neki és perzse kapjon sok ajándékot is és mehettek ja és persze rendszeresen tartsátok a kapcsolatot és biztositsátok a szeretetetekról õt
A kérdező hozzászólása: az én szüleim sajnos nem élnek már, anyósomék szívesen elvállalják. skypoznánk persze ahányszor csak lehet, meg nem a kislányt vinnék el, hanem õk költöznének addig hozzánk.
A kérdező hozzászólása: igen, még ezen is gondolkodunk, meg anyósom el is jönne. csak az szól ellene, hogy afrikába utazunk, rengeteg a betegség, nekünk is egy csomó oltás kell, és ettõl féltem egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: azért mert én meg természetfotózok :) meg amióta házasok vagyunk, mindig elkísérem. ezért nem is volt Európán kívül, mióta a kislányunk megvan. de persze, ha ez tényleg akkora tragédia, nem megyünk. azért kérdeztem, mert nem tudom...óvónéni szerinte mivel eddig is sokat volt a nagyszülõkkel, nem gáz, de nem vagyok ebben biztos.
A kérdező hozzászólása: eldöntöttem, visszaírtunk, hogy megyünk. ketten, mert az ismerõsünk aki hívott nem javasolta, hogy vigyük a kicsit, a sok betegség miatt, meg mert lesz az útnak olyan része, ahol elég tábori körülmények lesznek. kisasszonynak elmondtuk, nem hatotta meg. kérdezte, hogy fogunk beszélgetni, mondtam, hogy skypon (+ webkamera. azt ismeri, mert a keresztanyjával is beszélgettünk már úgy, mert õ messze lakik). azóta mondjuk le se száll a témáról, anyósomékat nyúzza, mikor ott van, hogy "szkápozzunk mama", és akkor be kell neki kapcsolni, velem beszél, vagy a keresztanyjával, és nagyon élvezi, hogy nem vagyok ott, mégis lát :) akkorákat röhög :D és mindennap megkérdezi, hogy mikor megyünk már, meg hogy mit hozunk neki onnan. ez utóbbin még gondolkoznom kell, minden útról kapott valamit, de ez most távoli, meg vadregényes, innen nyilván valami nagy dologra számít...még majdnem egy év van addig, de szerintem ha rajta múlna, felrakna minket az elsõ gépre. szóval eddig úgy néz ki, kár volt aggódni... Mindenkinek köszönöm, aki válaszolt nekem!

10. -én kellet volna megjönnie de lehet azért nem jött mert abbahagytam a tabit. Volt h emiatt 5 honapig nem jött meg.14. -én szexeltünk a férjemmel megszakitással. Már 14 napja volt ennek és még mindig nem jött meg (? )

Megszakítással védekeztünk,és nem mosta meg utána csak alaposan megtörölte és ujra csináltuk. A h?m reggelente 35,7. A fehérfolyás ritkább mint szokott. Hasfájás,hányinger nincs. Párom külföldre utazott, és ha hazaér lehet meglephetem azzal hogy babót várok.Hihetetlen öröm lenne!! Szerintetek menyi az esélyem erre? Melyik t.tesztet ajánljátok? Köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem baba lesz...:) A megszakítás mit sem ér, ha utána újra együtt voltatok... Huncut kis jószágok ezek, nem elég csak úgy letörölni õket...:) DMben vagy bárhol vegyél tesztet de 2-t. Ha nagyon halványan is de látszik, akkor baba lesz! Nekem mind a két teszten csak alig látszott a második vonal, azóta pedig már 8 hós a fiam:) Sok szerencsét nektek!

Szia! Szerintem baba lesz...:) A megszakítás mit sem ér, ha utána újra együtt voltatok... Huncut kis jószágok ezek, nem elég csak úgy letörölni õket...:) DMben vagy bárhol vegyél tesztet de 2-t. Ha nagyon halványan is de látszik, akkor baba lesz! Nekem mind a két teszten csak alig látszott a második vonal, azóta pedig már 8 hós a fiam:) Sok szerencsét nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszike!

5 hónapja próbálkozunk férjemmel 2. babát szeretnénk lehet hogy terhes vagyok utoljára jan 6-án jött meg?

Sziasztok! már szeptember óta szeretnénk babát.Mindig megjött el is voltam ken?dve már a múlt hó ban nem sok alakalmunk volt együtt lenni csak tegnap figyeltem fel rá hogy késik.Nem egész 28 naposak a ciklusaim 26-28 nap közt ingadozik.Tünetem nincs a fogam fáj talán kicsit ingerlékenyebb voltam.Már nem merek belegondolni lehet e baba késni nem késett soha vagy aznap vagy hamarabb 2-3 nappal de megjött.

Legjobb válasz: Szia! Hát azóta már 31 nap is letelt :-)) Nem mindenkinél vannak egyforma tünetek, hiszen mindannyian mások vagyunk :-) Én a te helyedben azért holnap megcsinálnám a teszet, nagyon szurkolok hogy babás legyél :-)

Szia! Hát azóta már 31 nap is letelt :-)) Nem mindenkinél vannak egyforma tünetek, hiszen mindannyian mások vagyunk :-) Én a te helyedben azért holnap megcsinálnám a teszet, nagyon szurkolok hogy babás legyél :-)
Ne bizakodj, érdeklõdj mondjuk egy teszt formájában!
Teszt, teszt, és teszt! :) ) Az szerintem kimutatja, hogy úton van-e más a kistesó! Sok sikert, drukkolok nektek! :) )
Csinalj gyorsan tesztet, mert ha pontos volt eddig akkor nagyon vszinu, h babas vagy. Drukkolok neked En is 10 hetes kismama

A férjemmel 5 hónapja próbálkozunk, sajnos most sem sikerült, pont ma jött meg (jó pár nap késéssel, már reménykedtünk, teszt negatív). Ma a 37, 3 volt a hőm, ennek van köze a mensihez?

Legjobb válasz: Ha mensid van akkor éppen hogy alacsonyabbnak kéne lenni a hõdnek!Lehet hogy megfáztál egy kicsit és hõemelkedésed van,bár nem tudom mennyi az alaphõd,ahoz kell mindig viszonyitani. A 37 feletti hõ nem jellemzõ a mensis idõszakra.

Ha mensid van akkor éppen hogy alacsonyabbnak kéne lenni a hõdnek!Lehet hogy megfáztál egy kicsit és hõemelkedésed van, bár nem tudom mennyi az alaphõd, ahoz kell mindig viszonyitani. A 37 feletti hõ nem jellemzõ a mensis idõszakra.
en regota figyelem a hom, mensi utan alacsony peteereskor picit megemelkedik aztan ugy marad egy ideig majd a mensi elott hirtelen lemegy es masnap alt-ban megjon, nem tudom h nalad hogy lehet, de nem vagyunk egyformak.ha a googleba beirod h nem tudom en pl homeroe modszer vagy testho biztos ad ki valamit, egyszer neztem de nem emlekszem ra, sajnos.udv akorben, es ne ess ketsegbe mi is szept ota probaljuk, de a jo oldala h addig is sokat gyakoroljuk:)
Lehet, hogy mégis babátvársz vannak dlyan esetek, hogy menszeszelnek és mégis álapotos az illetõ.Drukolok nektek.
Csatlakozhatom az elõttem szólóhoz, megvolt az elõzõ 7 napos menzeszem, nov.4-én ért véget, most meg itt fogok egy 2csíkos tesztet a kezemben és nem akarom elhinni. Azt hittem ilyen nem létezik, de most meg még nem merek örülni, olyan furcsa.Ezek után még te is reménykedhetsz!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!