Találatok a következő kifejezésre: 5,5 hós csak cicin (8 db)

5, 5 hós babámat csak cicin tudom elaltatni. Mit tehetnék, hogy ne csak a cicimen aludjon el?

Napközben kb 1-2 órát ha alszik. Hiába teszem le, hiába fáradt, nem alszik, csak ny?gl?dik. Próbáltam már tele pocakkal, hogy lefekszem mellé a nagy ágyon, de úgy sem, csak emelgeti magát forog, gurul, rám nevet, mosolyog, aztán sírdogál, küszködik, mert nem bír aludni. A cicmen elalszik utána 2 perc alatt. Este van mikor egyedül elzsongja magát az ágyában, ha már nem jó sehol, se cici, se a karomban. Az ágyban egy kis fejforgatás, dünnyögés után elalszik. Van mikor nem. De napközben egyáltalán nem birom altatni, csak cicivel.

Legjobb válasz: Tudom, most itt mindenki meg fog vetni, de ha esetleg van cumija, megpróbálhatnád azt adni neki, mikor már merülne bele az álomba.

Tudom, most itt mindenki meg fog vetni, de ha esetleg van cumija, megpróbálhatnád azt adni neki, mikor már merülne bele az álomba.
Amikor dilis napja van a lányomnak, akkor én is a szájába szoktam rakni a culit, és elég gyakran álombacumizza magát, amikor fáradt.Van amikor már nem bírom, és berakom a kiságyba had nyekeregjen ott egy kicsit, és most is elaludt 10 perc után.Igazából õ sem tudta mi a baja. Meg ma próbáltuk ki elõször a hordozókendõt, és nagyon bejött neki.Kb 2 perc után úgy bealudt dokitól hazafelé, hogy csak na, pedig már idõszerû volt egy szopi.Igaz kell hozzá izomzat, meg egy kicsit megterheli a hátat.Nekem még a folyamatos hátsimi is bevált.
A kérdező hozzászólása: A cumival nem lehet becsapni, iszonyatosan sír, ha elveszem a cicimet, pedig csak dudlizza már. Hordozókendõ? Lehet ki kéne próbálni, de attól tartok úgy sose lesz el egyedül, és az sem lehet, hogy abban altassam. Köszi csajok. Várok még segítséget.
szia, Sajna megnyugtatni nem tudlak, hogy hamarosan elalszik majd cici nélkül is. Az én csajszim 10 hónapos és a mai napig cicivel alszik el. Van néha kivétel amikor már annyira teleeszi magát tejjel, hogy már cicin sem jó, akkor jön apa. Mivel van hely a mellkasán egy jó szunyára, egy kis ringatás, füles mackó éneklés és már alszik is. Irigyellek ám, hogy magától is elalszik! Az én bébim addig sírdogál, könyörgõ szemekkel, míg fel nem veszem aludni. Persze nem hagyom sírni azt én nem tudnám megtenni vele, hogy sírva aludjon el.

8 hós babám kb.1 hónapja éjjelenete 5-8-szor is felsír. Néha csak úgy alszik vissza hajnali 4-5 körül, ha cicire teszem. Pedig már 2 hós kora óta nem evett éjjel. Mit csináljak másként?

Este kb. 9 körül alszik el, néha kicsit hamarabb. Igaz, hogy most jön a foga felül, 4 db, ebb?l egy már áttörte az ínyét. Ha felsír cumit kap, de sokszor ez nem elég, mert ki kell venni a kiságyból és ölbe visszaringatni. Egyébként felül, feláll a kiságyban és sír. Teát adunk neki, de néha ezzel se alszik vissza, hanem gagyarászik hajnalok hajnalán.

Legjobb válasz: akkor ezért lehet ingerült a baba. mert igen megviseli hogy jön a foga ez a állapot addig fog tartani míg kinek jön az a 4 fog:D

akkor ezért lehet ingerült a baba. mert igen megviseli hogy jön a foga ez a állapot addig fog tartani míg kinek jön az a 4 fog:D
Amikor fogzott a fiam, bizony felkelt éjjel és evett. Te miért nem adsz neki? Sokkal egyszerûbb lenne neked is, ha az elsõ sírásnál megetetnéd, aludhatnátok reggelig. A fiam sem szokott rá. Kijöttek a fogak és befejezte az éjszakai evészetet. Egy éjszakát megér, próbáld ki.
Lányom is többször ébred fogzás miatt.Én mindig cicire teszem, de mivel nem az éhség csak a megnyugtatás miatt kéri, így 2-3 perc múlva már alszik is.Elkezdtük használni a Chamomillát, azóta 1-2-szer ébred, de csak félálomig, amint cicit kap rögtön alszik is.És én is.Túl kell élni ezt az idõszakot sajnos.

