Találatok a következő kifejezésre: 5 és éve vagyok együtt a (35 db)

5 és fél éve vagyok együtt a barátommal, de már nemvagyok biztos az érzéseimben. 16 éves korom óta együtt vagyunk (ő 1 évvel idősebb, mint én) és úgy érzem, "valami" kimarad az életemből. Mit tegyek?

Õ az els? barátom, ? volt az els?, akivel lefeküdtem. Néha rámtör az az érzés, hogy jobb lenne szakítani, mert honnan tudhatom, hogy ? a "tökéletes" számomra, mikor nincs viszonyítási alapom. Nem hiszek abban a szóban, hogy "örökre". Félek, ha most nem lépek és még most fiatalon nem élem ki magamat, találkozgatok másokkal, kés?bb (mikor már esetleg gyerekeink is lesznek) megfogom bánni, hogy nem szórakoztam ki magamat és megfogom gy?lölni. Tudni kell még, hogy nagyon szoros a kapcsolatunk, minden nap nagyon sokat vagyunk együtt, mások szerint "már összevagyunk n?ve", ezért a szakítás se lenne túl egyszer?.

Legjobb válasz: Szia! Ha mar egyaltalan megfordut a fejedbe akkor szerintem is igazad van! Az a nagy igazsag ,hogy nekem is van egy 18 eves lanyom es o is 16 volt mikor ,megismerkedett a fiuvan es meg mindig egyutt vannak ,minden aldott nap ezen vitazunk ,hogy nem mennek szorakozni.A masik dolog meg az hogy a multkor volt egy kerdes ,hogy a kis 14-15 eves lanyok miket csinalnak a discoba,es akkor az jut az eszembe ,az en lanyom megis jo!Nincs ezzel a fiuval se semmi gond,minden nap talalkoznak ,csak az a gond 18 evesen meg szorakozni kellene jarni ,nem beulni filmet nezni. Amugy igazad van mig fiatal vagy addig kell szorakozni ,egy kicsit nehez lesz a szakitas az biztos!Vagy beszeljetek meg ,hogy tartatok egy kis szunetet,es aztan meglatjatok ,mert ez vegulis egy megszokott dolog ,nem szerelem!Hat kb ilyen a hazassag 20 ev utan,szeretet:) Udv:)

Szia! Ha mar egyaltalan megfordut a fejedbe akkor szerintem is igazad van! Az a nagy igazsag , hogy nekem is van egy 18 eves lanyom es o is 16 volt mikor , megismerkedett a fiuvan es meg mindig egyutt vannak , minden aldott nap ezen vitazunk , hogy nem mennek szorakozni.A masik dolog meg az hogy a multkor volt egy kerdes , hogy a kis 14-15 eves lanyok miket csinalnak a discoba, es akkor az jut az eszembe , az en lanyom megis jo!Nincs ezzel a fiuval se semmi gond, minden nap talalkoznak , csak az a gond 18 evesen meg szorakozni kellene jarni , nem beulni filmet nezni. Amugy igazad van mig fiatal vagy addig kell szorakozni , egy kicsit nehez lesz a szakitas az biztos!Vagy beszeljetek meg , hogy tartatok egy kis szunetet, es aztan meglatjatok , mert ez vegulis egy megszokott dolog , nem szerelem!Hat kb ilyen a hazassag 20 ev utan, szeretet:) Udv:)
Ha valoban nagyon jo a kapcsolatotok akkor az oszinteseget is kibirja megha faj is. Mondd el neki mi bant. Jobb, mintha csalnal a hata mogott es ezzel megalaznad. Mellesleg hozzatennem az elottem szolohoz, hogy en sem jartam bulizni mint egy orult 18 evesen... nem mindenki egyforma. Most is rosszul vagyok ha "disco"-ba hivnak ...pedig mar ferjem van nem mint fuggetlen "preda" lennek jelen. Ugyanakkor imadok kiskocsmaban sorozni jo tarsasaggal v. koncerteken orjongeni - nem klub jellegu zenere... En batoritalak es megertelek. Remelem o is megfog es azt is, ha mast megtapasztalsz jol fogsz donteni barmi legyen is az.
Ez a kimaradok érzés..hmm..ismerõs. Középiskolában megismerkedtem egy sráccal, a tanári kar elkönyvelte, h férj és feleség leszünk, majd érettségihez közeledve dobbantottam a kapcsiból.Taudtam, h valami nem jó, de nem tudtam megmondani, h mi.Aztán felvettek egyetemre, és akkora õrjöngést lecsaptam egy évig, h az fogalom.Kibuliztam magam az elkövetkezõ életemre, de rendesen.Szépen lehiggadtam, majd megismertem azt a férfit, akivel le akarom élni az életemet.Mióta ismerjük egymást alig megyünk el bulizni, inkább egy hétvégi hegymászás. Ne azért maradj vele, mert ez mások elvárása, hanem azért, mert szereted, mert nem tudnál nélküle élni.Ha dobbantani akarsz dobbants, és ne várd mások véleményét.
Szia! Szerintem ezt neked kell átrágnod rendesen magadban és eldönteni, hogy mit akarsz. Gondolj bele, hogy milyen lenne nélküle, hogy éreznéd magad? Aztán meg szerintem külön is eljárhattok bulizni, szerintem ha te elmész a barátaiddal egy-egy este szórakozni abban semmi nincsen. Én is 5 éve vagyok együtt a párommal már együtt is élünk, és bulizni nem igen járunk együtt, mondjuk õ 7 évvel idõsebb nálam. Én eljárok a barátaimmal idõnként, õ is az övéivel és ez jó így, együtt meg elmegyünk moziba, túrázni, motorozni. Talán neked is csak egy kis levegõ kéne, mert írtad hogy folyton együtt vagytok. TAlán már neked is túl sok ez, és a párod? Benne még nem merült fel vajon ez a kérdés? Lehet, hogy rá is ráférne egy kis levegõ. Beszéljétek meg és döntsd el hogy mit akarsz. Abban sincs semmi ha végül, oda jutsz, hogy szakítasz, hisz tényleg fiatal vagy még.
Érdekes a mai világ. Nagymamim 18 évesen ment hozzá nagyapámhoz. Szült neki 2 gyereket. 63 évig voltak házasok, akkor nagypapi meghalt. Na de akkor már mamaikám is 80 fölött volt, vagyis már nem nagyon állt neki pasizni. Bár szegénykém már meghalt és nem tudom megkérdezni, de szerintem neki sos ejutott eszébe az, hogyha õ életében csak a nagyapámmal élt szexuális életet és nem tombolta ki magát, akkor õ valamirõl végzetesen lemaradt. Azt se éreztem sose, hogy gyûlölné a párját. Miért érzik a mai fiatalok azt, hogy ha nem volt legalább egy tucat szexpartnerük, akkor kimaradtak a jóból? Kérzem, ha dobbantassz és a következõ pasid mellett rájössz arra, hogy vele se jobb a szex, akkor visszatérsz az elsõhöz? Vagy tovább keresgélsz, hátha mással is kialakul az érzelmi kötõdés???
Abszolút egyet értek az utolsó hozzászólóval. Az én nagyszüleim most ünnepelték az 50. házassági évfordulójukat és a mama 18 éves volt, mikor férjhez ment.... Szerintem 5 és fél év már elegendõ idõ arra, hogy megismerd a másik minden kis szokását, minden kis dolgát. Én biztos nem adnék fel egy ilyen hosszú kapcsolatot csak azért, mert úgy érzem, hogy nem éltem ki magam? Ha nem éli ki magát az ember, akkor ott gondok vannak - a kapcsolatban. Egy párkapcsolatban is el lehet járni külön bulizni, szórakozni. Próbáljatok talán egy kicsit lazítani a kapcsolaton, kevesebb idõt együtt tölteni. De mindenekelõtt beszéld meg a barátoddal, õszintén! Sok sikert! :)

5 éve vagyunk együtt a párommal 2 és fél éve lakunk eggyütt 20éves lány vok elvesztetünk 2 babát és azóta megromlot a kapcsolatunk nagyon szeretjük egymást és nem bírnánk 1napot a másik jelenléte nélkül de ennyi! Mit tehetnék h jobb legyen?

