Találatok a következő kifejezésre: 5 éve probálkozunk (36 db)

Párommal nagyon szeretnénk kisbabát de nem jön össze! Már lassan 5 éve próbálkozunk, de még mindíg semmi. Közrejátszhat az hogy elötte sokáig fogamzásgátlót szedtem?

Legjobb válasz: Bizony nagyon is közrejátszhat.Van olyan ismerõsöm,akik 5 évig küzdöttek miután 5 évig próbálkoztak simán és a mesterséges sem sikerült.Aztán egyszer csak teherbeesett és egészséges kisfiuk született. Megkérdezték a dokit,h lehetett-e ez attól,h fogamzásgátlót szedett évekig.Erre a doki azt mondta,h õ hivatalosan ilyet nem mondhat,de bizony nem kellene ezeket a hormontabikat használni,fõleg mert a mai világban simán is nehezen esnek teherbe a környezeti hatások miatt egyre többen.Ennek a hölgynek bizony tönkretette a szervezetét,viszont sokan vannak,akiknél nincs semmi ilyen hatása.Drukkolok!

Bizony nagyon is közrejátszhat.Van olyan ismerõsöm, akik 5 évig küzdöttek miután 5 évig próbálkoztak simán és a mesterséges sem sikerült.Aztán egyszer csak teherbeesett és egészséges kisfiuk született. Megkérdezték a dokit, h lehetett-e ez attól, h fogamzásgátlót szedett évekig.Erre a doki azt mondta, h õ hivatalosan ilyet nem mondhat, de bizony nem kellene ezeket a hormontabikat használni, fõleg mert a mai világban simán is nehezen esnek teherbe a környezeti hatások miatt egyre többen.Ennek a hölgynek bizony tönkretette a szervezetét, viszont sokan vannak, akiknél nincs semmi ilyen hatása.Drukkolok!
Sajna nem mindenki annyira szerencsés, mint és, hogy miután abbahagyja már az elsõ ciklusa is rendben van és a másodikban már babás is lesz.Mondjuk én csak két évig szedtem, és a szervezetem akkor is utálta. Viszont ismerek olyat is, hogy két teljesen egészséges ember, és mindkettõnek gyönyörû gyermekei lennének mindenki mással, csak együtt nem.Egyszerûen hihetetlen, de így van.Hallottam olyanról is, aki már feladta, hogy gyermeke lehessen és inkább vett egy kutyát.Eltelt fél év, és babás lett.Van olyan ismerõsöm is, akinek az elsõ babája mesterséges úton fogant.Majd egyszercsak természetesen megfogant a kistestvér. Nehéz ilyen helyzetben bmit is mondani.
Szia! Én két évig szedtem fogamzásgátlót, majd 8 hónapnyi próbálkozás után sikerült teherbeesnem. Sajnos a kisbabát elvesztettük a 8. hét elõtt. Ezután sajnos volt még 3 vetélésem. Sok vizsgálaton túl vagyunk és a dokik szerint mind a ketten egészségesek vagyunk a párommal. Kb. 1 hete úgy éreztem, hogy terhes vagyok, ma reggel teszteltem és pozitiv lett. Én bizom abban, hogy a kisbaba velünk marad. Ne adjátok fel! Nekem sokat segitett, hogy természetgyógyászhoz jártam.
Mi is 5 éven keresztül szerettünk volna babát, de sohasem sikerült.Letettem róla, és éltem tovább az életem anélkül, hogy teherbe szerettem volna esni.2 hónap múlva már nem jött meg, és csak a kimaradást követõ 10.napon csináltam tesztet, mert annyira nem foglalkoztam vele, úgy számoltam utána, hogy már rég meg kellett volna jönnie.És pozitív volt.Gyönyörû kisfiam született!Kitartás!Próbálj meg mással foglalkozni!
Én 13 évig szedtem folyamatosan a fogamzásgátlót!Tavaly év elején abbahagytam és 10 hónap múlva estem teherbe.Szerintem nincs köze a teherbeeséshez, akkor nekünk sem sikerült volna.5 év után miért nem mész kivizsgálásra?Én már 1 év után mentem volna, de szerencsére nem kellett.Drukkolok neked is, hogy mielõbb összejöjjön!Kitartás! 22 hetes kismami
Lehet ok, a fogamzásgátló, de sok minden más is. Egy csomó mindent lehet orvosolni, ezt is. Kivizsgálásokon voltatok már?
A kérdező hozzászólása: persze...

