Találatok a következő kifejezésre: 5 hónapja együtt a (91 db)

Hogy vagytok együtt ha még nem csókolóztatok?
1.Amikor elbúcsúztok és megöleled, hirtelen adsz egy puszit a szájára..õ is reagálni fog. De szinte az életben minden helyzet alkalmas erre. Tv-zés, séta, egyszerûen csak pihizés közbe.:)
Elõre válaszolok mielött megkérdeznéd, NEM, a csókolózástól NEM eshetsz teherbe!
Hány évesek vagytok?
semmi extra... én is paráztam odamész lassan és lenyomsz neki egyet tudni fogja mi a dolga meg te is ha ez az elsõ :)
De cuki :-))) Másfél hónapja együtt, és még nem volt csók. Hihetetlen, hogy manapság ilyen is van még, és nem dugnak meg mindenkit 10 évesen...... Puszi, aztán alakul a dolog.
En is 13 evesen csokoloztam eloszor, szep emlek maradt. 18 f/karpatalja
Elso nap, ahogy osszejottunk(ahogy kimondta, hogy szeretne velem jarni) egyszeruen kozelebb mentem es lassan megcsokoltam, utana meg egyszer es elkezdtunk csokolozni sokaig:-). O is velem csokolozott eloszor megsem benaztunk sem semmi. 2, 5 honapig voltunk eggyutt. 18 f/karpatalja
A kérdező hozzászólása: És te, hogy csináltad??:)
A kérdező hozzászólása: :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat.:)
A kérdező hozzászólása: Mind a ketten 13.
én 14 voltam mikor az elsõ fiúm megcsókolt egy puszibol indult emlékezetes volt mert összekocant a fogunk Kb 1, 5 év után ujra együtt vagyunk ^^

Szerintetek ha már 5 hónapja együtt vagyok a barátommal az már komoly kapcsolat és nem csak szórakozik?

Legjobb válasz: Neked kell érezned. A szándék nem (csak) az együtt eltöltött idõ hosszától függ.

Neked kell érezned. A szándék nem (csak) az együtt eltöltött idõ hosszától függ.
Szerintem 5 hónap azért még nem nagy szám. Alapból normális kapcsolatot nem pár hónapra tervez az ember.
az még NULLA. fél év után mar lehet komoly.
azért eza kapcsolat intenzitásától is függ, de igaz van az elõttem szólónak; ezt neked kell érezni
Nem ! semmi sem biztos ! elsõ válaszolóval értek egyet neked kell érezned, mi most mondhatunk itt mindent;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitséget :)

Múlthéten 3 napig szednem kellett antibiotikumot (szerdán vettem be az utcsó szemet), és kedden együtt voltam a barátommal. Már 4-5 hónapja szedem a Jangee-t, lehetek terhes?

Legjobb válasz: A lehetõsége sajnos megvan. Ilyen esetekre esetleg tarthatnátok otthon egy doboz gumit vészhelyzetre... Viszont ez csak lehetõség, sok ismerõsöm járt már így és nem lettek terhesek, vannak akik több hónapig próbálkoznak mire összejön. Másoknak meg elég egy alkalom.. Szóval javaslom gyõzõdj meg róla egy teszttel

A lehetõsége sajnos megvan. Ilyen esetekre esetleg tarthatnátok otthon egy doboz gumit vészhelyzetre... Viszont ez csak lehetõség, sok ismerõsöm járt már így és nem lettek terhesek, vannak akik több hónapig próbálkoznak mire összejön. Másoknak meg elég egy alkalom.. Szóval javaslom gyõzõdj meg róla egy teszttel
szeretetet és egy csókot legalább :D
Egy nagy doboznyi óvszert:D
Semmit.
Semmit. Majd az évfordulóra, ha kibírjátok addig.
Szeretlek szívem :)

14 éves lány vagyok. Pettingeltem a barátommal akivel 5 hónapja együtt vagyok. Nagyon szégyen?

érett vagyok hozzá, tudtam kezelni a dolgokat.

