Találatok a következő kifejezésre: 5 éve volt, utána (12 db)

Volt már úgy valaki hogy sokáig szedett fogamzásgátlót és utána nem volt peteérése? És utána mikor volt? Mikor jött össze a baba? 5 évig szedtem fogit.

Nekünk ez a második hónap hogy próbálkozunk és már ez is megfordult a fejembe mi van ha nincs is peteérésem.

Legjobb válasz: a barátnõm 10 évig szedett, amikor abbahagyta se ciklusa, se peteérése nem volt egy fél évig, aztán teherbe esett anélkül, hogy egyszer is menstruált volna... elkapták az elsõ érett petesejtet :) elvileg, ha menstruálsz, akkor van peteérésed, de ha nincs, akkor is hamarabb rendezõdik a ciklusod, tehát hamarosan lesz. ha méred az ébredési hõdet, akkor megtudod, hogy van-e peteérésed, nem mellesleg a doki is ezt fogja kérni...

a barátnõm 10 évig szedett, amikor abbahagyta se ciklusa, se peteérése nem volt egy fél évig, aztán teherbe esett anélkül, hogy egyszer is menstruált volna... elkapták az elsõ érett petesejtet :) elvileg, ha menstruálsz, akkor van peteérésed, de ha nincs, akkor is hamarabb rendezõdik a ciklusod, tehát hamarosan lesz. ha méred az ébredési hõdet, akkor megtudod, hogy van-e peteérésed, nem mellesleg a doki is ezt fogja kérni...
Nekem. :( Én csak 1 évig szedtem, utána 11 hónapig nem mensiztem, a 12. hónapban sikerült a baba, de elvetéltem 9 hetesen. Azóta újra próbálkozunk már, de peteérésem nagyon ritkán van, 2-3 havonta... Többé biztosan nem szedek fogit, ez 1000000%.
Én 10 évig szedtem a bogyót, amikor abbahagytam, mindig megjött rendesen, tehát gondolom, peteérésem is volt. Ennek már 3 éve, azóta nem is védekeztünk, de csak most jön a baba.
Én 4évig szedtem bogyót aztán 3havonta jött meg...de nem volt peteérésem, voltam dokinál, õ mondta, adott clostilt attól se lett peteérés...csak depresszió, most eltelt 1.5 év és beállt 28napra a ciklusom magától, az ovulációs teszt is pozitív lett...és nem jött meg....reménykedek de a teszt sajnos így 16nappal a peteérés után negatív:-(

Meghalt 1, 5 éve édesanyánk és utána megvolt a hagyatéki minden, majd most 1 évvel utána jönnek a bankok, hogy ennyi meg annyi hitel tartozása volt. Mi nem is tudtunk róla. A családtagokra szeretnék terhelni! Lehet ennyi idő után?

Legjobb válasz: lehet..a hagyatékkal a tartozás is öröklõdik..érdekes,mert a hagyatéki tárgyaláson a bankokról is szó kellett h essen,ha nem esett na az már érdekes..csak arra lehet terhelni aki örökölt is

lehet..a hagyatékkal a tartozás is öröklõdik..érdekes, mert a hagyatéki tárgyaláson a bankokról is szó kellett h essen, ha nem esett na az már érdekes..csak arra lehet terhelni aki örökölt is
nem lehet-lemondatok az "örökségrõl"...-azért nem ártana egy ügyvéd-aki segít.
Én úgy tudom hogy adósságot csak addig lehet át-örökölni ameddig fedezi azt az ingóságokból származó vagyon. Magyarul ha volt neki egy 10 milliós hitele, és egy 6 milliós ház lenne az örökséged, akkor a 4 milliót bebukja a hitelezõ, (persze te egy forintot sem kapsz a házból, hisz nem felelsz a többlet adósságért), csak a hagyaték pozitív, azaz pluszos részét vehetik el. A Bankok gennyládák, megpróbálnak kicsikarni minden forintot az örökösöktõl, még azt is, ami nem jár nekik törvényileg.

5 éve autóbalesetem volt, utána még egy darabig fájt a fejem de elmúlt, s most megint többször előjön a fejfájásom. Vajon csak az időt érzem, vagy esetleg valami szövődmény lehet az oka?