Nem tudok nélküle élni!Sex is nagyon ritka és nem olyan tomboló,és odaadó mint rég! hogy kelthetném fel újra a figyelmét?

Legjobb válasz: 20 évesen miért akarsz gyereket?

20 évesen miért akarsz gyereket?
Mikor veszítettétek el a babát, ha szabad kérdezni, ergo mennyi idõ telt el azóta? Terveztek e még gyereket? vagy csak egyikõtök szeretne már? Te magad õszintén, mit gondolsz mi romlott meg? Unalmas lett az életetek? Egyhangú a szex, vagy a babák elvesztése óta csökkent? Felsorolni tudod azt , hogy miért szereted, vagy érzed azt hogy igazán szereted de pontosan nem tudod hogy miért, melyik változat? Nem e lett olyan az életetek mint egy 90 éve idõs párnak? hogy nem mentek sehová mondjuk?
ÉS ami lemaradt, hogy a párod hány évvel idõsebb?
A kérdező hozzászólása: Azért akarok gyereket mert minden vágyam egy baba és neki is attól hogy még csak 20 vagyok és egy éve vesztettük el! õ 24 éves és most õszintén leírom miért de magam sem tudom miért szeretem a szívem minden egyes dobbanásával, mert mellette minden más mielõtt kimondanám mire gondolok õ már tudja, bármit megtesz értem, ha nincs itthon alig várom hogy lássam és ha velem van fülig ér a szám.Mesébe illõ volt ez az egész míg a baba elnem ment mind ketten nagyon boldogok voltunk és vártuk, de sajnos... Próbáltam vele 1 hogy tartsunk szünetet de nem engedett el és én sem bírnék ki nélküle egy napot se!De így se jó!
A kérdező hozzászólása: Nem unalmas az életünk!És õszintén nem tudom miromlott meg köztünk, sokat civakodunk mostanában minden kis apró dolgom!És igen a sex is nagyon egyhangú és igen a baba óta, nekem rajta kívül még soha nem volt senkim nem is vágyom rá!Helyre akarom hozni!
A leírtak alapján én csak azt tudom mondani, amit én ilyen esetben tennék. Igyekeznék változtatni a dolgokon...tehát ha eddig nem tetted várd otthon vacsival, meg ilyen kis apróságok, komolyan üljetek le és beszéljetek át mindent, ez a nehezebb része, de hidd el megéri.(persze összeveszés nélkül:) )A szex problémára meg csak annyit tudok mondani, ha õ nem kezdeményez abban, hogy feldobja kicsit a dolgot, akkor tedd meg te;)1000 módja van ennek:)
Az a baj, bár biztos sokan mondták már ezt nektek, hogy az ilyen nagyon fiatalon kezdõdött kapcsolatok szinte sosem tartanak örökké. Ha nem szakítanak 20 éves korukban, akkor 1-2 gyerek után majd elválnak 40 évesen, de nagyon ritka, hogy együtt maradjanak.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a jótanácsot! Am az én anyukám és apukám meg az õ szülei is tinédzser koruk óta eggyütt vannak!Meg teszek érte mindent hogy javuljon a kapcsolatunk!És mégegyszer köszi!

Több, mint 5 éve vagyunk együtt a barátommal. Én nagyon szeretem és állítólag ő is, de van egy haverja, aki mindig bekavar. Mindig hazudik meg isznak ha együtt vannak. Hogy kéne azt a haverját kiiktatni?

Gy?lölöm,mert mindig miatta veszekszünk.Ha ? nincs akkor minden happy!Már ezerszer megígérte h nem fog többet hazudni, de mindig csak 2-3 napig tart.

Legjobb válasz: Nyilván azért megy el a barátod inni a haverjával, mert jól érzi magát vele. És te most ezt az örömforrását készülsz elvenni tõle. Ne csodálkozz, ha kidob. Egy dolog a kapcsolat és egy másik a barátság. Ha a kapcsolatnak vége lesz, ott marad a barát. Nem szabad semmilyen kapcsolatnak a barátság rovására menni. Különítsd el magadban a két dolgot, és ne fizikálisan különítsd el a barátod és a haverját, mert te húzod a rövidebbet.

Nyilván azért megy el a barátod inni a haverjával, mert jól érzi magát vele. És te most ezt az örömforrását készülsz elvenni tõle. Ne csodálkozz, ha kidob. Egy dolog a kapcsolat és egy másik a barátság. Ha a kapcsolatnak vége lesz, ott marad a barát. Nem szabad semmilyen kapcsolatnak a barátság rovására menni. Különítsd el magadban a két dolgot, és ne fizikálisan különítsd el a barátod és a haverját, mert te húzod a rövidebbet.
Igazat adok Jolinar-nak, hogyha elkezdesz a barátja ellen dolgozni akkor annak te húzod a rosszabbik felé. Nem lehet, hogy a veszekedések is azért vannak, mert kifogásolod a barátságát? Annyira viszont megkérheted, hogy kevesebbet vagy ne igyon.
Mondd meg, hogy hármasban nem fog menni. Ha ezt nem tudja elfogadni, akkor ennyi volt. Ez 5 év után nagyon nehéz, de ha ez a jelenség zavarja a kapcsolatotokat, mi mást tehetnél?
Madarat tolláról - a pasid is iszákos és erõszakos, csak melletted moderálja magát.
A kérdező hozzászólása: De ez a haverja egy alkoholista undorító verekedõs.....stb. ember.
Azért hazudik errõl, mert el akarod tiltani a barátjától.
A kérdező hozzászólása: Abban hazudik, hogy nem is vele van, pedig de.meg h nem is ittak, pedig igen....:(
Jolinarnál a pont!!!!!!
10:57 újra A hazugságokat meg nem tudjuk, hogy milyen jellegûek. Mert, ha megint csak a barátjával kapcsolatosak akkor azért lehet, mert nem akar veszekedni veled.
Mirõl hazudik?
Nem Misinek hívják a párod? Kati vagy? Akkor fuss!!!!:D

Miért nézegethet a párom titokban szexoldalakat? 1, 5 éve vagyok együtt a párommal. Úgy érzem minden rendben van köztünk és szexuális életünk nagyon jó, de az elmúlt hónapokban a böngészési előzményeink között több szexoldalra is felfigyeltem.

Amiket nézeget, pl.16-18 éves tinilányok meztelen képeit vagy annál idösebb(20-35) hölgyek képeit.Ha tőlem mindent megkap az ágyban, akkor miért van szüksége neki ilyenre?Hisz egy fiatal tini szóba se állna vele, max. Az ágyban jó, de az élet más területein nem felelne meg! Sajnos ez engem idegesit, mert azt hiszem, hogy nem felelek meg neki. Mit tegyek az ügy érdekében,ő 41 éves én 33?

Legjobb válasz: Ne csinálj problémát ott ahol nincs... Azért nézi, mert jól esik neki. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy tinitõl, vagy akár mas nõtõl akarna valamit... Nálunk is minden rendben van, de én is szoktam nézegetni néza erotikus tartalmú képeket, videókat, sõt szeretem az erotikus regényeket is, pedig nõ vagyok.

