Találatok a következő kifejezésre: 5 hónapja Úgy (128 db)

A barátommal már 5 hónapja úgy védekezünk hogy nem megy el bennem. Nem estem teherbe. Ez szerencse vagy nem lehetek terhes?

Ugy tudom hogy igy is van rá egy kis esély hogy teherbe essek. Néha használunk gumit is, de a barátom nem bizik meg a gumiba (elszakadhat), azt mondja igy biztosabb számara.

Legjobb válasz: Az elõváladékban is lehet sperma! Úgyhogy ha nem akartok babát biztosabb lenne a gumi!

Az elõváladékban is lehet sperma! Úgyhogy ha nem akartok babát biztosabb lenne a gumi!
A barátnõm így lett terhes 4 hónappal azután, hogy abbahagyta a fogamzásgátlót. Mi 15 hónapja védekezünk így a férjemmel még nem lettem terhes, de nekem akár jöhetne is, mert tervbe van a második. Ha nem akartok gyereket védekezzetek! Pusztán szerencséd volt!
Mi 7 évig "védekeztünk" így. Aztán amikor úgy döntöttünk, nem bízzuk a véletlenre, hanem menjen élesbe a dolog, elsõ hónapban összejött a baba!
Szeretnétek babát?Ha igen ne védekezzetek sehogy, ha meg nem inkább örülnöd kéne, gogy szerencséd van, hogy nem "csúszott" még be
Ez szerencse.
Ha még nem estél teherbe, nem jelenti feltétlenül azt, hogy valami bajod van. A férjemmel mi is így védekeztünk és soha nem estem teherbe. Mikor akartuk, elsõre összejött.
ez eddig csak szerencse volt
Ennyibõl még nem lehet semmilyen messzemenõ következtetést levonni, nagy valószínûséggel csak szerencséd volt. Ez a módszer nem kevés önfegyelmet igényel a férfitõl, és bõven megeshet, hogy nem sikerül idõben kiszállni. (az elõváladékról nem is beszélve) Nem beszélve arról, hogy számomra az egész varázsát veszi el az, hogy állandóan figyelni kell. Biztonságosnak egyáltalán nem nevezhetõ ez a módszer, pláne nem egy olyan párnak akinek az életébe nem fér bele egy véletlenül becsúszott baba.
Anno mi is így csináltuk, de mindig nem lesz "szerencséd".2 év múlva terhes lettem. Bár mi nem kockáztattunk, mert mindegy volt, hogy mikor jön ababa.
csak szerencséd volt eddig...nekem így jött össze az elsõ fiam
A kérdező hozzászólása: mostmár 1 éve
Szimplán szerencséd volt, hogy eddig nem lettél terhes!:) Az én kicsi babám igy fogant h nem ment el a párom bennem és elõváladéktól lettem babás!:) 2éves baby anyucija :)
Mi a párommal 5. hónapja alkalmazzuk ezt a módszert és még nem lettem terhes.
Nekünk így jött össze a negyedik baba. Jövõ héten megyek orvoshoz, 6 hetes terhes vagyok. Én azért nem szedtem fogamzásgátlót, mert akrtunk még egy babát (csak kicsit késõbb) és nem akartam pár hónapra elkezdeni. Eddig a gyerekek között bevált ez a módszer, és csak akkor lettem terhes, amikor akartuk. Most egy kicsit elõbb jött. Pedig a ciklusom 9. napján voltunk így együtt, szóval elméletileg nem lehetnék terhes, de mégis. Te miért nem szedsz fogamzásgátlót?
Csak szerencséd volt!!! Millió példa van, hogy az elõváladék is tartalmaz és spermát, és megtörténik a teherbeesés. Egyet kérek, vállald a felelõsséget, ha ezt a módszert használjátok arra, hogy csökkentsétek 1%-ra a 20%-ot, hogy baba legyen! Az 1% ott van! És tényleg csak csökkenti az esélyeket, nem védekezési mód!
Barátnõmék 9 hónap után estek így teherbe...mmint barátnõm, nem a párja:D
mi is 4 hónapja csak megszakítással védekezünk...és én sem estem eddig még teherbe....bár 2 napja késik a mensim szóval nem tom h most mi van :)
Mi is már 4 éve h. így védekezünk.Még nem volt belõle gond.Ez az elsõ hónap, hogy nem védekezünk sehogysem, mert mostmár akarunk babát.Viszont, ha jött volna eddig, akkor sem lett volna gond!A párom mindig tudta türtõztrtni magát, és õ azt mota, hogy neki jobb így elmenni mint ha bent lenne.Az elõváladékban nagyon kevés sperma van, sztem ettõl nem kéne nagyon félned.Viszont a ciklusod közepe tályán legyetek óvatosabbak.Nekem közvetlen ismerõsöm nincs aki így így esett teherbe, csak az ismerõsök ismerõseinek az ismerõseirõl tudok mesélni.:-)
Mi 13 évig így védekeztunk pé kornyékén óvatosabban elso 5 évben bevállt majd 6 hónap próba után osszejott a baba amit terveztunk utána 6 éve szintén így védekeztunk ezúttal viszont tobb mint 1 éve nem sikerul a kistesó. Úgy látszik kevésbé vagyok termékeny viszont van aki képes már az elováladéktól is teherbe esni. Mindenki más... Amúgy Nekem nem szabad hormonális fogamzásgátlót használni ez tunt egyszerubbnek mivel nem okozott volna gondot ha úgy alakult volna hogy teherbe esem, viszont ha most sikerul késobb már választok valamelyik nekem megfelelo fogamzásgátlót.

