Találatok a következő kifejezésre: 5 hónapja a (1299 db)

Meddig ittátok a szoptatós teát (Laktoherb)? Úgy értem, hogy ha mondjuk szopizott 5 hónapig a bébi, akkor végig?

Nem tudom el lehet-e hagyni, mert a tejemet féltem!!!

Legjobb válasz: Szia! Tejed nem a teától van, hanem attól, hogy a babád szopizik. Ha szeretnéd növelni a mennyiséget, a tea segíthet, de a legjobb tejserkentõ a baba. Én most a picinél talán 1 hónapig ittam, de utána már nem. Így is elég neki a tej, akkor meg minek.. Egyébként 6 hónapig csak szopizott, de most 14 hónaposan is még napi 4-5 szopi van. a nagyoknál egyáltalán nem használtam semmiféle tejserkentõt, õk 2 évig szopiztak... Bízz a testedben, hogy tudja mi a dolga és akkor minden rendben lesz! Ha én végig innám a teát, lehet, a gatyánk is rámenne...:)))

Szia! Tejed nem a teától van, hanem attól, hogy a babád szopizik. Ha szeretnéd növelni a mennyiséget, a tea segíthet, de a legjobb tejserkentõ a baba. Én most a picinél talán 1 hónapig ittam, de utána már nem. Így is elég neki a tej, akkor meg minek.. Egyébként 6 hónapig csak szopizott, de most 14 hónaposan is még napi 4-5 szopi van. a nagyoknál egyáltalán nem használtam semmiféle tejserkentõt, õk 2 évig szopiztak... Bízz a testedben, hogy tudja mi a dolga és akkor minden rendben lesz! Ha én végig innám a teát, lehet, a gatyánk is rámenne...:) ))
Kb.6 hetes koráig és addig fejtem is, utána már nem .10 hónapig szopizott, akkor leszokott magától az reggeli cicirõl is.
Nekem 10 hetes a lányom, de nem iszom a teát. Eleinte ittam, de rájöttem, hogy az is puffasztja, így abbahagytam. néha megiszok 1-1 filtert, de csak azért, hogy fogyjon. Van bõven tejem, szóval ha neked is van tejed, tea nélkül is lesz, nyugi!
349
Szia Ha esetleg mégsem hagynád abba a fogyasztását, akkor a dm-ben akciós...Asszem olyan 370 ft körül van egy doboz... Üdv., egy 3 hónapos baba anyuja :)
A kérdező hozzászólása: Meggyõztetek, elfogy és nem veszek többet. Tényleg nem olcsó mulatság...
Én a kórháznba ittam két napig aztán lett tejem akkor abbahagytam, mikor hazajöttünk még egy pár napig ittam aztán abbahagytam, egyszer kb egy hónap múlva megint elkezdtem inni úgy vettem észre kevesebb a tejem, de utána megint abbahagytam. Azóta nem iszom most 5 hónaposak vagyunk és a kislányomon kívül még egy kislány kap a tejünkbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én még iszom, megszokás, 8 hónaposa lányom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az infót! :-)

GYES kérdés? Férjemnek átadtam 1.5 hónapra a gyest és nem tudtam lemondani 1 hónappal előtte, mert nagyon nehezen kaptuk meg a határozatot, azt hittem nem kapja meg, és 2 hetem van hátra.

május 27 tol július 05 ig vagyok szabin és utána 28 nappal szülés el?tt kértem a TGYÁST.Holnap mennék a férjem helyett lemondani lehet ez így ,hogy én megyek helyette?

Mennyire normális az, hogy 2, 5 hónappal a szoptatás abbahagyása után, ha megnyomom egy csepp megjelenik a mellemen?

13 hónapig szoptattam és április végén választotta el magát a kislányom. Nem volt semmi csomósodás, rossz érzet " simán" elapadt a tejem. Igazából már nem volt sok tejem addigra, DE! Azóta is,ha megnyomom egy csepp azért el?jön mindig. Azt olvastam, hogy 40 nap az elapadási id?, de ez már duplán is eltelt. Meddig lehet ez normális? (JA egyébként nem szoktam nyomogatni,kb 2 hetente megnézem, hogy jön e még,és ennyi.)

