Találatok a következő kifejezésre: 5 éve a barátnőm és 3 (6 db)

5 éve szült a barátnőm és 3 hetet tévedtek a baba korával kapcsolatban. Manapság ugye ilyen már nem nagyon fordul elő? Mennyire pontosak az ultrahangok? Megbízhatóbb a 4D ultrahang mint a sima?

Legjobb válasz: Az orvosok is általában az utolsó menstruáció elsõ napjától számítja ki a terhességet.Az UH-n is minden baba más.Lehet kisebb v.nagyobb,fejlettebb v.fejletlenebb az átlagosnál ha nem mond az ember idõpontot õk is csak fejlettségbõl és méretbõl tudják megállapítani a baba korát.Nem értem,hogy hogy tévedtek 3 hetet nem írtad le,de van ugye a koraszülés bármikor és van aki egy hónappal is túlhordja.Jobb a 4D-s ,mint a sima,jobban látszik,de nem az számít,hogy az UH megbízható-e,hanem milyen szakorvos vizsgál vele.

Az orvosok is általában az utolsó menstruáció elsõ napjától számítja ki a terhességet.Az UH-n is minden baba más.Lehet kisebb v.nagyobb, fejlettebb v.fejletlenebb az átlagosnál ha nem mond az ember idõpontot õk is csak fejlettségbõl és méretbõl tudják megállapítani a baba korát.Nem értem, hogy hogy tévedtek 3 hetet nem írtad le, de van ugye a koraszülés bármikor és van aki egy hónappal is túlhordja.Jobb a 4D-s , mint a sima, jobban látszik, de nem az számít, hogy az UH megbízható-e, hanem milyen szakorvos vizsgál vele.
Naptás szerint20 hetes vagyok, dokik szerint 19. H a mérés mennyire lehet pontos?A 16.héten mentem AFP beutalóért, és akkor még gyosan megvizsgáltak, majd beutaltak rendes idõben.Alacsony lett az eredmény, és egy napig teljesen kétségbe voltam esve, majd kiderült, h elmérték a kicsit és van egy két csúszása, és korán vették le az AFPt(Ez egyébként a 13. héten is megvolt.)Azt az egy napot senkinek sem kívánom.Persze még mindig nem tudni, h mikor fogok szülni, mert az egyik számítás szerint május 21, a másik szerint május 28, da ha a baba késését is belevesszük az nõdoki aszisztense szerint kiszámolthoz júni 3.Van mibõl válogatni, bár úgyis tudom, h akkor fog megszületni, amikor õ meg akar.És nem én vagyok az egyetlen.Nem egy kismama pislogott már rám a váróban, h ez vagy az a baj a hetekkel számolásokkal ebben a kórházban, és notórikusan elmérik a babát.Az UH egyébként a mérvadó a terhesség alatt, és ha jó orvos végzi, akkor baj sem lehet.
Szerintem se utazhat 3 gyerek és 3 felnõtt
nem: „Két 10 éven aluli gyermeket – ha az általuk elfoglalt ülésen a gyermekbiztonsági rendszer használata a 48. §-ban foglaltak alapján nem kötelezõ – egy személynek kell tekinteni.” Ezt a szabályt abban az esetben lehet alkalmazni utazáskor, ha pl. ha az autó gyári kialakítása olyan, hogy hátul nem lehet biztonsági ülést rögzíteni, vagy taxival közlekedés során.
várj inkább 5 évet ezzel
Én pl most sem örülnék neki, pedig 2, 5 éve vagyok a barátommal, 19 éves vagyok és nagyon szerelmes. Azért nem, mert én úgy gondolom, hogy ha megkérik a kezem, akkor ne úgy kérjék meg, hogy majd egyszer (pl. 5 év múlva) gyere hozzám, hanem úgy, hogy "Gyere hozzám" és nekiállunk szervezni az esküvõt és összeházasodunk... Mindig is arról álmodoztam, hogy megkérnek, nekiállunk megszervezni az esküvõt, elvesznek, nászút gyerekek... :$ És a környezetemben is csupa ilyen esküvõn veszek részt. Nekem kicsit fura ez