Ne csinálj problémát ott ahol nincs... Azért nézi, mert jól esik neki. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy tinitõl, vagy akár mas nõtõl akarna valamit... Nálunk is minden rendben van, de én is szoktam nézegetni néza erotikus tartalmú képeket, videókat, sõt szeretem az erotikus regényeket is, pedig nõ vagyok.
most ez komoly? ez a legnagyobb gondod? én is nézek szexoldalakat, pedig lány vagyok, és 2, 5éve kapcsolatban, mi a baj ezzel? 23L
Tõled nem kap 16-18 éves lányok meztelen képeit, stb... És akkor mi van, ha csak az ágyba lenne jó? Az is lehet jó... Ettõl függetlenül, lehet, hogy ez SEMMIT NEM JELET. Én is nézek pornót a párom mellett, õ is néz mellettem, meg más kapcsolatban is szokás. Számomra ez nem jelent semmi érzelmi dolgot, masztinál meg jól jön. Szerintem felesleges ilyen prûdnek lenni, hogy szerinted csak rád gondolhat, senki másra, senki mást nem nézhet meg.... ettõl még lehetsz te neki az elsõ számú, és az egyetlen akivel valóban kezdene valamit. Inkább azt kellene megtudnod (illetve te érzed), hogy ez így van-e. Ezt mi nem tudjuk. Beszéld meg vele netalántán, így 33 évesen lassan gondolni kellene az értelmes kommunikációra... Abból pedig leszûrheted következtetéseidet.
veri a lompost másról álmodik
Lehet a pornókon izgatja fel magát, hogy ki tudjon téged elégiteni, mert már lehet fél a kapuzárástól, vagy csak egyszerüen kiváncsiságból.
Férfiembernek szükgsége van rá néha napi többször is. Ha mindig alaposan lerendeznéd nem lenne ereje ilyeneket nézegetni, de ha nézegeti az sem jelent semmit. Annyit jelent, hogy egészséges. Ha nem nézegetné akkor kellene aggódni.

1.5 éve vagyunk együtt a barátommal. És hát a nemi életünk nem valami jó. Én egyszerűen nem vagyok szexpárti, jól megvagyok nélküle, de ő nem. Szakítsunk vagy mi legyen? Nem akarom elveszíteni, de így nem jó! (és ennek semmi köze az érzelmekhez)

Nekem mást jelent a szex. Nem csak pár percnyi boldog pillanatot, hanem egy új élet kezdetét!

Legjobb válasz: pedig ha szereted akkor ennyit megtehetsz érte... én nem vagyok túl idös,(16) de nekem ez is fontos a kapcsolatomban, h ezzel örömet szerezzek neki... és ha nem függ össze az érzelmekkel akkor te miért akarsz ennyiért szakitani, szereted te igazán? meg mióta szexeltek? ö hogy teljesit? élvezed egy picit is? mien felfogás az h "egy uj élet kezdetét" akkor addig nem fogsz szexelni mig ott nem tartassz h legyen belölle baba? ennek igy nincs értelme... sztem emiatt a felfogás miatt nem is fogod élvezni... ezen csak te tudsz változtatni... v igy elveszited, szereted v sem, másnál fogja keresni ha töled nem kapja meg. lehet durva voltam, de ezt igy nem lehet...

pedig ha szereted akkor ennyit megtehetsz érte... én nem vagyok túl idös, (16) de nekem ez is fontos a kapcsolatomban, h ezzel örömet szerezzek neki... és ha nem függ össze az érzelmekkel akkor te miért akarsz ennyiért szakitani, szereted te igazán? meg mióta szexeltek? ö hogy teljesit? élvezed egy picit is? mien felfogás az h "egy uj élet kezdetét" akkor addig nem fogsz szexelni mig ott nem tartassz h legyen belölle baba? ennek igy nincs értelme... sztem emiatt a felfogás miatt nem is fogod élvezni... ezen csak te tudsz változtatni... v igy elveszited, szereted v sem, másnál fogja keresni ha töled nem kapja meg. lehet durva voltam, de ezt igy nem lehet...
Egy párkapcsolatnak az a lényege, hogy adsz valamit, és a másik ad érte valamit. Õ kielégít téged, te õt. És fordítva. Két embert eltérõ szexuális étvággyal elég nehéz összerakni, ez ugyanis szerves része az életnek, akár van kivel csinálni, akár nincs. Ha te ilyen frigid vagy, akkor nincs értelme csak "odaadnod" magadat neki, miközben neked nem számít semmit, a szerencsétlen meg jól érzi magát, de agyilag meg totál padlón van, mert tudja, hogy csak szánalomból fekszel alá. Meg kellene beszélnetek. Ha meg nem tudod megadni neki, amit normál esetben meg kellene, akkor engedd útjára, neki is megvan a megfelelõ ember, neked is.
Probáld megbeszélni vele h ne szex legyen hanem szeretkezés..a kettö közt van külömbség(legalábbis nálunk):)
Szerintem neked van igazad várjál vele még és ha emiatt nem kellesz neki akkor nem szeret igazán.
Mindenképpen próbáld vele megbeszélni a dolgot. Ha szeret megérti, ha nem, akkor kár vele foglalkoznod. Minden ember más és más, senki nem egyforma. Elsõ! Nem csak azt kell nézni hogy a párodnak mi a jó, hanem azt is hogy neked mi a jó. Illetve itt a kérdezõnek. Persze az is fontos, de egy idõ után majd azért fogsz síránkozni hogy amit csak tudsz nyújtassz a párodnak, és nem kapod vissza. Néha a saját dolgaidat is tartsd fontosnak. Egy párkapcsolatban senki nem rabszolga, nem úgy megy hogy "igazán megadhatnád neki". Minek ha nem akarja? Ha ez neki nem jó?

Mar 3, 5 eve vagyok egyutt a parommal, es szeretnem ravezetni h. mar ideje lenne az eskuvore, azt hogy tegyem?

Soxor elohozodik a tema, de valahogy mindig kiterunk aztan.

Legjobb válasz: Ha neked ennyire fontos, akkor kérdezz rá egyenesen. A pasik sajnos nem értenek a célozgatásból, meg kell mondani nekik mit akarunk. Csak így értik meg.

