Találatok a következő kifejezésre: 5,5 éves jókora (12 db)

5, 5 éves lányomnak jókora hézag van elöl a fogai között. ezen segíthet a fogszabályozó, vagy fogváltáskor javulhat a helyzet?

Sajnos szopja az ujját, bár az is lehet, hogy örökl?d?, anyumnak is ilyen fogai voltak, amíg meg nem csináltatta feln?ttként...

Legjobb válasz: szerintem fogváltásig nem nyúlnak hozzá, csak ha nagyon nagy gond van. de nem vagyok szakértõ

szerintem fogváltásig nem nyúlnak hozzá, csak ha nagyon nagy gond van. de nem vagyok szakértõ
nekem gyerekkoromban szintén ilyen fogaim voltak, még fogváltás után is. aztán magától helyreállt idõvel. szóval szerintem fogszabályzó még korai lenne. aztán, ahogy telik az idõ, majd látod, hogy javul-e, vagy sem.
Én sem vagyok szakértõ, de nekem is volt problémám a figaimmal, majd kétszer kellet váltanom fogszabályzót, mivel az egyik már nem fért be a számba.De szerintem a kislánynak még túl korai a fogszabályzó.... Remélem hogy valamennyit tudtam segíteni. üdv
Kiskoromban határozottan FEKETE volt az elsõ két fogam:P és most tökéletes fogsorom -lenne ha nem esek pofára és az egyik nem megy hátra - de azonkívül tényleg tökéletes. Mindig ügyelj a fogmosásra, tejfognál is mert azoknak a kicsiknek akinek a tejfoga szuvas nagykorában is nagyobb az esélye hogy kilyukad a foguk! Édesanyám fogorvos:P A szabályzást csak akkor érdemes elkezdeni, a meglesz 25 foga (4*5) mert azok is tologatják egymást mig nõnek. Ha kint van minden foga a barázdáit is érdemes bezáratni mert úgy kisebb a szuvasodás esélye.
ér 12 vok és 2 évvel ezelõtt 1, 5 mm hézag volt a fogaim között, de kaptam éjszakai fogszabályzót és az meg a többi fogam ami kinõtt helyreállította úgyhogy most SEMMI hézag nincs. a tejfogaim nekem normálisan álltak

Hogy lehet hogy 103 cm, 16 kg-s 3 éves lányomra 4-5 vagy 5-6 éves méretű ruhák jók? Csak én találkozom ezzel a problémával?

Nadrágban 4-5 év, fels?ben 5-6 éves méret kell rá, akármilyen eddig hordott márkát is veszek (george,next,tescós stb.) Nagy lenne a súlya ehhez a magassághoz? Más ekkora gyereke milyen méretet hord?

Legjobb válasz: Tudom sose legyen nagyobb bajom, csak nem értem mert mérete alapján 104est kéne hordjon de nadrágból is kicsi az rá felsõbõl meg teljesen, nyári ruhából is a 3-4 éves méret eszméletlen kicsi rá. (sajnos mert most kaptunk jó pár db-ot). Illetve nem értem, késõbb mit fog akkor hordani mindig 2 számmal nagyobbat? Hogy méretezik ezeket a ruhákat ?