15 éves vagyok és úgy tervezem hogy 5 hónap alatt 50 kilót szeretnék leadni! Ez lehetséges? És sikerülhet, meg ha sikerül akkor a bőröm olyan fura lesz? Káros lehet ez rám?

Legjobb válasz: 5 hónap alatt 50 kilót??? Elment az eszed?? Ez lehetetlen! Az havi 10 kiló lenne, vagyis heti 2,5. A heti egy kiló, amit el lehet esetleg érni, de ezt sem úgy kell elképzelni, hogy garantáltan minden héten lemegyek egy kiló! Ez nem így mûködik. Nem tudom, mekkora a felesleged. Ha nagyon nagy, az elején talán még gyorsan is megy, de aztán lelassul a fogyás.

5 hónap alatt 50 kilót??? Elment az eszed?? Ez lehetetlen! Az havi 10 kiló lenne, vagyis heti 2, 5. A heti egy kiló, amit el lehet esetleg érni, de ezt sem úgy kell elképzelni, hogy garantáltan minden héten lemegyek egy kiló! Ez nem így mûködik. Nem tudom, mekkora a felesleged. Ha nagyon nagy, az elején talán még gyorsan is megy, de aztán lelassul a fogyás.
Heti 0, 5-1 kg fogyás egészséges, és olyan mértékû, amihez a kinyúlt bõr is könnyebben tud alkalmazkodni. Szerintem ne kapkodd el, adj több idõt magadnak. 50 kg nagyon sok, biztos hogy lesznek a fogyásban hullámvölgyek is, amikor nem megy lejjebb egy ideig.
*lemegy
Adatok nélkül semmit sem lehet tudni...Egyáltalán hány kg vagy?
legyen dupla ennyi idõ és sikerülhet, de akinek 15 évesen ekkora túlsúlyt sikerült felhalmoznia ot más lehet a gond, mint a mozgásszegény életmód káros táplákozással
Fontos hány kiló vagy. Én most fogyókúrázok pontosan 1 hónappal ezelõtt 92.5 kilót mutatott a mérleg, most 87-et. Szerintem ez egészséges, és jól érzem magam tõle. Felesleges túlerõltetni a dolgot, havi 10 kiló borzasztóan sok.
-50 kg-hoz még egy felnõttnek is orvosi felügyelet kéne, de egy fejlõdésben lévõ tininek meg pláne....ha azt akarod, hogy szép legyen a bõröd és tartós maradjon az eredmény, akkor a 14-16 hónapot célzod meg

Hogyan tanuljak meg kb.1000 szót 1, 5 hónap alatt úgy, hogy meg is maradjon?

el?re is köszi

Legjobb válasz: kb 30 új szó tanulása az ideális egy napra, az neked pont belefér, még sok is lesz a 1,5 hónap:)) elõször megtanulod a napi adagot, én kis kártyákat szoktam csinálni és addig játszok vele, amíg meg nem tanultam mindegyiket, másnap és harmadnap ugyanezeket nézd át, miközben persze bejön újabb 30-30 szó az adott napra, aztán hagyj ki pár napot vagy egy hetet az adott 30 szóra és újra ismétlés. A lényeg tényleg csak az ismétlés, a legjobb, ha közben folyó szöveget is olvasol ezekkel a szavakkal, úgy még jobban megmarad.