Legjobb válasz: Én 8 hónapja nem szoptatok, és még mindig megjelenik egy-egy csepp, ha megnyomom a mellem.

Én 8 hónapja nem szoptatok, és még mindig megjelenik egy-egy csepp, ha megnyomom a mellem.
Nekem ez kb 2 évig volt utána:)
A kérdező hozzászólása: uhh, ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz.Azt hitem, hogy simán elapad és aztán ennyi...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!

Tisztelt Doktor úr! 2 babám már elment, az első az 5.hónapban, a második a 6.hónapban. A második után küldtek el mikrobiológiai vizsgálatra, amiben Cytomegalovirus(CMV)IgG/ELISA 4, 60NE/ml Rubeola virus IgG/ELISA(BioKit) 69, 0IU/ml toxoplazma IgG 35, 20 IU/m

Tisztelt Doktor úr! 2 babám már elment, az első az 5.hónapban, a második a 6.hónapban. A második után küldtek el mikrobiológiai vizsgálatra, amiben Cytomegalovirus(CMV)IgG/ELISA 4,60NE/ml Rubeola virus IgG/ELISA(BioKit) 69,0IU/ml toxoplazma IgG 35,20 IU/ml. Mit tanácsol nekem gyermekvállalás előtt?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vetélések a várandósság 2. harmadában következtek be, célszerű lenne egy részletes kivizsgálást végezni, amelynek része az úgynevezett immunológiai vizsgálat is. Ennek ismeretében lehetne továbblépni. Ezekkel a problémákkal a budapesti II. Sz. Szülészeti Klinika professzora, dr. Pajor Attila foglalkozik a legmagasabb szinten. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a vetélések a várandósság 2. harmadában következtek be, célszerű lenne egy részletes kivizsgálást végezni, amelynek része az úgynevezett immunológiai vizsgálat is. Ennek ismeretében lehetne továbblépni. Ezekkel a problémákkal a budapesti II. Sz. Szülészeti Klinika professzora, dr. Pajor Attila foglalkozik a legmagasabb szinten. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Hagynád a 3 és 5 éves gyereked 2, 5 hónapra a nagyinál?

Két kicsi unokatesómat másfél hónapja lepasszolták a nagyihoz,mondván nincs ovi...augusztus végéig feléjük se néznek...Oké,tudnak rájuk vigyázni,de hogy képes ilyenre valaki?Augusztus végéig nem is mennem megnézni ?ket,se telefon,semmi,merthogy rosszabb lenne nekik...(bár a nagyobb naponta kérdezi,hogy mikor jönnek anyáék)...nem szivtelenség?

Legjobb válasz: Én ezt nem tudnám megcsinálni a gyerekeimmel! Ki sem bírnám nélkülük ennyi ideig.Volt,hogy el kellett mennem orvoshoz,és 6-7 órára a nagymama (én anyum) vigyázott a kisfiamra,de ez idõ alatt is többször telefonáltam,hogy minden rendben van-e.