A kérdező hozzászólása: Tudom sose legyen nagyobb bajom, csak nem értem mert mérete alapján 104est kéne hordjon de nadrágból is kicsi az rá felsõbõl meg teljesen, nyári ruhából is a 3-4 éves méret eszméletlen kicsi rá. (sajnos mert most kaptunk jó pár db-ot). Illetve nem értem, késõbb mit fog akkor hordani mindig 2 számmal nagyobbat? Hogy méretezik ezeket a ruhákat ?
Mi is 4-5-6 éves ruhákat hordunk már 110-116-os, sokan kérdezik a lányom, hogy milyen lesz iskolába menni várja-e már. Erre a "kicsi" közli, hogy most kezdte az ovit. :D 108 cm és 15 kg. 3 éves kislány. Szép magas növésû. Még szerencse, hogy vegyes csoportba jár, mert nem lóg ki annyira a sorból, mint sima kiscsopotba :)
Fiam pont 4 éves, 109cm, 17, 5kg. Teljesen jó rá az új next és tescos 4-5 éves, 110-es méretû ruhák minden tekintetben. Használtban már én is találkoztam sokkal kisebbel, mint aminek lennie kellene.
kislányom 93cm 13kg 98-104 ruhák kellenek neki vagy 3-4 évesre valok, ha turikbol veszem.
Nem egyszerû a felpróbáltatás(két kicsivel csinálom, a lányom sem konfekció, súly-magasság szerint normál méret, mégis kicsi, így nagy amit veszek rá) Egy bõ napos program a ruhavásárlás, pontosabban kettõ, A nap nagy, B nap a kicsivel, és fél év múlva újra. És pont ezért nem merek netrõl rendelni.
3 éves a lányom 95 cm és 14 kg, szóval teljesen átlagos testalkatú kislány! De én sem értem a méretezést. Van amelyikbõl kellene már a 104-es, pedig hol van még ahhoz a mérethez, van olyan 98-as ruhája amelyikbõl már kinõtt. Én úgy vásárolok, hogy ha jön õ is akkor hozzámérem, vagy viszek olyan nadrágot-pólót ami jó rá és akkor összemérem...mert sokszor a beleírt méretre nem lehet hagyatkozni. Én most úgy jártam a Tescoban, hogy megvettük a 98-as ruhát, és éppen-hogy jó rá...
Az én kisfiam 3 éves múlt pár nappal 96, 5 cm és összevissza 12 kilo. Csak gumis derekú nadrágot tudok ráadni, hosszra pedig elkelne a nagyobb is. A ruhavásárlás egyik esetben sem könnyû:)
A kérdező hozzászólása: Hát igen csak olyan nehéz minden szituációban próbálgatni rá meg sok mindent így netrõl rendelek, mindegy most már tudom hogy nem lesz jó rá a 3-4 éves nyári ruhában is 5-6 évest nézek neki (ez az egész ruha) illetve ujjatlan trikóból rövidujjú felsõbõl is minimum 4-5 évest. Csak nem értettem a jelenséget mert nem látom daginak vagy nem is gondoltam hogy esetleg sok lehet ez a súly, én úgy láttam hogy jó vannak nála vékonyabbak meg dagibbak és õ olyan középméret tehát elvileg rá pont hogy jó kéne legyen a szabvány:) De ezekszerint akkor nem szabvány :)
8-as vagyok azt elfelejtettem, hogy most volt 3 éves.:)
Az én fiacskám is 105cm és 17kg, teljesen átlagos testalkatú, tehát senki nem mondta hogy kövér, és nem is az. Na õ is 5-6 éves ruhákat hord. 2 éves koráig a korának megfelelõt hordta, de az utóbbi egy évben sokat nõtt, nyúlt. Most külföldrõl hazaérkezõ keresztszülõktõl kapott egy 3 évesre való nagyon csini ruhát, hát nagyon kicsi rá, de sebaj örökli a most 8 hónapos öcsikéje.:)
Fiam 3, 5éves 110cm 17kg. Hát a 110es overál szûk, és egy picit hosszú(1cm-vel) Szóval én már nem is értem. Viszont volt egy nadrágja, ami 2-3évesekre volt írva, és most nõtt bele. Széles és hosszú volt a nadrág. Szóval én már csak úgy veszek rá ruhát, mint magamra, csak ha felveszi, és jó rá.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó értem. A tescóson kívül mondjuk Nextet meg Georget is fõképp használtan veszem, de nemrég vettem újonnan is és a 3-4 éves george felsõ RÖVID a lányomra :((( Pedig nem is volt olcsó, na mindegy:) A te kicsikéd akkor kicsit alacsonyabb meg súlyra is kevesebb ezekszerint õ rá azért jó a szabvány 104-es. Érdekes egyébként a dolog mert egyébként egészen a mostani õszig mindig jó volt rá a saját mérete. Tehát nyáron 2-3 évest hordott és tavasszal is. Elõtte levõ télen mikor 2 éves volt akkor 18-24 hó illetve 92-98 ast hordott de inkább 92 est. Holott 2 évesen 93 cm volt és 13.7-14 kiló, nem értem én se. Ezek szerint akkor sem volt kis súlya.
Én ezt nem értem. Kislányom most lesz 3 éves, kb. 100 cm és 14, 5-15 kg, vékony testalkatú. Neki az összes ruhája 98-104-110-es, de a 110-esek még kicsit nagyok. Ha az évszám van beleírva, akkor pedig a 3-4 éves címkéjû ruhák jó rá, a 2-3 éves már mindenhol rövid. Van egy-két 4-5 éves darab is, azok még lötyögõsek. Én is veszem azokat a márkákat amiket Te, de én mindig megnézem, hogy valóban akkora legyen ami bele van írva. Ha pedig turisat veszel, sok az összement ruha, ott tök mindegy mi van a címkébe írva, azok közül sok összement már, nem számít a méretezés. (mindhárom említett márkára jellemzõ, hogy összemegy, fõleg a next felsõkre)
Szintén zenész :) A fiam is nagyobb az átlagnál. Õ is 4-5-6 éves cuccokat hord. Ez mind nem zavar amíg én veszem a ruháit:) De ha a korához képest kap rokonoktól tuti kicsi ...:)
A kérdező hozzászólása: aha szóval dagi :) ) Na csak mert nekem õ elsõ gyerek, nem tudom mennyi súly a szokásos ennyi idõsen, percentilen mindig 75 körül volt /van, orvos, védõnõ se mondta hogy dagi lenne de ezekszerint akkor mondjuk úgy 14 kilóra szabják ezeket a rucikat?
Azért mert súlyban és hosszban is a lányod kicsivel nagyobb, mint az átlag 3 éves gyerekek. A hossza még annyira nem is, de a súlya igen. Az én fiam méretei is mindig meghaladták az átlagos méreteket, de nála inkább hosszban, bár súlyban se volt annyira elmaradva, így mindig fél évvel vagy 1 évvel nagyobb ruhákat hordott, mint amennyi idõs volt.
Nekem is mindig nagyobb méretet kell venni a lányomnak. 3 évesen 101 cm és 17 kg volt, én sem láttam daginak egyáltalán, nem is volt az, max husisabb. Már 6 éves, most a 8-9 éves (128-134-es) ruhákat hordja. 125 cm és 22, 5 kg. Nemrég együtt vettünk ruhát, õ kereste is magának a 6 éves méretet, és szegényem csodálkozott, mikor mondtam, hogy ne azt nézze, hiszen õ még nincs is 8 éves. :) )