a mai megoldás (amit egyre többször látok), hogy lánykérés szerelembõl, aztán majd egyszer valamikor esküvõ- és hogy õszinte legyek a párok 90%-a szétment, akiket így ismertem, pedig volt, akik 5 éve voltak már együtt. :( Szóval én nem örülnék neki, de szerencsére ezt a barátom is tudja rólam, így nem tartok tõle, hogy mostanában ilyesmire szánja magát, inkább majd ha végeztünk az egyetemen. Persze ha megkérne, egybõl igent mondanék, de akkor legkésõbb jövõ nyáron esküvõ is lenne :D Szóval szerintem jó lenne valahogy puhatlóznod a barátnõdnél, hogy mit gondolna az ilyesmirõl, pl. mesélj valami ismerõsödrõl, aki ilyet csinált, és várd meg a reakcióját. Én nem egy olyan lányt ismerek, aki úgy gondolkodik, mint én, hogy ha megkérik, vegyék is el. :$ Ha nagyon szeretnél gyûrût adni neki, akkor azt tedd meg "csak úgy", pont az elõbb írtam le egy kérdésre válaszként, hogy én is kaptam 7 hónap után, de nem lánykérésként, hanem mert szeret a barátom, és ezért készített nekem egy gyönyörû gyûrût, amit mindig hordani tudok. :) Szóval gyûrût adhatsz neki azzal is, hogy azért kapja mert nagyon szereted, és szeretnéd, ha hordaná, és olyankor mindig emlékeztetné Rád. 19/L
én is 16 vok és ha pasim 3 hónap múlva ilyet mondana egy kicsit azért meglepõdnék de azért örülnék is.de sztem akkor is még 1 kicsit korai.De azért nagyon cuki tõled!!!
Várj még ezzel. Nem azt mondom, hogy 5 évet, de ha te ezzel a szöveggel beállítasz hozzá, akkor azt fogja hinni, hogy idióta vagy. Akkor kérd meg a kezét, mikor meg akarsz házasodni vele.
Szerintem ha odateszed elé a gyûrût sikítva fog anyucihoz futni és elújságolja neki, hogy õrült vagy. Ne legyél ilyen naív. Még csak most kezd el élni szegény lány.
5 év múlva már lehet h nem is ismeritek majd egymást :D bár ne így legyen...:) Amugy szerintem nem égõ, biztosan örülne neki, mert így érezné h komolyan veszed õt és a kapcsolatotokat.
Személyiségzavart akarsz??? Sztem amúgy hamar vége lenne. Illetve lehet újrakezdõdne de akkor már gáz lesz csak észre sem veszed
3 hónap még elég rövid idõ. Valóban várj ezzel 5 évet. Ne hamarkodd el, mert még meg is bánhatod!
Én kicsit nagyon megijednék.Egy 16 éves lány nem akarja még (ennyire)lekötni magát.Szerintem õ is megijednek kicsit.De lehet, hogy épp ellenkezõleg, mert iszonyatosan szeret.Ezt csak õ tudja igazán.A megijedõs résznél csak magamból indultam ki.Nem akarlak lelombozni. :) én is 16/L
Jaaaj, de cuki!!! Engem is eljegyezhetne már valaki!!! Szerinte, ha õ is így érez irántad akkor mondd nyugodtan!
szeretném, ha pár év múlva hozzám jönnél. talán. nyelvtanilag jobb. és ne mondd, h x idõ múlva. esetleg egyszer... elég korai, de te tudod...
Várd meg, míg felnõtt lesz, de legalább egy évet. Ha komolyan gondolod, akkor is úgyanígy fogsz érezni.

A barátnőmnek 5-6 éve van menstruációja, és 2-3 éve rendszeresen beállt ( 28 nap, +/- 2 ). Két hónapja nem jött meg rendesen neki, csak 3 hete egy napig kis váladék, illetve egy hete újra egy napig kis vérszerű váladék. Mit jelenthet ez?

Mindig gumival csináljuk, de mindig ellen?rzöm, és nem szakadt ki soha. Fáj a melle, szerinte bármelyik pillanatban megjöhet neki, de már napok ota ezt mondja, én meg már kezdek izgulni. Miért nem jön meg neki normálisan most ?