Jah, hogy arra volt idejük? Szép... Biztos nagyon édes lehet, ahogy szunyókál. Olyan kár, hogy ezt az anyja nem így gondolja, mert akkor õ hallgathatná most a gyermekét...
Én ezt nem tudnám megcsinálni a gyerekeimmel! Ki sem bírnám nélkülük ennyi ideig.Volt, hogy el kellett mennem orvoshoz, és 6-7 órára a nagymama (én anyum) vigyázott a kisfiamra, de ez idõ alatt is többször telefonáltam, hogy minden rendben van-e.
Én beleképzelem magam a gyerekek bõrébe, én marhára nem örülnék neki, ha a szüleim több mint 2 hónapra lepasszolnának úgy, hogy felém se néznek. Jajjj olcsó szöveg, hogy a gyerekeknek rosszabb lenne! Inkább a szülõknek teher a gyerek. Mi az a 200 km??? Fõleg egy nem átlagkeresetbõl élõ szülõknek? És pláne, hogy a gyerekeikrõl van szó. Na és mit dolgoznak? Hogy nincs szabad hétvége, amikor a gyerekek velük vannak? Legyenek bármennyire is jó helyen, a szülõk kellenek a gyereknek! Ha fordítva nem is igaz. Szerintem ezt másképp is meg lehetne oldani. Amúgy szuper a nagyika, hogy így bevállalja õket, pedig még elég kicsik. De az elsõ a gyerek..... Aztán anyuka, apuka ne csodálkozzon rajta, ha elfordulnak majd tõlük!
annyi idõre biztos hogy nem. azért mondjuk a nagyiak se egy sétagalopp igy a nyár. Hogy birja? Mondjuk 2x2 hétre igen de az a maximum!
Dehogyis!Kegyetlenség a gyerekekkel, és kiszúrás a nagyszülõkkel. Nem is tudom hogyan bírják ki nélkülük ennyi ideig.:(
Ha nem lenne más megoldás, akkor "lepasszolnám" õket, de valószínûleg gyalog, vagy négykézláb is elmennék látogatóba:) Nem igazán értem, hogy miért lenne rossz egy gyereknek, hogy meglátogatják a szülei. 3 és 5 évesen már elég értelmesek ahhoz, hogy szépen el lehessen magyarázni nekik, hogy anya és apa dolgozik, de majd jövõ hétvégén újra találkozunk. Arról nem is beszélve, hogy dolgozhatnék akármennyit, de legalább 2 hétre elvinném a gyerekeimet nyaralni, vagy csak együtt lenni velük. Sajnos én elítélem az ilyen szülõket, mert szerintem a munka nem lehet fontosabb, mint a gyerekeim. Igen fontos, és igen kell áldozatokat hozni, de nem a gyerekeknek, és nem mindenáron.
Ha a nagyi nem nagyon öreg, és neki nicns ellene kifogása, akkor miért ne? Igaz, hogy a szülõk néha telefonálhatnának. De lehet, hogy igazuk van abban, hogy a gyerekeknek rosszabb lenne. Természetesen ha dolgoznak mindketten és nem tudnak rájuk vigyázni a szülõk, akkor ez a legjobb megoldás.
A kérdező hozzászólása: újitják az ovit, másik ovi lenne 2 km-rel arrébb, oda nem akarták, sok nemfehér jár oda...
Amúgy ezt sem értem: a mi ovinkban csak 6 hét szünet van.A maradék idõben meg van ügyelet. Még az is jobb, mert legalább este otthon alszik a gyerek. Azt a 6 hetet meg azért meg lehet oldani. Pl 2 hét nagyszülõk, 1 hét apu szabin, 1 hét anyu szabin, 2 hét megint nagyiék.
A kérdező hozzászólása: Szabit vettek ki nyaraláshoz, meg tavasszal is már nem emlékszem hol voltak, meg télre hagyják meg a többit, meg 2-3 napot akkor majd amikor jönnek értük és itt lesznek õk is. sajnálom szegénykét, õ már elég nagy ahhoz, hogy lássa, hogy le lettek passzolva a kislány még nem érti, meg õ már ebbe született, minden éven ez van miota 2 gyerek lett
Nem, nincs az az Isten.Egyrészt mert párom szülei már nem élnek, másrészt mert anyukám nem alkalmas erre, csak "mutoganá" az unokáit, sem a férjemet, sem engem nem tisztel szülõként ...., harmadrészt imádjuk a gyerekeinket, együtt tervezünk minden programot.
Nem, ilyen sok idõre nem. Én anno 5évesen voltam nagyiméknál [akkor nagyim 60as elején, nagytatám 60as évei végén járt[ak]] 1hónapot, de anyukámékkal minden este telefonáltuk, szóval a hiányukat sem éreztem nagyon :) Szerintem kegyetlenség, hogy a kisgyerekekkel 2, 5 hónapig még csak telefonálni sem telefonálnak :S
Ha a nagyi olyan mint a mesékben hogy TüReLmEs és jószívû fõleg TÜRELMES akkor talán de csak 3 hétre vagy 2-re és látogatnám meg hívnám..De am nem...