3, 5 hós babám csak cicin alszik el (esetleg karban ringatással vagy babakocsiban)?

Este+éjjel ezzel nincs is gondom, szívesen adok neki cicit alváshoz. Nappal is csak az a problémám, hogy mi van, ha elmegyünk valahova, tehát ha nem itthon vagyok, hogy oldom meg az ágyban fekve, cicin alvást? Ha valakinek sikerült már kíméletesen leszoktatni a babáját a nappali cicin alvásról, várom az ötleteket! :-)

Legjobb válasz: Szia!11 hós és még nem sikerült,bocsi hogy nem segítettem! Üdv.A

Szia!11 hós és még nem sikerült, bocsi hogy nem segítettem! Üdv.A
én kislányom két éves múlt és még mindig ez van, bár napközben mesélésre is elalszik, de ha nagyon nyûgi, akkor bizony minden hiába cici kell neki, pl. most is a strandon. és szopizás közben halkan duruzsolok neki ezt azt, és simogatom a buksiját....ugyanígy simogatom neki mesélés közben is és már párszor elaludt úgy is.
A lányom elalszik az utóban ha fáradt, vagy a babakocsiban ha nagyon nagyon fáradt!De amúgy õ is csak cicin alszk el, én ehhez igazítottam a napirendet és itthon vagyunk alvásidõben!7, 5 hós!Vagy autóban!bár nekem szopizni is csak úgy hajlandó ha mindketten fekszünk!Csak akkor eszik ölben ha minden kötél szakad!Pl a kocsiban mindig meg tudom etetni, de máshol nem nagyon!Mi cichisztisek vagyunk, ehhez alkalmazkodnunk kell!


Mennyit kell ennie a babának? 4 hós 5, 5 kg a lányom, eddig rendben volt a szopija, de mostanában csak rövid ideig szopizik és erővel sem lehet visszatenni a cicire.825 gr-ot kellene ennie, de ő max.600-at eszik így.

A múlt héten nem is hízott. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én úgy gondolom, ha egészséges a kisgyerek, akkor tudja, hogy mikor éhes, mikor nem...ne aggódd túl magad.

Én úgy gondolom, ha egészséges a kisgyerek, akkor tudja, hogy mikor éhes, mikor nem...ne aggódd túl magad.

9, 5 hos kislanyom mèg mindig nem hajlando ètelt elfogadni csak az anyatejet, egyfolytaban csak szopizna foleg ejjel, egesz ejjel a cicin log es ugy alszik, ha elveszem tole felebred es sir, mit tegyek?

Mèg egy kèrdès: hogy tudnam beleszoktatni a kocsiba? ha megyunk setalni mindenki babaja,csondben figyel ki a kocsibol ,csak o visit h ki akar szallni,es kezben akar lenni,ez is szuletese ota igy megy.. :(

Legjobb válasz: Éjjel nem azért cicizik, mert folyamatosan éhes,hanem mert téged használ cuminak. Vegyél cumit és add neki azt ,ne a melled! Ha ordít, nem kell ciciztetni,mert ez tényleg sok,nem fogod sokáig bírni! Az elsõ lépés az éjjeli cicinlógás megszûntetése kell hogy legyen. Ha éhes éjjel és egyszer jól belakik,az belefér,de hogy áztatja a melled a szájában,az már nem okés, mert cumiként használja,nem pedig enni.

