Találatok a következő kifejezésre: 5 hónapja a picivel, nem (7 db)

5 hónapja próbálkozunk a picivel, nem akar összejönni. Lehet nem is lehet gyerekem?

Annyira magam alatt vagyok! FÉLEK! Mit tegyek? Lehet nem is lehet gyerekem?

Legjobb válasz: Nekünk 10 hónap alatt jött össze,úgyhogy semmi okod aggódni.Valakik évekig próbálkoznak míg összejön.Kitartás!!!!!!

Nekünk 10 hónap alatt jött össze, úgyhogy semmi okod aggódni.Valakik évekig próbálkoznak míg összejön.Kitartás!!!!!!
5 hónap nem olyan vészes (bármennyire is annak tartod). Nagyon fontos lenne, hogy próbálj lelkes, vidám, hittel teli maradni. Kerülj ki 'magad alól'. A szervezeted így magad ellen fog dolgozni, és még nehezebben jön össze. Hidd el, elõbb-utóbb megtörténik. De ha az segít, menj el orvoshoz, hogy megállapíthassa minden rendben van, és semmi akadálya a babának.
Szerintem nem kell félned, 5 hónap nem nagy idõ.Mi a párommal lassan már 3 éve próbálkozunk, de még nem jött össze, lehet a túl görcsös akarás miatt. Lazíts(tudom, hogy nehéz), foglald el magad, sportolj, stb. és meglátod, ha nem is gondolsz rá jönni fog.
Szia. Nekünk 11 hónap kellett, és most mára vagyok kii´rva.Gondolkozz pozitívan.Már én is a legrosszabbra gondoltam, amikor sikerült. próbáld ki a hömérözést.Nálunk az vált be.(Szerintem) Lényeg nyugi, 5 hónap az rövid idö. Biztos, hogy semmi gond.
5 hónap? Nem sok idõ. Mi féléve próbálkozunk, de ddig még nekünk sem jött össze. Nem csüggedünk, mert tudjuk, ha akar úgy is jön! Neked is ezt ajánlom, fel a fejjel!
Szia! Ne aggodj ossze fog jonni. A baratom novere es parja 3 evet "probalkoztak" a babaval, es mar ott tartottak, h elmennek az elso beultetesre/egeszsegesek mindketten/, de amikorra idopontot kapta kiderult, h sikerult nekik a baba termeszetes uton. Nekem viszont ugyan igy volt ahogy neked, szerettem volna nagyon, de vmi miatt ne akart osszejonni, es eldontottuk a parommal, h jo akkor meg elunk egy kicsit, es fel ev 1 ev mulva majd probalkozunk, es nem hazudok a kovetkezo honapban mar nem jott meg.Szerintem Te is probalj meg masra figyelni, tudom konnyu mondani, de nekem tenyleg bevalt, jarj el edzeni, baratnozni, kirandulni stb.Es hidd el ossze fog jonni nektek is a baba. Amugy a baratom novere jart kezelesre a ceragem agyba, ami szinten elosegitheti a babat, pesten vhola ingyenes kezelesek is vannak, sajnos nem tudom pontosan h hol.Itt megtudod nezni az agyat http://www.ceragem.hu 9 hetes kismama
Szia! Nekem sincs rendben a mensesem. Elmentem dokihoz és Õ rögtön elküldött vizsgálatokra. Vérvétel (hormonos), ultrahang, és a páromat spermavizsgálatra. Ugyanis elõszök ki kell vizsgálni, hogy mik lehetnek az okok, mert "tapinthatók" nincsenek. Nekem ez kis megkönnyebbülést adott, pedig eredményeket még nem tudok, de abban biztos vagyok, hogy mindent megteszünk, hogy összejöjjön a babóca. Ne stresszelj, tudom mindenki azt mondja, de így van!! Van egy "csodaszer", amit szintén a nõgyógyász írt fel, a neve Gynevac, ami állítólag a szervezetben lévõ összes fertõzést elpusztítja. Nem kifejezetten "babacsináló" szer, de segíthet, ha esetleg ez a baj. Elvileg mindkét fél kaphatja. Amúgy szuri, ami 5 ampullából áll és hetente kell beadni. Hát most ennyit tudok javasolni. Ne csüggedj, sikerülni fog!!!
Szia! Nálunk is sokat kellett várni a babára, igaz már a másodikra. Nõgyógyász javaslatára, nem használtam tampont, hanem betétet. Nagyon kellemetlen volt, mert megszoktam a tampont, sztem annál kényelmesebb nincs. A lényeg hogy 3mensi után teherbe estem. Bnõmnél is bejött, jó lehet hogy véletlen egybeesés. A doki szerint a tampon akár milyen típusú nem egészséges, és köze van a teherbeeséshez. Hát nem tudom hogy mi az igaz belõle, de próbáld ki, persze ha tampont használsz. Sok sikert!

