Találatok a következő kifejezésre: 5 és éve (941 db)

Két pasi meg egy kicsi 4-5, és 8. évadot sehol sem találok működőt, hol keressem?

Nagyon megköszönném!

Legjobb válasz: A 4.és az 5. évad fenn van bármelyik nagyobb torrent oldalon,a 8. évadot még nem vetítették Magyarországon...

A 4.és az 5. évad fenn van bármelyik nagyobb torrent oldalon, a 8. évadot még nem vetítették Magyarországon...

Szerintetek Az Eset Nod32 Antivírus 5: 7110Ft/év éri meg jobban vagy az Eset Smart Security 5 pedig: 8630FT/év? Diákkedvezménnyel ennyiért adják. Ki mit használ?

Itt néztem az árakat: www.virusvedo.hu

Legjobb válasz: Nem használok NOD-ot, de szerintem a smart security-t válaszd, az egy komplex csomag tûzfallal együtt. 1500 pluszt megér egy sima vírusírtóhoz képest.

Nem használok NOD-ot, de szerintem a smart security-t válaszd, az egy komplex csomag tûzfallal együtt. 1500 pluszt megér egy sima vírusírtóhoz képest.
Szerintem meg mindenképpen pénzkidobás, egy normál otthoni felhasználónak tökéletesen elég, ha összerakja ingyenes alkalmazásokból.

5 és fél éve vagyunk együtt, de még sosem volt hüvelyi orgazmusom. Miért nincs?

4 éve élünk szexuális életet, mindkett?nknek egymással volt az els? és azóta is csak egymással voltunk. Orális szex közben van csikló orgazmusom, de nem tudom hogyan lehetne hüvelyi is. Olvastam, hogy "össze kell csiszolódni", de szerintem ha 4 év alatt nem sikerült, nem tudom hogyan lehetne ezen változtatni... Egyébként élvezem a szeretkezést, kellemes és nagyon szeretem a párom.

Legjobb válasz: Ugyanez van velünk is, 5 éve vagyunk együtt, de soha nem volt még hüvelyi orgazmusom, és beletörõdtem, hogy nekem már nem is lesz!Vannak nõk, akik képtelenek rá, ezek szerint én is ide tartozom! Még mielõtt valaki lehurrogna, nem vagyok kis csitri, mindketten tapasztalt felnõtt emberek vagyunk!