Legjobb válasz: <facepalm>

<facepalm>
mi az a pettingelés?
A kérdező hozzászólása: nem adtam könnyen magam:) nagyon sok veszekedésen voltunk túl, sokmindenben segített..mindenben! megérdemelte:)
Igen, szégyen, mert túl könnyen adtad magad!
Sok boldogsagot!! :) es nem szegyen! Vegre itt is egy lany aki nem k*rvaa ! En most leszek 14 es nem ertem a mai lanyokat. Ez a sok rib#nc.. -.- L
A teherbeesést kerüld el, olvass utána a dolgoknak, egyébként nem szégyen, csak tudd, hogy mit csinálsz!
A kérdező hozzászólása: úú, jórégen volt. :) hát..kicsit túlzásba is vittem:) ..
Husi_, emlékszem amikor még 13 évesen kiírtad hogy olyan jól esne ha valaki, ölelgetne, puszilgatna.Látom sikerült megtalálni a hozzád valód. :) Grat :)
Ezen mi a szégyen ? Semmi szégyellni valód nincsen! :)
Nem szegyen, mert lenne szegyen?:)

19 évesen megismerkedtem egy 34 éves gyönyörű nővel.5 hónapi együtt is voltunk, de távkapcsolat volt, és ő megismerkedett egy korabeli férfivel, aki el tudja tartani őt és a lányát. Mit tegyek, h el tudjam felejteni?

Még most is beszélünk, és mondja, h szeret és hiányzok...

Legjobb válasz: Ismerkedj másokkal, járj szórakozni, foglald el magad valamivel ami érdekel. Tudom, hogy könnyû ezt mondani, de az idõ majd segít.

Ismerkedj másokkal, járj szórakozni, foglald el magad valamivel ami érdekel. Tudom, hogy könnyû ezt mondani, de az idõ majd segít.
Szerintem próbálj meg korodbeli vagy fiatalabb lányokkal ismerkedni, hogy elfelejtsd... Járj szórakozni, sok csinos lány van, aki korban hozzád illik, független, és nem kell vele együtt egy gyermeket is eltartanod.
Bezsélj vele és mondd meg neki, hogy az lenne a legjobb, ha nem nagyon beszélnétek és alakítsa csak a dolgait azzal a férfival de közben ne írja neked hogy szeret mert hiányzol, mert csak forgatja benned a kést...

5 hónapja vagyok a párommal és minden együtt lét közben fájdalmam van, mi ehet ennek az oka? :O

Legjobb válasz: hát ha fú vagy akkor lehet hogy egy mogyoró darabka belement a húgycsövedbe miközben chipset ettél és egyre beljebb megy a mogyoródarabka ha lány vagy akkor nem kéne engedni hogy a kutya tegyen szexuális kielígétést mert csúnya fertõzést lehet összeszedni

hát ha fú vagy akkor lehet hogy egy mogyoró darabka belement a húgycsövedbe miközben chipset ettél és egyre beljebb megy a mogyoródarabka ha lány vagy akkor nem kéne engedni hogy a kutya tegyen szexuális kielígétést mert csúnya fertõzést lehet összeszedni
Feltételezvén. hogy lány vagy: lehet túl nagy a szerszám, te meg túl szûk vagy minden egyéb probléma nélkül, lehet nem izgulsz fel rendesen - akár tágulás akár nedvesség tekintetében és lehet van valami fertõzésed ami fájdalmas közösüléssel jár - bár szerintem azt amúgy is észreveszed, de ha esetleg nem írtad ide le... azért elmondom.
Ez egy jel hogy nem vagytok egymáshoz valóak.
A kérdező hozzászólása: lány vagyok :) és azért fáj mert nem vagyunk egymáshoz valóak na ne nevettes betegségrõl nem tudok !! forduljak orvoshoz ?
A kérdező hozzászólása: Anyádnak lehet hogy kutya tesz sexuális kielégítést ;)
Nekem ugyan ez volt, de 8 hónapig, nos egy sima kis gyulladás volt csak. Kamillafürdõ minden este és rendben lesz.

