Találatok a következő kifejezésre: 5 éve volt, (294 db)

Elváltam már 5 éve volt férjem 4.5 éve nem jött nézni se a gyereket gyerektartást se fizetett. Jegyzem 10kmre lakott egy másik nö 3 gyerekét nevelte. Most szakitottak és rájött hogy van egy lánya. és látni akarja. Mit tehet igy?

Legjobb válasz: Semmit az apai láthatást nem korlátozhatód, még akkor sem ha nem fizet. Menj bíróságra és kérd az állami megelõlegezést, miért hagytad, hogy ne fizessen?

Semmit az apai láthatást nem korlátozhatód, még akkor sem ha nem fizet. Menj bíróságra és kérd az állami megelõlegezést, miért hagytad, hogy ne fizessen?
"mennyi honapot fizet az állam vissza? " A beadástól számitót 6. hónapra visszamenõleg. "a láthatást azt korlátozhatom?" Nem
A láthatást sajnos nem korlátozhatod, mert azzal te jársz rosszul. Viszont már rég bírósághoz kellett volna fordulnod a gyerektartás miatt. Ezt mindenképp tedd meg, nem is értem, hogy miért nem léptél eddig.
Egy próbát megér - fõleg a kislány miatt. Elõbb-utóbb szeretné tudni, ki az apja. Persze meg kell az apával beszélni, hogy a családotok békéjét nem rúghatja fel, s korrekt, kifogástalan kapcsolatot tarthat a gyermekével. Elvinni magához nem engedném, csak a látókörödben tarthatna vele kapcsolatot: játszótéren, cukrászdában. Ne adj könnyen bizalmat olyan embernek, akitõl csak elváltál, biztos volt okod, meg 4.5 éve nem is tudsz róla semmit!
Nem korlátozhatód sehogy, törõdj bele.
A gyerektartást is kötelezõ fizetnie, mert az a GYEREKNEK jár és igen, még egyszer ismétlem, KÖTELEZÕ:) Kérd nyugodtan.
Mikor elváltatok a bíróság meghatározta a láthatás idejét és a gyerektartás összegét. Az a mai napig érvényben van. Ha újra keres mondd el neki, hogy ha ragaszkodik a kapcsolattartáshoz akkor kérni fogod a felügyelt találkozást ahogy elõttem is írták. És kérdezd meg, hogy hajlandó-e rendezni az anyagiakat. Ha a válasza nem, menj a bíróságra. Ott majd eldöntik a továbbiakat. Eltiltani nem tudod a gyerektõl akkor sem ha nem fizet, akkor sem ha eddig nem látogatta.
Kérheted h gyámügyis felügyelettel találkozzanak a hyerekkel, mivel közel 5 évig felése nézett, a gyerek nem ismeri
Törvényileg ugyan annyihoz mintha 4. évig látogatná. Ez a törvény ha tetszik ha nem.
Semmit nem jelent a nevén van vagy nincs, ha elismerte az apaságot fizetnie kell!Az meg már ne engem izgasson pampog a párja, az õ gyerekeinek is van apja aki gondoskodjon a sajátjairól.Nehogy már én feszüljek be mindenen ha már annyira akarta a gyereket, az a legkevesebb fizet utána.nem kell ilyen nagy lelkünek büszkének lenni, abból a gyereknek még nem lesz cipõje...Te meg engedd meg neki lássa a lányát.Majd 5évig nem látta?ép itt az ideje.Attól se tarts a kislány félni fog, elbeszélgetsz vele, elmondod neki most találkozni fog az apuval stb stb.Apuka nem fogja megenni, sõt lehet még a pici lánya a szeme fénye.Engedd mindanyian csak jól jártok.ha sérelmed van nyeld le, itt nem rólad van szó a gyerekedrõl.
"Semmit nem jelent a nevén van vagy nincs" Dehogy nem.Rengeteget jelent.
24 Te kije vagy az apukának?
A kérdező hozzászólása: ezt én is szeretném tudni.Hát tuti hogy nem fogom fényesre nyálazni a gyereknek hogy ö az apád majd 5 évig letojt de itt van és szeret hogyne.meg nem is olyan kicsi már felfogja a dolgokat.mindjártz 8 éves okos kislány
26-os senkije.Csak fel kell tudni mérni mi a gyerek érdeke.8éves, fõleg majd õ eldönti mit szeretne.Ha meg idõsebb lesz még jobban.Az esélyt meg kell adni meg ismerjék egymást
