Találatok a következő kifejezésre: 5 hónapja egy sráccal, (11 db)

Mit akar tõlem? 2 hónapja kavarok egy sráccal, 1, 5 hónapig fel sem merült a szex, csak bulikban összetalálkoztunk, minden nap találkozunk vagy fb-on beszélgetünk rengeteget

3,5 éves kapcsolatból most jött ki és célzott rá, hogy nem hiányzik neki annyira, viszont minden egyre jobb vele, ami betesz, hogy most megyek ki fél évre németországba júliusban, ami rányomja a bélyegét a dologra. Tudom, hogy írogat más lánynak, viszont elég sok energiát öl belém és tudom hogy ez több mint összejárás vagy testiség. Mi lenne a helyes megoldás?

Legjobb válasz: Menj el Nemetorszagba es majd meglatod, h mi lesz belole. Csak eld a kis eletedet, es ha akar vmit, komolyan, akkor ugy is latni fogod, h tortennek-e lepesek. Sanszos, h nem. Szerintem csak elvezi a szingliseget jelenleg. Erzelmileg azert ne nagyon merulj bele.

Menj el Nemetorszagba es majd meglatod, h mi lesz belole. Csak eld a kis eletedet, es ha akar vmit, komolyan, akkor ugy is latni fogod, h tortennek-e lepesek. Sanszos, h nem. Szerintem csak elvezi a szingliseget jelenleg. Erzelmileg azert ne nagyon merulj bele.
voltam ilyen helyzetben, ne áltasd magad, minek kellenél neki, ha így is van szex és közben lehet másokkal is, ráadásul megy külföldre? Szerintem legyen önbecsülésed és mond meg, hogy kapcsolatban vagy sehogy. Ha tényleg több mint testiség akkor maradna de nem fog...
add önmagad és nyugodj meg!
ja és küldj elõtte képet magadról, ha képen tetszettél neki, akkor élõben sem fogja csalódás érni :)
szintén neten ismerkedtem meg... nekem csalódás volt.. pl.: nem olyan képet küldött át magáról amin akkor kinézett hanem 2 évvel fiatalabbat és azért ebben a korban (17-18) változik az ember... Viszont egyik ismerõsömnek bejött a netes ismerkedés és most is boldog párkapcsolatban él( több éve) ^^ Sok sikert :D

5 hónapja járok egy sráccal, és anyám elkezdte kritizálni a veztését (1x ült mellete autóban) meg a többit. Mért keresnek vmi hibát a szülők?

Nagyon szarul esett. Anyám mindig akkor talál vmi kifogást amikor a legboldogabb vagyok. Méert van ez??? SEGÍTSÉG!!!!!

Legjobb válasz: _Mért_ van ez? Igen, azért van. Csak tudnám mi az a mér (tudom, egy ige, de fõnévként mit jelent?).

_Mért_ van ez? Igen, azért van. Csak tudnám mi az a mér (tudom, egy ige, de fõnévként mit jelent?).
(Miért?) Azért van, mert féltékeny a boldogságodra. Én 8 hónapja járok a párommal, és az én anyám is mindig kritizál rajta valamit. Fél, hogy jobban szereted a párod, mint õt. Ennyi az egész. Egy idõ után hozzá fog szokni ahhoz, hogy a szülõkön kívül mást is lehet szeretni... mondom ezt én. Csak gyõzzük kivárni!
Talán csak nagyon félt téged anyukád!!! Nem tudom hány éves vagy de lehet h még mindig kislánynak tart!! De ha most hagyod h beleszóljon akkor el fog a pasitól választani, de ha nem hagyod magad rájön majd h ez a te magánügyed!!!!KITARTÁS!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Bocsika a hiba miatt:P
A kérdező hozzászólása: aug.19-én töltöm a 20-at
Az én anyám is így viselkedett sokáig, minden egyes barátomban csak a rosszat látta, a jó tulajdonságaikat sem ismerte el. Szakításkor persze jött a szokásos "ugye én már elõre megmondtam, hogy rosszul választottál"-jellegû tirádákkal. Erre én kerek perec megmondtam neki, hogy nagyon nem vagyok kíváncsi a hülyeségeire, az én életem, felelõsséget vállalok a saját dolgaimért. Tessék elfogadni, hogy én szeretem azt az embert: akkor sem fogom otthagyni, ha õ azon fáradozik, hogy minél jobban megkeserítse az életünket. A legutolsó barátommal pl. nem is akart találkozni majdnem egy évig, mert "azok alapján, amit meséltem róla, biztos egy ingyenélõ pojáca". Egyszer viszont se szó, se beszéd, beállítottam otthonra a párommal, aki azóta már a férjem. Anyám köpni-nyelni nem tudott, a párom annyira lenyûgözte. Azonnal megtalálták a közös hangot, remekül el tudnak beszélgetni egymással, mondhatni, ennél jobb anyós-veje viszonyt életemben nem láttam még! :) Szóval kedves kérdezõ, ne keseredj el, inkább beszélj õszintén, felnõtt módjára anyukáddal, talán ez használ.
mert a pasidnak az a "dolga", hogy elvigyen otthonról (anyádtól) és új közös életet kezdjen veled. tehát anyád szempontjából õ egy lányrabló :) kiskorodtól kezdve anyádnak volt hatalma és befolyása feletted, õ döntött az ügyeidben, de ez nemsokára meg fog változni: neki lesz kevesebb beleszólása az életedbe, a párodnak pedig több. szóval ez egy hatalmi harc kettõjük között: anyád a pasid fölé akar kerekedni. pedig okosabban tenné, ha a bizalmát vagy a barátságát akarná megnyerni.
Én már három éve hallgatom a kritizálást, nem állítom, hogy semmiben sincs igazuk, de néha õk is túlzásokba esnek. Egyszerûen féltenek. Hallgasd meg, amit mondanak, kicsit gondold át, és ha úgy érzed, nincs igazuk, akkor hagyd figyelmen kívül. Az én szüleim azért féltenek éppen, mert össze akarunk költözni a párommal, elmondták az aggodalmaikat is, nagyrészt igazuk volt, de ettõl még nem állok el a döntéstõl. Õk pedig tudják ezt, és segítenek nekünk albérletet keresni, bár még kicsit meg kell gyõzni õket, hogy elég nagyok vagyunk ehhez. Amúgy én hamarosan 19, a párom pedig 21 éves lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tanácsokat, sokat segített.:D


