Találatok a következő kifejezésre: 5 hónapja együtt a pasimmal, (6 db)

5 hónapja vagyok együtt a pasimmal, az első 3 hónapban terminátor volt, napi 3 őrült szeretkezéssel, de 2 hónapja csak heti egyszer és az is szörnyű. Mi történt?

Õ 43 én 23 éves. De nagyon szeretem, nem akarom megcsalni.Hiába faggatom,nem ad elfogadható választ.Gondjai vannak a munkájával???2 hónapig???Mondtam neki, megérte, ha mással akar lenni, de velem marad..Segítsetek!

Legjobb válasz: Huh, ez elég kemény. Én egyik barátnõm tapasztalatából mondom ahol hasonló volt a probléma, hogy mikor a srác ugy érezte hogy egyre komolyabb a dolog, beparázott és elkezdett gondolkodni hogy hogyan tovább mik a problémák. én csak ebbõl feltételezem hogy lehet hogy az õ problémája a 20 év korkülönbség, hogy belegondolt hogy egyre komolyabb a dolog és mi lehet majd még ebbõl, mire vezethez ez, lehet hogy te késöbb ott fogod hagyni elvégre még fiatal vagy, lehet hogy összevan zavarodva.û szerintem nem ártana ha rákérdeznél hogy õt menynire zavarja ez a 20 év küólönbség szerintem sokat elárulna. zsia és sok sikert. jah és amjd irj hogy mi lett! szia!