Ugyanez van velünk is, 5 éve vagyunk együtt, de soha nem volt még hüvelyi orgazmusom, és beletörõdtem, hogy nekem már nem is lesz!Vannak nõk, akik képtelenek rá, ezek szerint én is ide tartozom! Még mielõtt valaki lehurrogna, nem vagyok kis csitri, mindketten tapasztalt felnõtt emberek vagyunk!
Bede Zsuzsanna honlapját nézd meg, õ is ír egy megoldást vmelyik cikkében, ill. Sz. Mikus Edit az nlcafe.hu-n szakértõk között keresd, a blogjában az egyikben szintén ír egy technikát. Lényege egy módszer, amivel tuti biztosan el lehet jutni a célhoz, csak ki kell gyakorolni. 1. Kell, hogy legyen egy nõnek valamilyen valós orgazmus élménye. Mindegy, hogy azt álmában élte-e meg, vagy maszturbációval, vagy partnerkapcsolatban, csak az emlékezetében felidézhetõ legyen. 2. Hetente többször úgy kell maszturbálni, hogy közben becsukott szemmel felidézi magában a kiválasztott orgazmus élményt, és összeköti a kettõt. (Fokozott élményhez jut így.) 3. A maszturbációkat fokozatosan fel kell váltania egy olyan meditációnak, relaxációnak, imaginációnak (mindegy az elnevezés), ahol NINCS KÉZI INGERLÉS, csak az agyban az emlékezet, de ezt olyan élethûen kell tenni, amíg a test a valóságban is lereagálja az emléket, és eléri az orgazmust minden egyéb stimuláció nélkül is. (Kinél gyorsabban, kinél lassabban, de elérhetõ, begyakorolható!) 4. A szeretkezések alatt is, a behatolás után becsukott szemmel fel kell idézni a már begyakorolt "agyi-orgazmust", ami persze testi is, és össze fog kötõdni a kettõ. A férfi teste, jelenléte csak fokozhatja az élményt. 5. Jónéhány gyakorlás után ez szinte reflexszé válik, és már el sem rontható! A begyakorláshoz hónapok kellenek, de az eredmény megjön! És megéri!
Szerintem ezen ne rágódj, sok vagyunk ezzel így, sanja nem mindenki képes rá. Az a lényeg, hogy a sex mindkettõtöknek jó legyen, és hogy szeressétek egymást. Mi a férjemmel 10 éve vagyunk együtt, nekem sem sikerült még soha a hüvelyi orgazmus, viszont minden alkalommal én is eljutok a csúcsra a szája és a keze által, és imádom vele a sexet.
A 8.37-es váaszolónak: Ez férfiakra is igaz lehet?
Nem tudom, férfiakra igaz-e, de nekik általában nincs orgazmus problémájuk, könnyebben eljutnak a csúcsra, nem? Amúgy érdemes elolvasni, onnan másoltam ki: http://www.nlcafe.hu honlapról, szakértõknél kiválasztani Sz. Mikus Editet, és neki vannak jó blogjai, férfiakról is, magömlésrõl stb. Olvasd el.Ja és kérdést is tehetsz föl neki.
Az utolsó válaszadó vagyok, szívesen beszélgetek emailben, nekem is vannak gondjaim ezzel kapcsolatban.
Hali!Fontos lenne megtudni hogy önkielégítéssel (esetleg segédezközzel)létre jönne-e az élvezet, mert lehet hogy esetleg csak az együttlét minõsége vagy ideje kevés a hüvelyi orgazmushoz.Szerintem ismerje meg jobban testét, és ha elsõre nem is sikerül, talán figyelve érzéseire megtalálhatja ami hiányzott! :)


Átlagosan hány év az élettartama egy 2, 5-es merevlemeznek?

Napi kb. 8 órás használat esetén.

Legjobb válasz: Ezt így megmondani nem lehet, akárcsak az összes többi hardverét sem. Lehetnek gyári hibás darabok is, amik pár hónap után elkezdenek hibás szektorokat produkálni. De olyan is van, ami 4-5 év használat után is tökéletesen üzemel.

Ezt így megmondani nem lehet, akárcsak az összes többi hardverét sem. Lehetnek gyári hibás darabok is, amik pár hónap után elkezdenek hibás szektorokat produkálni. De olyan is van, ami 4-5 év használat után is tökéletesen üzemel.

Csontritkulásom van. A csipőmben -2, 5-es. Egyébként nem fáj semmim, rengeteget mozgok, biciklizem, túrázom, tornászom.2 éve már szedek csontritkulás elleni gyógyszert is. Ja, 55 éves nő vagyok. Mit jelenthet ez a szám. Meddig romolhat? Pl. Lehet -10?

Legjobb válasz: Csontdenzitometria (nevezik osteodenzitometriának, röviden ODM-nek is). A csont ásványianyag, egységnyi felszínre vonatkoztatott sûrûsége g/cm2-ben. A mérési eredményt az azonos nemû fiatal népesség átlagértékéhez viszonyítják. Eltérés esetén annak mértékét SD-egységekben kapjuk meg. A fiatalkori értékektõl való eltérést T-score-nak is nevezik. Az átlagtól–1 T-score eltérésig normális BMD-értékrõl beszélünk. Ha az eltérés 1 és 2,5 közötti, akkor csonttömeg-csökkenésrõl van szó, ez alatt osteoporosisról. A 2,5 alatti T-score és osteoporoticus csonttörés megléte súlyos osteoporosist jelent. A BMD mért értékének azonos korú népességi átlaghoz történõ hasonlítása különösen idõskorban és férfiak esetében adhat értékes támpontot. Itt az SD-vel mért eltérést Z-score-nak nevezzük. Ha idõs személy T és Z-score-ja egyaránt alacsony, akkor a törési veszély különösen fokozott.