Legjobb válasz: terhes, ez tuti... hány éves?

terhes, ez tuti... hány éves?
Akkor visszavontam. BOCS...
A kérdező hozzászólása: a barátja vagyok te okos
Miért nem mernek emberek a saját nevükben kérdezni? "A barátnõmnek 5-6 éve van menstruációja" "Két hónapja nem jött meg rendesen neki" itt meg: "Mindig gumival csináljuk" meg "mindig ellenõrzöm, és nem szakadt ki soha" Most akkor te vagy a barátnõd... Ennyire gyerek vagy, hogy magad még névtelenül sem vállalod fel...
A kérdező hozzászólása: micsoda lehetetlenség, most hivott, és megjött neki, és rendes vér, nem csak oolyan elõ izé
Szerintem menjetek el dokihoz, õ megmondja a tutit, hogy most mi a helyzet.
elsõ, ezt mibol gondolod? nem terhes, mert nem volt kockazatos aktus, de még ha lett volna is, az se jelentené azt, h egyértelmû a terhesség.. vegyen egy tesztet, ha az negativ, akkor menjen el orvoshoz..
Lehet hormonzavar.
ha 20 éves akkor gratula apa leszel mert nincs ilyen tünetü nemi betegség(nekem elhiheted az anyám nõgyógyász) nincs gáz csak ha nem fogja zavarni hogy a suliba xxxl rucikban kell majd flangálni...
A kérdező hozzászólása: betegséget is jelenthet ?
Vegyen tesztet. Aztán akár negatív, akár pozitív, menjen orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: 20
elõszöris mindenképp vegyen egy terhességi tesztet!
A kérdező hozzászólása: akkor nem baj

Hogyan tudnék segíteni a barátnőmön? Már 5 éve nem tudja feldolgozni a férjével való válást, aki összejött a barátnőjével és azóta vele él. Sajnos már legalább 3 éve iszik.

Most lesz egy esküv? ahova hivatalosak mind a ketten, és az exférj viszi a csajt is, nagyon tartok t?le, hogy valami ?rültséget fog csinálni miután látja ?ket együtt!! Az esküv?re mindenképpen elmegy, nem lehet lebeszélni. segítsetek!

Legjobb válasz: Az életben talán ez a második dolog amit borzalmas átélni.Ha teheted menj el vele az esküvöre,fontos hogy egy támasz legyen mellette....Az ivásrol,lehet jobb lenne ha magátol nem megy forduljatok orvoshoz vele.Nem szabad magát tönkre tennie az élet megy tovább.Nagyon szép dolog tölled hogy törödsz vele,büszke lehetsz magadra.Fel a fejjel a barátnödnek,ne hagyd elveszni a világba.

Az életben talán ez a második dolog amit borzalmas átélni.Ha teheted menj el vele az esküvöre, fontos hogy egy támasz legyen mellette....Az ivásrol, lehet jobb lenne ha magátol nem megy forduljatok orvoshoz vele.Nem szabad magát tönkre tennie az élet megy tovább.Nagyon szép dolog tölled hogy törödsz vele, büszke lehetsz magadra.Fel a fejjel a barátnödnek, ne hagyd elveszni a világba.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy engem nem hívtak az esküvõre, így nem tudok menni.
Ha elmegy, és nem tudod lebeszélni, akkor nem sokat tehetsz. Esetleg ha tudsz valakirõl, aki szintén ott lesz, figyelmeztesd.

Egy buta kérdés de számomra sokat jelentene a válasz! Ha megcsaltad a barátnödet 5 év alatt kb 3 szor mi volt az ok és mért tetted meg?

Legjobb válasz: nekem exem azzal védekezett, hoyg semmi oka nem volt, csak unaktozott, és nem jelenetett neki semmit valójában ne fújjam fel a dolgot... hiába mondtam h nekem annál többet jelentett:D

nekem exem azzal védekezett, hoyg semmi oka nem volt, csak unaktozott, és nem jelenetett neki semmit valójában ne fújjam fel a dolgot... hiába mondtam h nekem annál többet jelentett:D
1 idõ után minden unalmassá válik, emiatt is lesz a szakítás! Az ember már csak ilyen...megunja azt is ami elõtte a világot jelentette neki! 2 lehetõség van szerintem, az 1. a szakítás a 2, a szabadon félrelépés 1-2 alkalommal! De a hazugság nem 1 út! Kompromisszum kell vagy továbblépés!
Ha egy ember megcsalja a másikat, ne mondja el neki. Amit csinált, annak vállalja is a következményeit, legbelül. Ha meg nem bírja magában tartani a bûntudat miatt, akkor meg is érdemli, hogy kib.ssza õt a partner...
egy popper péter fan

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!