Hát hogyne. A gyerek életébõl meg átjáróházat kell csinálni. Persze csakis az õ érdekében.
A láthatás JOG. És nem csak az apáé, hanem a gyereké is. Ezt te nem tudod jogilag akadályozni. A GYT fizetése KÖTELESSÉG. Nincs összefüggésben a láthatással. Ha ennek a KÖTELESSÉGÉNEK nem tesz az apa eleget akkor fel lehet jelenteni, be lehet perelni és meg fogja érte kapni a büntetését. De ettõl még a jogait nem lehet tõle megvonni.
18 Azért kapj már a fejedhez, hogy miket irkálsz... Más ostoba némber feljelentgeti az exét 1 hónapos elmaradásra, ez a szerencsétlen meg egy fillért nem kért, nem erõszakoskodott, hanem szépen csendben nevelgette a gyerekét. Mihez van joga annak az apának akit 4, 5 évig(!) az sem érdekelt, hogy él-e hal-e a gyereke??????
APJA a gyereknek. Ha a Bíróság nem tiltotta el a gyerektõl, akkor joga van a láthatásra! A gyereknek is joga, hogy megismerje az apját! A gyerektartást miért nem kérted már régen? Te vagy a hibás, hogy eddig nem kellett neki fizetni.
Ilyen embernek szültél ez van, igen gyerektartást is kötelezõ lenne fizetni de te hagytad, hogy ne fizessen. Két dolognak semmi köze egymáshoz.
A kérdező hozzászólása: eleinte nem tudtam hol lakik a telefonját is lecserélte aztán pár honap mulva tudtam meg hogy itt lakik nem messze.ugy voltam vele ha nem fizet akkor nem is viszi el .Hát nem is vitte.Most meg látni akarja .hogy lehet ezt megelölegezni?és mennyi honapot fizet az állam vissza? a láthatást azt korlátozhatom?
A nevén van a gyerek?magyarul: van apasági nyilatkozatod?
A kérdező hozzászólása: igen a nevén van.házasok voltunk mikor született.MIért?
Én nem fogadnék el gyerektartást, hogy a nõje meg elkezdjen pampogni...Senki könyöradományára nem szorulsz szerintem rá..
7 Azért mert ha házasok voltatok, akkor a nevén van, és akkor nem tudod megszabni, hogy hová viheti és az uj nõje bántani akarná a gyerekedet akkor sem tudod megakadályozni..
A kérdező hozzászólása: Tudod nem arrol van szo hogy rászorulok e vagy nem ezt a gyereknek itélte a biroság.csak ha nem fizet akkor is láthatja ezt nem értem
"ezt a gyereknek itélte a biroság" Nem kéne egy fillér sem attól az embertõl, aki tudta azt, hogy van egy gyereke, és 4, 5 évig az sem érdekelte, hogy él-e, hal-e. Az is más lenne ha nem tudott volna a gyerekrõl, és mostanság tudta volna meg. Érzed a különbséget?
A kérdező hozzászólása: nem értelek?!nem kéne egy fillér se ?!de látni meg engedjem ennek az embernek?!ez a fö kérdés!
"de látni meg engedjem ennek az embernek?" Nem tudsz mit csinálni, mert a törvény szerint ha a nevén van a gyerek, akkor joga van-bármihez.
13 és bárhová, bárkihez viheti, te nem szabhatsz meg neki semmit.
A kérdező hozzászólása: mint ahogy gyerektartást fizetni is joga van.na mindegy
Meg lehet tõle vonni a jogait, csak nem egy érzelmekkel felfütött ember által aki az ügynek maga is a részese, hanem egy képzett jogászokból álló biróság által. A kérdés inkább az, szabhatod e feltételül hogy a sok éve elmaradt tartásdij fejében kapja a sima láthatást, egyébként meg afelügyelt láthatást és az utolsó 6 hónap behajtást? Mert az össz tartásdijt önkét adhatja csak oda. Csak utána kell nézzni ez igy nem számitana e büncselekménynek, zsarolásnak, mert ha igen s felveszi magnóra akkor még a gyerekedet is elvesztheted. Én azt hinném, hogy a törvény adta lehetõségek alkalmazásának megemlitése nem zsarolás, nem fenyegetés, nem a gyerekkel való visszaélés, na de nem az számit hogy én mit hiszek hanem az, hogy a törvény mit mond...