Jah és 10 éves vok és én csak 1 napot bírnák mamánál..de nagyon aranyos imád mindig örül mikor megyek segítek neki meg minden sír ha felköszöntöm..Meg minden érzékeny jószívû NAGYON türelmes.a rosssz gyerekeket nem bírja de akkor is csak 1 napot bírnák.
Nekem nincs gyerekem, de én azt hiszem, nem hagynám...
3 és fél éves a fiam. Távol élünk a nagyszülõktõl, így 1 év alatt egy éjszakát vigyázott rá egy közeli barátnõnk. Néha sok, fárasztó, minden nap ugyanaz, ugyanúgy, jó lenne, ha oda adhatnánk a nagyszülõknek 1-2 havonta egy hétvégére. Nekünk feltöltõdés lenne, ahogy a kicsinek és a nagyszülõknek is. De hogy 2 és fél hónapra?! Az ilyen NE vállaljon gyereket! Szegény kicsik nem is értik, összetörik a szívüket. A fiú hazavágyik, ez óriási törés neki! Szégyellhetik magukat, hogy így cserben hagyják a gyermekeiket!
Nem. Nekem 10 éves a nagyfiam, 5 éves kora óta elviszik anyósomék 2-3 hétre Horvátországba, de a vége felé más mindig mondogatjuk a párommal, hogy már hiányzik.
A kérdező hozzászólása: a kislány jól birja, kis hebrencs, hamar megszokta, õ gyakoltilag elvan bárkivel A kisfiu 5 éves, õ viszont nagyon anyás, sokat bujik az ölembe és kérdezgeti, hogy de mikor jönnek már értük? (tavasszal is voltak itt 1 hetet) Hogy magyarázod meg egy 5 évesnek, hogy az anyjáék lusták pénteken meg vasárnap is 4 órát vezetni hogy velük legyenek? (pénzük van rá, de még nagyiék is fizetnék ha kellene) nagyiék jól birják, nem tud mit csinálni, jobb mint ha otthon egyedül hagynák õket panelban...közel vannak a 70hez, de imádnak miket (engem is õk neveltek anno), oda mehetünk akármi van...
A kérdező hozzászólása: napi 8 órát dolgoznak, ráadásul tudnának váltott mûszakban is...hétvégén nem dolgoznak...átlagnál jobban keresnek... simán meg lehetne oldani, hogy váltott mûszakban dolgoznak, és arra a másfél órára bébiszitter amig az egyik eljön a másik meg hazaér... 200km semmi, fõleg hogy pályán végig olyan kocsival ami kényelmes... a kisfiú itt alszik most nálam, én kisfiam lenne nem lennék képes odaadni 1-2 napnál többre nagyimék ilyenek...felnevelt 7 gyereket, 12 unokája van (én a legnagyobb), ebbõl 12 nevelésébõl jócskán kivette a részét...
A kérdező hozzászólása: nyaralni a szülõk voltak 5 napra Londonba... kis tünemény ahogy szuszog, még nézni is jó...
Na, csak azt tudnám mit kellett lepontozni a válaszomon, az elsõ voltam.:(
A kérdező hozzászólása: imádnivalo kiskölyök, pár év mulva remélem nekem is hozzá hasonló szép szõke kisfiam lesz... még a gyerekellenes páromat is magával ragadta, sose gyerekezett, erre mire megjöttem a boltból (tiltakozott, nehogy itt hagyjam õket 15percre:D) csatatérré játszották a lakást... Lehet fárasztó minden nap ezt csinálni, de negem elbûvölt egyenlõre
A kérdező hozzászólása: én nem pontozok senkit se le se fel
Egy gyerek fárasztó, bizony. Néha jól is esik egy pici szünet, amikor levegõhöz jut a szülõ, szusszan egy picit, de a 2, 5 hó az enyhe tulzás. Én mondjuk 2, 5 napot se bírnék ki nélküle!
Rövidebb idõre ez tök jó lehet, de ez így nagyon sok idõ. Ennyi idõre biztos nem hagynám ott, hacsak nem életbevágóan fontos valamiért. De itt a szülõk nem is veszik ki a szabadságukat meg semmi? Érdekes család lehet, ahol az egész nyarat külön töltik.
A kérdező hozzászólása: nagyimék tudják h nem jó, de mit csinálna ugyan? unokaesom, most 16, õt 7 évesen hagyta ott az anyja nagyiéknál, kb 3 évre, elment világotlátni, pasizni...aztán jött, és vitte magával , de foglalkozni vele azota se, iszik, cigizik, könnyebb drogokat probálgat... tudom milyen nekik, én is sokat voltam otthagyva, igaz, anya 12 órában dolgozott akkoriban és mellette suli, nem a hasát sütette... sajnálom a két csöppséget nagyon, semmi rendszeresség az életükben, és az nem elég ha a nagymamáék meg pár közeli rokon imádja õket:(
Paprikakivonatos krémek vagy feszesítõ termékek.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Mit csináljak megismerkedtem egy fiúval 1.5 hónapja a neten még nem taliztunk de ő már akar én viszont nem akarok több időpontott már lemondtam. Hogy rázzam le?