Ha neked ennyire fontos, akkor kérdezz rá egyenesen. A pasik sajnos nem értenek a célozgatásból, meg kell mondani nekik mit akarunk. Csak így értik meg.
Én úgy kértem meg a férjem kezét 5 év együtt járás után. :D A férfiak már csak ilyenek. Szerintem is térj a lényegre, és legfeljebb nemet mond.
Neked kell lépned felé, puhatolózz, kérdezõsködj! Jártam egy sráccal, végül 6, 5 év után elhagytam, mert úgy láttam nem tervez velem jövõt. Jól tettem mert azóta most van 6 éve együtt a barátnõjével, és szegény lánnyal sem tervez semmit. Baromi jó mi? Én mondom neki, hogy ha nem akar továbblépni a lánnyal, ne húzza az idejét. Inkább elõbb tudd meg mint késõbb, hogy mit akar, szerepelsz-e a jövõjében. Csúnyán hangzik amit írok, de a legtöbb férfi nem akarja lekötni magát. A sors fintora, hogy rá 2 évre megismertem egy férfit aki pár hét után megkérte a kezemet, talán kijárt nekem ez a gyorsaság. :D mert régimódi vagyok igen :D feleség szerettem volna lenni és anyuka. :)
Véletlenül se hidd, hogy nagyobb biztonságban leszel feleségként mint barátnõként vagy menyasszonyként. Szerintem a legtöbb nõ itt szúrja el a házasságát vagy a kapcsolatát, hogy mindenáron feleség akar lenni, és onnantól ihajjj.. ereszd el a hajam:) ))) .Viszont nálunk is én akartam az esküvõt, én úgy csináltam, hogy közöltem a párommal, hogy bár számomra az esküvõnek sem értéke, sem jelentõsége nincsen, de semmiféleképpen nem megyek bele közös lakáshitelbe, és közös gyermekbe amíg nem teremtünk egy jogilag tisztázott helyzetet. Próbáld meg errõl a józanabb oldalról megközelíteni a kérdést. Visszatérve a kommentedre, csak jogilag leszel nagyobb biztonságban házastársként, érzlemileg egy cseppet sem lesz stabilabb a helyzeted, de szerintem ez így normális.
Én szerintem Ne célozgas, Ne kérdezz rá. Hidd el a célozgatást is ugyan anyira megrémiszti.Ne ilyezd el. Legyél rossz.egy rossz csaj nem célozgat.
A kérdező hozzászólása: Koszi az utolso valaszonak.Es hogy mondtad meg neki nyiltan?Azert tartok tole hogy mit is fog mondani.Mert szerintem kozelebb es biztonsagosabban erzi magat egy no ferj mellet mint barat melett.Nem?
Szerintem igazad van: lényegi különbség van a feleség és a barátnõ között. Én megmondtam a páromnak kerek perec, h mit szeretnék, pár hónap alatt "megemésztette", aztán már tök jó ötletnek tartotta a házasságot. Próbáld meg, hátha..
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Koszi a valaszokat.Csak tudjatok en ugy erzem, h.feleseg szerintem kozelebb van a parjahoz, mint a baratno.Nem?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszi.Maj probalom magam valahogy osszeszedni, es meglatjuk.Megegyszer koszi.
Ha sokat veszekedtek lehet jó lenne egy kis egyedüllét a kapcsolatotokban, de a gyerekeknek nem.
Vagy talán a gyerekek nélkül el kell menni valahova egy kicsit kikapcsolódni, ahol megbeszélitek a dolgokat.Menekülni mindig könnyebb, mint szembenézni a problémákkal, de hosszabb távon csak az utóbbi nyújt megoldást. 7 évet nem szabad csakúgy eldobni, harcolni kell a kapcsolatotokért!
Ez a szét kellene menni a párod szerint azt jelenti , hogy egy idõre szakitani ? Szerintem hülyeség az ilyen .Tinikorban volt , hogy tartsunk szünetet ... annak sem volt értelme .Döntsétek el , hogy vagy kõkeményen dolgoztok a kapcsolatért , nincs szétköltözés stb , ehelyett mindent átbeszéltek, változtattok dolgokban ha kell , törõdtök egymással, a gyerekeket rábizzátok a nagyszülõkre , hogy egy hétvégére el tudjatok menni a pároddal valahová . Vagy a másik véglet, hogy itt a vége fuss el véle !
Én sosem hittem ezekben a szünetekben. Mi miatt veszekedtek? Nem lehet megoldani a problémákat? Tudtok beszélgetni egymással, vagy elbeszéltek egymás mellett? Szeretitek még egymást? Ha simán szétmentek egy idõre az nem oldja meg a problémát. Az csak olyan, mintha átmenetileg szétköltöznétek, hogy utána a párod azt mondhassa, hogy neki ez így megfelel, maradjon is így, legyen végleges.
Hogy tud bármi megoldódni, ha nem találkoztok? Ez tinikorban is a szakítást jelenti, csak burkoltan, mint a maradjunk barátok szlogen. Ideje felnõttként szembenézni a gondokkal! Akartok tenni ellene vagy sem? Ha igen, akkor annak nem megoldása az, hogy nem találkoztok. A problémák maguktól nem oldódnak meg. Ha meg nem akartok vele foglalkozni, akkor ne szünetnek hívjátok, hanem válásnak.

Mit tegyek? Hamarosan 5 éve vagyunk együtt a párommal, és már nagyon rég kiterveltük, hogy jövöbe egy bizonyos dátumon szeretnénk összeházasodni.

Azért választottuk a jöv? évet mert az én n?véremnek ebben az évben lesz és ne legyen a családon belül egy évben kett?. Meg még a családot is néztük, hogy anyagilag is legyen jobb. A barátom húgának a tavaly volt az eljegyzésük, de az idén nem akartak összeesküdni. És most pont eléjünk betették az ?k esküv?jük dátumát. Pedig a miénk rég kivolt már t?zve, csak nekünk nem volt meg az eljegyzés. Most a barátom szülei kéréték hogy halasszuk. Mi nem szeretnénk elhalasztani, mert már nagyon rég ezen a dátumon szeretnénk, plusz apukám súlyos beteg és örülnék ha ott tudna lenni az esküv?mön, de ha még egy évet tóljuk, lehet hogy nem tudna már ott lenni. Ez olyan szemétség nem? Mit szóltok hozzá.

Legjobb válasz: Hát elõször is nézzétek meg az alábbi filmet: A csajok háborúja - Bride wars Valakinek engedni-e kell ha nem akarjátok a kettõt egy napon tartani, mondjuk ha más városban lenne, akkor még rosszabb. 1 héttel csak el tudják már õk tolni, ha nem akkor nektek kell engedni, még mindig jobb, ha nem a kiszemelt dátumon tartjátok, mint a családi háború.