Legjobb válasz: Szia. Nekem nem auto´,hanem egy he´tköznapi balesetem volt.Leestem a le´pcsöröl,e´s a le´pcsö sarka betörte nagyon méllyen a honlokomat.volt ele´g nagy agyrázko´dásom,sok ve´rt vesztettem.nekem is nagyon sokaíg rettenetes fejfájásaim voltak.injekciók,gyógyszerek.Majd lassan migrénné alakult át.eltelt sok e´v,4éve elköltöztem a fe´rjemmel No.-ba.Azo´ta megszüntek a panaszaim.ritkán jönnek elö.nyáron ahogyan otthon voltunk szintén fa´jt minden nap.Èn szerintem menj el a NEUROLOGIARA.Annak idején engem is odaküldtek a sok fejfa´jással.Ott csina´ltak EEG-t,CT-t.Szerinem neked is megmondana´k,hogy mi ez!!!

Szia. Nekem nem auto´, hanem egy he´tköznapi balesetem volt.Leestem a le´pcsöröl, e´s a le´pcsö sarka betörte nagyon méllyen a honlokomat.volt ele´g nagy agyrázko´dásom, sok ve´rt vesztettem.nekem is nagyon sokaíg rettenetes fejfájásaim voltak.injekciók, gyógyszerek.Majd lassan migrénné alakult át.eltelt sok e´v, 4éve elköltöztem a fe´rjemmel No.-ba.Azo´ta megszüntek a panaszaim.ritkán jönnek elö.nyáron ahogyan otthon voltunk szintén fa´jt minden nap.Èn szerintem menj el a NEUROLOGIARA.Annak idején engem is odaküldtek a sok fejfa´jással.Ott csina´ltak EEG-t, CT-t.Szerinem neked is megmondana´k, hogy mi ez!!!
Szia! Szerintem keress fel egy kineziologust, mert lehet hogy a baleset okozta stresszt még nem heverted ki.
Vagy menj el a háziorvosodhoz és õ majd elküld oda, ahova kell.

Ha elkezdtem az érettségit, utána mennyi időm van befejezni? Régebben úgy volt hogy 5 év alatt le kellett rakni de hallottam olyat is, hogy ezt már eltörölték és nincs meghatározva, mennyi időn belül kell lerakni! Igaz ez?

Legjobb válasz: Én úgy emlékszem 2 év, de sztm ezt vagy az oktatásügyi minisztérium honlapján valamelyik rendeletben megtalálod, vagy a magyaroszag.hu-n szintén rendeletek határozatok közt

Én úgy emlékszem 2 év, de sztm ezt vagy az oktatásügyi minisztérium honlapján valamelyik rendeletben megtalálod, vagy a magyaroszag.hu-n szintén rendeletek határozatok közt
Mit vettetek hitelre? Az elsõ után kaptatok szocpolt?
Attól függ mit vettetek! Változott a szocpol, most már csak akkor jár, ha anno új építésû lakást vettetek, vagy új házat építetttetek. Most már nem jár felújításra, bõvítésre.
A kérdező hozzászólása: Lakast vettunk hasznalt lakast.
az elsõ gyerek után kaptatok anno?
A kérdező hozzászólása: Epp terhes voltam mikor felvettuk igy igen beleszamoltak
fél szocpolt, csak már meglévõ gyerekre lehtett igénybe venni használot lakás vásárlásra.
A kérdező hozzászólása: Oh koszonm

A mostani élettársammal kb 1.5 éve vagyunk eggyütt. Első 3-4 hónapban iszonyú jó volt a sex vele. Utána egyre ritkábban akar sexelni és ráadásul nem is ugy mint eleinte. Lehet hogy már nem kiván engem?

Pedig ? 36 én 42 vagyok.Vagy esetleg van valakije?Vagy nem tudom ki elégiteni ahogy ? szeretné?

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen ellaposodott, megpróbálhatnátok valami újat. Élénkíti a szexuális életet.

Szerintem egyszerûen ellaposodott, megpróbálhatnátok valami újat. Élénkíti a szexuális életet.

Menstruáció utáni héten hasmenésem volt, gondolom a tabletta kiürült (előtte kb.1, 5 órával vettem be), utána való napokban voltunk együtt. Van esélyem a terhességre? Kb jó fél éve szedem a gyógyszert.

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy egy alkalom elég-e hozzá. Nekem két egymást követõ nap volt hasmenésem, már évek óta szedtem fog.gátlót, eszembe sem jutott, hogy õszinte legyek. Teherbe estem. Elment a 7. héten, de más miatt, nem a gyógyszer miatt. Szerintem figyeld magad. Nem esélytelen, ahogy ezt a tájékoztatója is írja!

