Találatok a következő kifejezésre: 5 héttel után a vágás (2 db)

5 héttel császár után a vágás és a köldök feletti rész nagyon érzékeny és ha hozzáérek fáj is. Olyan zsibbadás szerű érzésem is van. Valamivel lehet ezt csillapítani? Illetve így kell ennek lennie?

Legjobb válasz: Nekem akkor már nem fájt semmi, ahogy leírod a tüneteket, nekem úgy tûnik gyulladásod lehet, szerintem menj dokihoz, amilyen hamar tudsz, nehogy nagyobb baj legyen belõle.

Nekem akkor már nem fájt semmi, ahogy leírod a tüneteket, nekem úgy tûnik gyulladásod lehet, szerintem menj dokihoz, amilyen hamar tudsz, nehogy nagyobb baj legyen belõle.
A kérdező hozzászólása: Én is erre gondoltam, de mivel elsõ szülés volt így nem tudtam normális-e. Köszönöm.
Szia! Az elsõ gyermekem császárral született, a köldökömtõl lefelé volt ilyen zsibbadós érzésem, érzékeny, érzéketlen is volt. A dokim azt mondta, mivel vágott, hogy a baba kijöjjön, ezért teljesen természetes, hogy érzéketlennek érzem, ne aggódjak, mert sokmindent átvágott, többek között az idegeket is, majd idõvel újra fogom érezni a pocimat. Így is lett! Harmadik babát váró 25 hetes kismami
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, plusz még annyit, hogy utána egy évig még a combomat sem éreztem a sok, méhösszehúzó miatt.
szia, én is császárral szültem, küldök alatt érzéketlen volt 1 évig...... most 3 éves a kislányom, és még mindig a vágás alatt felett 1 cm-es körben érzéketlen ha finoman végighúzom az ujjamat....ez van :-((

Császár után 5 héttel véres folt van a bugyimon a vágás vonalában. Mitől?

A vágásom nagyon szép. Van egy nagyon pici hely, ahol piros, de nincs szétnyílva. Ma délután annak a vonalában volt egy véres folt a bugyimon. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: nekem is volt ilyen!Olyan lett mint egy pattanás csak alvadt vér volt benne!Szétnyílt és kiürült!A dokim azt mondta lehet a belsõ vallat egy pici része lökõdött ki így!

nekem is volt ilyen!Olyan lett mint egy pattanás csak alvadt vér volt benne!Szétnyílt és kiürült!A dokim azt mondta lehet a belsõ vallat egy pici része lökõdött ki így!
A kérdező hozzászólása: Igen, mintha pattanás lett volna. Remélem nálam sem lesz semmi gond, mert nem fáj és nincs is bedagadva. Ez volt a 3. mûtétem, eddig egyiknél sem volt ilyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!