Legjobb válasz: ha a se-ggfej nõk közé akarsz tartozni akkor ne írj semmit és ne mondj semmit, ha nem akkor írj neki õszintén.

ha a se-ggfej nõk közé akarsz tartozni akkor ne írj semmit és ne mondj semmit, ha nem akkor írj neki õszintén.
szimplán ne írj neki vissza :-)
Õszintén mond meg neki, hogy ez a dolog részedrõl csak barátság
a nem írsz vissza dolog, nem megoldás... csak megsérted... beszéld inkább meg vele...
Mondd meg neki, h te nem akarsz vele találkozni! Már az elején ezt kellett volna tenned.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a vàlaszokat

Mit tennél? Az orvos azt mondja, hogy várjunk még 4-5 hónapot a babaprojekttel. De mi nem szeretnénk várni.

1 éves a kisfiam, és mivel császáros voltam, a doki azt mondja, hogy még várjuk pár hónapot. De mi kicsi korkülönbséget szeretnénk a gyerk?cök között.

Legjobb válasz: Én várnék. Ha megreped a heged, akkor már hiába bánod.

Én várnék. Ha megreped a heged, akkor már hiába bánod.
Én úgy hallottam, hogy 1 év után már nem lehet gond, de biztos volt valami oka, ha Neked mást mondott a doki.Gondolom megvizsgált.
A kérdező hozzászólása: Csinált egy UH-t, és azt mondta, hogy nagyon szépen meggyógyult a vágás, de Õ mindenkinek azt mondja, hogy legalább 2 év legyen a két szülés között, mert így elkerülhetõ az újabb császár.
Szia!Én tavaly Augusztusban szültem császárral.Mi szintén ebben a cipõben járunk, mármint mis e szerettünk volna 2 évnél nagyobb korkülömbséget.Nekem Márciusban azt mondta a dokim, hogy nyugodtan bele vághatunk, mert ha rögtön teherbe is esnék, mire annyira feszül a méh addigra már teljesen regenrálódik.Sõt nekem azt mondta 6 hét alatt teljesen rendbe jön, csak azért szoktak fél évet mondani legalább, hogy a méh nyálkahártyája, és természetes környezete is rendesen vissza álljon.Szerintem nyugodtan bele vághattok!Mi már Február óta próbálkozunk, és semmi! :( Remélem nektek több sikeretek lesz. :)
A doki jobban ért hozzá min te!!!De a te döntésed!õ elmondja mi lenne az egészségesebb számodra de a döntés a te kezedben van!császár nem kis dolog, dete tudod. én várnék.
A kérdező hozzászólása: Azt is Õ mondta, hogy 95% esélyem van a következõ császárra, bármikor is születik a következõ baba. Ezért nem tudom mit tegyek. Köszönöm szépen a válaszokat!

4 tesztből 1 pozitív, 3 negatív lett. Szedek fogamzásgátlót (Yadine) 5 hónapja, a btommal emellett mindig megszakításosan is védekezünk. Lehet, hogy terhes vagyok?

A menzeszem jöv?héten esedékes. Múlt héten fel voltam fázva. Egy tabit sem hagytam ki, nem hánytam, nem volt hasmenésem. Segítsetek légyszives! az orvosomat nem tudom elérni :S

Legjobb válasz: Szia. Ha fel voltál fázva és szedtél antibiotikumot akkor gyengítette a fogamzásgátlót.Ilyenkor mellette kiegészítõ védekezés kell.