Csontdenzitometria (nevezik osteodenzitometriának, röviden ODM-nek is). A csont ásványianyag, egységnyi felszínre vonatkoztatott sûrûsége g/cm2-ben. A mérési eredményt az azonos nemû fiatal népesség átlagértékéhez viszonyítják. Eltérés esetén annak mértékét SD-egységekben kapjuk meg. A fiatalkori értékektõl való eltérést T-score-nak is nevezik. Az átlagtól–1 T-score eltérésig normális BMD-értékrõl beszélünk. Ha az eltérés 1 és 2, 5 közötti, akkor csonttömeg-csökkenésrõl van szó, ez alatt osteoporosisról. A 2, 5 alatti T-score és osteoporoticus csonttörés megléte súlyos osteoporosist jelent. A BMD mért értékének azonos korú népességi átlaghoz történõ hasonlítása különösen idõskorban és férfiak esetében adhat értékes támpontot. Itt az SD-vel mért eltérést Z-score-nak nevezzük. Ha idõs személy T és Z-score-ja egyaránt alacsony, akkor a törési veszély különösen fokozott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod - valóban van Z meg T szám is - majd megnézem :) Másrészt valóban érdekelne, h az érték meddig csökkenhet... pl. lehet h valakinek -10-es értékei vannak? Mivel fogalmam sincs mit jelen a csökkenés pl.1-2 tizeddel. (A földrengésnél úgy emlékszem exponenciális függvény)

5 és fél éve vagyok együtt a barátommal, de már nemvagyok biztos az érzéseimben. 16 éves korom óta együtt vagyunk (ő 1 évvel idősebb, mint én) és úgy érzem, "valami" kimarad az életemből. Mit tegyek?

Õ az els? barátom, ? volt az els?, akivel lefeküdtem. Néha rámtör az az érzés, hogy jobb lenne szakítani, mert honnan tudhatom, hogy ? a "tökéletes" számomra, mikor nincs viszonyítási alapom. Nem hiszek abban a szóban, hogy "örökre". Félek, ha most nem lépek és még most fiatalon nem élem ki magamat, találkozgatok másokkal, kés?bb (mikor már esetleg gyerekeink is lesznek) megfogom bánni, hogy nem szórakoztam ki magamat és megfogom gy?lölni. Tudni kell még, hogy nagyon szoros a kapcsolatunk, minden nap nagyon sokat vagyunk együtt, mások szerint "már összevagyunk n?ve", ezért a szakítás se lenne túl egyszer?.

Legjobb válasz: Szia! Ha mar egyaltalan megfordut a fejedbe akkor szerintem is igazad van! Az a nagy igazsag ,hogy nekem is van egy 18 eves lanyom es o is 16 volt mikor ,megismerkedett a fiuvan es meg mindig egyutt vannak ,minden aldott nap ezen vitazunk ,hogy nem mennek szorakozni.A masik dolog meg az hogy a multkor volt egy kerdes ,hogy a kis 14-15 eves lanyok miket csinalnak a discoba,es akkor az jut az eszembe ,az en lanyom megis jo!Nincs ezzel a fiuval se semmi gond,minden nap talalkoznak ,csak az a gond 18 evesen meg szorakozni kellene jarni ,nem beulni filmet nezni. Amugy igazad van mig fiatal vagy addig kell szorakozni ,egy kicsit nehez lesz a szakitas az biztos!Vagy beszeljetek meg ,hogy tartatok egy kis szunetet,es aztan meglatjatok ,mert ez vegulis egy megszokott dolog ,nem szerelem!Hat kb ilyen a hazassag 20 ev utan,szeretet:) Udv:)