Mit jelent, hogy nem megfelelő a méh PH-ja? Nekem nem tud beágyazódni a baba. Minden rendben a sárgatest hormonnal is.5 éve probálkozunk.

Legjobb válasz: Szia! Erre én is kiváncsi vagyok. Mi 6 éve probálkozunk, volt több elhalt terhességem. Nekem nagyon alacsony a progeszteron szintem nem rég derült ki. Génjeitek rendben vannak? Idén végeztek egy vizsgálatot /vérvétel/ és megállapitották, hogy hajlamom van a trombozisra. Ezért ha sikerül teherbeesnem gyógyszert kell szednem, hogy ez ne okozzon problémát.

Szia! Erre én is kiváncsi vagyok. Mi 6 éve probálkozunk, volt több elhalt terhességem. Nekem nagyon alacsony a progeszteron szintem nem rég derült ki. Génjeitek rendben vannak? Idén végeztek egy vizsgálatot /vérvétel/ és megállapitották, hogy hajlamom van a trombozisra. Ezért ha sikerül teherbeesnem gyógyszert kell szednem, hogy ez ne okozzon problémát.
Én az 1 válaszolótól kérdezném hogy hány hetes terhességeket vesztettél el?Mert én is igy vagyok , most kaptam gyógyszert a 8 hétben de lehet már késõn.Bocsi a kérdezõtõl !Szerintem megöli a spermákat a méhed PH-ja, biztos van rá gyógyszer, nem?
Szia! A 6.-8. hét között. Duphastont kaptam az utolsó két terhességnél de hiába.

Van olyan aki most 2013. 05.9 -12 ig/re nem várja? több mint 1, 5 éve próbálkozunk!

Legjobb válasz: Igen en, maj 11e korul nem varom es mi is eleg hosszu ideje probalkozunk. Nem reg volt a 3ik vetelesem. Sozritsunk egymasnak.