5. es korom óta tetszik egy srác! Most 7. -es vagyok nem tudom mit csináljak mert egyszer bunkó, egyszer kedves. Egyszer lehet beszélgetni vele egyszer meg elküld a francba.2-3 hónapja mindent megbeszélt velem most meg alig beszélünk. Ez mit jelent?

állítólag már tetszettem is neki de mégsem játrunk. meg ha valami bajom van vagy ha sírtam észreveszi és amikor megkérdezem tõle hogy ezt honnan tudja mindig azt mondja hogy "látom a szemeiden".

Legjobb válasz: Neked Gréta a neved ? :D

Neked Gréta a neved ? :D
A kérdező hozzászólása: nem mer?
Szerinted?
Ezt neked kell tudni leszûrni. Amúgy tényleg nagy az esély arra, hogy komolyan gondolja, de hát sose tudni.

Help! Már 1, 5 honapja észleltem a 1 csomot mellbimbom allat kezdetnek egy borsonyi csomo nagyságu volt . Mostanra már vagy 5x nagyobb lett és 1 kicsit fáj is Pont mellbimbom allat van közvetlenül és csak az 1 ik mellemben 15 éves Srác vagyok a?

Ez lehet mellrák? Vagy ha nem is az akk mi? Értelmes válaszokat kérek ?

Legjobb válasz: Lehet mellrák minden harmadik mellrákos beteg férfi de lehet h manem árt szakértõ véleményéz kérni

Lehet mellrák minden harmadik mellrákos beteg férfi de lehet h manem árt szakértõ véleményéz kérni

5 hónapja tetszik egy srác, hogy tudhatnám meg hogy kölcsönös-e? Többi lent!

Március óta tetszik egy srác, sok mindenben hasonlítunk (zene ízlés, öltözködés + még belső tulajdonságok alapján is) mindketten elég félősek és visszahúzódóak vagyunk, én 14 vagyok, ő 18. Nagyon megszeretném tudni, hogy bejövök-e neki kicsit is, de nem tudom hogy kérdezhetnék rá, vagy csak célozgathatnék a dologra. Nehezen nyílik meg, félős és semmi önbizalma nincs (mondjuk nekem se sok.) Segítsetek :/

Legjobb válasz: Szerintem simán kérdezd meg..

Szerintem simán kérdezd meg..

A szomszéd ház ablakában (srác lakik ott egyedül) még mindig kint van a haloween dekoráció, pedig már 5 hónapja volt haloween. Már engem zavar ez, mit tegyek? Szóljak neki?

A szomszéd srác még tavaly október legvégén tette ki a haloween dekorációt az ablakába, és azóta ott van. Már március van, és már engem zavar az, hogy ilyenkor még ott van. Eddig mindenki aki jött hozzánk ugyanúgy szóvá tette ezt. Szerintem azért van még ott, mert pasiból van, és nem figyel semmire, és / vagy megszokta, hogy ott van. Hogyan szóljak neki, hogy már messze elmúlt a haloween, és már régen el kellett volna tenni a dekorációt?