Öcsémnek 5 éve volt verekedés miatt rendőrségi ügye, jelentkezett később tüzoltónak mindenen "átment" csak a belügyes számitógép kidobta a nevét az előzmények miatt. Van elévülési idő?

Legjobb válasz: Attól függ mi lett a verekedési ügy vége, hogy zárták le? Gondolom nem kapott felfüggsztett börtönt, mert akkor nem lett volna tiszta az erkölcsi bizonyítvány. Ha szabálysértés volt, az úgy tudom 2 év után elévül. De a "nyoma" ilyen esetben "látszik" és a parancsnokon múlik, hogy fölveszi vagy nem.

Attól függ mi lett a verekedési ügy vége, hogy zárták le? Gondolom nem kapott felfüggsztett börtönt, mert akkor nem lett volna tiszta az erkölcsi bizonyítvány. Ha szabálysértés volt, az úgy tudom 2 év után elévül. De a "nyoma" ilyen esetben "látszik" és a parancsnokon múlik, hogy fölveszi vagy nem.
Mindenen megfelelt: tehát volt az illetékes tûzoltóságon fizikai felmérõn, pszichológiai vizsgálaton, orvosin... Ha legközelebb jelentkezik, tudni fogják hogy nem elõször van ott. Biztosan megkérdezik majd a miértet, tehát az elévülés nem garancia sajnos...
Beszéljen róla nyíltan, ha hazudik az csak rossazbb
szabálysértésnek semmi köze az erkölcsi bizonyítványhoz
A kérdező hozzászólása: Az erkölcsi bizonyitványa tiszta volt.
A kérdező hozzászólása: Nem volt tárgyalás sem "csak"pénz büntetést kapott. Hol tudnánk ennek a végére járni?
A tûzoltóságra nem erkölcsi bizonyítvány kell. (Mivel az elévül 5 év után) A tûzoltóságra büntetlen elõélet kell, ami sosem évül el.
Egyáltalán minek kell verekedni?...Idõben kellett volna gondolkodni...:)

Kb 5 éve volt egy abortuszom, és most babát szeretnénk. Teherbe tudok esni? Akinek már volt abortusza azok hány hónap után tudott teherbe esni?

Legjobb válasz: Nõgyógyásszal érdemes ezt megbeszélni. Barátnõmnek 2 abortusza volt, 8 hónap után esett teherbe.

