Találatok a következő kifejezésre: 5 héttel után a (183 db)

Az igaz, hogy az 5. hét után a cicának megváltozik a szeme színe?

Enyém olyan 7 hetes, de a szeme mindig kék. Minden kiscicának kék a szeme, de 5. hétt?l megváltozik.Nem tudom ez mennyire igaz..Örülnék, ha kék maradna a cica szeme. És a harapdálásról le fog szokni?

Legjobb válasz: nekünk is volt egy cicának akinek kék maradt:)

nekünk is volt egy cicának akinek kék maradt:)
Tempera, spray, vízfesték, filctoll, sok minden van amivel átszínezheted neki.
A kérdező hozzászólása: Már kezd zöldes lenni.
Ha nem fajta miatt (pl. sziámi) kék a szeme, akkor általában a kék szemû cicák rosszul látnak, rosszabb esetben vakok :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Majd pár hét múlva meglássuk milyen lesz :)
házi cicáknál talán csak a fehér színûeknél szokott elõfordulni a kék szem.
A harapdálás: az enyém most egy éves, és az ivartalanítás óta egyre kevesebbet vadul, állítólag 2 éves korára minden macska teljesen lenyugszik, fõleg ha ivartalanítva van, persze vannak extrém esetek
Az enyémnek olyan 9 hetes kora körül érte el ezt a gyönyörû óarany színt a szeme, ami most van, elõtte kék volt, szóval szerintem még változhat. Olyan 4 hónap körül már a végleges szemszínt viselik.
A kérdező hozzászólása: *Harapdálás
A kérdező hozzászólása: Sajnálom utolsó. Köszönöm, hogy írtatok. Az anyja fajtiszta, -azt hiszem sziámi, viszont az apja nem, remélem az anyja szemét örökli. Hapadálás, hát elég sok idõt tölt ezzel, mihelyt fel kell, rögtön jön harapni a kezem...Néha olyan erõsen :(
Az én kiscicámnak zöld volt a szeme, de kicsit késõbb, nem tudom pontosan hány hetesen már sárgásodott neki. Sárga lett teljesen, gyönyörû, topázos... Õ felnõtt korában is harapdált játék közben. Sajnos, már nincs velem. :(
Lefog szokni róla, de játék közbe fog, amíg kiscica. Akkor marad kék a szeme ha alapból olyan fajta. Ha házimacs akkor megváltozik, nem biztos hogy pontosan 5. héten, lehet elõbb lehet késõbb. (:
Na milyen lett?:D

Szülés után 5 hétig tartott a gyermekágyi vérzésem-folyásom. Elmúlt, aztán másfél hétre rá megint elkezdett ilyen véres-rózsaszínes folyásom lenni. Már 3 napja tarrt. Baj lehet? Vagy ez normális h elmúlt aztán most megint van?

Legjobb válasz: Szia! Én is így voltam kb 6 hétig tartott szülés után. Aztán abba maradt és pár hétre megint foltos lett a bugyim. Azt hittem, hogy mensi lesz de azóta sem jött meg. És nem is vérezgetek. Én kérdeztem az orvosomat de azt mondta , hogy még mindig tisztulok. Ugyhogy normális. Én szoptatok, most 3, 5 hós a babám.

Szia! Én is így voltam kb 6 hétig tartott szülés után. Aztán abba maradt és pár hétre megint foltos lett a bugyim. Azt hittem, hogy mensi lesz de azóta sem jött meg. És nem is vérezgetek. Én kérdeztem az orvosomat de azt mondta , hogy még mindig tisztulok. Ugyhogy normális. Én szoptatok, most 3, 5 hós a babám.
Teljesen normális, ne aggódj! Nekem így ez történt, aztán ez is elmúlt. De szülés után a kórházi védõnõ odajött, s el is mondta ezt. Ezek szerint Neked nem. :( De ha félsz, szerintem hívd fel az orvosodat (vagy a szülészetet), Õk biztosan megnyugtatóbb választ adnak Neked mint mi. :)
A kérdező hozzászólása: sejtettem h tisztulok még mindíg.mert menszinek ez nagyon kevés, meg még szoptatok is addig meg nem hiszem h menszizni fogok még szoptatok.csak nekem ez fura mert az elsõ szülés után 6 hétig tartott és miután elmúlt már nem kezdõdött újból.kórházban sajnos nem mondták h ilyen elõfordulhat.és mikor elmúlt 5 héttel szülés után, rá pár napra együtt voltam a párommal.ezzel nem okoztam problémát?