Huh, ez elég kemény. Én egyik barátnõm tapasztalatából mondom ahol hasonló volt a probléma, hogy mikor a srác ugy érezte hogy egyre komolyabb a dolog, beparázott és elkezdett gondolkodni hogy hogyan tovább mik a problémák. én csak ebbõl feltételezem hogy lehet hogy az õ problémája a 20 év korkülönbség, hogy belegondolt hogy egyre komolyabb a dolog és mi lehet majd még ebbõl, mire vezethez ez, lehet hogy te késöbb ott fogod hagyni elvégre még fiatal vagy, lehet hogy összevan zavarodva.û szerintem nem ártana ha rákérdeznél hogy õt menynire zavarja ez a 20 év küólönbség szerintem sokat elárulna. zsia és sok sikert. jah és amjd irj hogy mi lett! szia!
Szia Ennek sok oka lehet. Az egyik az, hogy a kapcsolat elején minden happy és új, de ez a kezdeti izgalom lelanyul a pasiknál. Lehet oka az, hogy van valaki más, akire feni a fogát, egy újabb fiatal lehetõség. Nem írtad, hogy házas -e vagy egyedülálló... Lehet egészségügyi gondja, amit szégyell megosztani veled. Próbáld elérni, hogy õszitné beszljen veled, ha nem megy neki, csak a váltást tudom javasolni...
szeretetet és egy csókot legalább :D
Egy nagy doboznyi óvszert:D
Semmit.
Semmit. Majd az évfordulóra, ha kibírjátok addig.
Szeretlek szívem :)
szerintem csak jobban b.a.sz.o.l mint az asszony :)
Hmm, azt számolgatom, hogy akár még a férjem szeretõje is lehetnél. :) Ha igen, akkor áldásom rátok, de tényleg, én már túlléptem rajta. :)
Miféle szerelmet érezhet ha nõs, téged meg titkol???
Naiv vagy... szerintem is úgy van, hogy jobb vagy testiekben mint az asszony..
Sürgõsen keress egy független barmot, aki eltart, mert ésszel semmire sem jutsz az életben!
Ásd el magad, jó mélyre! A kanod is! Férgek vagytok. Egyébként nem hiszem, hogy szeretne-csak hágni jár hozzád nem beszélgetni, vacsorázni, kirándulni.. Elég egyértelmû. Nem akar lebukni.
Én nem kezdenék nõs férfival, és el is ítélem ha valaki "elfogadja" más férjének a közeledését vagy ha rámászik. Ha érezne irántad többet mint testi vágy, akkor már rég ott hagyta volna a feleségét. Ha lenne férjed te örülnél neki ha megcsaljon? Megérdemelnéd
te egy igazi ribanc vagy!!! legszivesebben leköpnélek!
"irantamegy" :D
Õszintén elnézést kérek azért, hogy "legyerekeztelek"! Komolyan! Amit írsz, az igaz. De amit írtam, úgy írtam, hogy magam is rossz házasságban élek, engem is megcsaltak, és tudom, hogy hibás voltam. És nem tekintem a férjem szemétládának. Szerintem te se tekintsd az apádat... Neki is szüksége van szeretetre - mint mindenkinek - és hát a házasságban hajlamosak vagyunk errõl megfeledkezni. És még valami: apádnak a TE szeretetedre is szüksége van! Ne fordulj el tõle, bármit gondolsz is róla. Próbáld megérteni õt. Annyira könnyû ítélkezni másokon... Engem is elmondtak már itt mindennek, aztán, akik vették a fáradságot, hogy megismerjék a történetem, rájöttek, hogy semmi nem fekete és fehér. Én rossz példát mutattam, mert ítélkeztem feletted, hogy gyerek vagy. Még egyszer elnézést kérek! Azt sem érdemli meg senki, hogy leribancozzák - mert akik ribancoznak, azok talán nem csalják a párjukat, de van millió és egy más hibájuk (megalázzák a beosztottjaikat, nem segítenek olyanokon, akiknek könnyedén segíthetnének, verik a gyereküket, vagy haragszanak a szüleikre). Pedig csak meg kellene tanulnunk egy kicsit a másik helyébe képzelni magunkat néha... és elhinni, hogy mindenki csak szeretetre vágyik. A kérdezõ is. Te is. Én is.
Elég drámai volt ezeket a hozzászólásokat olvasni. Csak egy dolgot szeretnék írni: a házasságtörés nem csak akkor fordul elõ, ha a másik házasfél hibázik, vagy "tehet róla". Vagy igen? Mi van, ha nem tehet róla, de a másikat hajtja a "vére"?
"Egy egyszerû szexpartner. Nem hinném, hogy érez bármit is." Azért egy kis kanosságot érez, hamár dugja, mint a lopott biciklit!