Szia! Ha mar egyaltalan megfordut a fejedbe akkor szerintem is igazad van! Az a nagy igazsag , hogy nekem is van egy 18 eves lanyom es o is 16 volt mikor , megismerkedett a fiuvan es meg mindig egyutt vannak , minden aldott nap ezen vitazunk , hogy nem mennek szorakozni.A masik dolog meg az hogy a multkor volt egy kerdes , hogy a kis 14-15 eves lanyok miket csinalnak a discoba, es akkor az jut az eszembe , az en lanyom megis jo!Nincs ezzel a fiuval se semmi gond, minden nap talalkoznak , csak az a gond 18 evesen meg szorakozni kellene jarni , nem beulni filmet nezni. Amugy igazad van mig fiatal vagy addig kell szorakozni , egy kicsit nehez lesz a szakitas az biztos!Vagy beszeljetek meg , hogy tartatok egy kis szunetet, es aztan meglatjatok , mert ez vegulis egy megszokott dolog , nem szerelem!Hat kb ilyen a hazassag 20 ev utan, szeretet:) Udv:)
Ha valoban nagyon jo a kapcsolatotok akkor az oszinteseget is kibirja megha faj is. Mondd el neki mi bant. Jobb, mintha csalnal a hata mogott es ezzel megalaznad. Mellesleg hozzatennem az elottem szolohoz, hogy en sem jartam bulizni mint egy orult 18 evesen... nem mindenki egyforma. Most is rosszul vagyok ha "disco"-ba hivnak ...pedig mar ferjem van nem mint fuggetlen "preda" lennek jelen. Ugyanakkor imadok kiskocsmaban sorozni jo tarsasaggal v. koncerteken orjongeni - nem klub jellegu zenere... En batoritalak es megertelek. Remelem o is megfog es azt is, ha mast megtapasztalsz jol fogsz donteni barmi legyen is az.
Ez a kimaradok érzés..hmm..ismerõs. Középiskolában megismerkedtem egy sráccal, a tanári kar elkönyvelte, h férj és feleség leszünk, majd érettségihez közeledve dobbantottam a kapcsiból.Taudtam, h valami nem jó, de nem tudtam megmondani, h mi.Aztán felvettek egyetemre, és akkora õrjöngést lecsaptam egy évig, h az fogalom.Kibuliztam magam az elkövetkezõ életemre, de rendesen.Szépen lehiggadtam, majd megismertem azt a férfit, akivel le akarom élni az életemet.Mióta ismerjük egymást alig megyünk el bulizni, inkább egy hétvégi hegymászás. Ne azért maradj vele, mert ez mások elvárása, hanem azért, mert szereted, mert nem tudnál nélküle élni.Ha dobbantani akarsz dobbants, és ne várd mások véleményét.
Szia! Szerintem ezt neked kell átrágnod rendesen magadban és eldönteni, hogy mit akarsz. Gondolj bele, hogy milyen lenne nélküle, hogy éreznéd magad? Aztán meg szerintem külön is eljárhattok bulizni, szerintem ha te elmész a barátaiddal egy-egy este szórakozni abban semmi nincsen. Én is 5 éve vagyok együtt a párommal már együtt is élünk, és bulizni nem igen járunk együtt, mondjuk õ 7 évvel idõsebb nálam. Én eljárok a barátaimmal idõnként, õ is az övéivel és ez jó így, együtt meg elmegyünk moziba, túrázni, motorozni. Talán neked is csak egy kis levegõ kéne, mert írtad hogy folyton együtt vagytok. TAlán már neked is túl sok ez, és a párod? Benne még nem merült fel vajon ez a kérdés? Lehet, hogy rá is ráférne egy kis levegõ. Beszéljétek meg és döntsd el hogy mit akarsz. Abban sincs semmi ha végül, oda jutsz, hogy szakítasz, hisz tényleg fiatal vagy még.
Érdekes a mai világ. Nagymamim 18 évesen ment hozzá nagyapámhoz. Szült neki 2 gyereket. 63 évig voltak házasok, akkor nagypapi meghalt. Na de akkor már mamaikám is 80 fölött volt, vagyis már nem nagyon állt neki pasizni. Bár szegénykém már meghalt és nem tudom megkérdezni, de szerintem neki sos ejutott eszébe az, hogyha õ életében csak a nagyapámmal élt szexuális életet és nem tombolta ki magát, akkor õ valamirõl végzetesen lemaradt. Azt se éreztem sose, hogy gyûlölné a párját. Miért érzik a mai fiatalok azt, hogy ha nem volt legalább egy tucat szexpartnerük, akkor kimaradtak a jóból? Kérzem, ha dobbantassz és a következõ pasid mellett rájössz arra, hogy vele se jobb a szex, akkor visszatérsz az elsõhöz? Vagy tovább keresgélsz, hátha mással is kialakul az érzelmi kötõdés???
Abszolút egyet értek az utolsó hozzászólóval. Az én nagyszüleim most ünnepelték az 50. házassági évfordulójukat és a mama 18 éves volt, mikor férjhez ment.... Szerintem 5 és fél év már elegendõ idõ arra, hogy megismerd a másik minden kis szokását, minden kis dolgát. Én biztos nem adnék fel egy ilyen hosszú kapcsolatot csak azért, mert úgy érzem, hogy nem éltem ki magam? Ha nem éli ki magát az ember, akkor ott gondok vannak - a kapcsolatban. Egy párkapcsolatban is el lehet járni külön bulizni, szórakozni. Próbáljatok talán egy kicsit lazítani a kapcsolaton, kevesebb idõt együtt tölteni. De mindenekelõtt beszéld meg a barátoddal, õszintén! Sok sikert! :)