Legjobb válasz: Menj át és szólj neki hogy szedje le ha megsértõdik õ baja! :) Am. nekünk szomszédunknak meg még kinn van a karácsonyfájuk az se jobb! :D

Menj át és szólj neki hogy szedje le ha megsértõdik õ baja! :) Am. nekünk szomszédunknak meg még kinn van a karácsonyfájuk az se jobb! :D
2. vagyok. Esetleg viccesen odaszólnék neki, hogy "Kint hagyod decemberig?" :D
Nem mindegy az neked? Nekünk tavaly áprilistól a nyuszi van a bejárati ajtón, amig nem csúnya, ott is marad, mert kétoldalú ragasztóval tette fel a gyerek, és ha leszednénk, csúnya lenne a helye.
szerintem, ha már egy srác lakik ott egyedül, akkor menj át hozzá, kínálkozz fel neki, és miután megdugott, szedd le a díszeket mielõtt eljösz.
tehát..átmész hozzá.. keményen megkúr az ablak mellett és te addig tépd le a dekorációt, és mondhatod azt h nagyon felizgultal véletlen volt...szerintem már nem tenné vissza..
Szerintem diszkréten célozz rá. Amúgy USA-ban laksz?
NE NÉZZ ODA!? :DDDDDD
nem mindegy az neked?semmiközöd hozzá. :D
A mi szomszédunknál még mindig ég a karácsonyi világítás éjszakánként. Csak mosolygok rajta. Szerintem te is csak ennyit tegyél. Majd, ha õt zavarja leveszi, ha nem zavarja, akkor meg téged se zavarjon.
Én nem szólnék, végül is semmi közöm hozzá. Nekünk is kint van az egyik lakónál a karácsonyi villogó ablakdísz, be is kapcsolja minden este... nincs jogom beleszólni, mit csinál a lakásában, amig az a tevékenység engem nem zavar fizikailag.
Én mondjuk lehet elküldeném melegebb éghajlatra azt, aki átjön hogy "figyu szedd már le mert engem zavar". Nem tetszik ne nézz oda.

17, 5 éves lány vagyok, és szűz. Van egy srác akit nagyon bírok, a megismerkedésünk után 3 hónappal már többet is szeretetett volna. Én viszont visszautasítottam, mert még nem voltam kész a szexre! Meg szűz is vagyok mit tegyek?

Azóta is tartjuk a kapcsolatot, de van barátn?je mégis pár hónapja többször írt h szeretne velem lefeküdni. Nem tudom mit tegyek. Van barátn?je! Mért akar még mindig engemet 8 hónap után is? Félek hogy csak kihasználna..

Legjobb válasz: omg.. van barátnõje... egyszerûen lehet, hogy a nõje nem fekszik el vele és azt gondolja, hogy te megtennéd:S szerintem ne

omg.. van barátnõje... egyszerûen lehet, hogy a nõje nem fekszik el vele és azt gondolja, hogy te megtennéd:S szerintem ne
ne legyél már ennyire naív! barátnõje van és olyanokat írogat neked, hogy lefeküdne veled... ez aztán baromira romantikus. jóhogy csak kihasználna!
"Félek hogy csak kihasználna.." Örülök hogy felmerült benned ez a gondolat. Még szép hogy csak kihasználni akar!
Csak kihasználna, igen. Nehogy belemenj! a szüzességet amúgy sem illik csak úgy odaadni bárkinek, pláne akivel nem is szeretitek egymást
Mondd, hogy csak kitaláltad ezt a kérdést. -.- A pasinak van barátnõje. Neked irogat, hogy szexeljetek. Te szûz vagy, és tisztában vagy azzal, hogy neki van barátnõje, és semmit nem tesz annak érdekében, hogy ne legyen, sõt, nem tesz feléd semmit, csak irogatja a szexes dolgait. Na, szerinted ezen tények után, csak kihasználna? IGEN
naiv vagy....
Úgy küld el a srácot, hogy többet ne is keressen! Csak meg akar fektetni, ha nem lenne világos. Ha lefeküdnél vele, utána otthagyna! Csak egy strigula lennél neki. - Biztos csini csaj vagy, írj privát üzit, hogy hogy döntöttél! Szia
Ez tényleg vicc.. még az is, hogy elgondolkoztál. 17, 5 éves vagy? azt hittem ez csak az oviban fontos, hogy négy, vagy négy és fél éves valaki... Üdv: 22 és háromnegyed éves lány :D
A kérdező hozzászólása: 2. kommentelõ nem, nem találtam ki tényleg ez van..azért is írtam. köszönöm a válszokat, sokat segített abban hogy dönteni tudjak és mindenképpen közlöm a sráccal h ez így nem fog menni:)
szia ! zavard el mert csak le akar fektettni nem kell azt el kapkodni .Biztos jön olyan fiú is aki csak téged akar éa te is õt vagy szeretél felkerülni a listájára hogy kit dugott már meg ?akkor rajta tedd szét a lábad pá
Szia!Nagyon helyes, hogy nem feküdtél le vele!Majd!Akkor amikor te jónak látod!Olyannal akit érdemesnek találsz rá!Ne egy ilyen kis seg.dugasszal!Van barátnõje?Oh la la!Ez mégis mit képzel?Két vasat tart a tûzbe?Pffejj!Hûtlen kis takony!Egy ilyen gyö.érrel ne!A barátnõjét simán megcsalná veled?!?!?!?!Ilyen fiúval ne feküdj le!Tróger!Csak punika kell neki!Rendes fiúval kerülj közelebbi kapcsolatba!
Azert mert meg akar baszni es tonkretegye az eleted!