kb 30 új szó tanulása az ideális egy napra, az neked pont belefér, még sok is lesz a 1, 5 hónap:) ) elõször megtanulod a napi adagot, én kis kártyákat szoktam csinálni és addig játszok vele, amíg meg nem tanultam mindegyiket, másnap és harmadnap ugyanezeket nézd át, miközben persze bejön újabb 30-30 szó az adott napra, aztán hagyj ki pár napot vagy egy hetet az adott 30 szóra és újra ismétlés. A lényeg tényleg csak az ismétlés, a legjobb, ha közben folyó szöveget is olvasol ezekkel a szavakkal, úgy még jobban megmarad.
No way.
Megtanulni könnyen meg lehet, de az 1, 5 hónap letelte után is kell majd még ismételned nem egyszer ahhoz, hogy hosszabb távon is megmaradjanak.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek

Kisfiam 6, 5 hónapos. Kb.1, 5 hónapja 5-6x felkel az éjszaka, csak úgy alszik vissza, ha a cicin van egy kicsit, és ilyenkor már nem tudom visszatenni a kiságyba. Mit tegyek?

Valószín?leg jön a foga is, azért kel többet. Meg állandóan forgolódik.. Nem csoda, hogy felébred.

Legjobb válasz: Fogzás lehet az egyik oka a sok ébredésnek. Másik meg a mozgásfejlõdés. Ilyenkor éjszaka gyakorolnak a kis izmai, és egy-egy ilyen nagyobb mozgásra felébredhetnek. Mi másfél-két hónapig óránként keltünk éjszaka. Amint fel tudott állni, elmúlt. Állítólag az "idegesíti" õket, hogy még nem tudnak felállni! A harmadik ok a szeparációs szorongás, valószínû emiatt nem akar továbbra nélküled maradni a kiságyban. Ha titeket nem zavar vegyétek magatok mellé a nagyágyba. Akkor talán megnyugszik, hogy mellette vagy és nem riad fel annyiszor. Meg így könnyebb cicire is tenni, nem kel felkelned és odamenni a kiságyhoz, hanem minden egyhelyen van:) Kitartás, el fog múlni! Ja és ha magatok közé veszitek akkor ne félj, hogy hozzászokik, mert ha abbamarad a gyakori kelés, akkor ezt is el fogja hagyni!

Fogzás lehet az egyik oka a sok ébredésnek. Másik meg a mozgásfejlõdés. Ilyenkor éjszaka gyakorolnak a kis izmai, és egy-egy ilyen nagyobb mozgásra felébredhetnek. Mi másfél-két hónapig óránként keltünk éjszaka. Amint fel tudott állni, elmúlt. Állítólag az "idegesíti" õket, hogy még nem tudnak felállni! A harmadik ok a szeparációs szorongás, valószínû emiatt nem akar továbbra nélküled maradni a kiságyban. Ha titeket nem zavar vegyétek magatok mellé a nagyágyba. Akkor talán megnyugszik, hogy mellette vagy és nem riad fel annyiszor. Meg így könnyebb cicire is tenni, nem kel felkelned és odamenni a kiságyhoz, hanem minden egyhelyen van:) Kitartás, el fog múlni! Ja és ha magatok közé veszitek akkor ne félj, hogy hozzászokik, mert ha abbamarad a gyakori kelés, akkor ezt is el fogja hagyni!

Meddig ittátok a szoptatós teát (Laktoherb)? Úgy értem, hogy ha mondjuk szopizott 5 hónapig a bébi, akkor végig?

Nem tudom el lehet-e hagyni, mert a tejemet féltem!!!