Igen en, maj 11e korul nem varom es mi is eleg hosszu ideje probalkozunk. Nem reg volt a 3ik vetelesem. Sozritsunk egymasnak.
Aki 8-ra nem várja : Tüneteid vannak már? Mert lehet nem akkor estél teherbe mikor pont peteérésed volt hanem késöbb. Ha nem jött meg akkor még van remény! Ne add fel! 2nap mulva, vagyis holnap csinizz mégegy tesztet. Hajráááá :D
én 8.-ra nem vártam és nem is jött, de a tesztek negativak...most volt az elsö probálkozós hónapunk. Egyébként a ciklusaim szabályosak(28-29 naposak) Nem tudom van e esély arra hogy baba legyen a pocakba a negativ tesztek után
nem tudlak jelölni, nem enged valamiért.
A kérdező hozzászólása: Lányok minnél hamarabb jelöljetek be lécci Kisné Korim Helena a nevem facebookon az oldalt ne lájkoljátok a profilomon belül majd csinálunk csoportot ami rejtett lesz de addig be kell hogy jelöljetek ismerõsnek engem köszike!:)
A kérdező hozzászólása: Hívogató 2013 az oldal neve a Facebookon.
A kérdező hozzászólása: Lányok megcisnáltam az oldalt ..ha valakit érdekel jelezze.
Nekem van egy barátnöm, akinek a férje volt beteg. Hererákos pontosan és természetes uton nem lehetett volna gyerekük.Akemoterápia elött levetették a spermákat, hogy majd beültetéssel próbálkoznak. Próbálkoztak is de nem maradt meg a baba, babák.Azóta természetes úton egy fiuk és egy lányuk van. Szóval sose szabad feladni!! Szorítunk neked!! Dius
14. ére nem várom, bár én beteg vagyok, (a doki szerint nem lehet babám) szóval lemondtam róla. egyébként most derül majd ki hogy teljes 1 év lett e a próbálkozás. 27/N
Szia! Tudom, hogy nehéz bízni bár én könnyen beszélek, mert még csak a második hónapom. De nem szabad feladni én mondom. Jó hogy vannak ilyen oldalak ahol megoszthatjuk egymással az érzéseinket, mert egy kicsit megkönnyíti a napjainkat.Utolsó válaszoló neked ez lenne az elsõ gyermeked?
sziasztok! Mi 15 hónapja próbálkozunk, azóta volt egy spontán-5. heti -vetélésem tavaly júliusban. Voltunk sperma, hormon, petevezeték vizsgálaton, peteérés követés vizsgálaton, "sajnos" minden teljesen rendben. Holnapra nem várom, de már bízni is nehéz hogy megtörténik a csoda :(
van facebookom de hogy csináljuk? :)
A kérdező hozzászólása: Én még elég jól viselem bár voltunk spermavizsgálaton és a szám kicsit alacsonyabb az átlagnál 17 millió / ml a koncentráció ! Lányok nincs facebookotok ott létrehozhatnánk egy titkos oldalt!
Sziasztok lányok! Én 16-án nem várom...de nagyon nem :) Ez a második hónapom, hogy aktívan próbálkozunk.És úgy mint ti én is nagyon szeretnék egy pozitív tesztet:) Szorítok nektek csajok mert tudom nagyon jól milyen érzés várni..várni :D
sziasztok! Jajj de jó h.megtaláltam ezt a kérdést. Kedves kérdezõ mi 20.hónapja próbálkozunk. Nekem 29. 32.napokra jön meg vasárnap lenne 29.nap jövõ hét szerdán 32. Az a szomorú h.én is úgy érzem meg fog jönni. Mindig ilyen tüneteim vannak mint most szóval már a tesztet is eltehetem a fiókba mert ez most sem lesz pozitív. Ti hogy viselitek engem nagyon lelomboz.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nekem meg fog jönni mert már sötét volt a vizeletem most reggel. :/
A kérdező hozzászólása: nekem azóta megjött most reménykedek hogy juniusba nem jön

Milyen orvoshoz menjek, ha már 1, 5 éve próbálkozunk, de nem jön a baba?

Voltam nőgyógyásznál,endokrinológusnál,de egyik sem vizsgált meg,csak közölték,hogy fogyjak kb 10 kilót. De nem értem,vannak nálam ducibb nők,akiknek vannak gyerekeik. Mit kellene mondanom az orvosnak,hogy végre foglalkozzon velem?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezõ! Fordulj endokrinológus szakemberhez, aki elsõ körben hormonvizsgálatokra és terheléses cukorvizsgálatra fog küldeni. Ha a túlsúlyod inzulinrezisztencia miatt van, valóban érdemes fogyni, hamarabb helyreállnak a hormonproblémák. Sajnos a nõgyógyászok hajlamosak csak várakoztatni, és szarni a kivizsgálásokra. Tpasztalatból írom, ne hagyd magad. Az endokrinológus szakember a belsõ elválasztású mirigyekkel és azok hormontermelésével foglalkozó szakember. A teherbeeséshez mindennek stimmelnie kell, pajzsmirigy, prolaktin, progeszteron és még számtalan dolog. Engem 2 évet szivattak, majd egy endokrin magánrendelésen nem kevés dolog derült ki. Hála annak a kedves endokrinológusnak a diagnózisok és kezelések megkezdését követõen a 6. hónapban teherbe estem. 18 hkm Minden jót