Nõgyógyásszal érdemes ezt megbeszélni. Barátnõmnek 2 abortusza volt, 8 hónap után esett teherbe.
Ez nehéz kérdés. Körülöttem két embernek is volt abortusza, mind a kettõnek a húszas évei elején. az egyik néhány évre rá spontán teherbe esett és egy egészséges kislányt szült. A másik 10 éve próbál teherbe esni, nemrég sikerült neki, de elvetélt. Szerintem ez az egész lutri. Vagy lesz következménye a beavatkozásnak vagy pedig nem.
18evesen volt abortuszom, 23evesen abbahagytam a tabletta szedeset még abban a hónapban sikerült! 2dik baba nem volt ugyan t ervezve de 1alkalombol megfogant! 4eves és 18hos egészséges nagylanyok!
Az Ismerõsömnek több is volt, megis 30folott könnyen sikerült neki. A másiknak 16evesen volt, es vegul 33evesen lombikkal lettek ikrei. Addig hiába próbálkoztak a férjével.
Volt egy abortuszom 5 éve, most van egy másfél éves fiúnk és 2 hónap múlva érkezik a kistesója. Mindketten elsõ hónapban megfogantak. Sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Mi még 1 hónapja próbálkozunk és sajnos nem sikerült még, nézem ezt az [link] oldalt h mikor van peteérésem.
Nekem három eve volt abortuszom, jelenleg az 5.hónap sikertelenség után vagyunk.
5-ös vagyok. A kérdésre válaszoltam. Mi a problémád kedves lepontozó? hogy nem kellett évekig próbálkoznunk? Szánalom
3as vagyok én is csak a kérdésre válaszoltam õszintén saját tapasztalat alapjan! Ezen mi a fenét kell és lehet lepontozni????

Az 1. nagy szerelmemmel álmodok! Kb.5 éve volt egy nagy szerelmem, és egy ideig nem láttam nem is volt semmi gond addig amíg el nem keztem rolla álmodni. Bármit álmodtam mindig benne volt. Nagyon kiváncsi vagyok hogy ez miért van?

Mostanában a sráccal ujra beszélgetünk, még így is az álmaimban van pedig még jàrni sem jártam vele csak szereles voltam belé nagyon! 16/L

Legjobb válasz: beszélgetsz a 11 éves korodbeli szerelmeddel hahaha azért álmodsz vele

beszélgetsz a 11 éves korodbeli szerelmeddel hahaha azért álmodsz vele
Mert beszéltek, és a fejedben van, azért.
A kérdező hozzászólása: Èss mivan h beszelgetek vele 11èveskoromban lettem belé szerelmes és?.. Valahogy sosem tudom felfogni h ez miért vanezaz àlom dolog.:/

A barátnőm 1, 5 évig volt egy fiuval eggyütt, akinek a pénisze elég vastag volt. Ez az idő elég volt ahoz hogy rendzseres sextől megtáguljon a puncija. (eléggé). (? )

Mi már 3 éve vagyunk eggyütt és nincs különösebb gond,de némelyik pózban elég tágnak érzem a punciját..(mert az én farkam vékonyabb mint a volt pasijáé)Õ nem szokott panaszkodni hogy nem élvezi,nekem sincs különösebb gondom vele jelenleg,de félek hogy kés?bb jobban megtágul.PL:egy szülés után..és ha ez megtörténik akkor már én sem és ? sem fogja élvezni a sexet..amib?l ugye nagy problémák lehetnek,válás,félrelépés stb..ezt szerintem nem kell részleteznem..A kérdésem hogy van e eggyáltalán jöv?nk vagy még most kellene szakitanom mikor még nem kés??? Vélemények.....

Legjobb válasz: Ne haragudj, de szereted te egyáltalán a barátnõdet úgy igazán ?Ha egy ilyen miatt képes lennél szakítani vele kétlem!