Eszedbe ne jusson engedni. Ha apukád problémája nem lenne, akkor is ezt mondanám, akkor meg fõleg. Felajálhatod nekik, hogy nem kötelezõ eljönni a te esküvõdre. Szerintem az esküvõ az az esemény, hogy nem igazán kellene másokre tekintettel lenni, elvileg két tanúval is meg lehet tartani, néhány ezer forintból, amit az anyakönyvvezetõnek kell adni. Biztosan szerzel ellenségeket, de ne engedj az elképzeléseidbõl, hadd örüljön apukád is, aki remélem azért meg fog gyógyulni !!!
Hát elõször is nézzétek meg az alábbi filmet: A csajok háborúja - Bride wars Valakinek engedni-e kell ha nem akarjátok a kettõt egy napon tartani, mondjuk ha más városban lenne, akkor még rosszabb. 1 héttel csak el tudják már õk tolni, ha nem akkor nektek kell engedni, még mindig jobb, ha nem a kiszemelt dátumon tartjátok, mint a családi háború.
Én a helyedben megbeszélném a tesójával, hogy ha Ti képesek voltatok a másik pár miatt várni akkor most meg várjanak õk, ne legyenek bunkók. Azt hiszem ennyi tisztelet kijár, fõleg ha már Ti elõre kitûztétek az idõpontot. Szerintem ez tõlük nagy bunkóság, nem figyelembe venni azt amit nektek muszály volt. Semmiképp se hagyjátok magatokat!!!!
tartsátok meg ti az idén:) hagy egye õket a penész. ha õk ki tudtak veletek szúrni, akkor ti is. hiszen a tiétekre több pénz megy el, hiszen az az elsõ, az övékére már nem jutna annyi. és így apukádnak is jobb.
Semmiképp ne toljátok.
A kérdező hozzászólása: Már csak azért is ragaszkodunk ahhoz a dátumhoz, mert pont azon a dátumon jöttünk össze, és pont szombaton. Bár a párom, nem egy romantikus alkat ezt õ fedezte fel a naptárba és így terveltük ki, hogy milyen romantikus lenne. Nagyon ragaszkodunk ehhez a dátumhoz. A barátom húga tólna a dátumon de az õ völegénye egy nagyfejû alak és õ nem akarja. Az ikerlagzi ötlet is felvetõdött, de a húga barátjának nagyon nagy a rokonsága és õk falunk akarják tartani a lagzit, mi pedig városon és teljesen más az elképzelésünk a dologról. Most azon dolgozunk, hogy õk tartsák valamikor tavasszal és akkor miénk szeptemberbe lenne az pedig nincs olyan közel egymáshoz.
A Ti esküvõtök. Harag nélkül tartsátok magatokat a dátumhoz, ha fontos nektek, elvégre rólatok szól. Az anyagi szempont is szempont, de nem az egyetlen.
Tartsátok meg a tervek szerint az esküvõt. Nehogy már azért ti engedjetek, mert valaki más az utsó pillanatban kitalálta...fõleg, ahogy írtad, szeretnéd, ha apukád is ott lenne. De ez mekkora szemétség a párod húgától!!!
Na most lehet, hogy ez kemény lesz egyeseknek, de NEM VÉLETLEN, hogy az idõsebb testvéreknek elsõbbségük van. EZ A REND. Persze, manapság sokan nem gondolnak ezzel, tesznek rá magasról, mindenki lázad, mert az trendi meg minden. Én sem támogatnám, hogy ha az idõsebb testvérnek nem lenne senkije, azért a fiatalabbnak várni kelljen. De így, hogy "minden rendben" ezen a vonalon, azt mondom, az idõsebb testvéreké a jog. Mivel Te betartod a saját családod rendjét, a barátodon a világ szeme. Neki kell megoldania a húgával. Az én felfogásom szerint a barátod szülei rosszul teszik, ha Tõletek kérik a halasztást.
Ti mar bejelentettetek az idopontot hamarabb, akkor kesz, hazasodjatok ossze. Ne hagyjatok magatokat lebeszelni, mar csak az apukad miatt se. Ha mas nem, legyen kicsit szerenyebb eskuvo, igyekezzetek minel tobbet sporolni, hogy meg tudjatok tartani akkor, amikor szerettetek volna.
Kérjétek meg, hogy ne tegyék elétek! Mondd el neki amit nekük mondtál. mEG FOGJÁK ÉRTENI. Esetleg egyben? Dupla esküvõ? Kímélnétek a családot.
nekünk februárban volt, a férjem bátyjának pedig áprilisban. Ugyanabban az évben. Semmi probléma nem volt belõle. :-) (A szülök egyik lagziba se tudtak fizetni egy fityinget sem, a két võlegény állta az egész költséget.) Egyáltalán nem volt ciki, hogy két hónapon belül volt a két esküvõ.
A kérdező hozzászólása: Egyenlõre kieggyeztünk fél év külömbségbe, remélem azt be is tartják. A család szeretné azt az idõ külömbséget, mert minket az nem érdekelne ha 1 hét külömbség lenne is. CSak hát nekik anyagiakban kellene egy kis idõ. Mi mondtuk, hogy mi megcsináljuk a saját pénzünkbõl, de õk nem szeretnék, mert a többi gyereknek is fizették. A dupla esküvõ azért nem jó, mert teljesen más elképzeléseink vannak. Õk egy igazi falusi lakodalmat akarnak, mi pedig városon tartanánk. A húga barátjának pedig nagyon sok meghívottja van és ahhoz nagyon nagy hely kellene. Õk nagyon nagy lagzit szeretnének, mi pedig kissebbet.
Volt itt akinek nincs jó véleménye a dupla esküvõröl. Hát én eddig egy ilyenen voltam és nagyon jó volt. Egy iker párról volt szó, mind a ketten ugyanazon a nyáron akarták, mert már jövöre mindketten babát terveztek. Ezért megtartották együtt. Így legalább a közös rokonokat és ismerõsöket, nem kellett kétszer szórakoztani, kb. 2 hét különbséggel. Nagyon szép volt. Bár közöttük tényleg nagy testvéri szeretet van, és a két fiú is nagyon jól kijön egymással. Ha nem vagytok rosszaban a párod húgával, akkor ez is egy alternatíva.
Na ez a szitu jól megalapozza a rokonság közti sértõdöttséget egy jó idõre! Mi az oka annak, hogy nem lehet a két esküvõt egy nyáron tartani?
A dupla esküvõ olyan személytelen, anyáméknak tripla volt és az egéz nagyon gáz volt.Ez a ti napotok csak rólatok szóljon.Én vagyok olyan önzõ, hogy nem engedném.Az a legegyszerûbb ha elmondod nekik amit nekünk, féltek, h apukád már nem lesz veletek, ezt akarjátok, vagy ha õk ragaszkodnak a tiétek elõttihez, akkor ti elhúztok valahová egyedül esküdni, aztán fortyogjanak a saját levükben:P
a párod húgának el kéne gondolkodnia a kapcsolatán, ha még beleszólása sincs az esküvõje dátumába.. Ha egyszer õ benne lenne mégis mért nem áll ki a véleménye mellett? Halálra ítélt kapcsolatnak tûnik... Egyébként érthetõek az érveid, de ezt nem velünk kell megbeszélned, hanem velük. Ne hagyd magad, de próbáld megértetni velük az okot, ne pedig csak harcoljatok.
Szerintem ezt a barátodnak kell tudni lerendezni a saját szüleivel. Ti megmondtátok nekik elõre, nektek akkor lesz a lagzi. Az õ dolguk a húg esküvõjét máskorra tenni. Ne legyen nyuszi a srác, beszéljen a szüleival, akkor is, ha a hufi akedvenc.
A kérdező hozzászólása: Szándékosan mondtuk el a dátumot jó elõre, hogy mindenki ahhoz tartsa magát és éppen ettõl féltem. Be is igazolódott :(.
A kérdező hozzászólása: A barátom szülei mindig is jobban támogatták a húgát, mert õ a legkissebb és õ volt a kedvenc. Nekem amúgy semmi bajom a barátom családjával, nagyon jól kijövünk, de a húga barátját jobban elfogadják, mint engem, mert ott a szülök összejárnak és járnak egymásnak segíteni. Az én szüleim más társaságba járnak és munkában õk nem tudnak segítni, mert apukám nem dolgozhat a betegsége miatt.
Beszeljetek a lannyal! Jo bunko mit ne mondjak. Nyilvan direkt igy csinalta, valoszinu neki mindegy lett volna a datum, nem? Milyen irigy, bunko emberek vannak, Istenem! Beszeljetek veluk, mondd meg neki ne legyen ennyire gyerekes es irigy a gondolkozasa. Mi ez loverseny? Versenyzik veletek, kire jut tobb penz, kinek meg lesz elobb az eskuvoje? Ovoda. Ha nem engednek az idopontbol, tartsatok meg amikor ti kiszemeltetek az idot, ne engedjetek abbol. De azt nem ertem mondjuk ne haragudj, miert kell mindent masoknak is elmondani? Latod ha nem fecsegtetek volna elore az ahitott idopontot, nem lennetek bajban.
Én elleneztem a duplát.Az ikerpár más, mert õk kötõdnek annyira egymáshoz, de így?Apámék triplát tartottak és ronda volt, nagy volt a kavarodás és minden azért mert ne legyen olyan sok az egész. A különbség annyi volt, hogy apám anyámmal, apám öccs anyu legjobb bnõjével és anyu bátyja kerianyummal. Sztem gáz volt, õk sem akarták de hát a szülõk...na pfff

Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Es elhagyott egy 20 eves lány miatt. En 26 vagyok, a pasi 36. Lesz még hogy kapar utánam?