Legjobb válasz: Szia! Tejed nem a teától van, hanem attól, hogy a babád szopizik. Ha szeretnéd növelni a mennyiséget, a tea segíthet, de a legjobb tejserkentõ a baba. Én most a picinél talán 1 hónapig ittam, de utána már nem. Így is elég neki a tej, akkor meg minek.. Egyébként 6 hónapig csak szopizott, de most 14 hónaposan is még napi 4-5 szopi van. a nagyoknál egyáltalán nem használtam semmiféle tejserkentõt, õk 2 évig szopiztak... Bízz a testedben, hogy tudja mi a dolga és akkor minden rendben lesz! Ha én végig innám a teát, lehet, a gatyánk is rámenne...:)))

Szia! Tejed nem a teától van, hanem attól, hogy a babád szopizik. Ha szeretnéd növelni a mennyiséget, a tea segíthet, de a legjobb tejserkentõ a baba. Én most a picinél talán 1 hónapig ittam, de utána már nem. Így is elég neki a tej, akkor meg minek.. Egyébként 6 hónapig csak szopizott, de most 14 hónaposan is még napi 4-5 szopi van. a nagyoknál egyáltalán nem használtam semmiféle tejserkentõt, õk 2 évig szopiztak... Bízz a testedben, hogy tudja mi a dolga és akkor minden rendben lesz! Ha én végig innám a teát, lehet, a gatyánk is rámenne...:) ))
Kb.6 hetes koráig és addig fejtem is, utána már nem .10 hónapig szopizott, akkor leszokott magától az reggeli cicirõl is.
Nekem 10 hetes a lányom, de nem iszom a teát. Eleinte ittam, de rájöttem, hogy az is puffasztja, így abbahagytam. néha megiszok 1-1 filtert, de csak azért, hogy fogyjon. Van bõven tejem, szóval ha neked is van tejed, tea nélkül is lesz, nyugi!
349
Szia Ha esetleg mégsem hagynád abba a fogyasztását, akkor a dm-ben akciós...Asszem olyan 370 ft körül van egy doboz... Üdv., egy 3 hónapos baba anyuja :)
A kérdező hozzászólása: Meggyõztetek, elfogy és nem veszek többet. Tényleg nem olcsó mulatság...
Én a kórháznba ittam két napig aztán lett tejem akkor abbahagytam, mikor hazajöttünk még egy pár napig ittam aztán abbahagytam, egyszer kb egy hónap múlva megint elkezdtem inni úgy vettem észre kevesebb a tejem, de utána megint abbahagytam. Azóta nem iszom most 5 hónaposak vagyunk és a kislányomon kívül még egy kislány kap a tejünkbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én még iszom, megszokás, 8 hónaposa lányom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az infót! :-)

Lehetek terhes ha késik a menzeszem de már több mint 5 hónapja nem éltem nemi életet? (nem védekeztünk) Lehet a késésnek más oka is? Ugye nem terhességről van szó?

Legjobb válasz: Lehetsz ha a barátod egy ufó, vagy te vagy Mária reinkarnációja..vagy már 5 hónapos terhes vagy. Hogy lehetsz ilyen buta??? Menj el a dokihoz ha továbbra is késik. okai: stressz, ciszta, felfázás stb.. És tanulj meg egy-két dolgot mielõtt valakivel együtt lennél megint, mert hihetetlen, hogy tudtok szexelni, de nem ismeritek a következményt.. Komolyan tetted fel ezt a kérdést, ha pedig olyan fiatal vagy akkor ne szexelj még jó pár 5 hónapig.

Lehetsz ha a barátod egy ufó, vagy te vagy Mária reinkarnációja..vagy már 5 hónapos terhes vagy. Hogy lehetsz ilyen buta??? Menj el a dokihoz ha továbbra is késik. okai: stressz, ciszta, felfázás stb.. És tanulj meg egy-két dolgot mielõtt valakivel együtt lennél megint, mert hihetetlen, hogy tudtok szexelni, de nem ismeritek a következményt.. Komolyan tetted fel ezt a kérdést, ha pedig olyan fiatal vagy akkor ne szexelj még jó pár 5 hónapig.
Szombat reggel van és kicsit korán, lehet, hogy én vagyok még túl fáradt, de ezt nem értem. Ha öt hónapja nem éltél nemi életet, akkor hogy lehetnél terhes? És ha nem is éltél nemi életet, akkor mi ellen kellene védekezni? Egyébként igen, a késésnek más okai is lehetnek, hormonális ugyanúgy, mint lelki. De nem, nem valószínû, hogy terhességrõl van szó, ha igaz az, hogy nem élsz nemi életet hónapok óta.
szerintem ez csak vicc!ilyen hülye valaki ha 5 honapja nemvolt pasival és még megkérdi terhes e . szerintem ha terhes lennél már látszania kéne nem?
Nem vagy terhes!!!!!! Nagyon jó ez az oldal, olvasgass a sorok közt.Sokat lehet tanulni belõle.:-)

Van olyan anyuka, aki 5 hónap körüli babájánál még mindig úgy érzi, az egész nap csak egy nagy etetésből áll?