Vagyetek fol olyan pozokat amelyben ossze szukul a p***ia a csajnak
Teljesen igazad van 21:57-es. 20/L
A jó szex 50%-a egy kapcsolatnak, a többi 50% a lelki dolgok vagy akármi más(kinek mi számit)! Ha a szex jó, de más nem, a kapcsolat nem mûködik! Ha minden mûködik, csak a szex nem, akkor sem lehet jó a kapcsolat! Higyjen mindenki amibe akar, a romantikába vagy akármibe, de a jó szex is nagyon fontos a szerelemhez! Majd idõvel rájön mindenki...
Az elsõnek van a legnagyobb igaza. A szex miatt ne menjetek szét.Mindent meg lehet oldani.Az hogy a kedves barátnõdnek milyen azon ne idegeskedj:D Lényeg hogy élvezzétek az eggyüttlétet.
ha ez egyáltalán felmerül benned akkor nem is szereted.
Ne haragudj, de szereted te egyáltalán a barátnõdet úgy igazán ?Ha egy ilyen miatt képes lennél szakítani vele kétlem!
Fölösleges aggódás. Mondjuk a szülés mindenkit kitágít, de a szex egyáltálán nem.
ne aggódj, a hüvely nagyon rugalmas szerv, nem tud véglegesen kitágulni :) egy szülés után is visszanyeri az eredeti állapotát, sõt, van olyan, hogy az orvos szûkebbre varrja össze, mint amilyen volt :D na olyankor úgy érzik magukat a nõk, mikor már újra lehet szexelni, mintha szüzek lennének
16:39: te is nagyon okosnak hiszed magad :) tudom, hogy a gátat varrják, de képzeld, el tud repedni a méhszáj és a hüvely fala is, ezt is varrni szokták... onnan tudom, hogy nõ vagyok, és mindennek elég rendesen utána néztem, mivel kisbabát akartunk a párommal
A szex miatt sohase szakíts. Ha még szereted, akkor megoldjátok, emiatt semmiképp ne hagyjátok abba a kapcsolatot!
ma 13:32 ma 13:39 :DDDDDD Ti kis tapasztaltak! :DDDDD Minden jó kapcsolat alapja a jó szex! Jó szex nélkül minden kapcsolat meghal!!!! Ez törvény! És sajna személyes tapasztalat. :( ma 14:03 :DDDDDD Te másik kis tudós! A hüvelyt nem varrják össze, mivel a gátat vágják át hogy ne repedjen! Az pedig a punci és a végbél között van! A hüvelyizmok, mint minden izom idõvel ellazulhat ha nem tartják õket karban. Ld Kegel gyakorlatok! ma 14:24 Pedig pont hogy azért foglalkozik ilyennel a srác mert nem akarja elveszíteni a csajt! Nyilván nem szereti! :S ma 15:15 Hülyeség! Az idillikus romantikus maszlagot felejtsd el! A szex nagyon nagyon fontos! Ha nem hiszed, akkor majd rájössz, ha rácseszel vele! A kitágulás dologban nem hiszek, de a hüvelyizom ellazul idõvel. A mûtét veszélyes, mert átvághatják az idegeket. A Kegel-gyakorlatokat ajánlom, neked meg a vákuumos páló nagyobbítást, ha ki tudod rá fizetni a 25 rugót. Ha egy csajnak kicsi vagy, akkor az akkor is vészjósló, ha a csaj amúgy tág! A párom is tág, fõleg ha benedvesedik, de neki minden oké, nekem már nem annyira.
16:39 te tényleg nagyon okosnak képzeled magad igaz? Ne te mondd már meg hogy ki mennyire tapasztalt vagy buta! Nem mondta senki hogy nem fontos a sex de van nála fontosabb szerintem! De ha te nem így gondolod az a te bajod nem kell mást le hülyézni!
13:39 es voltam!
A szex alap egy kapcsolatban! Ha nincs jó szex, akkor akármennyire is lehet bizalom és megértés, amint jön egy izgató nõ, a pasi rögtön elkezd irányába forgolódni! Rágerjed mint a vasdarab a mágnesre! A varrástól csak akkor lesz szûk a nõ, ha a hüvelyét varrják össze egy plasztikai mûtéttel!!! Szülés után nem varrnak hüvelyt, mivel az tágulni tud és nem reped! Ha esetleg mégis kireped, az baleset és nem általános! Ez olyan, minthogy egy arcmûtéttõl sem lesz jobb a látásod! A gátat vágják és varrják, nem a hüvelyt! A farkad viszont nem a gáthoz nyomkodod, hanem bele a hüvelybe!
21:57-nek van igaza! L/22