# 20: Akkor is tehet róla, hogy olyat választott, akit hajt a vére... De komolyra fordítva: én sok férfival, nõvel beszélgettem megcsalásról. Hogy mi vitte erre... És kivétel nélkül mindenkinek VALAMI hiányzott otthon. Lehet, hogy csak az újdonság varázsa - ilyen is van, ilyennel is találkoztam. A napi problémák, a számlák fizetése, a mindennapos rutin nem tesznek jót egy kapcsolatnak hosszú távon. Ha bejön a képbe egy harmadik, akkor iszonyú nehéz lemondani arról az izgalomról, amit jelent (persze ki-ki vérmérséklete szerint áll ehhez, aki nem vágyik ilyenfajta izgalomra, az kerüli). De azért általában ebbe szívesen belekóstol az ember... az, hogy meddig megy el, más kérdés... nagyon sokan nem jutnak el a szexig, csak a randizásig, udvarolgatásig, aztán behúzzák a kéziféket mert megijednek az esetleges következményektõl. Fõleg, ha már van egy-két rossz tapasztalatuk. Van, aki meg gond nélkül, pofátlanul csinálja mindenkivel. Hogy mindig hibás-e a házastárs?! Valamilyen szinten igen. Mert ha a párjának az újdonságra van szüksége, akkor azt kellene nyújtani (nem lehetetlen). De ehhez nagyon-nagyon kellene ismernünk egymást, és tényleg odaadóan szeretni a másikat ahhoz, hogy ne kifogásokat keressünk, hanem azt nyújtsuk, amire igazán szüksége van!
:((
10/23 Nagyon bölcs vagy, irigyellek érte...Én nem tudom így felfogni a dolgot, pedig így kellene, igazad is van... Nálatok hogy alakult a házasságotok a megcsalás után?
De mindegy, ugyebár én nem szólok semmit, mert csak egy gyerek vagyok.
Egyébként a kérdezõ fogalmazásából észre lehet venni, hogy mennyire értelmes... 14/L
Ismerem apámat, tudom mekkora szemétládat... Úgy bírom, hogy amit egy kamasz mond azt soha senki nem veszi figyelembe, csak azt mondják, hogy "Óhh gyerek vagy még." Ahhoz elég felnõtt vagyok már, hogy tudjam milyen undorító dolog ilyet tenni... a másik ember érzéseivel játszani.
Kedves # 14! Ha nem vele csinálná, akkor mással... és azért hidd el, anyuci is ludas ottan... Gyerek vagy még, de majd megérted!
Nem tudom hogy lehet valakinek képe ilyet tenni, hogy jön valaki ahhoz, hogy egy másik személy házasságát tönkreteszi? Amúgy meg, ha nem jelentkezik akkor lehet, hogy kezd rájönni arra, hogy nem téged szeret, hanem a feleségét. De ezt mi nem tudhatjuk. Az ilyen nõk hajszálát egyenként tépkedném ki... mocskos ribanc. Sajnos csonka családban nõttem fel egy hozzád hasonló szajha miatt, ha van gyerekük akkor legalább a kicsikre legyél tekintettel, ha nincs akkor is undorító vagy. 14/L
Elõször is, el vagy tévedve, õ nem a pasid, csak a szeretõd, mint te is neki. Egy egyszerû szexpartner. Nem hinném, hogy érez bármit is.
Ez nem így van. A férfiak ragaszkodnak a megszokotthoz, és még a szerelemért sem adják fel. Ez nem azt jelenti, hogy a kérdezõbe szerelmes a pasija, csak nem kizárt. Ennyibõl nem derül ki.
Ha érezne, akkor elvált volna már :/
Kedves fikázók! Én, mint megcsalt feleség, állítom, hogy 99%-ban a feleség tehet arról, hogy idáig jut a dolog. Ha meg rájön, hogy a pasija kifelé kacsintgatott, és utána nem tudja helyrehozni a házasságát, a pasi visszamegy a szeretõhöz, akkor ott tényleg nagy gond van! Nem, elhagyni nem fogja az asszonyt, de mindig félre fog lépni... Hangsúlyozom, jártam ebben a cipõben, voltam megcsalt feleség!!!!!! Úgyhogy elõször mindenki tartson önvizsgálatot, utána ribancozzon! (Férjem szeretõje esetében eleinte én is ribancoztam, aztán rájöttem, hogy pontosan ugyanolyan elhanyagolt feleség, mint én!!!)
Szerintetek a kérdezõ olvassa egyáltalán ezeket??? Mert szerintem már el is felejtette, hogy kiírta. Amúgy meg mindenkinek igaza van, leírtátok a lényeget. Csak annyit tennék hozzá, hogy nekem nincs férjem, még csak 19 vagyok, 2, 5 éve vagyok a barátommal, tehát nem tudom, milyen lehet ez a megcsalás-dolog. De az biztos, hogy bõven megtapasztaltam már, hogy a problémák nagy részét a nõk okozzák, sajnos ezt be kell látni, sokkal kötekedõsebbek vagyunk, mint a pasik, õk viszont sokkal forrófejûbbek, ha ilyesmirõl van szó. Általában mindenben racionálisabbak, mint mi, de ebben nem. Ha szeretethiányuk van, vagy fõleg szexhiányuk, mert ki tudja ennek a hapsinak mióta volt, akkor képesek kifordulni önmagukból. Nem azt mondom, nem mindenki képes megcsalni a nõjét, csak hogy nagyon kell nekik az érzés, hogy van kihez menniük. Az hogy ezesetben a pasi inkább megcsal, mint hogy megpróbálja helyrehozni a dolgokat, az meg az õ szegénységi bizonyítványa, hogy nem tud férfiként viselkedni, hanem hagyta hogy eluralkodjon rajta a kanosság. A hülye ribancnak meg annyit üzenek, hogy ha velem lenne ilyen, megkeresném, és kitaposnám a beleit, de szerintem nem olvassa, úgyhogy tök mindegy...