Nem tudom, hogy egy alkalom elég-e hozzá. Nekem két egymást követõ nap volt hasmenésem, már évek óta szedtem fog.gátlót, eszembe sem jutott, hogy õszinte legyek. Teherbe estem. Elment a 7. héten, de más miatt, nem a gyógyszer miatt. Szerintem figyeld magad. Nem esélytelen, ahogy ezt a tájékoztatója is írja!
Igen, mert ha az elsõ héten marad ki gyógyszer, könnyen teherbe lehet esni.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak: Volt másnap is hasmenésem, de akkor a gyógyszert akkor vettem be mikor már kiürült belõlem minden.
Ha beveszed a gyógyszert és 4 órán belül hánysz vagy megy a hasad, akkor az nem szívódik fel. Ilyenkor be kell venni valami gyógyszert, hogy elmúljon a probléma, és pótolni a fogamzásgátlót. Ha nem pótoltad a kimaradt szemet, és utána védekezés nélkül voltatok együtt, akkor lehetsz terhes. Az elsõ héten nagyon figyelni kell erre! A másodikon nem gond, ha 1 (!) gyógyszer kimarad és 24 órán belül beveszel 2-t, az utolsó héten pedig, ha elfelejted, nem kell tovább szedni, és majd megjön a megvonásos egy kicsit hamarabb. Teherbeesés szempontjából az elsõ héten kimaradt tabletta nagyon rizikós.
A kérdező hozzászólása: Elvileg a hasam még nem fájdogálhat attól?Mármint ha esetleg terhes lennék azt még nem igen érezném.
HA egy nap is eséjes hogy nem szívódott fel a gyógyszer, akkor érdemes az egész hónapban máshogyan -is- védekezni. Ezt fontos betartani, és akkor nem lehet gond. Ilyenkor nem elég a megszakított közösülés, gumi kell, vagy valami hasonló. De ne izgulj, azért kicsi a valószínûsége a dolognak. Mindenképp tesztelj majd ha itt az ideje!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Elvileg jövõhét vége felé kell megjönnie, remélem, hogy jelentkezik, még késõbb szeretnénk gyereket.Majd írom a fejleményeket.

Jogosúlt T. GYÁS-ra és GYED-re, ha előző évben márc. -tól dolgozott 7 hónapot majd 1, 5 hónap kiesett mert nem volt munkahelye, de utána talált másikat? Folyamatos 1 év munkaviszony kell?

Legjobb válasz: Nem kell folyamatosnak lennie, de 2 éven belül 365 nap kell. Ha csak ennyi van neki, akkor nem jogosult, mert 7 hónap, meg max. 2 hónap, ha azóta van neki, az még mindig csak 9 hónap, és nem 12.

Nem kell folyamatosnak lennie, de 2 éven belül 365 nap kell. Ha csak ennyi van neki, akkor nem jogosult, mert 7 hónap, meg max. 2 hónap, ha azóta van neki, az még mindig csak 9 hónap, és nem 12.

Tisztelt Doktor úr! 41 éves vagyok, 3 éve küzdök vérzészavarokkal, voltam orvosnál azt mondta korai klimax. Van, hogy 5 hónapig nincs menstruációm az utóbbi félévben szinte két hetente megbetegszem, most egy hétig volt rendes mentstruációm majd utána már

Tisztelt Doktor úr! 41 éves vagyok, 3 éve küzdök vérzészavarokkal, voltam orvosnál azt mondta korai klimax. Van, hogy 5 hónapig nincs menstruációm az utóbbi félévben szinte két hetente megbetegszem, most egy hétig volt rendes mentstruációm majd utána már két hete folyamatos barna folyásom van, ami nem múlik el és folyamatosan fáj a mellem és a derekam. Van esetleg erre valamilyen gyógynövényes megoldás? Hormont nem szívesen szednék! Köszönettel: Ibolya

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a nőgyógyászati kivizsgálás alapján a szervi eltérés kizárható, és hormonkezelésre sincsen szükség, javaslom a Premens tabletta szedését. A készítmény a barátcserje nevű gyógynövény kivonatát tartalmazza, amely bizonyítottan hatékony az enyhébb hormonális problémák rendezésében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a nőgyógyászati kivizsgálás alapján a szervi eltérés kizárható, és hormonkezelésre sincsen szükség, javaslom a Premens tabletta szedését. A készítmény a barátcserje nevű gyógynövény kivonatát tartalmazza, amely bizonyítottan hatékony az enyhébb hormonális problémák rendezésében. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!