"DE akkor miért van az hogy a válások nagyrésze megcsalás miatt megy végbe??" AZért, mert a szex az ilyen kapcsolat alapja és erre nem lehet tartósan épiteni. Egy TARTÓS kapcsolatban SOKKAL fontosabb a bizalom, szeretet, egymás tisztelete, közös érdeklödési kör, a barátság, egyáltalán a másik EMBER. Ahol a szex az egyetlen összetartó erö, OTT tényleg hamarosan elöjönnek a problémák, mert nem mindig akar mindeki szexet, föként nem úgy, hogy "teljesiteni" kell. A jó szexben nincs olyan, hogy ezt vagy azt KELL, hanem egyszerüen csak örömszerzési forrás. Ha egy kapcsolat rendben van, akkor a szex segiti az összetartozást, de ha a kapcsolat elege nem jó, akkor ott semmi szex nem hozza rendbe.
Ha ezen aggódsz, akkor mutasd meg neki a Kegel-gyakorlatot.
Bár igaz, hogy 30fölötti vagyok és nem szültem még, de úgy tudom, utána összevarrják az embert (nõt), és újra szûk lesz. Amúgy az én párom is kisebb mérettel rendelkezik, mint a korábbi. Eleinte nagyon fusztrált ez engem, de fogalmam sincs, hogyan, de visszaszûkültem. Talán azért, mert én alapból szex közben szorítok. Csak úgy, észre sem veszem. Talán megedzõdött. Az intimtorna egyébként csodákra képes! Simán visszahozza a régi állapotot! De hogy ezt hogyan hozd fel neki témaként, az a te dolgod.. Nehogy megsértsd, érzékeny téma!!
Én speciel nem hiszem, hogy a 1, 5 évig tartó vastagabb farkú párjától tágult ki. Maximum aktus közben de aztán vissza szûkül eredeti állapotára, ami a te barátnõd esetében az amit te is tapasztalsz! Vannak nõk akik tágabbak alapból. Idõvel a hüvely izom is gyengülhet, de idõvel... És gondolom nem 50 évesek vagytok:) Szóval, ha nem okoz problémát sem neked, sem neki tehát mind ketten élvezitek fölösleges ezen aggódni. A szex pedig igenis minden kapcsolat alapja, vannak fontosabb dolgok stb stb... persze, csak ha két ember egy minimális dologban nem stimmel a szex terén elõbb utóbb megcsalás a vége. Ti is rájöttök majd, ha találkoztok egy rettenetesen jó szexpartnerrel, utána majd azt sem fogjátok tudni mi volt jó a mostani párotokban...
tegnapelõtt 16:42 Hagyjuk az extrém eseteket! Pont hogy azért vágnak hogy ne repedjen. Ha már reped akkor régen rossz! tegnapelõtt 18:57 Én nem hülyéztem le senkit, de amit mondasz az hülyeség! Nincs értelme a fontosságról vitatkozni ha egyszer a jó szex az mindennek az alapja!!!! tegnap 15:21 Legalább te képben vagy! A szex azért is nagyon fontos, mert a párkapcsolathoz elengedhetetlen viselkedésformákat kiváltó hormonok szintjét befolyásolja! Ha van szex ami jó és izgalmas, az hormontermelést tart fent. Amint a szex kimarad és ellaposodik, az egyensúlyfelborul és a kapcsolat tönkre megy! Csak nézni kéne a többieknek is a tudományos mûsorokat is és nem csak a barátokköztöt!!! Tudatlanok vagytok, tele idillikus rózsaszín elképzelésekkel, és még nektek áll följebb!!
A kérdező hozzászólása: Ok.igazatok van.DE akkor miért van az hogy a válások nagyrésze megcsalás miatt megy végbe??Talán azért mert mégis csak fontos a sex, nagyon fontos, annyira hogy egy férj vagy egy feleség képes kockára tenni az egész családját futó vagy tartós sexkapcsolatokért..És egy esetlegesen nem jól müködõ sex egy kapcsolatban mindent elronthat..és nem a szerelemrõl meg hüségrõl meg a sok marhaságról van szó hanem arról hogy nagy probléma ha ha egy fiu és egy lány nem illik össze ..mert eggyiknek nagy a farka másiknak meg kicsia puncija, vagy forditva..ha rossza a sex akkor akinek rossz az elõbb utóbb elkezd más után sóvárogni..és ennyi.itt van vége a kapcsolatnak.de ti eléggé másképp gondoljátok, ugy látom.