Miert van az, hogy en mindig halalosan megszerettem a parjaimat es soha nem hagynam el oket? Ok pedig elhagynak vagy 5 honap utan vagy 5 het utan? Felrertes ne essek csak 2 baratom volt meg! 17L

Az utobbi baratom tudom hogy nagyon szeretett,de elege lett belolem tudom hibaztam de ennyiert?miert nem lhetet megbeszelni az volt a baj hogy en mindigbelekotottem amit en eszre sem vettem sokszor...annyira szeretem:(

Legjobb válasz: Mert a nõk szemetek.

Mert a nõk szemetek.
Nem jó nagyon kimutatni az érzéseidet. Azzal csak elijeszted õket. Meg ne köss bele, elõbb gondolkozz, aztán beszélj! :) 28L
Ahhoz, hogy tényleg tudjunk véleményt mondani, ismernünk kellene téged! :/
A kérdező hozzászólása: neha hisztis vagyok, konyen megsertodom, kicsit onbizalomhianyos de nem mutatom ki mindenki elott, beavallos csaj vagyok, de azert nem vagyok benne minden dologban eletemben talan 3 xor ittam, meg nem voltam ''ugy''senkivel az 5 honaposal terveztem/terveztuk nagyon szeretett, en meg mindig szeretem es szeretnem visszakapni de azt hiszem nincs ra esely:(
Hát... mindenesetre próbálj továbblépni! Lehet, hogy csak nem illettetek igazán össze! :/
A kérdező hozzászólása: en probalok csak annyira nehez..100% ig biztos voltam benne hogy soha nem hagy el sokszor mondta..bizonyitotta is mar terveztuk a kozos jovonket :(
Én is mindíg nagyon szerettem azt aki éppen velem volt , csak én fiú változatban :D
A kérdező hozzászólása: Lany vagyok :D

Korai vetélés (5. hét) után mikor jött meg a mensitek?

Nekem ha a vetélést nem számítom most kéne, de semmi jele!Mégis mikorra várhatom, mikor áll vissza a rendes ciklus?!

Legjobb válasz: Nekem is 5. héten ment el a babym, a második hónapban jött meg, és eléggé hosszan, bõven tartott.

Nekem is 5. héten ment el a babym, a második hónapban jött meg, és eléggé hosszan, bõven tartott.
Lehet hogy baba?:)
Nekem is ilyen tájt ment el a babom:( nekem is hosszan sok menzim volt.
Két héttel a nem várt mensi napja után megjött, nekem erre mondta az orvos, mivel volt pozitív tesztem, hogy korai vetélés volt. Ezután 28 nappal jött meg ismét a menstruációm. Tehát folytatódott minden a normális kerékvágás szerint.
Nekem sajnos több korai vetélésem is volt az 5-6. héten. Egyszer se kellett mûteni. Olyan volt, mint egy erõsebb elhúzódó menses. Utána nagyjából rendes idõre megjött. Talán 1-2 nap csúszás volt. Mikor kaptam gyógyszert sárgatest-elégtelenségre, megmaradt a babám is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, tehát a vetéléses vérzést úgy nézem, mintha megjött volna és rá kb. egy hónapra kéne újra véreznem? Akkor viszont van még egy hetem.Gondolom ezalatt az idõ alatt nem lehet, hogy újra babás lennék?Az korai lenne!
Igen, így kell nézned, legalábbis nálam így volt (ahogy írtam). Ami a teherbeesést illeti, bármi megtörténhet, ha volt peteérésed, akkor megtermékenyülés is történhetett. Nekem októberben volt a korai vetélés, amirõl írtam, és december végén már nem jött meg a menstruációm, tehát viszonylag hamar teherbe estem.
De teherbe eshetsz simán.

Ha bizonyosségot nyer a terhesség kb 3.5 hét után, akkor annak mik a teendői? A terhesség elején melyek azok a dologok, amiket ilyenkor csinálhat egy nő, ha nem dolgozik még (általánosságba kérdezem)? Kb az 5-6 hónapban kezd már látszani a poci?

Tegyük fel, hogy én, mint 1 maximum 1.5 hónapos terhes miket csinálhatok otthon a könyebb házimunkák mellett, tehát a túlzott terhelés kizárva!

