Találatok a következő kifejezésre: 5 hónapja a belara (36 db)

5 hónapja szedek Belara fogamzásgátlót. A hétvégéntöbbször is voltunk úgy együtt a barátommal, hogy nem alkalmaztunk kiegészítő védekezést. Lehetek terhes?

Ma egész nap fájt tompán a hasam. Az ehavi gyógyszernek a felénél tartok. Lehet ez a peteérés, vagy a beágyazódás? Nagyon parázok...

Legjobb válasz: a fogamzásgátlo szedésének a lényege,h ne kelljen kiegéászitö védekezés. nem vagy terhes. én tabi mellett egyszersem alkalmaztam mást. akkor minek szednénk hormont?!

a fogamzásgátlo szedésének a lényege, h ne kelljen kiegéászitö védekezés. nem vagy terhes. én tabi mellett egyszersem alkalmaztam mást. akkor minek szednénk hormont?!
A fogamzásgátlónak az a lényege, hogy ne legyen peteérésed. Kizárt, hogy terhes vagy.
A tabletta mellett nem kell kiegészítõ védekezést alkalmaznotok, hisz teljesen biztoságos. Esetleg akkor kell óvszer, ha elfelejted bevenni, vagy hánysz 4 órán belül! Nyugodt lehetsz!
Ezt beszoptad, vagyis szoptál volna inkább! Jön a gyerek, legyen Lajos a neve. (Ha lány, akkor is.)

Már 5 honapja szedem a Belara nevú fogamzásgátlo tabletát. Ma kezdem el ujra szedni mert elmult a menszim. Ha csütörtökön barátom belém élvez akkor lehetek e terhes?

Tehát hogy nem kell e kivárni még a kéthete hogy hasson e a gyogyszer?

Legjobb válasz: ha 5 honapja rendszeresen szeded akkor a gyogyszermentes isõszakban is védett vagy és elvileg csütörtökön is az vagy a két hetet csak az elsõ levélnél kell kivárni utána már védett vagy

ha 5 honapja rendszeresen szeded akkor a gyogyszermentes isõszakban is védett vagy és elvileg csütörtökön is az vagy a két hetet csak az elsõ levélnél kell kivárni utána már védett vagy
Már szexszelhetsz bármikor úgyhogy a barátod beléd élvez, nem leszel terhes. Ezt a két hét várakozást esetleg az elsõ levélnél kell betartani.

A fiúmmal lassan 5 hónapja járunk és nagyon szeretem. Azt gondoltam, hogy Karácsonyra ezüst karcsatot veszek neki és azt, Graviroztatom bele, hogy:Szeretlek. Jó ötlet?

Szerintetek túlzás vagy esetleg örülne neki?

Legjobb válasz: a szeretlek túl sablonos és ez egy életre szóló ajándék 5 hónap után jól meg kell gondolni, valami jobbat kéne kitalálni, mondjuk sztem az jobb hogy: életem értelme . vagy . szemem fénye . vagy ilyesmi, de mondju ez csak az én véleményem 19/F

a szeretlek túl sablonos és ez egy életre szóló ajándék 5 hónap után jól meg kell gondolni, valami jobbat kéne kitalálni, mondjuk sztem az jobb hogy: életem értelme . vagy . szemem fénye . vagy ilyesmi, de mondju ez csak az én véleményem 19/F
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Megfontolom.
szép ötlet, én örülnék neki...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Megfontolom. 17/L -lemaradt.
A kérdező hozzászólása: 5 hónap után nem lenne kicsit sok?
nekem tetszene :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ :) )

Barátnőm 5 hónapja szedi a symicia fogamzás gátlót 1 hónapja gumi nélkül csináltuk de nem élveztem bele egyszer sem mert nem akarta? Hétfőn vette be az utolsó

szem gyógyszerét és még nem jöt meg neki mindig de viszont mán görcsöl nagyon aztomta mert el?te mindig szokot görcsölni miel?t megjön neki? szerintetek van valami baj hogy ijen sokat késik?teherbe eset volna? nagyon parázom segitsetek kérlek?

Legjobb válasz: Ha nem élveztél bele, akkor mi is a kérdés?