21 éves vagyok, 5 éve volt abortuszom. Mennyi az esélye annak hogy nem lehet gyerekem? Hogy történik egy vizsgálat ahol megállapítják hogy lehet e gyermekem?

Most szeretnék gyermeket a párommal de félek hogy az 5 évvel ezelőtti abortuszm miatt ez nem lehetséges. Azt hiszem 6 hetes terhes voltam amikor megműtöttek. Illetve egy olyan kérdésem is lenne, hogyha esetleg elmegyek orvoshoz aki kivizsgálja hogy lehet e ezek után gyermekem, hogyan történik egy ilyen vizsgálat?

Legjobb válasz: Szerintem csak akkor menj vizsgálatra, ha már legalább 1 éve próbálkoztok és nem jön a baba. Addig szerintem felesleges ezen stresszelni.

Szerintem csak akkor menj vizsgálatra, ha már legalább 1 éve próbálkoztok és nem jön a baba. Addig szerintem felesleges ezen stresszelni.
Én sem értem miért stresszelsz már elõre. Tessék ráállni a gyerekprojektre és kész. Majd ha 2 év eltelik és még mindig nincs baba, akkor kérd nõgyógyász segítségét. Addig fölösleges.
Próbálkozzatok csak babával, mert a doki is csak ezt fogja javasolni egyelõre. 1 év sikertelen próbálkozás után fog csak komolyan megvizsgálni. Sõt az egyik barátnõmet, aki 25 éves és túl van 2 vetélésen azért nem vizsgálta ki, mert még fiatal és bármikor teherbe tud esni és ki tudja hordani a babát. Ezt a doki mondta, nem én találtam ki. Egy általános vizsgálatot kérhetsz, mondd azt, hogy szeretnél egy éves ellenõrzést végeztetni, de annál többet úgysem fog csinálni a doki.
A kérdező hozzászólása: Rendben nagyon köszönöm a bíztatást!.) rajta vagyunk :D Köztetek van akink már van babája? Mennyi próbálkozás után jött össze? Megérzi az ember ha sikerült az aktus után?:)
Aktus után semmit nem lehet érezni. Még legalább a fogantatástól számított két hétig semmit. Utána elmarad a mensi és lehet tesztelni. Sajnos hetek telnek el bizonytalanságban. De sok sikert! :)
Nekem volt 10 éve is egy abortuszom és 5 évvel ezelõtt is. Sajnos akkor arra kellett rájönnöm, hogy nem az az igazi férfi akivel akkor voltam. Aztán megismerkedtem életem párjával aki már a férjem. Van egy kisfiunk, aki 27 hónapos. Akartunk tavaly kistesót neki, össze is jött, aztán 9 hetesen spontán elvetéltem. Ez tavaly júniusban volt, bent voltam a kórházba kismûtéten is és rá egy hónapra már terhes voltam. Most 36 hetes kismama vagyok, kislányunk lesz, már alig várom, hogy megszülessen. Neked sem kell ilyeneken agyalnod. Álljatok rá a babaprojektre és hidd el hamar sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a bíztatást! Gratulálok a babához!!:) Még egy olyan kérdésem lenne, hogy ha nincsen állandó nõgygyászom hol keressek olyat aki megbízható és nem túl drága Budapsten? Vki tud ajánlani esetleg? A terhességi vizsgálatok és a szülés nagyon sokba kerül?
18 évesen és 21 évesen volt abortuszom. Ezeknek 16 éve.....Szomszédomnak 5! abortusza volt, szintén 16-18 éve, ma 5 gyereke van :-) ne aggódj... 2 éves fiú anyukája

Két napja késik a menzeszem. Eddig utoljára 1, 5 éve volt hogy késett. Barátommal mindig odafigyelünk. Viszont nagyon sokat idegeskedek az utóbbi idõben. Lehet e ez is az oka?