Kedves Kérdezõ! Fordulj endokrinológus szakemberhez, aki elsõ körben hormonvizsgálatokra és terheléses cukorvizsgálatra fog küldeni. Ha a túlsúlyod inzulinrezisztencia miatt van, valóban érdemes fogyni, hamarabb helyreállnak a hormonproblémák. Sajnos a nõgyógyászok hajlamosak csak várakoztatni, és szarni a kivizsgálásokra. Tpasztalatból írom, ne hagyd magad. Az endokrinológus szakember a belsõ elválasztású mirigyekkel és azok hormontermelésével foglalkozó szakember. A teherbeeséshez mindennek stimmelnie kell, pajzsmirigy, prolaktin, progeszteron és még számtalan dolog. Engem 2 évet szivattak, majd egy endokrin magánrendelésen nem kevés dolog derült ki. Hála annak a kedves endokrinológusnak a diagnózisok és kezelések megkezdését követõen a 6. hónapban teherbe estem. 18 hkm Minden jót
menjél másik orvoshoz és foggyál 15 kilót.
ne vedekezzetek. de gondolom nem teszitek. akkor szexeljetek tobbet az zsiregeto. ismeroseitek nem tudnak vkit ajanlani nektek ?
Mi az hogy meg se vizsgáltak? Menj másik nõgyógyászhoz és õ majd elküld vizsgálatokra, vérvétel stb.
Szerintem ez nonszensz. Nálam a tieddel ellentétes probléma áll fenn: a nõgyógy elsõ blikkre azt mondta, hogy hízzak legalább 4-5 kilót, mert ez a baj, de ettõl függetlenül megvizsgált, további vizsgálatokat írt elõ. Szerintem a súly az egy dolog, ami befolyásolhatja a termékenységet, de 1000 másik ok is állhat a háttérben. Én mondtam is a doktorunknak, hogy még árnyalattal kevesebb voltam, amikor a kisfiammal estem teherbe, nálam ez alkati kérdés, a kalóriabevitelem nem kevés, de igyekszem hízni. Mindenképpen keress más orvot!
Az amit leírtál. Ha nem fogod ennyire akarni egybõl összejöhet! Én is így jártam 1 év után rögtön az 1. hónapban.
petevezeték átjárhatóságin is voltál? Amúgy tényleg van úgy, ha valamit nagyon szeretnénk nem kapjuk meg, és mikor lemondunk róla....:)
Megírnád, hogy milyen konkrét vizsgálatokat végeztek, ami alapján kijelentették, hogy minden OK? A ciklusod szabályos?
Az alabbi vizsgalatokat megcsinaltak? Hormon vervetel Atjarhatosagi Ferjednek spermiogramm ??
Szia! Milyen vitaminokat szedtél? A párodat is kivizsgálták?Egy kis méregtelenítés mindkettõtöknél, gyógynövényes rásegítés, a szervezeted feltõltése, felkészítése is sokat segíthet.Sok tapasztalat van, hogy akár reménytelen esetben is segítettek már.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A GYORS ES HASZNOS VALASZAT, KERDESET.

Sajnos már 1, 5 éve próbálkozunk, de sikertelenül. Ennyire nehéz teherbe esni rendszertelen menszesz esetén?

Sajnos már 1,5 éve próbálkozunk, de sikertelenül, mert össze-vissza jelentkezik a menszeszem.Volt úgy, hogy 60. nap után jött meg.

Legjobb válasz: Szia én most vagyok 18 hetes kismama, már két éve probálkoztunk, folsavat tudnám javasolni én azt szedtem, de keress fel egy nõgyogyászt az biztos tud segiteni. remélem tudtam segiteni és szoritok hogy sikerüljön.

