Találatok a következő kifejezésre: 5 hónapja Belara fogamzásgátlót (8 db)

Már 5 honapja szedem a Belara nevú fogamzásgátlo tabletát. Ma kezdem el ujra szedni mert elmult a menszim. Ha csütörtökön barátom belém élvez akkor lehetek e terhes?

Tehát hogy nem kell e kivárni még a kéthete hogy hasson e a gyogyszer?

Legjobb válasz: ha 5 honapja rendszeresen szeded akkor a gyogyszermentes isõszakban is védett vagy és elvileg csütörtökön is az vagy a két hetet csak az elsõ levélnél kell kivárni utána már védett vagy

ha 5 honapja rendszeresen szeded akkor a gyogyszermentes isõszakban is védett vagy és elvileg csütörtökön is az vagy a két hetet csak az elsõ levélnél kell kivárni utána már védett vagy
Már szexszelhetsz bármikor úgyhogy a barátod beléd élvez, nem leszel terhes. Ezt a két hét várakozást esetleg az elsõ levélnél kell betartani.

5 hónapja szedek Belara fogamzásgátlót. A hétvégéntöbbször is voltunk úgy együtt a barátommal, hogy nem alkalmaztunk kiegészítő védekezést. Lehetek terhes?

Ma egész nap fájt tompán a hasam. Az ehavi gyógyszernek a felénél tartok. Lehet ez a peteérés, vagy a beágyazódás? Nagyon parázok...

Legjobb válasz: a fogamzásgátlo szedésének a lényege,h ne kelljen kiegéászitö védekezés. nem vagy terhes. én tabi mellett egyszersem alkalmaztam mást. akkor minek szednénk hormont?!

a fogamzásgátlo szedésének a lényege, h ne kelljen kiegéászitö védekezés. nem vagy terhes. én tabi mellett egyszersem alkalmaztam mást. akkor minek szednénk hormont?!
A fogamzásgátlónak az a lényege, hogy ne legyen peteérésed. Kizárt, hogy terhes vagy.
A tabletta mellett nem kell kiegészítõ védekezést alkalmaznotok, hisz teljesen biztoságos. Esetleg akkor kell óvszer, ha elfelejted bevenni, vagy hánysz 4 órán belül! Nyugodt lehetsz!
Ezt beszoptad, vagyis szoptál volna inkább! Jön a gyerek, legyen Lajos a neve. (Ha lány, akkor is.)

4. hónapja szedek fogamzásgátlót (Belara), még van hátra 5 szem, de pecsételő vérzésem van. Ilyenkor is védett vagyok?

mindig rendesen szedtem, és nem is jött ki bel?lem a gyógyszer. tudom, hogy váltani kéne, majd megyek orvoshoz, de addig az lenne a kérdésem, hogy lehet így szeretkezni védekezés nélkül?

Legjobb válasz: ha rendszeresen és jól szeded akkor igen védett vagy.

ha rendszeresen és jól szeded akkor igen védett vagy.

Lehetek terhes, ha belém élvezett a párom, de 5 hónapja szedem a fogamzásgátlót?

Legjobb válasz: ha rendesen szeded akkor nem lehetsz terhes.

ha rendesen szeded akkor nem lehetsz terhes.
Már 2-3 hét rendszeres szedés után is védettséget ad a fogamzásgátló. Az elmúlt 5 hónapban hogyan szeretkeztetek?
Lehetsz, mivel nincs 100%-os védekezési módszer. De iszonyatosan pici rá az esély, nem kell aggódnod. Már két hét-egy hónap után is beléd élvezhetett volna.
minek szeded, ha nem élvezhet beléd a párod? egyébként elenyészõ az esélye a terhességednek, szinte kizárt.
Nem vagy tisztában vele h beléd élvezhet?:O elég furi..xD már 1 hónap után is védett vagy, nem h 5!Nem vagy az, ha nem hagytál ki egyet sem
Nem lehetsz. Illetve csak akkor, ha: bevételtõl számított 4-5 órán belül volt hasmenésed, vagy hánytál ebben a hónapban, vagy elfelejtetted bevenni.