Legjobb válasz: Ha nincs semmi gond akkor mindent csinálhatsz amit eddig. Emelést ne!!! Én pl. veszélyeztetett vagyok, és ennek ellenére fokozatosan miután "letelt" a veszélyes zóna (12 hét) apránként elkezdtem mindent csinálni( ez alatt a házimunkákat értem). Mosok, vasalok, fõzök, porszívózok.. mindent. Sõt még a boltba is lemegyek, de max 1 kilónyi árut hozok. A biciklizést felejtsd el, ha lehet, én valahol olvastam, hogy az elsõ 3 hónapban nem tanácsos. A pocaknövés egyénileg változó. Nekem a 14-15ik hét környékén kezdett nõni. Van aki azt mondja hogy nagy a pocim, van aki kicsinek találja, nyílván mindenki a magáéhopz méri. Sok erõt! 23 hetes kismama

Ha nincs semmi gond akkor mindent csinálhatsz amit eddig. Emelést ne!!! Én pl. veszélyeztetett vagyok, és ennek ellenére fokozatosan miután "letelt" a veszélyes zóna (12 hét) apránként elkezdtem mindent csinálni( ez alatt a házimunkákat értem). Mosok, vasalok, fõzök, porszívózok.. mindent. Sõt még a boltba is lemegyek, de max 1 kilónyi árut hozok. A biciklizést felejtsd el, ha lehet, én valahol olvastam, hogy az elsõ 3 hónapban nem tanácsos. A pocaknövés egyénileg változó. Nekem a 14-15ik hét környékén kezdett nõni. Van aki azt mondja hogy nagy a pocim, van aki kicsinek találja, nyílván mindenki a magáéhopz méri. Sok erõt! 23 hetes kismama
Ultrahang vagy terhesteszt mi mutatta ki? És miért gyanakodtál, mi volt furcsa? Én most nem tom mi van de lehet baba furi volt az utolsó mensim!! Írj nekem kérlek ide kommentbe!!! Elõre is köszönöm!!
A kérdező hozzászólása: Igazából én arra voltam most kíváncsi, hogy ha hirtelen bebizonyosodna a terhsességem akár teszt akár ulrtahang alapján, én mint leendõ anyuka mit csinálhatok az elsõ hónapokban és mi az mait egyáltalán nem csinálhatok?

5 hét után visszaküldték a telómat (vodafone 553) hibásan, már újabb 5 hét telt el de még sehol a készülék, mit tegyek? Kérjek új telót? Ha igen milyen esetben jár?

Kezdődött úgy, hogy küldtem egy mms-t rajta és utána jött a hiba. Elsötétült, visszajött a kép, hálózatot megtalálta, pár másodpercig működött majd újra elsötétült, visszajött és így tovább. Másnap bevittem a márkakereskedésbe, ott felküldték szervizbe. 2 hetet mondtak rá, erre 5 hét után jött meg ugyanolyan rossz állapotban, ami csak az üzletből való távozás után jelentkezett. A javítási időt lezárták, és mikor közöltem az értékesítővel, hogy nem jó, újra felküldték szervizbe. Ennek már újabb 5 hete. Azóta a telefonom ingázik a szerviz, logisztikai központ között. Szervizfigyelőn keresztül tudom követni a telefon útját, de már kezd idegesíteni. Az üzletben meg azt mondták, hogy panelcsere, szoftverfrissítés miatt tart ilyen sokáig. Már kezd egy kicsit idegesíteni a dolog. Jó lenne már a végére járni. Azt lenne jó tudni, milyen esetben van készülékcsere, illetve mennyi szervizben töltött idő után kell cserélni a telefont, ha van ilyen.

Legjobb válasz: http://www.fogyasztovedelem.com/forums/index.php?showtopic=736 Mivel a hiba sorozatosan jelentkezett és a szervíz láthatólag nem kéeps tartani a 15 napos határidõ kétszeresét sem, valamint a telefon, mint olyan, mindennapos használati eszköz, így meglhetõs kellemetlenséget okoz neked annak hiánya, szerintem simán elállhatsz a vásárlástól. A fenti honlapon találsz további információt. Amennyiben a vásárlástól elállsz, a teljes vételárat kell visszakapnod és nem vagy köteles az árát "levásárolni".

http://www.fogyasztovedelem.com/forums/index.php?showtopic=736 Mivel a hiba sorozatosan jelentkezett és a szervíz láthatólag nem kéeps tartani a 15 napos határidõ kétszeresét sem, valamint a telefon, mint olyan, mindennapos használati eszköz, így meglhetõs kellemetlenséget okoz neked annak hiánya, szerintem simán elállhatsz a vásárlástól. A fenti honlapon találsz további információt. Amennyiben a vásárlástól elállsz, a teljes vételárat kell visszakapnod és nem vagy köteles az árát "levásárolni".