Ez meg most mi? 5 hónapja nem szoptatok! és pár napja pici nyomkodásra 1-2 csepp tej jött a cicimből! Megijedtem nagyon mire utalhat?

Legjobb válasz: És ilyen eddig nem volt? Ez csak akkor kóros, ha biztosan tudod, hogy már korábban teljesen elmúlt a tej. 5 hónap után szerintem még elõfordulhat egy-egy csepp. A nõvéremnek évekig így volt, aztán kiderült, hogy van az agyalapi mirigyénél egy kis ciszta, az nyomott valamit és serkentette a hormontermelést. De ártatlan dolog volt, nem is kellett megmüteni végül. Azért persze jó ha megbeszéled orvossal, mert adenoma, meg hormonális eltérések, meg ki tudja még mi minden okozhatja. Szerintem ne ijedj meg, de mindenkép járj utána.

És ilyen eddig nem volt? Ez csak akkor kóros, ha biztosan tudod, hogy már korábban teljesen elmúlt a tej. 5 hónap után szerintem még elõfordulhat egy-egy csepp. A nõvéremnek évekig így volt, aztán kiderült, hogy van az agyalapi mirigyénél egy kis ciszta, az nyomott valamit és serkentette a hormontermelést. De ártatlan dolog volt, nem is kellett megmüteni végül. Azért persze jó ha megbeszéled orvossal, mert adenoma, meg hormonális eltérések, meg ki tudja még mi minden okozhatja. Szerintem ne ijedj meg, de mindenkép járj utána.
Semmi teendõd nincs, nekem 1 évig volt tejem!!! 4gyermekes anyuka.
Szia! Én 4 hónapja nem szoptatok és szintén egy kis nyomásra van 1-2 csepp tejem.Én elmentem nõgyógyászhoz, azt mondta, hogy ez nem jó, ilyenkor már el kellett volna apadjon teljesen.Borogatnom kell minden nap állott vizes ruhával, közben pihenni.Egy hete csinálom, de még mindig nem apadt el teljesen a tejem:(
engem doki elküldött vérvételre prolaktin szint vizsgálatra....igaz nekem 2 év után történt.....de semmi gond nem volt hál...de a pocaklakónk aznap fogant és így jelzett 3 hét múlva doki is igazolta :P
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó ettõl egy picit tartok, hogy nekem is ezt jelzi...volt egy "baleset" a férjemmel..

Több mint 1 hónapos (1 hónap 5 nap) guppikat össze lehet már engedni a nagy guppikkal? Csak 3 nagy guppi van és 3 db páncélos harcsa. Szóval összeengedhetem őket, nem fogják a nagyok megenni a piciket?

Köszönöm előre

Legjobb válasz: Hát ha úgy látod, hogy a felnõttek fizikailag képtelenek lennének a szájukkal megenni õket, akkor szerintem kiengedheted.