Meddig fogok még idegeskedni, hogy hat-e a tabim? 1, 5 hónapja kezdtem el fogamzásgátlót szedni (Lindynette 20) és ma voltunk először úgy a párommal, hogy nem védekeztünk még plusz gumival. Nem élvezett belém.

Második levél 11. szeménél járok, els? levél felénél volt egy hasmenés, nem pótoltam azt a szemet, de azóta semmi ilyesmi nem fordult el?. Rendesen, pontosan szedem a tabit, csak egy A vitaminos olajos készítményt kell használnom. Ugye megnyugodhatok, hogy nincs semmi baj? Ne szidjatok, átlagon felüli parás vagyok. (l/23)

Legjobb válasz: nem kell paráznod, nincs semmi baj:)

nem kell paráznod, nincs semmi baj:)
én azt szedem már 2éve :) ne izgul már nem lesz semmi baj :) 1hónap után biztos a védelem, az a hasmenés meg ha át is ment rajtad a tabletta, vagy ha legközelebb kihányod v ilyesemi, 1-1, 5 órával beszedés után már felemésztetted úgyhogy nem lehet baj. ha rögtön kiadod és nem pótlod vagy kifelejtetd akkor 1hétig utána zsugorfóliás megoldás :D(gumi) aztán mehet a party normálisan tovább:) 21/
nem kell idegeskedned véd az már, mi is kb. ennyit vártunk biztos ami biztos alapon :D nyugodj meg nem lesz semmi baj
Én is parás vagyok, de én hónapokat vártam... Most gyógyszert váltottam, így biztos megint várni fogok, de mivel ez a gyógyszer sem jó, megint váltani kell, szal még tovább para... A hasmenésekkel meg vigyázz! Figyelj oda rá nagyon.
Ha rendesed szeded, nem lesz baj. Élvezzen nyugodtan beléd. Szegény pasit megfosztott ettõl az örömtõl az idegeskedésed miatt.

10 napja szedek fogamzásgátlót (mirabella), mensi 5. napján kezdtem el szedni, a tájékoztató szerint 7 nap után kezd el hatni, nőgyógyász azonban aztmondta hogy 1 hónapig nem biztonságos. Szétszakadt a gumi, de a barátom nem lőtt belém. Mit tegyek?

Legjobb válasz: azt az 1 hónapot érdemes kivárni,a szervezeted ilyenkor hormon bombákat kap,amit meg kell szoknia.ha nem ment beléd sztem nem lesz baj.de azért majd csinálj tesztet,de sztem megnyugodhatsz nem lesz ebböl probléma

azt az 1 hónapot érdemes kivárni, a szervezeted ilyenkor hormon bombákat kap, amit meg kell szoknia.ha nem ment beléd sztem nem lesz baj.de azért majd csinálj tesztet, de sztem megnyugodhatsz nem lesz ebböl probléma
Menj el nõgyógyászhoz, vagy fesd rózsaszínre/kékre a vendégszobát. Egyébként tájékozódj az Orvosodtól!
én ma akarom kezdeni , de én úgy olvastam hogy az elsõ napján kell és a nõgyógyász is ezt mondta , sõt nekem is 1 hónapot ajánlott. De te miért 5. napon kezdet el szendi ?

A héten influenzás letten, még volt 2 db fogamzásgátlóm (belara, amit egyébként 4. hónapja szedek) amikor elkezdtem antibiotikumot szedni. A tabi és az antibiotikum között mindkét nap hagytam 5-6 órát, igy lehet még belőle vmi gond?

Legjobb válasz: Azt viszont elfelejtettem leírni, hogy csüt.ön elfogyott a tabim, az antibiotikumot még szedem, de csak pénteken feküdtem le a barátommal, elõzõ napokban nem.

A kérdező hozzászólása: Azt viszont elfelejtettem leírni, hogy csüt.ön elfogyott a tabim, az antibiotikumot még szedem, de csak pénteken feküdtem le a barátommal, elõzõ napokban nem.
Szerintem nem lehet belõle gond, fõleg úgy, hogy hagytál 5-6 órát.
Ne izgulj, nem lehet baj, fõleg ha betartottad az idõket! Én is így voltam egyszer, nem lett semmi bajom!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!