Éjjel nem azért cicizik, mert folyamatosan éhes, hanem mert téged használ cuminak. Vegyél cumit és add neki azt , ne a melled! Ha ordít, nem kell ciciztetni, mert ez tényleg sok, nem fogod sokáig bírni! Az elsõ lépés az éjjeli cicinlógás megszûntetése kell hogy legyen. Ha éhes éjjel és egyszer jól belakik, az belefér, de hogy áztatja a melled a szájában, az már nem okés, mert cumiként használja, nem pedig enni.
Szia.Ez elég összetett dolog, mert elõbb azt kellene kideríteni, hogy miért nem fogadja el az ételt. Abszolút nincs rá hatással másfajta íz, vagy a kanalat nem szereti? Ha ti esztek, mit reagál rá a kicsi? Amúgy az én kicsim 8 hós koráig csak szopizott és igen is jól táplált baba volt. Se vérszegény, sem vitaminhiányos nem volt. Õt egész egyszerûen nem érdekelte az evés. Sõt szopin kívül mást nem is fogadott el, még vizet sem. Ma már 97 cm magas majdnem 15 kg és kicsattan az egészségtõl. Tipp: esetleg, ha anyatejjel csinálnál neki fõzeléket, akkor lehet, hogy szívesebben venné, mert új íz az igaz, de a kedvence is benne van :) Sok sikert és sok boldogságot a babádhoz.
Szerintem idõben el kellett volna kezdeni a hozzátáplálást. Az a baj hogy sokan anyatejmániások és azt hiszik hogy csak az kell a babának. Persze kell neki én is szoptatok még, a babám 7 hónapos. Reggel és este szopizik, és van hogy napközben is kéri, de az ritka. Én 5 hós korától hozzátáplálom és hála Istennek mindent szépen eszik amit csak lehet neki. Szerintem mindennap próbálkozz az etetéssel és elõbb utóbb el fogja fogadni. Ne adj neki mindig cicit hanem kaját és ha nagyon éhes lesz úgyis megeszi. Sok sikert.
Az anyatej nár 6 hónapos kor után nem elég tápláló egy babának és nem is tartalmazza azokat a vitaminokat stb.ami egy ekkora babának kell.Sokkal elõbb elkelett volna kezdeni a hozzátáplálást, és nem lett volna szabad kézbe szoktatni.Most már csak próbálkozni tudsz.Eteted, ahogy az elõttem szóló írta, nem adsz neki szopt, legfeljebb reggel-este, éjjel csak tea, még akkor is ha sír.Kézbe pedig csak akkor veszed, ha tisztába rakod, eteted stb.Néhány napig biztosan fog ordítani, de ezt ki kell bírni.Ha nem bírod ki, akkor még két évesen sem eszik és akkor is hordozhatod kézben.
A kérdező hozzászólása: nem most kezdtem a hozzataplalast hanem 6 hosan, de mindent feloklendezett es kikopott.. a tejem taplalo, es eleg neki 8100 g, nem is azzal van a baj , hanem azzal h mar en nem birom..
csak egyetérteni tudok az elõttem szólókkal, ezt nagyon elrontottad, és nehéz lesz normális kerékvágásba kerülni. mert ez nem az. keménynek kell lenned, normális ételekkel kínálni, nem odaadni a melled neki, és éjjel külön altatni!!!!! sokat fog sírni, lehet, hogy el fog tartani 2 hétig is, de megszokja és mindenkinek jobb lesz. cumit adjál neki, mert ez így tényleg nagyon rossz. nem alhat a melleddel a szájában!!! legyél kemény, határozott, akkor is ha sír!!!!
...ja, és a babakocsis probléma ugyanerrõl a tõrõl fakad. próbáld ki a sportkocsit.
Hát nem tudom akkor valamit nagyon elrontottál. Szerintem is azt kellene hogy megvonod a cicit tõle mert soha nem fog szilárdat enni. _Ekkora gyereknek már darabosat kellene ennie.
Nem lehet, hogy már fogacska kínozza?
Én 99% ra mondom h BÖFI szorult a pocijába és ezért sír fel. Mi ezt végigzongoráztuk a lányommal, mire rájöttünk h mitõl. lehet ez a jelenség. A levegõt rétegesen nyelik és lehet h 1-2 kijön de még van benn levegõ és ki kell várni amíg kijön. Volt h hasra tettük és úgy jött ki neki a hatalmas böfi.
szerintem is a böfitõl van!próbáld meg hogy ahogy a válladra teszed böfizni akkor maszírozd a hátát úgy hogy az ujjaid a két oldalához is érjen!nekünk ez bejött.
szerintem is a büfi. Nálunk addig nincs fekvés, míg nem büfizett 2-t. Akármennyit eszik mindig 2-t büfizik
A kérdező hozzászólása: fogacska az bizti jön de arra szedünk homeobogyokat.és ezért nem értem, lehet tényleg a büfike zavarja..csak sajnálom mert olyan keservesen sír
Kedves 20:03-as válaszoló!Köszi-köszi.Sose tudtam mi a baja a kislányomnak, mikor így felsír este.Kb.5 perce próbáltam ki a válaszod és láss csodát a hatalmas böfi után édes az álom.Még egyszer köszi.