Kislányom mindig is rossz ev? volt. Korán elkezdtük a hozzátáplálást, azt szereti is, de emelett mégis úgy érzem, állandóan csak eszünk. Nem tud egy nagyobb mennyiséget enni, amivel 3-4 órát elvan. Napjában még vagy 10szer szopizik is.

Legjobb válasz: ennyi idosen én is eleget szenvedtem, én leginkább azért mert kevés volt a tejem és a fiam állandoan csak cicizett volna, aztán probálkoztunk tápszerrel, aztán ugye a hozzátáplálást...néha délig is pizsiben voltam, mert minek oltozzek fel??? aztán elhagytuk a szopit, maradt a hozzátáplálás meg a tápszer. Nem volt válogatos a fiam, de minden evés után még vagy 2 honapig igényelte a tápszert is, kb. fél-1 órával utána. Persze, mire erre rájottem, azt is kiszenvedtuk. aztán magátol megszokta és onnét fogva az etetés csak akkor borzalom, ha éhes ugyan, de szorakozik kozben és nem akar enni...Persze, néha most is vannak napok, amikor surubben eszik, de ugy általában 3-4 àát kibír, kozben esetleg kisebb nasi. 15 honapos most. Ne aggodj, jobb lesz, ha a picur megszokja annyira a szilárd ételt, hogy jol is lakik vele. csak ido kell hozzá.

ennyi idosen én is eleget szenvedtem, én leginkább azért mert kevés volt a tejem és a fiam állandoan csak cicizett volna, aztán probálkoztunk tápszerrel, aztán ugye a hozzátáplálást...néha délig is pizsiben voltam, mert minek oltozzek fel??? aztán elhagytuk a szopit, maradt a hozzátáplálás meg a tápszer. Nem volt válogatos a fiam, de minden evés után még vagy 2 honapig igényelte a tápszert is, kb. fél-1 órával utána. Persze, mire erre rájottem, azt is kiszenvedtuk. aztán magátol megszokta és onnét fogva az etetés csak akkor borzalom, ha éhes ugyan, de szorakozik kozben és nem akar enni...Persze, néha most is vannak napok, amikor surubben eszik, de ugy általában 3-4 àát kibír, kozben esetleg kisebb nasi. 15 honapos most. Ne aggodj, jobb lesz, ha a picur megszokja annyira a szilárd ételt, hogy jol is lakik vele. csak ido kell hozzá.
meg fogja kicsinyenként szokni, biztosan. en is el voltam keseredve, hogy bevágta az uvegnyi bébikaját vagy otthonit, és utána ugyanugy a tejet is. tízorai, ebéd és uzsi után ugyanugy...nem akrtam hinni a szememnek. és jopár hét után jottem rá, hogy ezért nyugos a gyerkoc, mert igényli még.lehet csak megszokásbol. aztán magátol elhagyta... azért is szopizhat olyan gyakran, mert szomjas, nem lehet? esetleg ha nem szeretnéd olyan gyakran, akkor megprobálni a vizet szomjuságra?
A kérdező hozzászólása: Ebédre kap vagy zöldséget, vagy gyümölcsöt. Van úgy, hogy 150-200ml-it is bevágott, majdnem lefordultam a székrõl! De összességében akkor sem változott a többi. És nálunk is úgy van, hogy utána, ha nem is rögtön, de kell szoptatni. Tápszert adnék én neki, de nem kell neki!
megint én: sokat változott nálunk, mikor végre bevezettuk a husit, nem sokkal utána maradt el a tej. lehet, hogy koze volt hozzá. ill. maga a gyumolcs sem volt elég táplálo, amíg nem keverhettem bele rizst, piskotát vagy kekszet...ha már tobb mindent fog enni, biztos jobban eltelíti.
A kérdező hozzászólása: Remélem így lesz! Szoktam vízzel kínálni, (teát, gyümölcslevet egyenlõre fölöslegesnek tartok), de vagy hülyén néz rám, vagy elkezdi röhögve rágcsálni a cumit, vagy iszik belõle, de utána ugyanúgy jöhet a cici is! :-)) Nemsokára bevezethetjük a husit, lehet, hogy az útválasztó lesz. Nem panaszként mondom, szívesen szoptatom, de valahol úgy érzem, ehhez õ már "nagy", hogy csak ennyi ideig legyen el kaja után. Illetve a jövõre gondolok, hogy nem szeretnék még 3 évesen is ott állni, hogy napi 10x eszünk, mert csak csipeget, és folyamatosan készen kell állni valamivel. Szeretnék rendszert!! Punktum! :-))) Köszönöm szépen a válaszokat!