Legjobb válasz: A sztori: Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Voltak kisebb nagyon veszekedések, de azok mi voltunk, mi így szerettük egymást. Olyanok voltunk mint egymásnak a drog, nem tudtunk élni a másik nélkül. A probléma ott kezdõdött amikor még az elején a volt barátnõje nem tudott eltûnni, és nekem elegem lett belõle, elhagytam a párom, majd összejöttem egy másik fiúval. Az a kapcsolat 2 hónapig tartott, mert közben a párom rájött, hogy valóban tennie kell hogy mellette maradjak, visszahódított. Majd késõbb megtudta hogy volt valakim, és megcsalásnak számított neki… Utána ismét voltak problémák. Pl az eljegyzés elõtt egy nappal, mint utóbb megláttam, egy lánynak írta hogy õ élete szerelme.. vele csak levelezett, semmi több.. akkor, utána kiderült, hogy szeret nõnek öltözni, sminkelni magát, voltak a lakásában parókák, internetes oldalakon is fent volt, és olyan leveleket is találtam, amikben férfiakkal levelezett mindenfélérõl, amit inkább le sem írnék. Mindegy, elfogadtam, szerelmes voltam, és túlságosan is tõle tettem függõvé magam. Voltak persze nézeteltérések, nem mehettem szinte sehova, nem mehettem a barátnõimmel semerre, mert mindig eljátszotta, hogy vagy rosszul van, vagy balesete volt, ezért is el akartam hagyni, úgy gondoltam az már régen rossz ha korlátoznak, ekkor képes volt eljátszani, hogy neki a szívével baj van, vagy már nem is emlékszem, a lényeg hogy a szülei bevitték a pszichiátriára :-s, és onnantól kezdve a szülei tiltották tõlem. De mi persze attól még együtt voltunk utána.