3 gyerkõcnek (0, 5 és 5, 5 év közöttiek) a ruhákon kívül miket kell csomagolnom 1 hetes belföldi nyaralásra?

Nyáron megyünk majd a Balatonra, de én már ezek kattogok pár napja. Ahogy elgondoltam szinte a 1/2 házat be kéne pakolnom.

Legjobb válasz: Mi volt hogy utazóágyat, kiskádat, etetõszéket és babakocsit is vittünk... Ezeket egyeztesd le elõre a hellyel, minden mást ott is meg tudsz venni ha kell.

Mi volt hogy utazóágyat, kiskádat, etetõszéket és babakocsit is vittünk... Ezeket egyeztesd le elõre a hellyel, minden mást ott is meg tudsz venni ha kell.
A kérdező hozzászólása: Konyha nincs a bungiban, de az étteremben szívesen megmelegítik bármikor a babakaját, illetve valami közösségi helyen van mikró. A lista: álló A4-es papíron 2, 5 oszlpo, közepes betûmérettel. És ruhákat, cipõket még nem is írtam fel.
Konyhára rákérdeztél? :) Hány méter lett a lista? :D
A kérdező hozzászólása: Június elsõ hetében megyünk Balatonra. Összeírtam egy listát, hát .... Felhívtam a szállást. Kiságyat és babakádat tudnak biztosítani, legalább azt nem kell vinnünk.
Mikor mentek, és hova?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kedves kérdezõ, ez olyan aranyos kérdés, megmosolyogtam, és a hozzászólásaidat is.. Hogy miért? Mert nekem gyerek nélkül is tele volt a kocsi. Annyira, hogy tesóm és bnõje holmijának alig maradt hely :D Mit vigyél? Kérdezd meg a szállást, mit tartalmaz, mi van benne... Mi lakókocsiba/ mobilházba járunk. Visszük a gyerek kiságyát, matracot, stb.. Amit vinnék a helyedben: Pelenka, úszópelus, naptejek ( én ajánlom a napozás utáni hûsítõ sprayt is, pl. Lidl cien márkáját, nekünk nagyon bevált). Játékok, fürdõjátékok ( ki mit szeret), könyvek, bili, fürdõlepedõ/ köntös, gyógyszerek, szúnyog és kullancsriasztó , csípés elleni szer, pl Antivakarin. Állítólag megint olyan szúnyogos év jön, mint 2010 volt. Én akkor voltam terhes, párom borzasztóan szenvedett tõlük.. Mindenképpen javaslom! melegebb ruha, ha esetleg hûvös lesz, bébiételt is vihetsz üvegeset ( mi még tápszert is vittünk neki), orrszívó, ha van a szálláson dvd, esetleg mesefilmet. Alvós kedvencek, babakocsi, stb.. Hirtelen ennyi jutott eszembe :)
Ha botmixert viszel, szerintem a gyümicentrifuga nem szükséges arra az egy hétre. Az utazóágyba, ha szerinted kényelmetlen, belehajtogathatsz egy pokrócot, rá a lepedõt, az enyém is így aludt benne, és sokkal kevesebb helyet foglal mint egy matrac. Kiskád szerintem fölösleges ilyen rövid idõre, nagykádban is meg lehet fürdetni egy babát, csak sokkal kényelmetlenebb. Babakocsi viszont mindenképp kell, a strandon is abba tudod rakni a babádat. Vízforraló nem árt, ha befér, de ha nem, akkor tudsz venni ásványvizet/babavizet.