Szülés után 2hétig véreztem, utánna 1 hét barnázás és aztán szinte semmi. Most 5 hét után elkezdtem kicsit ismét vérezni. Lehet hogy ez már a mensi? Nem erős a vérzés, és van hogy egy két naoig semmi, aztán ujra. Vagy mi lehet? (szoptatok)

Legjobb válasz: ez egy kis mensike, bejelentkezett nálad, hogy nem tûntem ám el :) de valószínûleg elmúlik, úgy értem a szoptatásod alatt nem jön többet elõ, de akkor sincs baj, ha igen, én is szoptatok és mensizek is. Arra figyelj nagyon, hogy ha igen erõs, ömlõs vérzés vagy darabkák jönnek, azonnal doki! Bár nálad már nem hiszem, hogy felléphet szülés utáni komplikáció. Nekem ügyesen benthagyott a dokim egy kis méhlepénydarabot...állítólag 1000-bõl egy ilyen eset van.

ez egy kis mensike, bejelentkezett nálad, hogy nem tûntem ám el :) de valószínûleg elmúlik, úgy értem a szoptatásod alatt nem jön többet elõ, de akkor sincs baj, ha igen, én is szoptatok és mensizek is. Arra figyelj nagyon, hogy ha igen erõs, ömlõs vérzés vagy darabkák jönnek, azonnal doki! Bár nálad már nem hiszem, hogy felléphet szülés utáni komplikáció. Nekem ügyesen benthagyott a dokim egy kis méhlepénydarabot...állítólag 1000-bõl egy ilyen eset van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.sajnálom ami veled történt:-(

4 hete volt egy spontan vetelesem.1.5 het utan vissza mentem dolgoni.2 napja fajogat a hasam alja. Lehet hogy most van peteeres? Megfog jonni? Ha megjon probalkozhatunk ujra?

Nem kellett vissza mennem a dokihoz.De a biztonsag kedveert vissza menjek?

Legjobb válasz: Szerintem menjj vissza és kérdezd meg, az biztosabb!

Szerintem menjj vissza és kérdezd meg, az biztosabb!
Nekem is volt már ilyenben részem csak nekem nem ment el a baba magától és el kellett venni kétszer is mert egyszer bennem hagytak valamit.Menj vissza az orvoshoz az a biztos és 3 hónap után ujra probálkozhattok.mi is ezt tettük most 20 hetes vagyok.Remélem segíthettem.Üdv

Koraszülés lehet tőle? Terhességi diabéteszem van, már 5 hete diétázom a cukor helyreállt. A babám is normális ütemben fejlődik.29 hetes vagyok. Ugye nem kell emiatt számítanom koraszülésre?

Legjobb válasz: Nekem is terhességi diabetesem volt, és a 37. hétre szültem meg a babámat. Igaz, ennek már nagyon örültem, mert elég nagyra nõtt odabent :) Jó babavárást!

Nekem is terhességi diabetesem volt, és a 37. hétre szültem meg a babámat. Igaz, ennek már nagyon örültem, mert elég nagyra nõtt odabent :) Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Szia! Ha betartod a diétát nem lesz semmi baj!Nagyon ügyes voltál, hogy a diétával ilyen jól beállitottad! További jó egészséget!

Adjatok minél több választ segítséget, tanácsot! 5 hét után meglett a 15 éves cicánk?

Kiesett az ablakon hiába kerstük, már eltemettük, de tegnap meglett!

Legjobb válasz: A kérdéseidre szerintem csak a holnapi doktor tudja a választ. Nagyon szomorúan olvasom, hogy így bánnak a cicával. Remélem, hogy helyrejön. Tudom mit érzel, tavaly az én kandúrom is eltûnt 6 hétre, végül rátaláltam, de nagyon jó állapotban volt, valaki elkezdte etetni. Mekkora öröm volt mikor meglett :) Sosem felejtem el, gondolom te sem! Minden jót holnapra, bízom benne, hogy egy állatszeretõ orvoshoz kerül, ahol a cicád nem csak egy a sok közül. És bocsánat, hogy egy kérdésedre se válaszoltam.