Ha nem élveztél bele, akkor mi is a kérdés?
A kérdező hozzászólása: hát jó csak nem tudom hogy mért késik ennyit neki.
Szerinted miért fogamzásgátló? És ha még nem is élveztél bele...Ez megint egy értelmetlen kérdés.
Ezért nem kellene ész nélkül minden idióta nõnek (?) felírni a gyógyszert. Azt sem tudja mire szedi... 5 hónap? Ugyanmár, mi a kérdés? 1 hónap után sem lett volna semmi tré, ha betartja a szabályokat.
nem terhes. Más okokból is késhet. Amúgy ha most nem jönne meg neki, akkor sem jelenti azt, hogy terhes.

Két hónap után kiszeretett belőlem a barátom, ez kb.5 hónappal ezelőtt volt. Szerintetek van esély még arra, hogy később valamikor (akár félév, egy év múlva) újra belém szeressen, ha találkozunk?

mármint nem úgy rögtön, hogy egyszer találkozunk, hanem mondjuk újra felvesszük a kapcsolatot, és elkezdünk beszélgetni, ilyesmik.

Legjobb válasz: Hány évesek vagytok? Ez is egy fontos tényezõ.

Hány évesek vagytok? Ez is egy fontos tényezõ.
ennyi idõ alatt nem lehet kiszeretni szerintem inkább beléd sem szeretett :S
Nem, nincs esély. Ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel, keress másik embert társnak.
A kérdező hozzászólása: hááát. pedig tényleg õszintén szerelmesnek és boldognak tûnt abban a rövid idõszakban.
A kérdező hozzászólása: 21 évesek vagyunk mindketten

Nettó 107 eFt volt a fizetésem míg dolgoztam, most 5 hónapja szültem, 103 e-Ft-t kaptam múlt hónapban. Ha 2 éven belül szülnék jelenlegi helyzet alapján mennyit kapnék? Esetleg ment el szintén ennyi nettóval valaki szülni?

Legjobb válasz: Szerintem még tgyást kapsz, a gyeded majd ennél kevesebb összeg lesz. (alapbértõl függetlenül az bruttó 100.100,- Ft)Ha úgy szülsz két éven belül, hogy közben nem mész vissza dolgozni akkor a tgyás illetve a gyed alapját a minimálbér kétszeresének 30-ad részébõl számolják. (a szerzõdés szerinti munkabérbõl csak akkor, ha az ennél kevesebb) Ez a pillanatnyi helyzet és szabályozás szerint bruttó 143.000,- Ft. Az a bruttó átlagbér ami alapján a jelenlegi ellátásodat kapod szerintem több ennél, így a következõ gyerkõc tgyásánál jelenthet veszteséget.

Szerintem még tgyást kapsz, a gyeded majd ennél kevesebb összeg lesz. (alapbértõl függetlenül az bruttó 100.100, - Ft)Ha úgy szülsz két éven belül, hogy közben nem mész vissza dolgozni akkor a tgyás illetve a gyed alapját a minimálbér kétszeresének 30-ad részébõl számolják. (a szerzõdés szerinti munkabérbõl csak akkor, ha az ennél kevesebb) Ez a pillanatnyi helyzet és szabályozás szerint bruttó 143.000, - Ft. Az a bruttó átlagbér ami alapján a jelenlegi ellátásodat kapod szerintem több ennél, így a következõ gyerkõc tgyásánál jelenthet veszteséget.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Meddig kapom még a TGYÁS-t? azt hittem már májusban nem azt fogják utalni.
6 hónapig jár a TGYÁS.

Belara fog. Gátlót szedek fél éve. Az 5. hónapban megjött, de csak egy napra, másnap már csak barnás folyás volt. Most az utolsó hónapban nem jött meg az egy hetes szünetben, hanem csak már mikor két heti adagot beszedtem a gyógyszerből. Normális ez?

Tudom, hogy nem, de nem tudom mi lehet az oka! Elvileg nem is szabadna megjönnie míg szedem a gyógyszert... Vagy igen? Segítsetek kérlek!

