Találatok a következő kifejezésre: 5 hónapja együtt a pasimmal, az (3 db)

5 hónapja vagyok együtt a pasimmal, az első 3 hónapban terminátor volt, napi 3 őrült szeretkezéssel, de 2 hónapja csak heti egyszer és az is szörnyű. Mi történt?

Õ 43 én 23 éves. De nagyon szeretem, nem akarom megcsalni.Hiába faggatom,nem ad elfogadható választ.Gondjai vannak a munkájával???2 hónapig???Mondtam neki, megérte, ha mással akar lenni, de velem marad..Segítsetek!

Legjobb válasz: Huh, ez elég kemény. Én egyik barátnõm tapasztalatából mondom ahol hasonló volt a probléma, hogy mikor a srác ugy érezte hogy egyre komolyabb a dolog, beparázott és elkezdett gondolkodni hogy hogyan tovább mik a problémák. én csak ebbõl feltételezem hogy lehet hogy az õ problémája a 20 év korkülönbség, hogy belegondolt hogy egyre komolyabb a dolog és mi lehet majd még ebbõl, mire vezethez ez, lehet hogy te késöbb ott fogod hagyni elvégre még fiatal vagy, lehet hogy összevan zavarodva.û szerintem nem ártana ha rákérdeznél hogy õt menynire zavarja ez a 20 év küólönbség szerintem sokat elárulna. zsia és sok sikert. jah és amjd irj hogy mi lett! szia!

Huh, ez elég kemény. Én egyik barátnõm tapasztalatából mondom ahol hasonló volt a probléma, hogy mikor a srác ugy érezte hogy egyre komolyabb a dolog, beparázott és elkezdett gondolkodni hogy hogyan tovább mik a problémák. én csak ebbõl feltételezem hogy lehet hogy az õ problémája a 20 év korkülönbség, hogy belegondolt hogy egyre komolyabb a dolog és mi lehet majd még ebbõl, mire vezethez ez, lehet hogy te késöbb ott fogod hagyni elvégre még fiatal vagy, lehet hogy összevan zavarodva.û szerintem nem ártana ha rákérdeznél hogy õt menynire zavarja ez a 20 év küólönbség szerintem sokat elárulna. zsia és sok sikert. jah és amjd irj hogy mi lett! szia!
Szia Ennek sok oka lehet. Az egyik az, hogy a kapcsolat elején minden happy és új, de ez a kezdeti izgalom lelanyul a pasiknál. Lehet oka az, hogy van valaki más, akire feni a fogát, egy újabb fiatal lehetõség. Nem írtad, hogy házas -e vagy egyedülálló... Lehet egészségügyi gondja, amit szégyell megosztani veled. Próbáld elérni, hogy õszitné beszljen veled, ha nem megy neki, csak a váltást tudom javasolni...

A párommal 2, 5 hónapja vagyok együtt. Az első két hónap csodás volt abból a szempontból is, hogy szinte naponta vagy hetente biztos, hogy kaptam tőle egy kis kedves üzenetet e-mailben vagy telefonon. Miért csak az elején ilyenek a pasik?

Nagyon aranyos volt, nagyon tetszett, hogy így gondol(t) rám.

Legjobb válasz: Mert minálunk az érzelmek elmélyülnek, Ha valaki már a miénk, minek kelljen virtuális úton marháskodni? Igenis, hús és vér nõt akarunk magunk mellé, és nem egy kedvesen, naponta 2X rezgõ mobilt.