Elég régóta (4-5 hónapja) nem jött meg a menstruációm! De ezt most úgy értem hogy az első! 4-5 hónapja csak sárgás-fehéres foltok vannak a bugyimon. Mikor fog már megjönni? 13/L

Legjobb válasz: Sárgás fehéres folt: Valószínûleg a puncidban történõ váladék elválasztás okozza, emiatt ne aggódj. Ha esetleg fáj, viszket, vagy szokatlanul erõs a szaga, akkor szólj anyukádnak, és lehet, hogy kezelni kell, de amíg ilyen nincsen, addig semmi gond. A menstruáció miatt pedig ne aggódj. Ha eddig nem volt, akkor nincsen baj, mindenkinél máskor indul el.

Sárgás fehéres folt: Valószínûleg a puncidban történõ váladék elválasztás okozza, emiatt ne aggódj. Ha esetleg fáj, viszket, vagy szokatlanul erõs a szaga, akkor szólj anyukádnak, és lehet, hogy kezelni kell, de amíg ilyen nincsen, addig semmi gond. A menstruáció miatt pedig ne aggódj. Ha eddig nem volt, akkor nincsen baj, mindenkinél máskor indul el.
Oké, sikerült megfejteni. Szóval 4-5 hónapja van fehérfolyásod és szeretnéd tudni, mikor fog megjönni a menstruációd. Válasz: Bármikor, fehérfolyás megjelenése után általában 1-2évvel, de ez egyénfüggõ.
Az elsõ menstruáció nem tud késni, hiszen nincs mihez képest. Bár mégis van mihez képest késsen, még pedig akkor, ha 16 éves korodig nem jön meg. Addig ne aggódj!
Igen, aztán meg majd nem akarod...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!de én már úgy akarom hogy megjöjjön..:)
Nincs semmi probléma, minden a legnagyobb rendben van. 17 éves korodra kellene megjönnie, addig még van idõd!
Gumós növény legyek, ha értem, mit akarsz kérdezni...
A kérdező hozzászólása: köszi! :D
A kérdező hozzászólása: még nem jött meg sosem..:D
De már volt egyszer? Vagy még sosem jött meg? Ezt nem lehet érteni.
A kérdező hozzászólása: xDxD arra vagyok kíváncsi hogy normális-e hogy nem jön meg pedig már régóta vannak fehéres-sárgás foltok a bugyimon..:D
Teljesen megértelek, én is így voltam!

Hanyas méretű ruhából és mennyit mit kell beszereznem októberben születő babának? úgy, hogy 4-5 hónapig jó legyen.

Legjobb válasz: 4-5 hónapig jó legyen? A kisbaba átlag 6 hetente, 2 havonta kezdetben kinövi a ruháit. Persze vehetsz rögtön 68-as ruhákat is, de azok lógni fognak a kicsin.