Hát ha úgy látod, hogy a felnõttek fizikailag képtelenek lennének a szájukkal megenni õket, akkor szerintem kiengedheted.
Én azt mondom legalább legyenek 1, 5;2 cm-esek.Akkor nyugodt szívvel ki lehet.Nem fogják bántani õket.
én a multkor teszteltem. Nekem a 1cm es szifó ivadékomat sem zabálták fel.:) Másnap reggelre ugyanugy az akváriumban volt. Sõt meg sem próbálták megenni.:)
A kérdező hozzászólása: nekem kb 2 cm-sem a kis guppik, kivettem 1-et és megnéztem hogy mit csinálnak vele de nekiállták csipkedni a farkát és inkább visszatettem a szülõszobába.


Kis mell. A barátommal 5 hónapja együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást és vele vesztettem el de azóta nem mertem levenni a melltartómat előtte mert olyan pici és ráadásul az egyik nagyobb mint a másik. De nem merem. Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: Ejnye no.... fogadd el. Szerinted a melleid mérete miatt van veled barátod? Vagy szerinted nem tudja mekkora mérete a mellednek? Teljesen tisztában van vele, s lehet még kényelmetlenül is érzi magát egy kicsit amiért nem hagyod, hogy foglalkozzon velük, pedig szeretne. Nem minden férfi vágy a nagy mell. Nekem bejönnek a kis mellek is, pl. Szóval tegyél egy próbát és dobd le legközelebb nyugodtan azt a melltartót. Szerintem csodát fogsz látni, mert a barátodnak tetszeni fog.

Ejnye no.... fogadd el. Szerinted a melleid mérete miatt van veled barátod? Vagy szerinted nem tudja mekkora mérete a mellednek? Teljesen tisztában van vele, s lehet még kényelmetlenül is érzi magát egy kicsit amiért nem hagyod, hogy foglalkozzon velük, pedig szeretne. Nem minden férfi vágy a nagy mell. Nekem bejönnek a kis mellek is, pl. Szóval tegyél egy próbát és dobd le legközelebb nyugodtan azt a melltartót. Szerintem csodát fogsz látni, mert a barátodnak tetszeni fog.
Mindegy, hogy mekkora a melled, a barátod nem emiatt szeret!
a kiscici is cici! te is jobban fogod magad erezni melltarto nelkul!
Az icike-picike-cicike is nagyon szexi...ne szégyenlõsködj!
VEDD LE A MELLTARTÓDAT!!!! hány éves vagy, hogy ennyire félsz? + amit elõttem írtak :D
A kérdező hozzászólása: jo de a polóba melltartoi van rajtam és az valahogy felis nyomja meg nagyobb is lesz töle...:(
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ez olyan jol esett :DD
Nincs olyan nõ akinek a melle egyforma lenne :) Minden nõnek egy egyik melle nagyobb mint a másik . Ne félj :) ezzel nincs semmi probléma . Meg a barátod szeret téged ... úgy szeret ahogy vagy :D Pólónál látszik hogy , mekkora egy nõ melle . Ha ezzel problémája lett volna akkor össze se jött volna veled , szóval nyugi ;)
Na nekem ugyanilyen szexpartnerem volt, agyfaszt kaptam már tõle, egyszer nem bírta levenni azt a melltartót, mert neki túl kicsi a melle. Hiába gyõzködtem hogy engem nem érdekel. Kérdezõ vedd le, nagyon undorító dolog melltartóban szexelni, a barátod meg pontosan tudja mekkora a méreted, nem fog meglepõdni.
Ne vedd le ezután se!

Tisztelt Doktor úr! 54 éves vagyok, kb. 1 hónapja kellemetlen viszkető égő érzést tapasztaltam a nemi szervemen. 4-5 ponton pici herpeszhez hasonlókat találtam, gondoltam majd elmúlik, de azóta sem enyhült. Rendszeresen tisztálkodom, férjnél vagyok, nincs

Tisztelt Doktor úr! 54 éves vagyok, kb. 1 hónapja kellemetlen viszkető égő érzést tapasztaltam a nemi szervemen. 4-5 ponton pici herpeszhez hasonlókat találtam, gondoltam majd elmúlik, de azóta sem enyhült. Rendszeresen tisztálkodom, férjnél vagyok, nincs kapcsolatom rajta kivül senkivel. Szeretném kezelni, hogy minél hamarabb elmúljon, mit tanácsol? Várom válaszát, köszönettel Kata