Szia. Ha fel voltál fázva és szedtél antibiotikumot akkor gyengítette a fogamzásgátlót.Ilyenkor mellette kiegészítõ védekezés kell.
A kérdező hozzászólása: Voltam orvosnál, mondta, hogy nem vagyok terhes. Ma pedig meg is jött :) Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
Mennyire pozitív az a pozitív? Halvány csíkos? MIlyen típusúak voltak a tesztek?
Nagyon nagyon kevés esélyed (szinte semmi) van rá, hogy terhes legyél! Tabit szedsz, és nem is ment el benned a srác. De tényleg az lesz a legbiztosabb, amit a doki mond. Írj majd, hogy mi lett:) Sok szerencsét!
A Gabriel nagyon megbízható, viszont az a blue valami, nem is hallottam róla még, és halvány volt... Elméletileg a halvány is pozitív, ha halványrózsaszín, és nem csak fénynél látszik, és 3 percen belül megjelenik. Ha ezek stimmeltek, akkor lehet, hogy terhes vagy. Csinálj egy 3. félét, szerintem, és menj dokihoz, mert egyszerû vérvételbõl megtudod az igazat, és másnap megvan az eredmény!
Ha gyógyszert szedsz akkor már nem kell megszakításossal védekezni, a barátodnak is jobb lenne ha benend élvezhetne el! Amúgy meg nem mindegy hogy melyik teszt volt pozitív!Mert ezek a tesztekkel az a baj, hogy túl korai terhességet is kimutat, aztán közben eltelike gy kis idõ és a baba mégis elmegy, hogy észre sem vetted!Mert a szervezet úgy lett kitalálva, hogy a génhibás, élere képtelen egyedek nem tapadnak meg a méh falán...szóval ha az elsõ teszt volt pozitív, mégha akkor terhes is voltál, az már elúszott.
szerintem sem vagy terhes!!!!! amit kaptál tesztet az probateszt volt szerintem .csak hogy lássátok az eredményt!énsem halottam erõl a tesztrõl! de ha 9 percre jelent meg én nem is hinnék neki mert 10 perctõl nemjo az eredményT
Errõl a Blue Striprõl (vagy mirõl...) még sosem hallottam. Lehet, hogy nem megbízható! A Gabriel tapasztalataim szerint jó, de a helyedben néhány nap múlva csinálnék egy ötödiket is. A Clearblue-t ajánlom.
A körülményeket figyelembe véve, elég kicsi az esélye, hogy terhes lennél. Csak "megbirkózik már" a fog.gátló az elõváladékkal! Hisz azt mondod, mindig volt megszakítás is, nem szedtél antibiotikumot, se hasmenés, se hányás...Ahhoz, hogy megnyugodj, vegyél még egy tesztet.
Figyu, a Gabriel eddig még sosem tévedett, ez a nevesincs teszt meg a 9. percben halványan pozitív. Ilyen volt már nekem is, Lily-vel, ilyet se vegyél, ez csak utólagos elszínezõdés lehet, mert reakcióba lép a pisi a teszttel. Ha pozitív, akkor az 3 percen belül pozitív, - tapasztalat. Szerintem, nincs baba! De vegyél egy 3. tesztet.
A kérdező hozzászólása: És még annyi, hogy az elõzõ vérzésem is pontosan megjött, 5 napig tartott, semmi különleges. Az lehet, hogy azért "jelzett" pozitívat, mert a következõ menzeszem csk jövõhétre esedékes? Mert Clearblue -nak is az áll a tájékoztatóján, hogy "Egyértelmû, pontos választ kaphat a menstruáció esedékességének napjától kezdõdõen" Köszönöm az eddigi válaszokat!
A kérdező hozzászólása: 9. perc körül jelent meg:S Csinálok egy harmadik félét is, közben beszéltem az orvosommal, véleménye szerint kizárt a terhesség :/ Õ is azt mondta, h nem ismeri ezt a tesztet, de azért kicsit nyugtalanít :S
Menj el orvoshoz akkor minden kifog derülni.
A kérdező hozzászólása: A pozitív halvány csík volt, suliban volt egy abortuszról szóló óra, ott kaptuk az "blue strip gyorsteszt" a negatívak pedig mindhárom "Gabriel" azt én vettem, miután a sulis pozitív lett:S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget!:) Írni fogok feltétlenül:)
A kérdező hozzászólása: Nem szedtem antibiotikumot. Enyhe felfázás volt. Ülõfürdõt alkalmaztam.
szuper! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!