A kérdéseidre szerintem csak a holnapi doktor tudja a választ. Nagyon szomorúan olvasom, hogy így bánnak a cicával. Remélem, hogy helyrejön. Tudom mit érzel, tavaly az én kandúrom is eltûnt 6 hétre, végül rátaláltam, de nagyon jó állapotban volt, valaki elkezdte etetni. Mekkora öröm volt mikor meglett :) Sosem felejtem el, gondolom te sem! Minden jót holnapra, bízom benne, hogy egy állatszeretõ orvoshoz kerül, ahol a cicád nem csak egy a sok közül. És bocsánat, hogy egy kérdésedre se válaszoltam.
Egész életében fájdalom csillapítózni kell, vagy csak amíg összeforr? Sántítani fog, vagy rendbe jön? Amúgy az az állatkórház nekem sem volt szimpatikus, még egyszer csak akkor vinném oda a macskámat, ha minden egyéb lehetõség kizárt.
Épp akartam írni, hogy vigyétek másik orvoshoz=) A másikat meg jól tarkón kellett volna vágni:@ egyébként szerintem hagyjátok pihenni, etessétek itassátok, simogasd...De ne erõltess semmit neki. Egyébként ha élõlények vannak rajta akkor ne nagyon vidd a szobád közelébe, ki tudja mik azok:S Ha próbál enni, akkor nem hiszem, hogy nagyobb baja lehet! A macskák nagyon szívósak ám. Sajnálom szegény cicust, de mielõbbi gyógyulást neki=D
1. frontline nekünk mindig is hatottt a cicánknál 5. hát ha házi cica akkor nincs nagyon hozzászokva kinti körülményekhez szval ez is lehet a lefogyás mögött. Szerintem jobb ha békénhagyod , ilyenkor a miénk se nagyon szerette ha baszogattuk:S És egy 15 éves cica már nem olyan fiatal...de remélem a másik áállatorvos tud segíteni rajta. jobbulást neki:S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a válaszokat! Igazából, már eltemettük õt ezalatt az 5 hét alatt, szóval ha meghal akkor persze rosszabb lesz, de legalább megadhatom neki a végtisztességet. Sajnos panelban lakunk ezért sem volt rajta se nyakörv, se csepp... Én azt hittem hogyha bevisszük az ügyeletre, akkor kap kullancs irtó fürdõt, de nem kapott nem is ajánlották, remélem a mi dokink holnap több támpontot ad... Képzeljétek el még az asszisztens finnyogott egy csomót, mert nem akarta lefogni, úgyhogy mi fogtuk le, és kértünk betadine-t az összekarmolt kezünkre, és azt is finnyogva adott... Azt hittem, hogy azért abban az állatkórházban csak IGAZI állat orvosok dolgoznak.
A kérdező hozzászólása: Megröntgenezték és kiderült, hogy eltört a combcsontja, de már nagyjából összeforrt, úgyhogy nem lehet vele mit kezdeni, fájdalom csillapítózni kell szegénykémet. Basszus repedt csonttal hogy lenne már kooperatív? Egyelõre úgy néz ki nem kapott el fertõzést, és a doki meg is dícsérte, hogy milyen kis szívós. :) Megyek is haza ápolni a nagy beteget, azóta már nagyon belejött a pocak tömködésbe. :D
adjatok?Inkább szeretnék te paraszt
A kérdező hozzászólása: Csak amíg összeforr, szerencsére. De sajnos a paraziták rákúsztak a fülére, mert semmit sem hall. Nagyon más lesz így az élet, tegnap is percekig kutattam a lakásban, mire megtaláltam, mindig is hallgatott a nevére. /Elõzõ: Rád jobban illik ez a kifejezés.../
Nem kooperatív?? Persze, hogy nem, A legtöbb macsek nem az, úgyhogy ez nem lehet kifogás. Sõt, az enyém pl. már-már emberevõ kategória, ha az orvosi rendelõbe bekerülünk, de szerencsére van olyan orvos, aki ezt a problémát se perc alatt megoldja és korrekten kezelni tudja a cicát. Sajnos, a Lehel útiban én sem bíznék, csak a megszokott, korrekt, tapasztalt állatorvosunkban, akihez a cica 5 hetes korától járunk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!