Találatok a következő kifejezésre: 5 éve volt, utána még (2 db)

5 éve autóbalesetem volt, utána még egy darabig fájt a fejem de elmúlt, s most megint többször előjön a fejfájásom. Vajon csak az időt érzem, vagy esetleg valami szövődmény lehet az oka?

Legjobb válasz: Szia. Nekem nem auto´,hanem egy he´tköznapi balesetem volt.Leestem a le´pcsöröl,e´s a le´pcsö sarka betörte nagyon méllyen a honlokomat.volt ele´g nagy agyrázko´dásom,sok ve´rt vesztettem.nekem is nagyon sokaíg rettenetes fejfájásaim voltak.injekciók,gyógyszerek.Majd lassan migrénné alakult át.eltelt sok e´v,4éve elköltöztem a fe´rjemmel No.-ba.Azo´ta megszüntek a panaszaim.ritkán jönnek elö.nyáron ahogyan otthon voltunk szintén fa´jt minden nap.Èn szerintem menj el a NEUROLOGIARA.Annak idején engem is odaküldtek a sok fejfa´jással.Ott csina´ltak EEG-t,CT-t.Szerinem neked is megmondana´k,hogy mi ez!!!

Szia. Nekem nem auto´, hanem egy he´tköznapi balesetem volt.Leestem a le´pcsöröl, e´s a le´pcsö sarka betörte nagyon méllyen a honlokomat.volt ele´g nagy agyrázko´dásom, sok ve´rt vesztettem.nekem is nagyon sokaíg rettenetes fejfájásaim voltak.injekciók, gyógyszerek.Majd lassan migrénné alakult át.eltelt sok e´v, 4éve elköltöztem a fe´rjemmel No.-ba.Azo´ta megszüntek a panaszaim.ritkán jönnek elö.nyáron ahogyan otthon voltunk szintén fa´jt minden nap.Èn szerintem menj el a NEUROLOGIARA.Annak idején engem is odaküldtek a sok fejfa´jással.Ott csina´ltak EEG-t, CT-t.Szerinem neked is megmondana´k, hogy mi ez!!!
Szia! Szerintem keress fel egy kineziologust, mert lehet hogy a baleset okozta stresszt még nem heverted ki.
Vagy menj el a háziorvosodhoz és õ majd elküld oda, ahova kell.

Meghalt 1, 5 éve édesanyánk és utána megvolt a hagyatéki minden, majd most 1 évvel utána jönnek a bankok, hogy ennyi meg annyi hitel tartozása volt. Mi nem is tudtunk róla. A családtagokra szeretnék terhelni! Lehet ennyi idő után?

Legjobb válasz: lehet..a hagyatékkal a tartozás is öröklõdik..érdekes,mert a hagyatéki tárgyaláson a bankokról is szó kellett h essen,ha nem esett na az már érdekes..csak arra lehet terhelni aki örökölt is

lehet..a hagyatékkal a tartozás is öröklõdik..érdekes, mert a hagyatéki tárgyaláson a bankokról is szó kellett h essen, ha nem esett na az már érdekes..csak arra lehet terhelni aki örökölt is
nem lehet-lemondatok az "örökségrõl"...-azért nem ártana egy ügyvéd-aki segít.
Én úgy tudom hogy adósságot csak addig lehet át-örökölni ameddig fedezi azt az ingóságokból származó vagyon. Magyarul ha volt neki egy 10 milliós hitele, és egy 6 milliós ház lenne az örökséged, akkor a 4 milliót bebukja a hitelezõ, (persze te egy forintot sem kapsz a házból, hisz nem felelsz a többlet adósságért), csak a hagyaték pozitív, azaz pluszos részét vehetik el. A Bankok gennyládák, megpróbálnak kicsikarni minden forintot az örökösöktõl, még azt is, ami nem jár nekik törvényileg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!