A kérdező hozzászólása: A sztori: Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni az én történetemhez: 5 évig voltam együtt a párommal. Voltak kisebb nagyon veszekedések, de azok mi voltunk, mi így szerettük egymást. Olyanok voltunk mint egymásnak a drog, nem tudtunk élni a másik nélkül. A probléma ott kezdõdött amikor még az elején a volt barátnõje nem tudott eltûnni, és nekem elegem lett belõle, elhagytam a párom, majd összejöttem egy másik fiúval. Az a kapcsolat 2 hónapig tartott, mert közben a párom rájött, hogy valóban tennie kell hogy mellette maradjak, visszahódított. Majd késõbb megtudta hogy volt valakim, és megcsalásnak számított neki… Utána ismét voltak problémák. Pl az eljegyzés elõtt egy nappal, mint utóbb megláttam, egy lánynak írta hogy õ élete szerelme.. vele csak levelezett, semmi több.. akkor, utána kiderült, hogy szeret nõnek öltözni, sminkelni magát, voltak a lakásában parókák, internetes oldalakon is fent volt, és olyan leveleket is találtam, amikben férfiakkal levelezett mindenfélérõl, amit inkább le sem írnék. Mindegy, elfogadtam, szerelmes voltam, és túlságosan is tõle tettem függõvé magam. Voltak persze nézeteltérések, nem mehettem szinte sehova, nem mehettem a barátnõimmel semerre, mert mindig eljátszotta, hogy vagy rosszul van, vagy balesete volt, ezért is el akartam hagyni, úgy gondoltam az már régen rossz ha korlátoznak, ekkor képes volt eljátszani, hogy neki a szívével baj van, vagy már nem is emlékszem, a lényeg hogy a szülei bevitték a pszichiátriára :-s, és onnantól kezdve a szülei tiltották tõlem. De mi persze attól még együtt voltunk utána.
A kérdező hozzászólása: A lezárás lényegesen gyors tempóban történik a lelkemben egyébként. Nem nehéz, hiszen nagyon sokat bántott, nagyon sokat sírtam és szenvedtem miatta. Õ mindig attól érezte jól magát ha engem bánthat, azzal akarta magát emelni, hogy engem elnyomott, lealacsonyított.. tipikus nárcisztikus. Eleinte beetetett mindennel, tudta hogy én mindennél jobban vágyom a biztonságra, és õ belémmagyarázta hogy megadja, hogy nekem vele milyen jó. Ez volt az elején. De mindig bántott… mindig… sokszor elhangzott az, hogy „Kincsem, te nem tehetsz arról, hogy nem tudod milyen és hogy kell viselkedni egy normális családban, hiszen te degenerált családból származol, de nem tehetsz róla, te ilyen vagy!” … csak mert a nagymamámmal nõttem fel… És bennem egyedül az a kérdés, hogy vajon lehet e boldog tényleg sokáig azzal a 20 éves lánnyal, vajon õt is fogja e bántani, vajon kibukik e valamikor hogy a lány fiatal, komolyan gondolják-e hogy jövõre gyerekük lesz, és egyáltalán, most felhagytam mindenféle utánakérdezõsködéssel is, már ezt sem hallja hogy érdeklõdök felõle, és feltûnik e neki hogy eltûntem, nem tud rólam semmit, fog e azon agyalni, kiakadni, vagy bármi, hogy kivel lehetek, miért nem jelentkezem, érdeklõdöm, stb… mert szerintem addig volt érdekes nekik amíg a srác engem bánthatott (nárcisztikus, tehát õ akkor érezte jól magát ha engem elnyom vagy tudja hogy szenvedek), és amíg a leányzónak kihívás elszeretni a pasit. Most azt hallom hogy nagyon boldogok, és a srác megtalálta az igazit, stb… stb… annyira ezt hangoztatja… és beköltöztek valami luxuslakásba, és ott éldegélnek. ………..3 hete még engem hívott sírva hogy szeret… és ha én boldog vagyok, akkor nem hangoztatom ennyire, hogy de boldog vagyok…és annyira sem érdekelne az exem hogy beszéljek róla… õ viszont úgy hallom ki van akadva, hogy én xy-nal voltam koncerten, mert milyen gáz, hogy rögtön rohanok hozzá, és ha én komolyan vissza akartam volna õt kapni, akkor ezt nem lépem meg… :-S tehát foglalkoztatja a dolog… mondom, addig érzi szerintem jól magát, amíg tudja, hogy én kivagyok talán borulva, vagy talán nekem rossz… elképzelhetõ hogy azzal a lánnyal másként lesz? Mire szamitsak?
Ennek igazság szerint semmi értelmét nem látom. Ha a srác szeretne, akkor nem lenne neki másik nõ soha! Tényleg próbálj meg másokkal ismerkedni és valami normális pasival összejönni, nem egy ilyen eszementtel. Amellett, hogy beteges, még csajozik is. Kizárt hogy én ilyennel együtt maradnék. Én 10 hónapos kapcsolatot hagytam végleg el amiatt hogy az exem 1 éjszakás kalandba keveredett egy másik csajjal. Igaz, nem ez volt az egyetlen ok, mert utána mikor szakítani akartam fel is pofozott, így ezért szakítottam véglegesen miután visszaütöttem. De ha az a pofon nem lett volna akkor is elhagyom, mivel másik csajjal volt együtt, és innentõl ki van zárva hogy bármit akarjak tõle. Amúgy voltak persze elõzmények is (beteges féltékenykedés stb...) de mindig visszakönyörögte magát:( de ez csak az elsõ lépcsõ volt a szakítás felé. A vége az lett amit leírtam ugye. Nehéz volt de elhagytam. Most 7 évvel a szakításunk után én vagyok az, aki boldog. 3, 5 éve vagyok a férjemmel. Õ pedig egyedül van, magányos. 3 csaja volt utánam de fél évnél többet egyik se bírt ki vele. Pár hónapja még engem is megkeresett, hogy hogy mertem férjhez menni, alig talált meg, kezdjük újra, és majd titokban randizunk amíg válok:D hát hogyne:) mondanom se kell, hogy elküldtem a francba. Szóval én rövidebb ideig voltam ilyen se veled se nélküled kapcsolatban, de tudom milyen szar, és nehéz kijönni belõle. Viszont ha lezárod, akkor utána te is fellélegzel és boldog leszel. Amúgy nekem anno 2 évig tartott megemészteni ezt az egészet az exxel, addig senkim se volt. Nem is ismerkedtem. Ha lezárod, utána könnyebb lesz:) 27/N
Én kívülállóként általában azt látom az ilyen hosszabb kapcsolatoknál, fõleg hogyha ilyen szenvedélyes mint a tiétek, akkor a kapcsolatot elég nehezen zárják le. Szakítanak, összejönnek mással pár hétre, majd megint kibékülnek, egy hónap múlva megint szakítanak stb és mehet ez így évekig. Tudom hogy ez most nagyon nehéz, de hosszútávra ne tervezz vele. Ha ki is békültök még egy párszor, ebbõl nagycsalád meg közös békés élet szerintem nem lesz, de ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is beteg. És mindenki azt mondja hogy örüljek hogy megszabadultam tõle, de mégis bánt a gondolat, hogy azt hittem végre megtaláltam a biztosat az életemben. És én magam is elhittem mert annyira akartam. Képtelen vagyok megérteni, hogy hogy tudott ilyen gyorsan össze is költözni egy 20 éves lánnyal, és egyfolytában arra a kérdésre keresem a választ, hogy meddig fog ez közöttük tartani? Elõjönnek e ott is majd a problémák abból kifolyólag, hogy a pasi milyen, és hogy a leány fiatal? Mikor múlik el az újdonság varázsa, ami után leesik neki, hogy talán nem kellett volna elveszítenie engem? Le fog ez neki egyáltalán esni? Akar majd még visszajönni hozzám? Fog még jelentkezni, keresni? Vagy most már végképp átlendült, ahogy hangoztatja, és ennyi, ne is várjam hogy elõkerül majd? Magamból kiindulva, ha engem annyira nem érdekel valaki, és boldog kapcsolatban élek, amit én választottam megfontoltan, akkor el sem olvasom, amit az exem ír, nem is mondom a barátomnak, hogy mennyire kiakaszt, hogy ezzel vagy azzal van, egyáltalán nem is foglalkozom ezzel, és ha annyira boldog vagyok, akkor azt sem hangoztatom ennyire, nem kiabálom szét. Nem értem. A kérdést is azért írtam ki, hogy hátha a válaszokból juthatok valamire, hogy most mi fog történni, mire számítsak… zûrzavar van a fejemben…
A kérdező hozzászólása: Amikor én megismertem õt, 22 voltam. Nekem elég nehéz gyerekkorom volt, nagymamámmal és nagynénémmel nevelkedtem, nagymamám 14 éves koromban elment, nagynéném megházasodott, és egymagam maradtam, 15 évesen, egyedül álltam talpra, csináltam meg az egyetemet, nyelvvizsgáztam, és dolgoztam hogy meg tudjak élni. Ez a srác mindig azt hajtogatta, hogy õ biztonságot teremt majd nekem, és én annyira kötõdtem hozzá, hogy ezért nézhettem el neki mindig mindent. Nagyon tõle tettem függõvé mindent, én azt hittem, végre biztonságban leszek, végre egy biztos pont az életemben. És mindig azt hittem hogy majd megváltozik, és nem lesz több. De én 26 éves fejjel nem tudom megérteni, hogy engem elhagy azért, mert õszerinte nem vagyok biztos pont, mert én nem tudok neki nyugalmat biztosítani, mert azzal hogy elmegyek valahova a barátaimmal azt bizonyítom neki hogy nem lennék jó családanya, ezt mondta. És azt nem értem, hogy egy 20 éves lánytól mit vár? Hogy otthon ül majd neki? Az a lány soha nem dolgozott, az egyetemet sem fejezi be mert sminkes akar lenni… annyira szeretném, ha egyszer ráébredne, hogy mit csinált, és vissza akarna jönni, és talán én akkor tudnám lezárni, amikor ott elküldhetném. De õ most boldog, és állítja hogy az a lány tökéletes, õ nem olyan, hogy eljárogat, mindenben tökéletes, stb… és nekem nem a korkülönbséggel van a bajom, mert a pasi 50 lenne a lány meg 35 pl, még oké, de 20 éves a lány… nem hiszem hogy 21 22 évesen gyereket szülne neki… már közöttünk is problémákat okozott a korkülönbség.. annyira nem értem… fog még jelentkezni felém? Fog még akarni, le fog neki esni, hogy én lehet tényleg biztos családot adtam volna neki? Le fog esni neki hogy az a lány tényleg fiatal? Elõbb utóbb elmúlik az újdonság varázsa, elõbb utóbb kiesik a csontváz a szekrénybõl. És szerintem vele is meg fogja csinálni azokat mint velem, ugyan úgy szüksége lesz más lányok csöpögésére, ugyan úgy elõ fognak jönni a hajlamai, ugyan úgy nem fogja elengedni õt sem ha el akar menni a barátaival… szerintem. Mert 36 évesen már nem változik annyira az ember. És szerintem a lány is csak azt élvezi hogy viszi ide oda, fizet mindent, és ezért persze hogy azt játssza amit a pasi látni akar. De együtt lakva ez már más, mint amikor még csak találkozgattak. És az sem véletlen hogy annyiszor visszajött hozzám a pasi, ha annyira tökéletes lenne a lány, akkor nem jött volna mindig vissza hogy szeret engem.. annyira szeretném hogy leessen neki, és jöjjön még, akarjon még engem…
