Találatok a következő kifejezésre: 5 éve probálkozunk második (2 db)

Igaz ez? 5 évig szedtem fogigátlót. Januárba hagytam abba. Ez a második hónap hogy próbálkozunk a babával. Mindig renedesen megjön a mensim.30-31 napos ciklusaim vannak. Akkor ugye nekem van peteérésem?

Itt sok helyen olvasom,ha valaki fogamzásgátlót szedett akkor nincs utána peteérés.

Legjobb válasz: A rendszeres mensi nem jelent peteérést. Hõmérõzés + ovuteszt megmondja, egy-két hónapig nézd, és akkor biztos lehetsz benne. Sokan csinálják hónapokig, amíg nem sikerül, de két hónap alatt elég tapasztalatot tudsz szerezni magadról, és szerintem bele lehet õrülni az ugyanabban az idõpontban felkelésbe :)

A rendszeres mensi nem jelent peteérést. Hõmérõzés + ovuteszt megmondja, egy-két hónapig nézd, és akkor biztos lehetsz benne. Sokan csinálják hónapokig, amíg nem sikerül, de két hónap alatt elég tapasztalatot tudsz szerezni magadról, és szerintem bele lehet õrülni az ugyanabban az idõpontban felkelésbe :)
sajnos semmi nem garantálja, hogy van peteérésed, annak ellenére, hogy látszólag rendben van a ciklusod. ha néhány hónapig méred az ébredési hõmérsékletedet, akkor biztosabbat fogsz tudni arról, hogy van-e peteérésed...
Én csak a saját példámmal tudok válaszolni, majdnem 15 évig szedtem fogamzásgátlót, amikor abbahagytam, nekem is rendesen megjött, és biztos, hogy volt peteérésem, mert 2 hónap múlva terhes lettem. Remélem nálad is minden rendben lesz!
Akár azonnal is lehet peteérés, de az is lehet, hpogy másfél évig semmi. Ha hõmérõzöl, abból egyértelmûen kiderül, hogy van-e.
Én minden hajnalban felébredek öt körül arra, hogy pisilni kell. Hõmérõzök, kimegyek vécére, aztán visszafekszem és alszom tovább. Még nem õrültem bele. :-)
szia!saját esetemet tudom leírni.10 évig szedtem megszakítás nélkül a gyógyszert.novemberben abbahagytam, januárban jött meg, utána semmi.aztán így menzesz nélkül márciusban babás lettem.úgyhogy nekem volt peteérésem ezek szerint.

5 éve hiába probálkozunk második gyermekkel, nagyon össze-vissza menstruálok ritkán de elöfordul hogy 2 honap is kimarad, irt az orvos norcolutot és Clostit. Ezekkel a módszerekkel sikerülhet teherbe esnem?

van egy 6 éves kisfiam,5 éve hiába probálkozunk második gyermekkel, nagyon össze-vissza menstruálok ritkán de elöfordul hogy 2 honap is kimarad, irt az orvos norcolutot, hogy elmuljon mert megjött 2 hónap után, de már 18 napja megvolt, amikor megjön a 16-ik naptól ujból kell szednem 10 napig, de közben irt fel clostit is, már csak ebben reménykedem

Legjobb válasz: Ugy tudom a clisti az segít helyreállítani a dolgokat és még teherbe is eshetsz!

Ugy tudom a clisti az segít helyreállítani a dolgokat és még teherbe is eshetsz!
Ne aggódj.Nekem is össze-vissza a mensim.Van hogy kimarad 2 hónapot.Most én is szedtem a norcolutot meg is jött tõle, és holnap kezdem a 2. adag clostit.Remélem én is hogy lesz peteérésem, és összejön a baba.Örülj hogy már van egy gyermeked.Én az elsõért küszködök.Légy pozitív, és ne görcsölj rajta.Sok sikert neked.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!