4-5 hónapig jó legyen? A kisbaba átlag 6 hetente, 2 havonta kezdetben kinövi a ruháit. Persze vehetsz rögtön 68-as ruhákat is, de azok lógni fognak a kicsin.
Én vettem 56, 62, 68-as méretet, így fél évig le volt a gond. Persze ha valami megtetszett, azt megvettem. Nem lehet elõre tudni, milyen ütemben fog nõni. Nekem az elsõ 2 hónapig hordta az 56-ost, aztán a 62-est 1-2 hét alatt átnõtte, és jött a 68. Aztán a kicsi alig hordta az 56-ost, a 62-est viszont elég sokáig. Én vettem méretenként 10-15 db badyt, néhány rugdalózót, kisnadrágot, hosszú felsõt, 1-2 kardigánt/kocsikabátot, zoknit, 4-5 harisnyát. Ha õszi baba, akkor téli overáll, kabát lehet 68-as. De nem tudni mekkora lesz addigra, sztem kb 68-as kell majd.
A kérdező hozzászólása: Rosszul fogalmaztam :) ugy , hogy 4-5 hónapig ne kelljen ilyennel foglalkoznom. Mivel teszveszrõl szerzem be mindet (80%-át) így tavaszig nem szeretnék szaladgálni a ruhákért.
Babára nem lehet így vásárolni.Én vennék 1db 56-osat, amibe hazahoznám, egy pár 62-eset, és a többit, ahogy nõ.2-3 hét alatt képes kinõni mindent.És nem tudod a méreteit.
Értelek. :) Akkor 56-os és 62-es ruhákat szerezz be mindenképpen. Érdemes 4-5 body mindkettõ méretbõl, mivel õszi baba én inkább hosszú ujjút vennék már neki. Rugdalózó, célszerû olyat, ami a lába között patentos, így nem kell állandóan lehúzni a kicsirõl pelenkázásnál. Kardigán/kocsikabát 2 db. Szerezhetsz be esetleg kisnadrágot, harisnyanadrágot, bár szerintem ezekben macerásabb pelusozni. :) Télire overál vagy levegõztetõ zsák. Meleg sapka. Ilyenkor még nem koszolja ösze a kisbaba a ruháit, így nem érdemes túl sok ruhát beszerezni.
A kérdező hozzászólása: A napokban néztem át és jórészt és 56- 62-es ruhák vannak . Eddig vásároltam sok mindent csak azt néztem megéri e vagy tetszik e , a méretet meg elhanyagoltam. Úgyhogy amit írtatok kb 9 hónapos koráig már vannak ilyen olyan ruhácskák.
Én is pont így jártam, mint TE! :) Összevásároltam egy csomó mindent a Vateráról (lassan már függõ vagyok, mert ha valami olcsó ruhacsomagot látok, akkor nem tudok ellenállni). Most ott tartok, hogy kb. 1 évre elegendõ rugdalózónk, nadrágunk, pulcsink van, viszont bodyból meg alig. Úgyhogy most azt fogok venni, kb. 10-10 darabot. (58 és 62-esbõl) Boldog babavárást! :) 26 hkm

Az volna a kérdésem hogy barátnőmmel 5 hónapja voltunnk eggyütt utoljára úgy. és azóta minden hónapban megjött neki egészen pontosan 5 x és ettől még előfordulhat hogy terhes?

mert én úgy tudom hogy ha valaki teherbe esik akkor még van olyan h a következő megjön neki de az hogy 5 x azt nemhiszem segítsetek. ÉRTELMES VÁLASZOKAT VÁROK.

Legjobb válasz: Van aki végig menstruál. Védekezni védekezni védekezni

Van aki végig menstruál. Védekezni védekezni védekezni
öt hónapja rendesen megjön neki?? ha terhes lenne akkor már elkezdett vna nõni a hasa..nem gondolod??
Dehogy terhes.
Szerintem egy 5 hónapos terhes nõn már látszik, hogy terhes. Amúgy meg télen normális, hogy hízik az ember. Ilyenkor többet eszünk és kevesebbet mozgunk.
Egyszerûen csak hízott. De ha ennyire aggódik, akkor vegyen egy tetszet, az a legegyszerûbb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm !
Ha védekeztetek és biztos jól használtátok és nem sérült meg akkor kizárt a terhesség. Ha nagyon rajta van , h de õ terhes akkor a test úgy reagál mintha az lenne és akár elkezd hízni ami ritka a rosszullétek viszont gyakoriak ha bebeszéli magának valaki. 1 tesztet vehettek ha biztosan megakar nyugodni de én biztos lennék benne , h nem terhes. A terhességi teszt nem drága ha esetleg az baj lenne de ha elmegy nõgyógyászhoz kivizsgálásra ott észrevennék.
A kérdező hozzászólása: hát csak azért mert ugye távkapcsoalt és amióta elment állytása szerint felszedett magára a hasánál.. és ezért ijedezik ettõl.
Illetve ritka esetben elõfordulhat, az elsõ válasz a jó, de teszteljétek, bár nem valószínû.
Szoktak menstruálni igen de nem úgy mint a normál, van akinek más színû és a mennyiség is már ezt õ látná. Már azért érezné, h vmi van ott és a pocakja is nõne persze ha olyan adottságú... A terhesség kizárható ilyen esetben, terhességi teszt amúgy nem drága ha mégis biztosra akarnátok menni...
A kérdező hozzászólása: védekeztünk óvszerrel.
Nem lehet terhes, ha van havi vérzése azóta is.
12. Van aki végig "menstruál" és egy grammot sem hízik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!