Találatok a következő kifejezésre: 5 évig védekeztünk (4 db)

5 évig tabival védekeztünk és most babát szeretnénk. 4. hónapja nem szedem már, de még nem sikerült. Befolyásolhatja a szervezet regenerálódási idejét az 5 év?

A doki szerint 2 hónap után jöhet a babó.

Legjobb válasz: Én 10 évig szedtem a bogyót (soha többet) és utána 9 hónapig nem mensiztem egyáltalán, így most közel két év telt el, mire terhes lettem.

Én 10 évig szedtem a bogyót (soha többet) és utána 9 hónapig nem mensiztem egyáltalán, így most közel két év telt el, mire terhes lettem.
Én 2 év után mindig tartottam szünetet, volt, hogy egy egész évet kihagytam, most mégis 6 hónapja hiába próbálkozunk. Az orvos azt mondja, minden rendben van. Nehezemre esik elhinni, de talán nekem több idõ kell, mint másoknak ahhoz, hogy a szervezetem újra helyre álljon. Mindenki másként reagál a fogamzásgátlóra.Aki szerencsés, annak néhány hónap után sikerül a baba. Nekünk pedig türelmesnek kell lenni, persze ez nem mindig egyszerû!Sok sikert!
Szerencsére nekem nem kell csatlakoznom az elõttem szólókhoz. Én 10 évig folyamatosan szedtem fogamzásgátló tablettát, márciusban abbahagytam, 2 hónapig e vitamint szedtem, utána elkezdtem szedni az elevitet, és most 6 hetes kismami vagyok. Úgyhogy én amint lehetett mondhatni az elsõ védekezés nélküli együttlét alkalmával terhes lettem. Szorítok nektek is, hogy így legyen!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Abban az egyben szerencsésnek érzem magam, hogy rögtön menzisztem következõ hónapban és azóta eddig mindig pontosan. Sok sikert a probálkozásokhoz és gratulálok a 6 hetes kismamának!
13 éves korodtól védekezés nélkül élsz nemi életet?
Nem értem a kérdést... Most akartok gyereket vagy nem? Nõgyógyászhoz kell menni! Hány éves vagy????
A kérdező hozzászólása: igen szeretnénk gyereket , de nem tudom mivel àlicsak oda ! vagy mit mondjak , nemvolt még ilyen helyzetben ! nemtudom mien vizsgàlatokat végeznek el ha valaki tud segitsen benne létszives ! kõsszi
Bemész és azt mondod, h 5 éve nem estél teherbe, aztán ott majd megmondják, h mi a teendõ.
Ne haragudj, de elõbb írni tanulj meg és utána gondolkodj a családalapításon!
A kérdező hozzászólása: nem értem egyes emberek miért nem tudnak normàlisan vàlaszolni , mikor szerintem nem bàntottam meg senkit ! csupàn csak megszeretem volna tudni hogy vajon mit is csinàlnak ott mien vizsgàlatokat mivel még nem tapasztaltam ezt. szeretem volna tudni hogy mi tévõ legyek fordujak e orvoshoz . de azèrt kõszi mindenkinek.
akkoteddfel érelmessssssen a kérdést !!!!!!
A kérdező hozzászólása: azlenne a kérdésem hogy mien vizsgàlatokat végeznek el ilyen esetben ?! és hogy valaki nem tudja e mi lehet a baj àltalàba ienkor ????
5. Vagyok! Elmész egy nõgyógyászhoz. Mondod, hogy 5 éve védekezés nélkül vagytok együtt és még eddig nem estél teherbe. Általában azzal kezdik, hogy csinálnak egy hüvelyi uh-t, szervileg minden rendben van-e meg rengeteg kérdést tesznek fel a ciklusodról (mióta van, hány napos, rendszeres-e stb.). Majd elküldenek 3. és 21. napi vérvételre, terheléses cukor-inzulin vérvételre meg a párodat is elküldik sperma vizsgálatra. Ha itt nem találnak semmi problémát, akkor el kell menni egy endokrinológushoz, meg átjárhatósági vizsgálatot csinálnak. HA ezek után sem jön össze a baba akkor jön a meddõségi központ és a mesterséges megtermékenyítés. Azt hiszem mindent leírtam!

A menszeszem utan 4 nappal voltam együtt a párommal, megszakitásos módszert alkalmaztunk (mindig igy védekeztünk, 2 éve vagyunk együtt), a peteérésem az aktustól 5 napra kelett volna legyen, ahogy számoltam, mennyi az esélye a teherbe esésnek?

Kérlek irjatok.Köszönöm.

Legjobb válasz: Én már láttam olyan görbét akinek 5 napot vártak a kiskatonák. Ha egy is elszabadult és te olyan fogékony vagy akár össze is jöhetett!

Én már láttam olyan görbét akinek 5 napot vártak a kiskatonák. Ha egy is elszabadult és te olyan fogékony vagy akár össze is jöhetett!
Nekem ez a negyedik hónap, hogy megszakításos módszerrel védekezünk és még nem jött össze a baba. (bár én már szeretnék) Szerintem nem vagy terhes.
2 éve "védekezünk" így, és nem lettem terhes. Persze ez nem jelenti azt 100%-ra hogy te sem leszel az.
Nekem is csak 3 napig tart a mensim, szerintem neked is normális. A spiráltól lehetett a hosszabb mensi. De ha megnyugtat, menj el dokihoz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!