Szia én most vagyok 18 hetes kismama, már két éve probálkoztunk, folsavat tudnám javasolni én azt szedtem, de keress fel egy nõgyogyászt az biztos tud segiteni. remélem tudtam segiteni és szoritok hogy sikerüljön.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a választ.Már egy ideje járok dokihoz.Most clostilbegyt és duphastont szedek.Azt mondta, ha fél év múlva ezzel a kezeléssel sem sikerül a baba, akkor meddõségi központba kell mennem.Ebbõl már 3 hónap eltelt.Nagyon félek, hogy nem sikerül a kezelés.
Szia ezeket nem ismerem nekem csak folsavat kellet szednem 3 hónap után jött össze. hát szurkolok hajrá.
szia 8 év után estem teherbe.orvosrol orvosra jártam semmi.a barátommal szakitottam.bánatomban meg ismerkedtem egy fiuval 2hét után lettem terhes.most25hetes kismama vagyok.probáld meg ezt a dokit dr.gidai jános 0613204216 és ne stresszelj
Szia.A párod is volt orvosnál?Nem biztos, hogy nálad van a probléma.Szurkolok, hogy sikerüljön :-)
Alapos kivizsgálás nélkül értelmetlen clostit szedni, mert ha nem átjárhatóak a petevezetõid pl, akkor hiába érik meg a pete, ha nem tud találkozni a hímivarsejttel. Ezt én sem tudtam, amig orvost nem váltottam, aki rögtön elküldött kivizsgálásra (vérvételes hormonvizsgálat+HSG=átjárhatósági + a férjemet spermaszámlálásra), ekkor már 1 éve próbálkoztunk, de ha hamarabb kiderül az, ami a HSG-n, szerintem már rég nem itt tartanánk. Javasolnám, hogy kezd el a kivizsgálásokat, vagy keress egy másik dokit!
Szia! Volt egy kolléganõm, hasonló cipõben járt. Már idõpontja volt egy petevezeték átfuvásos vizsgálatra, amikor a vérleletébõl kiderült, hogy kisbabát vár. Most már 5 év körüli az egészséges kislánya. Az én helyzetem egy kicsit más. Mi már 5 éve probálkozunk 4 vetélésen vagyok túl. Minden vizsgálat azt mutatja, hogy egészségesek vagyunk fizikálisan a férjemmel. Lelki sikon probálom kezeltetni magam. Kineziologushoz járok. Õ segitett feldolgozni a vetéléseket, és most megint erõt érzek, hogy idén ismét megprobáljuk. Ne add fel! Sikerülni fog!
Az elõzõ válaszolónak üzenem, remélem megnézi ezt is. ma hallottam a Kossuth Rádióban a vendég a háznál mûsorban, hogy van egy új módszer, ami segíti megtartani a babát. Ezt legalább egyszer vetélõ nõknek ajánlják. utána kell keresni, nem nagyon figyeltem oda, de még azt is mondták, hogy nagy arányban tudnak ezen a problémán segíteni, ma este ismétlik azt hiszem hétkor. Szerintem érdemes meghallgatni. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat. Kérdeztétek, hogy a férjemet vizsgálták-e.Igen kb. fél éve.Minden rendben vele. Arra is gondoltam, hogy az is lehet a baj, hogy állandóan csak a babára tudok gondolni.Annyira szeretnék már, talán túl görcsösen.Ráadásul a környezetemben mindenki terhes, ezt még jobban elkeserít, hogy nekem miért nem sikerül.

Jelenleg zászlós a rendfokozatom. Lehetek tiszt? Nyelvvizsgával küzdök. Írásbeli meg van, de a szóbeli 12x-re sem sikerül. Több mint 5 éve próbálkozom.

Államvizsga igazolással lehet tiszti beosztásom?

Legjobb válasz: Tizenkettedjére sem? :O Én most készülök nyelvvizsgára és inkább az írásbeli miatt izgulok. Nem lehet váltani másfajta nyelvvizsgára, ahol a szóbelire nem figyelnek annyira?