Legjobb válasz: h érted, h nem szabadna megjönnie? jol vagy te? megvonásos vérzés kell, h jelentkezzen. nincs gond, nem vagy terhes, csak csökkent a vérmennyiség, és ez normalis.

h érted, h nem szabadna megjönnie? jol vagy te? megvonásos vérzés kell, h jelentkezzen. nincs gond, nem vagy terhes, csak csökkent a vérmennyiség, és ez normalis.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy nem csak gyógyszert váltok...
A kérdező hozzászólása: Nah, azt írta, hogy ilyen és ehhez hasonló okok miatt õ már senkinek nem ír Belarát! Szép.... Milyen kedves orvosom van!
A kérdező hozzászólása: Ezt írta: "Hát sajnos egyértelmûen a Belara." Most még írtam neki, hogy ezzel arra céloz e, hogy menjek el az orvosmhoz és írassak másik gyógyszert, mert õ nem javasolja a Belarát!
A kérdező hozzászólása: Regisztrálok még. De megírom majd mit mondott! Köszi amúgy!
értem, naa.. mondom, köztivérzés. irtal neki?
A kérdező hozzászólása: Jajjjjj.... Vagy tényleg én nem tudom normálisan leírni amit szeretnék, vagy csak ti nem értitek. :) Eddig megvolt normálisan... 5. hónapban csak egy napra jött meg. 6.hónapban nem jött meg az 1hét szünet alatt, csak késõbb, mikor már 2heti gyógyszert beszedtem! Nem tudom máshogy leírni!
6hónap fogamzásgátlás mellett az 5.hónapban jött csak meg 1napra?normális vagy?????szerintem menj kórházba ha 4.hónapig nem mensutráltál:=))))
akkor az köztivérzés. nekem is volt anno. a 4. honapnal, habar én nem belarat szedtem. itt kérdezd meg inkabb www- orvostudakozo. hu Dr. Hamvas Ferenc. ird meg, h mit mondott.
A kérdező hozzászólása: Igen megvonásos vérzés... De pont azt mondom, hogy nem az 1hetes szünetben jött meg, hanem az 1hetes szünet után beszedtem még 2hét gyógyszert és csak most jött meg. Nem arra céloztam, hogy amíg gyógyszert szedek nem lehet menstruációm.... ÁÁáááá, nem tudom, hogy írjam le! Tehát, hogy míg a szünet van addig kellene megjönnie nem 2 hétre rá, mikor már elkezdtem szedni a következõ levél gyógyszert! Remélem érthetõen le tudtam írni!
nyugi, minden orvosnak megvan, h mit ir fel. pl. az én régi orvosom több ismerõsömnek is mercilont irt fel. nekem az nem jött be. próbálj meg gyógyszert váltani. nincs semmi gond.
Nem, de máskor több eszetek legyen!
most nem, de ha sûrûn csináljátok, elõbb-utóbb összejön
Nem tudhatod biztosra, hogy az elõváladék "beléd ment-e". És egyébként igen, lehetsz terhes, teherbeesés után is jelentkezhet még vérzés, általában tévesen menstruációnak hiszik a nõk.
Miért nem veszel egy tesztet? Néha elgondolkodom, hogy ezek a kérdések komolyak-e. No comment.
Nem baj, elõfordul tabi mellett is barnázás a mensi elõjeleként.Ez nem jelenti azt hogy baj van.
A kérdező hozzászólása: de az se gûz ha megjön és még van tabim?
A kérdező hozzászólása: azt akartam h gáz bocsi, elrontottam
Nem mindenkinek szokja meg a szervezete 2-3 hónap altt a tablettát! Ha viszont még pár hónap múlva is így leszel, akkor menj vissza a dokihoz és íras fel másikat!

Szteroidos kezelés és 20kg fogyás miatt (1, 5 hónapon belül) striás lett a térdem:S mivel lehet halványítani?

Milyen plasztikai beavatkozással lehet eltüntetni és körülbelül mennyibe kerülne? köszi!

Legjobb válasz: Ha egyszer lesz striád,az önmagától sajnos soha se múlik el...eleinte ugyebár csúnya piros színû..de idõvel kihalványodik.Nekem is van acsípõmnél,de hál istennek nem olyan feltûnõ... 19/L

Ha egyszer lesz striád, az önmagától sajnos soha se múlik el...eleinte ugyebár csúnya piros színû..de idõvel kihalványodik.Nekem is van acsípõmnél, de hál istennek nem olyan feltûnõ... 19/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!