A párommal 2, 5 hónapja vagyok együtt. Az első két hónap csodás volt abból a szempontból is, hogy szinte naponta vagy hetente biztos, hogy kaptam tőle egy kis kedves üzenetet e-mailben vagy telefonon. Miért csak az elején ilyenek a pasik?

Nagyon aranyos volt, nagyon tetszett, hogy így gondol(t) rám.

Legjobb válasz: Mert minálunk az érzelmek elmélyülnek, Ha valaki már a miénk, minek kelljen virtuális úton marháskodni? Igenis, hús és vér nõt akarunk magunk mellé, és nem egy kedvesen, naponta 2X rezgõ mobilt.

Mert minálunk az érzelmek elmélyülnek, Ha valaki már a miénk, minek kelljen virtuális úton marháskodni? Igenis, hús és vér nõt akarunk magunk mellé, és nem egy kedvesen, naponta 2X rezgõ mobilt.
hát nemtom...én 3 honapja vagyok a barátnömmel...de lehet hüle vagyok de ha este orákat msnezünk én akkor is lefekvéskor irok neki egy szép smst..nem mindig de elég soxor...sztem ez egy jolesö dolog a csajoknak, és nem is érzem jol magam ha ez elmarad..:)
én a barátommal lassan 1.5 éve vagyok együtt és naponta orákat msn ezünk szinte minden nap találkozunk :) és általában minden este kapok egy szép sms t:) és amikor van pénz a kártyáján napközben is! sztem ez emberfüggö:) és boldog vagyok h ilyen édes pasit sikerült kifognom:)
Csakhogy a többieknek ellentmondjak, nálunk is kb. ez a helyzet! Az elején a lehetõ legédesebb... Mindig velem lenne.. romantikus, udvarias, stbi... Mostmeg már a fele se annak, ami volt. Lehet, h tényleg emberfüggõ. De hát hivatkozhat itt elég sok mindenre, nekem is tök jól esik, mikor héba-hóba felhív. Szerintem max annyit tehetünk, ha nagyon zavar, hogy célozgatunk. És ha nagyon rosszul esik ez neked, akkor azt úgy is észrefogja venni, és nem fogja végignézni.
Az elején mi is küldtük az smst ezerrel. Egy idõ után túlléptünk ezen.Minden idõszak után ez változik. Most már örülök egy csokinak vagy ha elvisz dolgozni vagy suliba.Ezen ne akadj fel. Vegyél észre más figyelmességeket is.
Ja
én 1, 5 hónapja vagyok barátnõmmel együtt és veszekedünk hülyeségeken de akár hogy meg bántjuk egymást mindig együtt alvás lesz a vége. Habár nem éri meg hülyeségeken veszekedni és ezért most már elnézem az apró hülyeségeit és õ is nekem :)
Mit tegyél?? Ti dolgotok! Nektek kell eldönteni! Ne bízd ránk a kapcsolatotokat.
Ennyi információból sajnos ezt nem lehet eldönteni. Miken veszekedtek?
Ha 2, 5 honap utan sokat veszekedtek ez kesobb sem lesz jobb, de egy probat megerne, hogy leuljetek megbeszelni, hogy ez igy nincs rendben.
Hát szerintem az nem túl jó jel, ha ilyen hamar elúsztak a rózsaszín felhõk...!
14 évesen ez teljesen normális. Ilyenkor a szerelem még nem ugyanaz, mint késõbb, sokkal inkább a hormonok játéka. ;) A legjobb, ha finoman megmondod neki, hogy nagyon sajnálod, de hiába a szeretet és kötõdés, ha a szerelem elmúlt.
Nem akarlak kioktatni, de 14 évesen azért még elég komolytalan a hozzáállásod.5 hónap után elmúlik az érzés?Mert ha még 5 év lenne azt meg is érteném.Inkább finoman szakíts vele, és a pasizás témát jegeld egy pár évre, inkább tanulj helyette.25/N
Addig örülj, míg jól elvagytok :( Nekem az elõzõ pasimnál (Hál istennek hamar vége lett) már szabályosan gyomoridegem volt, gombóc volt a torkomban és hányingerem is volt. Undorodtam ha csak hozzámért... Nem kívánom senkinek.
Külföldre ment tanulni, azért váltatok szét?!? Ez nem indok! Mi is éltünk másik országban, aztán ugyanabban az országban 2, 5 órányira egymástól, ez megy évek óta, de szeretjük egymást! Nekem a bizsergés kb egy évig volt, aztán azóta egy egyre mélyebb és mélyebb szeretet! Vágyom rá, hogy Õ boldog legyen, az tesz engem boldoggá, ha tudom, hogy jól van, ha részem lehet az örömeiben, ha segíthetem a dolgaiban... Nem is értem, mit számít a szerelem? Ezerszer fontosabb, hogy szereted-e! Szeretet! Nem ugyanaz távolról sem, mint a szerelem. A barátom is elmondta nekem, hogy õ igazából sosem volt szerelmes belém, mert nem érzett tejszínhabos lángolást, de szeretett és szeret most is, ahogy férfi szerethet egy nõt, a nõt, aki az õ nõje és leendõ gyermekei anyja, azt a nõt, akire vigyázni akar, óvja és félti! Mi ezt érezzük egymást iránt, és nem vagyunk szerelmesek egymásba! Hanem szeretjük egymást olyan erõsen, ami nem illan el, hanem belenõ a személyiségünkbe. Hogy anélkül már ne érezzem magam egésznek, hogy ne lenne a tudatomban Õ is. 24L
A kérdező hozzászólása: jah es egy suliba jarunk..de ottis inkabb kerulom ot de o annal jobban jon oda...:(
szakíts vele
A kérdező hozzászólása: nem elunk egyutt....14 evesek vagyunk....en mar meguntam de nagyon szeretem ot (nem szertelem)es nem akarom megbantani:(
2-esnek igaza van, éppen akartam írni, hogy ehhez még nagyon kevéske idõt töltöttetek el, hogy felszálljon a rózsaszín köd. :( mi lesz több év múlva nálatok? amúgy mennyi idõt vagytok együtt? együtt is éltek? milyen idõközönként találkoztok? hogy néz ki egy napotok? Jólvan több kérdésem nincs is mára! :) )
Mondanám hogy támogatom az elõttem szólót, de az az igazság hogy az én 15 éves barátnõmnél is ugyanez volt, én 17 voltam. Az elsõ évben ez elõjött 2x-3x, de én nagyon szerettem és nem adtam fel, és stabilizálódott. 5 évet voltunk együtt gyakorlatilag végig szerelemben. Külföldre ment tanulni, azért váltunk szét. Te döntesz.
Kedves utolsó! Csak megsúgom, hogy amiket leírtál, hogy mit éreztek egymás iránt, na, az a szerelem! Az igazi, tartós, komoly szerelem nem a bizsergés, meg a rózsaszínû felhõk, és nem a fellángolás. Annál sokkal-sokkal több. 30/N
Na igen, amit a 10-es leírt, az a szerelem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!