Tizenkettedjére sem? :O Én most készülök nyelvvizsgára és inkább az írásbeli miatt izgulok. Nem lehet váltani másfajta nyelvvizsgára, ahol a szóbelire nem figyelnek annyira?
A kérdező hozzászólása: Budapest XII. kerületben a Rendõrtisztin végeztem, már néztem az oldalukat de semmit nem találtam..
Akkor neked nem kell nyelvvizsga, hogy odaadják a diplomádat. Be kell menned oda, ahol államvizsgáztál és jelentkezni a következõ nyelvi vizsgára (pontos nevét nem tudom, de õk fogják tudni), amit ha teljesítesz, akkor megkapod a diplomádat. Sanszos, hogy lováriból nem fognak engedni, válaszd az angolt, egyáltalán nem nehéz. Én még nem hallottam olyanról, akinek nem sikerült volna, persze 1-2 hónapot nem árt rá készülni. De azért megkérdezheted, hogy lováriból nem lehet e.
A kérdező hozzászólása: 2006 ban
Mikor államvizsgáztál?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok roma származású, hanem amikor KMB-s lettem akkor egy 4000 fõs (faluban) kisebbség közé kerültem így jobbnak láttam azt a nyelvet tanulni, hogy azért eligazodjak köztük, és ne tudjanak kicseszni velem!De most kaptam egy másik lehetõséget másik városban tiszti helyre de kellene a diploma.De ez a labor nem akar sikerülni!
tiszti beosztashoz baromira hasznos a lovari nyelv ismerete... nem igazan csodalkozom, hogy nem mesz at, nyilvan annyira sokat foglalkozol vele, mint amennyire komolyan veszed a nyelvtanulast ugy altalaban. hiaba, kell a homokzsak is a harcterre...
Ja, hogy lováriból. Ne vedd sértésnek vagy tolakodásnak, de cigány származású vagy, azért választottad? Nincs senki a rokonságban aki tudna segíteni, beszélgetni? Egyébként én is úgy tudom, hogy felsõfokú diplomával magasabb az elõmeneteli lehetõség. És ha elég régebben államvizsgáztál, de a diplomádat nem kaptad meg, akkor most van az a lehetõség, hogy nyelvvizsga nélkül is megkapod, ha teszel a fõiskolán vagy egyetemen egy nyelvi vizsgát, ami nem komoly.
Tudtommal fõiskolával lehetsz tiszt, nem nyelvvizsgával.
A kérdező hozzászólása: Az írásbeli nem volt abszolut gáz, de a labor az katasztrófa és nem is értem, hogyan nem sikerült eddig...hosszú a sztori!Én lováriból készülök, ha más nyelvbõl készülnék akkor ujra kellene írásbelizni és már anyagilag így is közel fél misinél tartok!
Menj be személyesen, vagy hívd fel a Tanulmányi Osztályt. Ezt a lehetõséget pár éve hozták be, mert az intézményeknek sem érdekük, hogy több ezer diploma ott porosodjon a rektornál. Azt hiszem aki 2009 elõtt vizsgázott, annak áll ez a lehetõség.

Nagy elkeseredésemben fordulok hozzatok.1, 5 eve probalkozunk babaval, de nem jon ossze. Voltam orvosnal meddosegi tesztet is csinaltak, nem vagyok az. Mit tegyek pedig egeszseges vagyok?

A parom viszont nem megy el orvoshoz es felek, hogy vele van valami baj. Es az utobbi idoben le konyul neki neha. Az is lehet problema? Esetleg "házilag" van valami modszer, hogy meg tudjuk o is egeszseges-e?

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom, de amíg a párod nem megy el teljes körû kivizsgálásra, addig ez nem fog kiderülni. :(

