Találatok a következő kifejezésre: 5 hét napos terhességnél (3 db)

5 hét 6 napos terhességnél látható már a szívhang hüvelyi ultrahangon?

Legjobb válasz: Én pont 5 hetes és 6 napos voltam, amikor a hüvelyi ultrahangot megcsinálták és már volt szívverés!

Én pont 5 hetes és 6 napos voltam, amikor a hüvelyi ultrahangot megcsinálták és már volt szívverés!
Szia. Szerintem még nem, inkább a 6-7. héten.
Szia! Én is pont ennyi idõsen voltam elõször hüvelyi ultrahangon és sajna még nem látszott a szívhang! 8 hetes kismama
7 hetesen látszik már a szívverés a picurnak.

Mit fog látni az orvos az UH-n 5 hét és 4 napos terhességnél?

Múlt héten csütörtökön 4 mm-es petezsákkezdeményt látott és, hogy deciduális átalakulásban van a méhem. Holnap már látni fog valamit a petezsákban? Félek, mert áprilisban volt már 1 vetélésem 6 hetesen.

Legjobb válasz: Ha elolvasod az elõzõ kérdést, akkor ott pontosan leírjí a kérdezõ, hogy mit látott az orvos az 5. héten. Talán látszik majd a petezsák és benne a szikhólyag meg valami pici baba "maszat". Ne izgulj, az elõzõ vetélés nem föltétlen vetíti elõre a következõ terhesség kimenetelét! Én is elvetéltem az elõzõ babámmal és most mindent rendben találtak, csak ne idegeskedj nem lesz baj, most biztosan jobban odafigyelnek rád. Annyit pihenj amennyit csak tudsz és gondolj szép dolgokra!!!!

Ha elolvasod az elõzõ kérdést, akkor ott pontosan leírjí a kérdezõ, hogy mit látott az orvos az 5. héten. Talán látszik majd a petezsák és benne a szikhólyag meg valami pici baba "maszat". Ne izgulj, az elõzõ vetélés nem föltétlen vetíti elõre a következõ terhesség kimenetelét! Én is elvetéltem az elõzõ babámmal és most mindent rendben találtak, csak ne idegeskedj nem lesz baj, most biztosan jobban odafigyelnek rád. Annyit pihenj amennyit csak tudsz és gondolj szép dolgokra!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Elolvasom ez elõzõt! Félek, mert néha megszûnik a mellfájdalom és duzzadás.
Ne haragudj egy kicsit lejjebb van. Úgy kezdõdik: " Ha az UH-on..."
Megint én. Attól se félj, ha nem mindig fáj a melled, vagy nem mindig érzed, hogy húzódik a hasad. Én is megijedtem mikor nem éreztem, de megnyugtattak, hogy ez normális. Tudod egy terhességnél minden igaz és annak az ellenkezõje is. Nem nagyon lehet általánosítani. Csak nyugi, nem lesz baj!
Szerintem ez az uh géptõl is függ, hogy mit fog látni a doki. Nekem ennyi idõsen csak annyi látszott hogy nõtt a petezsák, majd 6 hét 2 naposan egy másik uh géppel már láttuk hogy ver a maszatkám szíve. 14 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Kicsit megnyugodtam.
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek az újabb vetéléstõl!!! Mégegyszer nem akarom átélni!
Én is vetéltem, ugyanennyi idõs terhes vagyok, féltem én is de már nem annyira.Arra gondolok, hogy kétszer ez a szörnyûség nem történhet meg egy emberrel, és nagyon sok boldog terhes és kismama van a közelemben akik ezt szintén átélték és aztán soha többet!Minden oké lesz, rendben van a Babánk!:)

Normális, hogy 5 hét 5 napos terhességnél (a neten található kalkulátor szerint) még csak a petezsák látszik, ami 6.5 mm? Nem túl kicsi?

Legjobb válasz: Szia! Hol találtál te ilyen kalkulátort? Ezt nem csak UH-al tudják megnézni? Nekem 4 hetesen 5 mm-es petezsákot látott az orvos.

Szia! Hol találtál te ilyen kalkulátort? Ezt nem csak UH-al tudják megnézni? Nekem 4 hetesen 5 mm-es petezsákot látott az orvos.
A kérdező hozzászólása: Pl. itt, de van máshol is: http://www.netbaby.hu/BirthToCalculation/Default.aspx
Nekem akkor már volt szívhang, de lehet, hogy a te babád késõbb fogant és ezért még csak a petezsákot látta az orvos!1-2 hét múlva biztos nálad is minden rendben lesz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!