Mit csináljak? 6 hósom kikészít éjszaka! Állandóan felsír, cici nélkül nem alszik vissza, vagy csak 5-10 percre. Szerintem nem kéne megetetnem, mert 70 cm, 8, 5 kg.

Leszoktassam az éjszakai evésr?l, és akkor végig alussza majd az éjszakát? Hogy csináljam? (Neki már ki kéne bírni, hogy nem eszik, nem? Vagy más lehet a baj?-Fogacskát nem látok...)

Legjobb válasz: 9 hónapos a fiam és õ is kel éjjel.most szerintem fogzik,mert úgy ordít,mint a sakál,csak cicin nyugszik meg.ma hajnali 2-tõl 4-ig ment a mûsor.4-kor nagy nehezen elaludt,de akkor is felsírt még 2x.

9 hónapos a fiam és õ is kel éjjel.most szerintem fogzik, mert úgy ordít, mint a sakál, csak cicin nyugszik meg.ma hajnali 2-tõl 4-ig ment a mûsor.4-kor nagy nehezen elaludt, de akkor is felsírt még 2x.
nincs ilyen , hogy ki kéne bírni!!!!!! A lányom 18 hónapos és most szokott le az éjjeli 1-2-szeri evésrõl.
Csatlakozom! Nincs olyan, hogy ki kéne bírni! Az én kisfiam 17 hónapos, cicin alszik, és éjjel is kér. Jegyezd meg: amikor fogzik, sûrûbben kér anyatejet, neki az a megnyugtató. Ha nem látsz fogacskát, nem jelent semmit. Fáj az ínye, neki a legrosszabb elviselnie. Az enyémnek két hete nyomul kifelé a 15-16. foga és ugyanez van. Légy türelmes, nagyon fáj szegénynek. És adj neki Chamomilla 15 CH homeopátiás szerbõl lefekvés elõtt 5 bogyót vízben feloldva... kitartás kismama! :)
CSatlakozom én is!! A lányom 14 hós koráig kért minden éjjel cicit.Volt, hogy minden éjjel 5x 6x keltem.E`n akkor szoktattam le....# A fiam 23 hetes, és ö 2x kel éjjelente.Neki jönek a fogacskák, látszik az ínnyén.Van, hogy 3x ébred. Ez is elmúlik gyorsabban mint gondolnád.....
18 hónapos a kisfiam, 1-2x ébred még õ is, és cicin alszik vissza.Az én csemetém 9, 5 kg volt, és 75 cm. Most 87, 5 cm, és majdnem 15 kg.Majd ha többet mozog, akkor lemennek a hurkák is.

Aggodom a tejcsi miatt. A 3 hos babom 3oránként szopizik. Még este is felkelt enni, Pár napja esténként csak 1x kér cicit, Az esti fürcsi után 5-6orát alszik, Nem fog igy lassan apadni a tejcsi?

Legjobb válasz: Szia! Nem fog elapadni, mert beáll a kereslet-kínálat egyensúlya.De ha félsz, akkor fejd ki, és úgy több termelõdik.Gondolj bele, azoknak sem apad el, akiknek végigalussza a gyerek az éjszakát.Az enyém is fél kilenckor fejezi be este az evést, és legközelebb 4-5 körül eszik, de volt már úgy, hogy fél hétkor.

Szia! Nem fog elapadni, mert beáll a kereslet-kínálat egyensúlya.De ha félsz, akkor fejd ki, és úgy több termelõdik.Gondolj bele, azoknak sem apad el, akiknek végigalussza a gyerek az éjszakát.Az enyém is fél kilenckor fejezi be este az evést, és legközelebb 4-5 körül eszik, de volt már úgy, hogy fél hétkor.
Nálunk is így volt nekem ettõl függetlenül fel kellett kelnek éjszaka mert nem bírtam aludni úgy feszített a mellem le kellett fejni.
egyálltalán nem fogsz elapadni!a babád beállt egy ritmusra!Örülj neki, h többet alszizik, igy te is többet tudsz pihizni!az elapadáshoz ennél azért több kihagyás kell, ne aggódj


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!