Megismerkedtem egy lánnyal. Már 5 hónapja együtt járunk, és halálosan szeretem! Nagyon szép, intelligens, mindenkivel kedves. Ennek ellenére mindenki átnéz rajta. Nem értem mi lehet a baj irigység?

nagyon aranyos, kedves, nem dohányzik, nem iszik, keveset bulizik, segít?kész, ennek ellenére kevesen akarnak vele barátkozni. mert azt mondják hogy ilyen nincs hogy valaki ennyire alázatos legyen. Mi lehet az oka ennek? Én is ilyen vagyok. de nekem sok-sok barátom van.

Legjobb válasz: Ne törödj senkivel! Te tudod értékelni a jót és ez a lényeg. jó ha ebbe a romlot erkölcsû világban még vannak ilyenek mint õ :) Nekem is kellene egy ilyen barátnõ. hol találhatok ilyet? Legyetek Boldogok :)))

Ne törödj senkivel! Te tudod értékelni a jót és ez a lényeg. jó ha ebbe a romlot erkölcsû világban még vannak ilyenek mint õ :) Nekem is kellene egy ilyen barátnõ. hol találhatok ilyet? Legyetek Boldogok :) ))
Boldog vagy? Akkor éld az életed! Ne érdekeljen mások véleménye! Gondolj arra, hogy Te vagy a világ legszerencsésebb fiúja, hogy õ melleted van :) 18/L
Én is egy olyan lányt keresek aki megbizható, kedves, aki mellett azt érezhetem, hogy nem fog megbántani. Örülj hogy ilyen. ez az igazi érték :)
Nem hiszem, hogy irigység. Inkább az, hogy ma nem ismerik fel az értékeket a gyerekek, mert senki nem mondja meg nekik, mik is azok... így, ami tisztességes, rendes, az ismeretlen nekik és nem tudnak vele mit kezdeni.
Inkább egy "jókislány" mint egy ittas k*rva..
Biztos azt hiszik, hogy álszent.
Mert a kis r*bdancok nem bírják felfogni h ilyen egy igazi lány:)
lehet ezt már unalmasnak tartják az emberek, jókislányok nem mindig népszerûek
azért lehet, mert félénkebb és zárkózottabb az emberekkel, vagy szimplán nincs feltûnési viszketegsége és ezért nem veszik észre... am énis ilyen vagyok és engem se vesznek nagyon észre, de mind1 ez van...
Ilyen voltam vagyok en is.mindenki utalt az exem baratai csaladja pedig teljesen ilyen voltam soha nem ertettem meg hogy miert.az olyan kihivo rossz lanyokat meg a csaladja dicserte hogy ilyen egy igazi lany.a baratom nem ertekelt lehet a csalad miatt is mindig mondta hogy azt szeretne haa nem lennek ilyen de nem tudok rosszakaratu kovetelozo akaratos rosszmaju lenni ezert szakitott is velem valami hulyeseggel....:( nm eri meg jo lanynak lenni mert csak atgazolnak rajtad.szuleim is onzetlenek es kihasznalja mindenki ezert oket...
Talán nincs önérzete.
Az az egészben a BORZALOM, hogy az ilyen lányok a ritkábbak, õk vannak kevesebben.
nekem is volt egy ilyen barátnõm, több mint fél évig...a fél év után értettem meg mért utálja mindenki :S Te ne így járj, kívánom!!!!
Végre egy kérdezõ, akivel együtt örülhetünk mi is! )))
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a hozzászólást. Nagyon boldog vagyok. Nagyon Szeretem, megbecsülöm, tisztelem, Így élem tovább a boldog életemet vele, míg a halál el nem választ :)
Nekem is pontosan ilyen barátnõm van, és nagyon büszke vagyok rá. :-)

Szerintetek? 5 honapja együtt vagyok a párommal, nyaralni voltunk par hete es mikor haza jöttünk a haverjainak a hatam mögött olyanokat mondott, hogy irtó jo csajokat latott meg jo lenne nagyokat bulizni (nelkülem).

Egyebkent mindig mondja, hogy szeret meg hogy sosem csalna meg. Engem viszont zavar, hogy mas csajokat jobb nönek tart nalam! Pasik ti is csinaltok ilyeneket?