Nem gondolom úgy hogy terhes lennék, mert belém sose élvezett, SÕT ! még elõváladék sem kerülhetett belém.

Legjobb válasz: Igen. Nyugodj meg.

Igen. Nyugodj meg.
Nyugodj meg, terhes vagy. Nevet adtatok már a kis bambinónak?
A kérdező hozzászólása: Kedves Jolánka, ha le lesz értékelve egy kis jó indulat és ész, Bátran ajánlom hogy sürgõsen vegyél !!!! Az elsõ válaszolónak pedig köszönöm! igyekszek nem idegeskedni!

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 5 éve volt először hólyaghurutom. Azóta évente egyre gyakrabban, és egyre drasztikusabban. Egyik percről a másikra előjön, és kb. 2óra múlva már véres is a vizeletem, a fájdalom csaknem elviselhetetlen. Az erős gyógyszerek eleinte

Tisztelt Doktor Úr! Kb. 5 éve volt először hólyaghurutom. Azóta évente egyre gyakrabban, és egyre drasztikusabban. Egyik percről a másikra előjön, és kb. 2óra múlva már véres is a vizeletem, a fájdalom csaknem elviselhetetlen. Az erős gyógyszerek eleinte rögtön segítettek, mára úgy érzem már nem segítenek úgy mint régen. Hogyan lehetne megszabadulni ettől a betegségtől? Érdemes a D-Mannózt megrendelni? Köszönöm válaszát

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Vannak már olyan készítmények, amelyek a húgyutak immunvédekezését segítik. Ezek igen hatékonyak a kiújulások megakadályozásában. Mivel a készítmények kiváltásához orvosi vény szükséges, keresse fel kezelőorvosát! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Vannak már olyan készítmények, amelyek a húgyutak immunvédekezését segítik. Ezek igen hatékonyak a kiújulások megakadályozásában. Mivel a készítmények kiváltásához orvosi vény szükséges, keresse fel kezelőorvosát! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Eladnám a laptopom menyit érhet? 2, 5 éve volt 250E +tettem bele 4gb ramot

Gyártó: HP Modell: Pavilion dv6-3120eh XR569EA 2,5 éves laptop, nagyon szép állapotban , megkímélt. Összes tartozékával együtt,HP tv tuner távirányító, win 7 hp dvd, Akkumulátor alig volt használva kb 10 szer. HP laptoptáska is van hozzá ujjlenyomat olvasó + Cooler Master laptop Hûtõ R9-NBC-23E1-GP NotePal E1- Fekete Windows 7 Home Premium 64 bit Eredeti sorozatszámmal ! 15,6" WXGA HD LED (1366 x 768) Intel Core i5-460M 2,8 GHz 8 GB DDR3 1333MHz 640 GB, 5400 RPM, SATA DVD Super Multi LightScribe ATI Radeon HD5650 1GB 802.11b/g/n 5 az 1-ben (SD, MMC, MS, MS Pro, xD) Webkamera: 1,3 megapixel Bluetooth: van TV Tuner: USB-s Akkumulátor: 6 cellás

Legjobb válasz: 120-140 ezer körül vannak az ilyen gépek használtan.

120-140 ezer körül vannak az ilyen gépek használtan.
nincs annyi sem inkább 90-100 ezer :/
Ha gyorsan akarod eladni akkor 90-100 ha pedig árában akkor 120-140.
a 140 az tuti nem annyiért újat vesz valaki azonos tudásban sõt fizikailag 4 magosat is kap. ez csak logikailag 4 magos
Na jó a 140-el talán túloztam de 120 körül árában van.
A kérdező hozzászólása: Én is így gondoltam + az extrákat amit adok rá.... 140 ért hirdetem meg és majd lesz valami :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!