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panasz hátterében több dolog is állhat, de erről biztonsággal csak vizsgálatot követően lehet nyilatkozni. Egészen biztosan kezelhető problémáról van szó, de javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászati rendelést. Amennyiben gondolja, szívesen konzultálok Önnel magam is. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panasz hátterében több dolog is állhat, de erről biztonsággal csak vizsgálatot követően lehet nyilatkozni. Egészen biztosan kezelhető problémáról van szó, de javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászati rendelést. Amennyiben gondolja, szívesen konzultálok Önnel magam is. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! 54 éves vagyok, kb. 1 hónapja kellemetlen viszkető égő érzést tapasztaltam a nemi szervemen. 4-5 ponton pici herpeszhez hasonlókat találtam, gondoltam majd elmúlik, de azóta sem enyhült. Rendszeresen tisztálkodom, férjnél vagyok, nincs

Tisztelt Doktor úr! 54 éves vagyok, kb. 1 hónapja kellemetlen viszkető égő érzést tapasztaltam a nemi szervemen. 4-5 ponton pici herpeszhez hasonlókat találtam, gondoltam majd elmúlik, de azóta sem enyhült. Rendszeresen tisztálkodom, férjnél vagyok, nincs kapcsolatom rajta kivül senkivel. Szeretném kezelni, hogy minél hamarabb elmúljon, mit tanácsol? Várom válaszát, köszönettel Kata

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panasz hátterében több dolog is állhat, de erről biztonsággal csak vizsgálatot követően lehet nyilatkozni. Egészen biztosan kezelhető problémáról van szó, de javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászati rendelést. Amennyiben gondolja, szívesen konzultálok Önnel magam is. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A panasz hátterében több dolog is állhat, de erről biztonsággal csak vizsgálatot követően lehet nyilatkozni. Egészen biztosan kezelhető problémáról van szó, de javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászati rendelést. Amennyiben gondolja, szívesen konzultálok Önnel magam is. Tel. 20 401 71 34. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Egy 12, 5 - 13 cm-es tappancsra mekkora cipőt vesztek :-)? Szandiba 20ast vettünk bentre, van még elől pici hely, talán 5mm. A 21es vajon nagy lesz rá? Nem szeretném, ha 2 hónapot se bírna ki.

Legjobb válasz: Cipõnként eltérõ lehet a méretezés, ezért biztosat nem tudok mondani. Lányomnak 21-es volt a csizmája, annak a belsõ talphossza 13 cm volt. Ebbõl kiindulva, ha 13 cm a tappancs, akkor 22-es cipõt vennék.

Cipõnként eltérõ lehet a méretezés, ezért biztosat nem tudok mondani. Lányomnak 21-es volt a csizmája, annak a belsõ talphossza 13 cm volt. Ebbõl kiindulva, ha 13 cm a tappancs, akkor 22-es cipõt vennék.
Nekem egy cipõboltos azt ajánlotta hogy 1 cm-el nagyobb belsõ talphosszú cipõt kell venni, hogy egy egész szezont kibírjon. Eddig bejött
Ez tényleg változó. Lányomnak benti szandija most 23-as, de pl. 25-ös sportcipõt kapott nemrég. Más a méretezésük, na meg lányomnál valamiért a szandik mindig kisebbek, mint a cipõk vagy csizmák...
Egy számmal nem szabad nagyobbat venni, mert akkor adtál a [email protected] egy pofont, mert megveszed a jó cipõt, ami nagy rá, ezért csúszkálhatott benne a lába, nem tart semmit a bokájánál... Sajnos hamar nõnek a gyerekek, 1 cipõ 1 szezon, a tavaszi õsszel már nem lesz rá jó!
Ez nagyon márka és fazon függõ- ÁLtalában cipõbõl egy számmal kisebb kell mint szandiból, így vannak méretezbe. Fél cm legyen az újja és a cipõ vége között. Ha túl nagy hely van az sem jó, mert nagyon mozog benne a lába.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!