Legjobb válasz: az összes ilyen. ne akadj ki olyat nem találsz akinek te tetszel:(

az összes ilyen. ne akadj ki olyat nem találsz akinek te tetszel:(
Háát nemtudom, én úgy vagyok vele, h ha valakibe szerelmes vagy, akkor oké megnézel mást, de nem mondod más csajra, h jobb nõ... mert akivel együtt vagy nyilván az a legjobb neked azért vagy vele... vagy manapság már nem így van???
A kérdező hozzászólása: Mar boccs de ilyen miatt biztos nem hagyom el....azert a fejemre nem estem!
hagyd el.
A kérdező hozzászólása: Mar szóvá tettem neki és hát bedobta a durcit...(szokásos ferfi reakcio, mindenki bünös csak Ö nem!)Teljesen kiakadt rajta azota meg inkabb ezt csinalja....
igen azok az igaziak..de mindjárt jön a férfikommandó akik majd teszik a szépet, hogy én nem ilyen vagyok..ne higyj nekik. bennük van. amúgy mond meg neki, hogy neked ez rosszul esik..és mondom, szólj be neki az utcán ha látsz egy jó pasit-D
A kérdező hozzászólása: az utolso mondatom azt akarta takarni, hogy ugy tûnik a pasiknak a qurvas csajok az igazi csajok :S Egyébként köszike a válaszod és tudom, en hogy igazad van de szarul esik :S
utolsó mondatodat nem értem:D, de tényleg ne akadj fent ezen. ösztönlények a férfiak minden jó csajt megnéznek elképzelik velük a dugást és satöbbi. remélem nem szomorítottalak el, de minden pasi iilyen akárkivel is akarnál összejönni. sose te leszel neki a legjobb és legszebb csaj. ez van sajnos. és legközelebb ha elmegy mellettetek egy jó pasi mond is meg neki, hogy na az a pasi sokkal jbob volt nálad..hátha elgondolkozik;)
A kérdező hozzászólása: De hogy mondhat már ilyeneket? Én nem mondok ilyet a barátnõimnek pedig nála is vannak jobb pasik...mégsem okozok neki fájdalmat azzal, hogy ezt hangoztassam. Sõt inkább bókolok neki, de úgy tûnik a pasik a qurvas csajok a csajok!
*te tetszel a legjobban.
A kérdező hozzászólása: Hat ö nem konkretan azt mondja a haveroknak hogy jobbak a csajok nalam, csak ugy oda mondogatja, hogy irto jo csajokat latott meg haveroktol megkerdi, hogy ha voltak buliban meg-e "húztak" csajokat....A pasik annyira furák...

Február 27 -én születtek a kicsik! Dzsungáriai törpe hörcsög. Ma már újra hajtja a fiú az anyát! Hogyan tudom megakadályozni, hogy ne szülessen több bébi? Már 5 hónapja együtt voltak mégse volt szaporulat. Nem értem azt se miért vártak eddig?

Szeptember 1-én kaptam 2 (5 hetes) lányhörit. Néha veszekedtek, de amúgy elvannak. Tegnap február 27 született 6 kishöri. Ezek szerint mégse 2 lányt kaptam az eladótól!

Legjobb válasz: A legbiztosabb, ha szétválasztod õket, külön ketrecbe/terráriumba. Azt nem tudom, hogy eddig miért nem lettek apróságok. Bár lehet, hogy korábbi alom is volt, csak esetleg hamarabb felfalták a kicsiket, minthogy te felfedezted volna az almot.

A legbiztosabb, ha szétválasztod õket, külön ketrecbe/terráriumba. Azt nem tudom, hogy eddig miért nem lettek apróságok. Bár lehet, hogy korábbi alom is volt, csak esetleg hamarabb felfalták a kicsiket, minthogy te felfedezted volna az almot.
A dzsungáriai hörcsögök sajátossága, hogy 3 hetente ivarérettek és ha nem választod szét õket akkor lesznek még kis hörcsögjeid hamarosan és még több is mint szeretnél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!