Mire nem jó a facebook? Kezd elegem lenni. Lényeg, hogy együtt vagyok egy sráccal 3, 5 hónapja. Előző kapcsolatának több, mint féléve vége.

Problémám, hogy a facebook-on egy id? után felfigyeltem valakire, hogy állandóan kommentálja az új képeit, meg majdnem minden bejegyzését a barátomnak...mint kiderült ez a valaki az a bizonyos EX....barátom nem nagyon reagál rá, max párszor, de úgy általában nem reagál a facebookos kommentekre, ez megnyugtató...viszont rohadtul idegesít a kis csajszi..olyan érzésem van, mintha azt akarná sugallni mindenkinek( talán nekem is??)h ? mennyire ismeri a pasimat. 2,5 évet voltak együtt. Veletek is el?fordult már ilyen? Van okom aggódni, hogy esetleg az EX féltékennyé akar tenni, legalábbis belém akar marni az ilyen "jópofizós" bejegyzéseivel? Mit csináljak? azon kívül hogy én is írogatok barátomnak, és picit hangsúlyozom h én kije vagyok:(

Legjobb válasz: Ha nem nagyon reagál a párod, akkor nincs okod félni! Meg amúgy is4 Veled van, nem? Nem akar õ már attól a lánytól semmit sem... A lány pedig csak okoskodik, hogy ismeri a pasidat, kívûlrõl-belülrõl! Ne foglalkozz vele, [email protected] le! A [email protected], amúgy sem jó semmire...

Ha nem nagyon reagál a párod, akkor nincs okod félni! Meg amúgy is4 Veled van, nem? Nem akar õ már attól a lánytól semmit sem... A lány pedig csak okoskodik, hogy ismeri a pasidat, kívûlrõl-belülrõl! Ne foglalkozz vele, [email protected] le! A [email protected], amúgy sem jó semmire...
ne a lányra pazarold az energiádat. hanem a barátodra. kit érdekel az ex?! le kell tojni, hogy írogat. ha megbíztok egymásban a barátoddal, akkor mi gond lehet?
ha Te is elkezdesz irogatni, azzal felveszed a kesztyût és ha provokálni akar a csaj, akkor már el is érte amit akart. utóbbi mellesleg szerintem nem valószínû, a csajt valószínûleg idegesíti, hogy új barátnõje van a volt barátjának. Mindent végiggondolva elég egyértelmûvé válhat a szemedben, hogy az ügy jelenlegi nyertese Te vagy, õ pedig a hülye kis p!csa, aki nem tud leszállni a volt barátjáról. a legjobb amit tehetsz, hogy csöndben maradsz. és féltékennyé csak azt lehet tenni, aki hagyja magát. Bízz magadban és bízz a barátodban.
A kérdező hozzászólása: igen bízom benne, csak miért akarja a lány tartani vele a kapcsolatot? én nekem eszembe nem jutna írogatni az exemnek, úgyhogy közben tudom, hogy a jelenlegi barátnõje is látja...abban bízom, hogy idõvel abbamarad ez az õrület...de köszi az eddigi válaszokat!!
ígyvan, szard le :) csak most idegesíti, hogy a barátod talált egy új párt akivel jobban kijön mint vele :)
Nem vagy egy kicsit TÚL érzékeny? Kommentál, mert megteheti. És neked ezt tûrnöd kell. Mondjuk kihívhatnád egy mézbirkózásra... :) De komoylan, 2.5 év után jobban ismeri, mint te, ez tény. Lehetnek jóban. És egyáltalán nem biztos, hogy ezzel NEKED akar demonstrálni bármit is. Az õ világának nem te vagy a közepe. Bocsi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!