Nagyon sajnálom, de amíg a párod nem megy el teljes körû kivizsgálásra, addig ez nem fog kiderülni. :(
Törletet vett? Vagyis rákszûrést csinált? Ez nem meddõségi teszt, az egy hosszú folyamat. Keress egy megbízható orvost, aki valóban törõdik veled, ha babát szeretnétek.
Szerintem is keress másik orvost, mert ez nem sokat csinált ezek szerint...Minimum azt meg kellett volna néznie, hogy van-e peteérés, nincs-e elzáródás. De mint olvashattad a linkelt cikket, elég sok oka lehet, hogy nem jön össze a baba.
ez nagyon furcsa így...ilyet orvos nem mondhat vizsgálatok nélkül. Ha ez igaz, gyorsan keress másik orvost!
A kérdező hozzászólása: Hát, ilyen hosszú folyamat nálam nem volt....Az orvos mondta, hogy nem vagyok meddõ.Törletet vett és az után mondta.Hát, nem tudom....
ezt a rengeteg dolgot mind megvizsgálták nálad és kizárták? http://www.webbeteg.hu/cikkek/nogyogyaszat/175/a-noi-meddoseg ez nagyon hosszú vizsgálat sorozatot igényel, észrevetted volna:) nincs olyan, hogy meddõségi teszt.
nem tudod, hogy milyen vizsgálatokat végeztek rajtad?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a vàlaszokat megbeszélem a pàrommal, hogy muszàj elmennie.Én nem tudom, hogy pontossan mibõl àgill egy meddõségi tedszt, az orvos ìgy mondta......
Keressetek olyan andrológust, akihez otthonról lehet vinni a mintát. Talán párod így bele megy a dologba, mégsem ott helyben kell produkálnia. A kézi vizsgálatot pedig elutasíthatja. A konyulás pedig szerintem a stressztõl van. Nem tud ellazulni, hanem a teljesítésen kattog az agya.
Mi az a meddõségi teszt? A meddõség vizsgálata hosszadalmas folyamat, épp ezért szokták a férfiakkal kezdeni, mert nekik spermamintából egyszerûen megállapítható minden, a nõknél viszont rengeteg dolgot kell vizsgálni, nem elég egy "teszt" hozzá.
mibõl állt az a "meddõségi teszt"?
Szia!A férfiak nehezebben vehetõk rá, hogy orvoshoz menjenek.A lekonyulásnak a teljesíteni akarás is lehet az oka.Az lenne a legjobb, ha sikerülne rávenni, hogy vizsgáltassa ki magát.Akár a spermateszt is megmutathatja a problémát.Sajnos a magyar talajban egyre kevesebb a szelén, ami spermaszám problémát okoz.Ez viszont könnyen pótolható.A lekonyuláson akár egy megfelelõ keringésjavító is segíthet.Egyébként meg célszerû lenne egy méregtelenítést csinálnotok, feltõlteni a szervezetedet a természetes alapú vitaminokkal, ásványokkal, meg a férjedét is.Sokat tudnak segíteni még reménytelennek tûnõ esetekben is, jó pár tapasztalat van velük.Sok sikert!Össze fog jönni Nektek is, csak ne stresszeljetek!
http://www.fertinet.hu/fertilityscore-sperma-teszt egyetértek az elõttem szólóval... konyulás lehet a túlzott megfelelési kényszer oka is... valahogy tényleg beszéld rá azért a vizsgálatra... addig nem tudtok tovább lépni...
Mindenképpen érdemes a párodat is megvizsgálni, ha nem akar orvoshoz menni kezdhettek egy otthoni teszttel is (keress rá neten van többféle férfi termékenységi teszt), persze az orvosi mikroszkópos vizsgálat sokkal informatívabb, de hátha kicsit oldja a gátlását az otthoni teszt. Gondolom eléggé rá vagytok már pörögve a témára, lehet, hogy a bizonyítási kényszer miatt konyul le neki. De azért ezt is érdemes lenne orvossal megbeszélni.
Ha van még óvszer a háznál, lyukaszd ki õket, aztán, ha a párod fancsali képpel ön haza, hogy terhes lett a barátnõje, akkor legalább tudhatod, hogy nem vele van a baj.

Mit gondoltok a beültetésről? Mert már 5 éve próbálkozunk és szerintem már csak az maradt az orvos sem tud semmit csinálni nincs peteérésem még a costilal sem

ha tudtok valamit segíteni hogy esek teherbe akkor segítsetek én már mindent kipróbáltam de vitamintól kezdve mindent de csak hízok t?le

Legjobb válasz: Nem vagy PCOS es?