Mert minálunk az érzelmek elmélyülnek, Ha valaki már a miénk, minek kelljen virtuális úton marháskodni? Igenis, hús és vér nõt akarunk magunk mellé, és nem egy kedvesen, naponta 2X rezgõ mobilt.
hát nemtom...én 3 honapja vagyok a barátnömmel...de lehet hüle vagyok de ha este orákat msnezünk én akkor is lefekvéskor irok neki egy szép smst..nem mindig de elég soxor...sztem ez egy jolesö dolog a csajoknak, és nem is érzem jol magam ha ez elmarad..:)
én a barátommal lassan 1.5 éve vagyok együtt és naponta orákat msn ezünk szinte minden nap találkozunk :) és általában minden este kapok egy szép sms t:) és amikor van pénz a kártyáján napközben is! sztem ez emberfüggö:) és boldog vagyok h ilyen édes pasit sikerült kifognom:)
Csakhogy a többieknek ellentmondjak, nálunk is kb. ez a helyzet! Az elején a lehetõ legédesebb... Mindig velem lenne.. romantikus, udvarias, stbi... Mostmeg már a fele se annak, ami volt. Lehet, h tényleg emberfüggõ. De hát hivatkozhat itt elég sok mindenre, nekem is tök jól esik, mikor héba-hóba felhív. Szerintem max annyit tehetünk, ha nagyon zavar, hogy célozgatunk. És ha nagyon rosszul esik ez neked, akkor azt úgy is észrefogja venni, és nem fogja végignézni.
Az elején mi is küldtük az smst ezerrel. Egy idõ után túlléptünk ezen.Minden idõszak után ez változik. Most már örülök egy csokinak vagy ha elvisz dolgozni vagy suliba.Ezen ne akadj fel. Vegyél észre más figyelmességeket is.
Hát szerintem az nem túl jó jel, ha ilyen hamar elúsztak a rózsaszín felhõk...!
14 évesen ez teljesen normális. Ilyenkor a szerelem még nem ugyanaz, mint késõbb, sokkal inkább a hormonok játéka. ;) A legjobb, ha finoman megmondod neki, hogy nagyon sajnálod, de hiába a szeretet és kötõdés, ha a szerelem elmúlt.
Nem akarlak kioktatni, de 14 évesen azért még elég komolytalan a hozzáállásod.5 hónap után elmúlik az érzés?Mert ha még 5 év lenne azt meg is érteném.Inkább finoman szakíts vele, és a pasizás témát jegeld egy pár évre, inkább tanulj helyette.25/N
Addig örülj, míg jól elvagytok :( Nekem az elõzõ pasimnál (Hál istennek hamar vége lett) már szabályosan gyomoridegem volt, gombóc volt a torkomban és hányingerem is volt. Undorodtam ha csak hozzámért... Nem kívánom senkinek.
Külföldre ment tanulni, azért váltatok szét?!? Ez nem indok! Mi is éltünk másik országban, aztán ugyanabban az országban 2, 5 órányira egymástól, ez megy évek óta, de szeretjük egymást! Nekem a bizsergés kb egy évig volt, aztán azóta egy egyre mélyebb és mélyebb szeretet! Vágyom rá, hogy Õ boldog legyen, az tesz engem boldoggá, ha tudom, hogy jól van, ha részem lehet az örömeiben, ha segíthetem a dolgaiban... Nem is értem, mit számít a szerelem? Ezerszer fontosabb, hogy szereted-e! Szeretet! Nem ugyanaz távolról sem, mint a szerelem. A barátom is elmondta nekem, hogy õ igazából sosem volt szerelmes belém, mert nem érzett tejszínhabos lángolást, de szeretett és szeret most is, ahogy férfi szerethet egy nõt, a nõt, aki az õ nõje és leendõ gyermekei anyja, azt a nõt, akire vigyázni akar, óvja és félti! Mi ezt érezzük egymást iránt, és nem vagyunk szerelmesek egymásba! Hanem szeretjük egymást olyan erõsen, ami nem illan el, hanem belenõ a személyiségünkbe. Hogy anélkül már ne érezzem magam egésznek, hogy ne lenne a tudatomban Õ is. 24L
A kérdező hozzászólása: jah es egy suliba jarunk..de ottis inkabb kerulom ot de o annal jobban jon oda...:(
szakíts vele
A kérdező hozzászólása: nem elunk egyutt....14 evesek vagyunk....en mar meguntam de nagyon szeretem ot (nem szertelem)es nem akarom megbantani:(
2-esnek igaza van, éppen akartam írni, hogy ehhez még nagyon kevéske idõt töltöttetek el, hogy felszálljon a rózsaszín köd. :( mi lesz több év múlva nálatok? amúgy mennyi idõt vagytok együtt? együtt is éltek? milyen idõközönként találkoztok? hogy néz ki egy napotok? Jólvan több kérdésem nincs is mára! :) )
Mondanám hogy támogatom az elõttem szólót, de az az igazság hogy az én 15 éves barátnõmnél is ugyanez volt, én 17 voltam. Az elsõ évben ez elõjött 2x-3x, de én nagyon szerettem és nem adtam fel, és stabilizálódott. 5 évet voltunk együtt gyakorlatilag végig szerelemben. Külföldre ment tanulni, azért váltunk szét. Te döntesz.
Kedves utolsó! Csak megsúgom, hogy amiket leírtál, hogy mit éreztek egymás iránt, na, az a szerelem! Az igazi, tartós, komoly szerelem nem a bizsergés, meg a rózsaszínû felhõk, és nem a fellángolás. Annál sokkal-sokkal több. 30/N
Na igen, amit a 10-es leírt, az a szerelem...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!