Érdeklõdd meg, hogy mi van, és mi nincs. Ami nincs azok közül is tudsz listát csináli, hogy mi az ami a legszükségesebb. Szerintem a ruhákon kívül Pelenka, pelenkázáshoz egyéb kellékek, babakaják-elõkék-kanalak-cumisüvegek strandon hova rakod a picit, valami kis felfújható matrac, vagy akármi. Úszogumik, karúszók- kinek mi szükséges. Strandlabda, stb. játkok minden korosztálynak, mesekönyvek, esetleg dvd-n vagy vmi hordozható eszközön mesék, alvócimborák-plüssök. gyógyszerek!!!lázmérõ, lázcsillapító, orrszívó!! Ha nem viszel ilyeneket, tuti ott betegszenek meg. De tényleg nem ártana tudni, hogy mi lesz a szálláson kívül.
A kérdező hozzászólása: Kiskád meg sem fordult a fejemben, de most elgondolkodtam azon is. Babakocsi kell, mert legalább lehet bele pakolni. Úristen, a férjem hülyét fog kapni ha meglátja a listát! :)
A kérdező hozzászólása: Bungalónk lesz, fogalmam sincs, van-e benne picike konyha. Lelki szemeim elõtt megjelent, ahogy állunk a megpakolt kocsi elõtt és nem férnek már be a gyerekek. Naptej, pelus, ...stb, gyógyszerek alap, fõleg hogy 2 gyerekem is állandó gyógyszerre szorul, azok nélkül sehová nem indulhatunk el. Ilyeneken agyalok: botmixer, vízforraló, gyümicentrifuga, utazóágyba elvinni a kiságy matracát, ...
Bilit, könyveket, fürdõs játékokat, fürdõlepedõt/köntöst a strandra. Kiskádat nem vittünk, amikor a 3 hónapossal mentünk pár napra, simán beálltam vele együtt a zuhany alá, a férjem meg átvette tõlem amikor kész volt. Babakocsit sem, helyette hordozókendõt.
Gyógyszerek. Lázcsillapító mindenképpen, azon kívül meg Te tudod, mire hajlamosak. Én például fogzásra való kenõcsöt, orrsprét és gyógynövényes köptetõt vinnék. Milyen szállásotok lesz? Lesz benne pici konyha? Mi tavaly nyáron 3 gyerekkel (9 hó és 4 év közötti) apartmanban voltunk, vittem botmixert, és vettem gyümölcsöt, amit leturmixoltam. Persze volt nálam bébiétel is, ebédre inkább azt adtam, nem fõzõcskéztem. Fürdetõ, babasampon, úszópelenka. Én mosható úszópelenkát vettem a nyaralásra, abban ment a kicsi a vízbe, amíg az száradt, adtam rá eldobhatót, de ha nem lett pisis/kakis, az eldobhatót is ráadtam többször.
Tisztálkodási szerek, picinek pelus, naptej, gyógyszerek(lázcsillapító), szúnyogriasztó.A picinek üveges kaja!Bárhol felmelegítik!
Ha ez vigasztal, nekem is lesz olyan hosszú a lista, pedig csak 1 gyerekkel megyünk ( plusz tesóm és bnõje) :D Mondjuk, mi kaját, stb-t is viszünk. Grillezünk, lecsót csinálunk , stb..