Nem vagy PCOS es?
Nekem sem volt peteérésem Closyval sem. Kaptam hormon injekciókat, csináltak nekem inszeminációt és 3 hónap alatt terhes lettem.
És miért nincs peteérésed? Hormonjaid hogy állnak, mivel kezelik?
menj el endokrinológushoz!
Engem nõgyógyász endokrinológus kezel, a férjemet pedig egy neves andrológus. Elég sok gond kiderült, de egyenlõre góckutatásra járunk, amíg az nincs meg, beültetni sem lehet; ha meglesz, lehet hogy sima tüszõérleléssel teherbe eshetek. Én boldogan mennék lombikra ha lehetne, nem érdekelne, csak hogy végre várandós, majd édesanya lehessek!!!!!! Nem kell tõle félni, hiszen belõletek lesz az a kis élet is, és a 12. terhességi héttõl ugyanúgy kezelnek, mint egy "átlagos" kismamát. CSak azt vedd figyelembe, hogy hosszú a várólista......

1, 5 éve próbálkozunk, nem jön össze. Valaki segít?

A párommal kicsit több, mint másfél éve próbálkozunk a gyermekvállalással, de valami oknál fogva nem jön össze. Elvileg egyikünkkel sincs semmi probléma, fiatalok vagyunk és mégsem sikerül. Normális a szexuális életünk. Mi a gond? Valaki, aki hasonló cip?ben járt és összejött neki? Tippeket várok :)

Legjobb válasz: Egyszerûbb,ha otthonról viszi.Õ úgy oldotta meg,hogy egy kicsi üvegbe "rakta",körbe alufóliáztuk és a pólója alá raktuk,Ez azért kellett,hogy testhõmérsékleten legyen,mert ha hosszú az út (nekünk 40 perc volt) míg odaértek,addigra pusztulnak.Kellemetlen procedúra....De a legegyszerûbb,ha felhívod az urológiát és megkérdezed. Köszi a gratulációt!Érdemes volt várni rá :)

Egyszerûbb, ha otthonról viszi.Õ úgy oldotta meg, hogy egy kicsi üvegbe "rakta", körbe alufóliáztuk és a pólója alá raktuk, Ez azért kellett, hogy testhõmérsékleten legyen, mert ha hosszú az út (nekünk 40 perc volt) míg odaértek, addigra pusztulnak.Kellemetlen procedúra....De a legegyszerûbb, ha felhívod az urológiát és megkérdezed. Köszi a gratulációt!Érdemes volt várni rá :)
Nekünk is ez volt a gondunk, és most itt ül az ölembe a 8 hós kislányunk. :) Én a következõt csináltam.Elmentem a nõgyógyászhoz, õ javasolta, hogy menjek meddõségi szakrendelésre.Voltak nõgyóy.vizsgálatok, és 1 hó alatt 3 vérvétel adott idõpontban.Ezek szerint minden redben volt.A párom is elment urológushoz, vinnie kellett spermamintát, és õt is megvizsgálták, nála is minden rendben volt.Ezek után javasolták a petevezeték átfújást.Elég fájdalmas volt, de megérte, 3 hónapon belül kismama lettem! Össze volt tapadva a petevezetékem, és ez az átfújás szétválasztotta, valószínûleg ezért is fájt annyira.Elég hosszú utat jártunk be, de megérte!Szerintem ti is végezzétek el ezeket.Sok sikert, és no para! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy segítettél :) A párom a spermamintát itthonról beviheti vagy feltétlen ott kell "elvégeznie" a dolgot? Gratulálok a kislányotokhoz :)
Mi 1 éve nem védekezünk. Férjem eredménye szuper:) Hormonlaboron voltam (3-5 és a 21-13 napokon) mindent rendben találtak. Van peteérésem és a méhnyálkahártyám is tökéletes. 1 hete volt petevezeték átjárhatósági laparoszkópos mûtétem, átjárható vagyok és nincs hátrahajló méhem. Most megvárom a következõ ciklust és reménykedem, hogy 3 hónapon belül megfogan a babánk... Te végig jártad mindezt? K.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!