"Lesz még hogy kapar utánam?" 50%, vagy igen, vagy nem. Addig is keress jobbat, hátha találsz õ sem csinál most mást, gondolom a 20-aska ropogósabb, mint te és/vagy többet bevállal mint te.
Fruu.. ez egy beteg ember. Nõi paróka..nárcisztikus../hányadék/ [link] Zárkózz el tõle, mert csak nagyon nagy szenvedés vár itt rád!! Tedd alkalmassá magad, hogy nyitott lehess egy új és szép és jó kapcsolatra.
Mivel mindkettõtök elég kevés intelligenciával rendelkezõ ösztönlény, bármi lehetséges a jövõben, akár még újra össze is jöhettek.
egyikõtök sem normális bármi lehetséges!
36 éves és most egy 16 évvel fiatalabb lánnyal kezd? Hát azt hiszem igazi példája annak hogy ha nem is a pénz akkor a friss hús nyer. Tipikus majd 50 évesen is 20 éves kellene neki csak akkor már nem megy :)
Fruu... most biztos nagyon fáj a szíved, és nem lesz vigasztaló, de elég hamar ráébredsz: jó, hogy megszabadultál tõle.. Gyógyulást kívánok ebbõl a sebet okozó kapcsolatból, és utána gyógyultan várd a tiszta, szép szerelmet!
A kérdező hozzászólása: A sztori folytatása: Volt nagyon sok nagyon jó idõszakunk és sok rossz is, amik azért voltak, mert ha én el akartam hagyni, akkor mindig visszasírta magát, ha pedig õ akart elmenni, akkor én könyörögtem vissza magam. Ezek a viták általában abból származtak, hogy mindig volt valami nõ ami kiderült. Ezek a nõk igazából arra kellettek neki, hogy kielégítse önimádatát. Amikor én megismertem õt, még egy egyszerû egyetemi tanársegéd volt, viszont ekkor már jóval magasabb pozícióban volt, és rengeteget keresett, rengeteg pénze volt már, BMW, bármit megtehetett. És õ tõlem is azt várta el hogy minden reggel elájuljak hogy õ milyen jól néz ki, hogy kb istenítsem, hogy õ a legjobb és legszebb és legesleges… Az utóbbi kb 2 évben 4 nõ volt, akirõl tudok. Ezekkel csak találkozgatott, levelezgetett, elvitte strandra, kajálni, hasonlók. És közben mindig az volt, hogy õ befejezte velem. Új életet kezd, stb. Aztán mikor kiderült, hogy nekem van valakim, persze mindig vissza akart jönni. Idén májusban is kiderült egy lány. Neki az edzéseire járt, meg volt állítólag nála kézimeccset nézni. Mikor ez kiderült, elõször még elvoltam ezzel a tudattal, de júniusban elhagytam, mondván hogy ez már túl sok nekem.. akkor sírt, hogy ne hagyjam el, de elhagytam. És késõbb összejöttem egy sráccal, akivel együtt voltam kb 5-6 hetet, amikor a volt párommal összefutottunk. Megvolt a nagy egymásra borulás, és hogy õ az én karjaimban érzi igazán otthon magát (mert hogy õ valahonnan összeszedett egy lányt, akivel járkált a nyáron erre arra, de semmi komoly..), és hogy hagyjam ott akivel összejöttem közben, és legyek vele, õ eljegyez, magához költöztet, stb.. Én mondtam neki, hogy nem, de aztán rá egy héttel csak összejöttem vele újra. Ez volt augusztusban. Itt volt kb egy két hét ami nagyon jó volt, utána elõjött hogy én nem adtam be neki rögtön a derekam, nem választottam rögtön õt, és persze utána elõjött ismét a lány is, és majd két hónap telt el azzal, hogy azt sem tudta mit akar, hol el akart hagyni, akkor én írtam neki nap mint nap egy halom emailt, hogy mi összetartozunk, stb, és amikor abbahagytam a levélrohamot és a meggyõzõ rohamot, akkor mindig jött õ, hogy szeret, és próbáljuk meg, aztán megint elõjött a lány, én megint minden erõmmel bizonyítottam, hogy márpedig én vagyok neki a tökéletes. Aztán az egyik csütörtöki napon eldöntöttem hogy énbelõlem nem fog hülyét csinálni, megírtam neki hogy feladom. Másnap sírva hívott fel hogy szeret és miért csináljuk ezt egymással, és addig nem utazik haza hétvégére míg nem látott, stb.. nem találkoztam vele. Szombaton felhívott, kérdezte, hogy mit fogok csinálni este. Mondtam neki hogy bemegyek a városba, kérdezte hogy megyek e bulizni, mondtam neki, hogy nem tudom, lehet. Erre úgy kiakadt, hogy én ezzel akarom neki bizonyítani hogy milyen jó családanya lennék, hogy nekem ez az életem, stb… (megjegyzem, ebben az évben 3szor ha voltam..), és lecsapta a telefont, ki is kapcsolta, én újra emaileket írogattam neki, vasárnap került elõ. Felhívott, hogy õ elutazott szombat délután a lánnyal, és most is épp odaért hozzá, hagyjam õket most már békén.. lerakta, kikapcsolta. Én írtam neki ismét egy emailt, hogy oké, legyen így. 10 perc múlva ott volt nálam. Nagyon ideges volt, de nem tudta megmondani miért jött, azt mondta, hogy azért jött, mert nem érti miért kell ilyen csúnyán elválnunk, (mert írtam neki, hogy ne higgye hogy el vagyok veszve, ezek után szépen visszaírok azoknak a fiúknak akik írnak nekem), hogy én hogy merészelem hogy miközben neki bizonyítok, másokkal csetelek (mellesleg õ a lánnyal találkozgatott…), és hogy ne higyjem hogy õ azért jött mert bármit is akar tõlem, és hülye vagyok ha nem tudom miért jött. És hogy én beérem egy hajléktalannal akkor õ ennek örül, stb, majd elviharzott. Rákövetkezõ szerdán még felhívtam hogy amiket a lakásban összeszedtem visszaadnám neki, a reakció: égessem el, dobjam ki, hagyjam õt békén, tud ám arról hogy én mikor kivel kavartam, hogy képzeltem, k…va vagyok, neki komoly kapcsolata van, stb.. mondom jó. Persze barátaimmal beszéltem sokat, nehéz volt mindez nekem. Azt is tudom hogy azon a hétvégén otthon volt a szüleivel. Majd hétfõn, ír nekem egy lány a fb on, hogy hívjam már fel. Azt mondta, hogy írt a srácnak pénteken hogy boldog névnapot, és akkor reggel (hétfõn) írt neki vissza, hogy ne haragudjon hogy eddig nem válaszolt, de egy gyönyörû wellnesshétvégén volt a barátnõjével, és nem mellesleg õ annyira boldog hogy még aznap össze is költöznek… Mondom mi? Persze elkezdtem minden közös ismerõst felhívni, hogy mi ez, és egyáltalán miért ír annak a csajnak akivel fél éve nem beszélt, elõször azt hittem azért, mert tudja hogy visszamondja nekem, és ezzel elérheti hogy újra kaparjak utána. De mint kiderült, tényleg valami összeköltözés volt (rá 10 napra hogy engem hívott sírva, hogy szeret…), és az a lány ráadásul az, aki miatt még májusban otthagytam… és mint kiderült, ez a dolog mindig is volt, nyáron is ez a lány volt, és szépen átvert mindkettõnket. Nagyon fontos még ehhez az egészhez, hogy a pasi akirõl írtam 36 éves, és az új lány pedig 20. És én azért lettem pattintva elméletileg, mert én nem vagyok túl hiteles, és õ már családra és nyugodt légkörre, gyerekre vágyik. És most õ boldog, az a lány tökéletes, és most õ úgy érzi megtalálta… de mindeközben persze a közös ismerõsünknél érdeklõdik, és ki van akadva hogy pl találkoztam azzal a sráccal akivel még az elején összejöttem, és hogy én hazuttolom meg magam… és õ most boldog, és tojik rám, átlendült, stb…stb… de most komolyan… 20 éves a lány. De még ha olyan lenne, amilyennek beállította, mert azt mondta, hogy az a lány mennyire egyszerû és szolíd, és õ nem olyan hogy bulizni jár, és hívõ, és jövõre már gyereket szülne neki… aha.. akárkit kérdeztem errõl a lányról, egy sem mondta hogy igen okos, vagy igen, kedves, mindenki azt mondta, hogy öntelt, nagyra van magától, és zakkant, és mindig az kellett neki ami a másé, és ne higyjem hogy hosszú életû lesz ez közöttük. A lánynak szõke póthaja van, és a fb profilja is egyértelmûen arról szól, hogy kivan magától. Nyilván azért kell neki, mert a volt párom pénzes, nem gondolom hogy maga az ember miatt kellene neki. Nem tudom mit gondoljak. Meddig fog ez tartani, fog e még a volt párom akarni visszajönni, rá fog e jönni, hogy mit veszített velem, mit gondoljak, mi fog történni szerintetek?
Szerintem ne akard, hogy kaparjon utánad!!! Inkább lépj tovább! Szerintem nem teljesen normális.
Fruu! Ez borzasztó - jó hogy megszabadultál ettõl az alaktól! Megmondom, miért van a 20 évessel: mert az a lány még nem jött rá, ez egy beteg torz ember, és a jónak látszó külsõségek elvették az eszét. Szegény lány, õt is sajnálom. Lealázó, ahogy a családodról, múltadról beszél. Megszabadultál egy életed nyomorító alaktól. Nyugodj meg. Higgadj le. Foglalkozz olyasmivel, amit szeretsz. Milyen zenét szeretsz? azt hallgasd. Ne akarj most semmit sem megoldani. Pár nap múlva észhez térsz: magad is látni fogod, hogy jobb így. Fiatal vagy, fogsz találkozni olyannal pár hónap múlva, akivel szeretitek egymást!

A párommal több, mint 8 éve vagyunk együtt, én 24vok, ő 34, és én már 5 éve szeretnék babát, ő viszont csak akkor, ha külön leszünk, ami még több év. Hogy magyarázzam el neki, hogy nem várhatunk örökké?

Legjobb válasz: Egyezetek meg, hogy vártok még 2,5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.

Egyezetek meg, hogy vártok még 2, 5 évet. Még fiatal vagy bõven belefér. Van már annyi munkaviszonyod, hogy Gyedet kapjál? Mert a GYES családi semmire sem elég egy babának.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!