Találatok a következő kifejezésre: 5 guppi 5 neonhal (2 db)

5 guppi és 5 neonhal tartható-e egy 15 literes akváriumban?

Starter kit-ként vettem, világítással, automata f?t?vel, vízsz?r?vel.

Legjobb válasz: Szerintem tartható. Én úgy tudom, hogy egy átlagos méretû halra kb 1 liter vizet kell számolni. A neonhal pedig nem nõ nagyra. Arra viszont vigyázz, hogy a guppik ne szaporodjanak el. Én vennék még hozzájuk 1 páncélos harcsát is, ami az akvárium alján él.

Szerintem tartható. Én úgy tudom, hogy egy átlagos méretû halra kb 1 liter vizet kell számolni. A neonhal pedig nem nõ nagyra. Arra viszont vigyázz, hogy a guppik ne szaporodjanak el. Én vennék még hozzájuk 1 páncélos harcsát is, ami az akvárium alján él.
Megpróbálhatod, de, hogy életbe maradnak na arra vajmi kevés az esély. Ajánlom olvass el az akvarisztikáról szóló pár fórumot, könyvet és utána már nem is teszed fel a kérdést.
Szerintem ne próbálkozz!Ha az egyik kisebb mint a másik ne várj jót az neyémnek is a nagyok letépték a farkát a kicsinek a nagyok!!! :)
Érdekes nekem a neonhalak jól megvannak még az aranyhallal is, sõt még van egy sziámi harcoshalam is.Nem beszélve a dániókról meg a xifókról.
Nekem azt mondták a boltban hogy 1cm halra kell 1 liter víz.Szóval szerintem ez a 10 hal kicsit sok.Nekem a 75 literesben van 12 halam.
Neonhal csapathal!!!!Ezt vedd figyelemben vayg 6-7 guppi ami nagyon szaporodik szoval ha sokan leszenek egy helye akkor megfognak pusztulni szoval inkább neont vegyél abbol max 10-12 dbot
Semmiképp ne tedd!!Ezt a gondolatot söpörd ki a fekedbõl... neon 50 literre 12-14 hal guppi guppi Minimum 30 literes, 1 hím és 3 nõstény részére
nem tudom szeintem olvass halas oldalakat és csak utána döntsd el hogy szerinted jó lenne e. nekem negyven literes akviba van neonom és mellette guim meg még egykét hal.

72 literes akváriumba mehet 10 neonhal, 5 panda páncélosharcsa, vagy 5 törpe szívóharcsa, és 5 guppi?

Melyik csapat menjen els?nek bele? A neonokat két részletben tegyem bele?

Legjobb válasz: Én raknám a 10 neont és 4 törpeszívóharcsát, aztán slussz.

Én raknám a 10 neont és 4 törpeszívóharcsát, aztán slussz.
guppik ne menjenek bele sztem se... nem illenek oda
Egyetértek. Inkább egy szép betta, vagy egy mézgurámi pár fér még be (persze vörösneonhoz, a hõmérsékletigények miatt). Én az algázókkal kezdeném, aztán a neoncsapat egyben, aztán utoljára a nem rajhalak.
A kérdező hozzászólása: A betta nem bántja a neonhalakat? A guppi miért nem illik közéjük? Csak érdekel, nem kötözködöm.
Mondjuk Murr variációja teljesen megfelelõ, a pandák mehetnek nyugodtan még melléjük!
-Sokan lennének a guppikkal -4 fajta rajhal is túlságosan sok 72 literbe, inkább pandából legyen több. - Hamar túlszaporodnak - a felsoroltakból ez egyetlen, ami eredetileg máshol él, mások az igényei, vízminõség, stb. Nem illik oda, ha valamelyiket ki kell hagyni, (márpedig muszáj) akkor mindenképpen a Guppit. A Betta nem bántja a neonokat, Neonok bántják a Bettát. (elõfordul, de legtöbbször békén hagyják) Elõször a páncélosokat tedd bele, aztán 1-1 hét eltéréssel jöhetnek a törpék, majd a neonok. (egyszerre)
nálunk a betta bántotta a vörösneonokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, megvan, hogy kik lesznek a lakók:10 vörös neonhal, 5 törpe szívóharcsa és egy mézgurámi pár.
Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy egy 54 literes akváriumba szeretnék 1 közepes, egy nagyobb, meg egy nagy algaevõt, 4 darab páncélos harcsát, emellé hány neon hal dukál? 15-öt bele lehet rakni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!