Találatok a következő kifejezésre: 5 éve a biztosítás a robogómról (1 db)

5 éve lejárt a biztosítás a robogómról csak elhagytam a motor papírjait és anélkül nem lehet biztosítást kötni? Iylenkor mi a teendő?

Legjobb válasz: Írj egy új adásvételit aztán simán megkötik. Csak a biztosítósnak ne kezdd el magyarázni, mert ha "olyan" akkor lehet keverni fog.

Írj egy új adásvételit aztán simán megkötik. Csak a biztosítósnak ne kezdd el magyarázni, mert ha "olyan" akkor lehet keverni fog.
A kérdező hozzászólása: akkor most találjak ki 1 nevet, 1 címet és 1 szig. számot és hamisítsak 1 adásvételit??nem kockázatos???
Elõször is kéne vmi papír amivel igazolni tudod hogy a tied a motor. De ha volt méár biztosítás a motoron akkor az elvileg benne van a nyilvántartásba. onnan kéne új papírokat készítetni a motorhoz a környéki okmányirodába.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vettünk használtan egy 50köbcentis robogót. Számít árban, hogy a biztosítást kinek a nevére kötöm? A férjem nevén van a kocsi, az enyémen semmi még. De a robogót én fogom használni. Itt is számít a bónusz?

És hol kössem meg úgy hogy ne kelljen sehova mennem?

2

Elől 185/65 R14 hátul 185/70 R14 Műszakin megbukik?

1

Mi van akkor ha nincs befizetve a biztosítás?

Van egy motor amin 11 éve nincs műszaki, de nem lett kivonva a forgalomból... Ienkor jár büntetés vagy valami ha esetleg le akarom műszakiztatni??

4

Biztositast kapok?

Van egy 3 EVE terepjarom. Egy figyelmetlen hatulrol belem hajtot telyes gozzel ugyhogy az autom totalkaros lett. A ferfinak osszetort a kocsja de az o kocsija osszevissza 180. 000 ft az enyem 8 millio. A ferfi setal az utcan elottem meg anyit se mondott hogy:"bocs, mashol jart az eszem". A kart, a karszakerto meg nezte felmerte a kart de mar egy honapja semmi valaszt nem kapok. Az e-mailra nem valaszolnak a telefonok suketek, robot meg zene szol, senkivel nem tudok ertekezni, mukahelyemrol elbocsatotak mert a kocsival jartam anelkul meg nem tudtam pontosan be erni mert egy tavolabbi faluban lakok ugyanis Szekelyudvarhelyrol koltoztem Magyarorszagra. Nem tudom hogy fogok en penzt latni a biztositotol. Nem akarnak-e atverni, Hogy lehet hogy egy felelotlen aki par milio kart okozot nekem mosolyogva jarkal mintha misem tortent, mas meg aki egy csokit lenyul mar sitre vagjak vagy ha nem tudja kifizetni a bunteteset akkor is bortonbe kell menie?

0

Ha ajándékozási szerződéssel átíratom az üzemben tartóit a testvérem nevére azért kell fizetni? (gépkocsi)

Az én nevemen van a biztosítás mert én vagyok az üzemben tartó , csak vettem egy másik kocsit és arra szeretném a bónuszom átvinni. Ajándékozási szerződést szeretnék írni hogy átírják az üzembentartóit a forgalmiban, egyébként közös örökölt autó tehát mindegyikönk neve benne van a forgalmiban mint tulajdonos, de az üzemben tartó én vagyok. Mi a teendő? Pénzbe kerül így is?

0

Letudok fojtani egy 37 kW motort 35re? (Papíron)

Lefojtom, lepapíroztatom, utána vissza. Ilyesmi lehetséges?
Ha igen, hogyan?

4

Átirathato-e Németorszégban személygépkocsi a tulajdonos ottléte, ill. adásvételi szerzödés nélkül?

0

Ha ideiglenesen ki van vonva a kocsim a forgalomból, gépjárműadót kell fizetnem? 08. 05. -én vontam ki, és ma kaptam csekket a gépjárműadóról

3

Hogyan tudom eladni a lizingelt automat?

Automat akarom eladni amin lizing van!nem tudom hogy van a menete az eladásnak?!Az auto törzskönyve a banknál van ha a hitelt a vevő kitörleszti akkor elviheti a kocsit?adásvételi szerződésbe mit kell bele foglalni?nincsen rajta biztositás akkor is eltudja vinni ugy hogy neki meg nekem se legyen problémám?kérem segitsenek mert nagyon fontos!köszönöm

8

Alkatrésznek vennék egy autót ideiglenesen kivonva mi a teendő?

Egy ismerősömtől vennék egy sokéve nemhasznált autót, ideiglenesen ki van vonva a forgalomból. Szeretnék belőle ezt-azt kiszedni a többit meg szétbontani teljesen. Mi ilyenkor a "leglegálisabb" út, nyilván forgalomba nem szeretném helyezni, végleges kivonáshoz meg bontási igazolás kéne. Mik még a lehetőségek?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!