Germanisztika szakos hallgató vagyok, harmadéves. Az ugye nem baj, ha nem a harmadik évben, azaz az 5. és 6. félévben írom meg a szakdolgozatomat, hanem mondjuk egy évvel később?

Tudom, hogy akkor később végzek, később végzem el a szakot, de ez ugye nem törvényt szegő dolog? Szóval ilyet lehet csinálni, igaz?

Legjobb válasz: Lehet, de legyél képben hogy mikor kell témát választani, ugyanis hajlamosak nem szólni, és akkor nem fél évet csúsztál hanem egyet.

Lehet, de legyél képben hogy mikor kell témát választani, ugyanis hajlamosak nem szólni, és akkor nem fél évet csúsztál hanem egyet.

Mennyi idősen volt kisgyermeketek először bábszínházba? Tetszett neki és ha 2, 5-3 év közötti volt, végig tudta ülni az előadást?

Legjobb válasz: Mi 2 éves kora óta járunk színházba havonta egyszer. a Lányom az az üldögélõs fajta, õ igen, végig tudja ülni. Nagyon szereti az ilyeneket. De azt vettem észre, hogy a bábszínháznál jobban szereti amikor rendes színházas elõadás van. Gyerekfüggõ nagyon. Most már 4 és fél éves a lányom, nagyon sok elõadáson voltunk már. A fiamat is visszük már 1,5 éves kora óta. Õt még sokszor nem köti le teljesen, de viszek neki kölesgolyót, és boldogan eleszeget közbe. :)

Mi 2 éves kora óta járunk színházba havonta egyszer. a Lányom az az üldögélõs fajta, õ igen, végig tudja ülni. Nagyon szereti az ilyeneket. De azt vettem észre, hogy a bábszínháznál jobban szereti amikor rendes színházas elõadás van. Gyerekfüggõ nagyon. Most már 4 és fél éves a lányom, nagyon sok elõadáson voltunk már. A fiamat is visszük már 1, 5 éves kora óta. Õt még sokszor nem köti le teljesen, de viszek neki kölesgolyót, és boldogan eleszeget közbe. :)
3 évesen elvittem a lányom, 10 perc után elúnta magát, nem maradt nyugton, szaladgálni kezdett, kimentünk. 3, 5 évesen elvittem cirkuszba, tátott szájjal nézte végig, 3, 5 órát végig ülte!
3 évesen vittem elõször, nagyon élvezte, végigülte, pedig mi nem is ültünk ott mellette elöl, hanem pár sorral hátrébb a székeken.azóta is imádja a bábelõadásokat, 3, 5 éves
2 évesen volt elõször bábszínházba. Féltem tõle, hogy nem fogja végigülni, mert eléggé izgága gyerek. De annyira lekötötte, hogy a kb. 40 percet simán végigülte, és olyanokat kacagott, nagyon élvezte.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek:-)
Mi hat hónaposan voltunk elõször, de ahol én lakom (Kecskemét) van direkt ilyen piciknek szóló bábelõadás, 3 éves korig, kb. 20 perces egy elõadás és mindig valami nagyon kis egyszerû témáról szól, formák-színek-évszakok stb...teljesen lekötötte :)

Kettes olvasó szemüveget hordok évek óta. Ma voltam szemésznél, megvizsgált, és megállapitotta, hogy már 3-as kell. Nem baj az, hogy egyből egy egész számot ugrott? Gondoltam 2, 5-es kell majd, de nem, hanem 3-as.

Legjobb válasz: nem hiszem hogy baj lenne, általános iskolában én is 1-esrõl rögtön 3-ast, 3.5-öst kaptam, ma 2-est kell hordanom Vagy vannak akik nem szemüvegesek, és rögtön kapnak 3-ast, tudtommal hozzászokik a szem

nem hiszem hogy baj lenne, általános iskolában én is 1-esrõl rögtön 3-ast, 3.5-öst kaptam, ma 2-est kell hordanom Vagy vannak akik nem szemüvegesek, és rögtön kapnak 3-ast, tudtommal hozzászokik a szem


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!