Kisfiam 98 as ruhákat hord.2, 5 éves. A 98 as ruhák most pont jók neki. Télre mekkora kabátot vegyek? 104 est vagy 110 est? Ruhába bíztos kell a 104 es. De kabátba?

Legjobb válasz: A lányom 2.5 éves 98 cm és 16 kiló. 104es kabátot veszek. Ennyi idõsen már nem nõnek ennyire gyorsan hogy a 110 esbe belenõjön, tök felesleges egy számmal nagyobb kabátban néznem egész télen:) Õ a harmadik gyerekem, van már tapasztalatom etéren. Nem nõ 2 számot már ennyi idõsen... de te tudod.

A lányom 2.5 éves 98 cm és 16 kiló. 104es kabátot veszek. Ennyi idõsen már nem nõnek ennyire gyorsan hogy a 110 esbe belenõjön, tök felesleges egy számmal nagyobb kabátban néznem egész télen:) Õ a harmadik gyerekem, van már tapasztalatom etéren. Nem nõ 2 számot már ennyi idõsen... de te tudod.
Ugyanakkora a fiam, mint a tiéd, Kérdezõ; én 104-es kabátot vettem neki. Pár hete rápróbáltam, még azért nõni kell bele egy kicsit, de látszik, hogy télre jó lesz (még januárban vettem).
elméletileg 104 kell neki de probáld fel rá mert ha tul nagy az sem jó , én kislányomnak öszre 98 ruhákat veszek 2éves szerintem télikabátbol sem kell majd nagyobb neki .
Nézd meg konkrétan azt a kabátot, amit kinéztél, mert néha csak 1-1, 5 cm különbség van két méret között. Az ujját fel lehet hajtani, ha a dereka hosszabb, legalább jobban melegít. Overálnál a szára is felhajtható. A lányomnak is van egy kabátja, amit 2, 5 évesen vettünk és még most 5 évesen is jó rá, az elején felhajtottuk az ujját :)
a 110-es nagy már, nagyon nagy. egész más testalkatra való, olyan 4 éves korosztály kabátja. szerintem a 104-es elég lesz, alá is fogod tudni öltötetni, mert már az sem a tömzsi babaszabás. a kisfiadnak is most az alakja kezd majd változni, átmegy kisgyerek-fazonba, így több, mint valószínû, hogy a 104-es overáll jó lesz neki. Persze, ha nincs elszámozva! nekünk a 164 cm-es fiamnak van 126-os pólója... szóval meg kell nézni, rá kell próbálni.
nem 164 cm-es, hanem 106 cmes. bocsi
Kisfiam még ugyan nincs két éves, de 92-98-as ruhákat hord.Neki is elég lesz télen a 98-as.Nagylányom 4 éves és 108 cm magas, neki kell a 110 kabát.
Ugyan így van nálunk is, mint a 9-es válaszolónál.A kisfiam 4 éves 108 cm, õ hord 110-es ruhát(a téli kabátja is akkora).A Te kisfiad elveszne benne, bõven jó a 104-es.
6. vagyok.Úgy értem az 5. válaszoló(9-es!valami másik bolygón vagyok, bocsi)
Teljesen megfelelõ. Az átlagméret Magyarországon 15 cm.
Õ az aktív? :P
Szerintem egy akkora pénisz jó egy aktívnak. Nem kell eggódnia miatta. A passzívnak szerintem meg lehet, hogy nagy. Amúgy nekem is hasonló méretû :$ 17F/m/atkív
Persze hogy nem kicsi. Erõs átlag.
jó vastag. Körül van metélve ?
A kérdező hozzászólása: de teljesen rá van parázva, h õ nagyobbat akar :/, meg h ez kicsi stb :S
A kérdező hozzászólása: unik vagyunk :$ :D

A cumikra az van írva hogy 18 vagy 24 hónapos korig jók, de a fiam már 2, 5 éves és még mindig kell alváshoz a cumi. Nem árt a fogainak?

Legjobb válasz: Négy éves lesz 3 hát múlva a lányom, olyat használ (csak alváshoz), ami 0-6 hónapos korig ajánlott. A fogának nincs baja. Szerintem az a fontos, hogy latex legyen és ne szilikon, mert utóbbi nagyon kemény.

Négy éves lesz 3 hát múlva a lányom, olyat használ (csak alváshoz), ami 0-6 hónapos korig ajánlott. A fogának nincs baja. Szerintem az a fontos, hogy latex legyen és ne szilikon, mert utóbbi nagyon kemény.
Egyik ismerõsöm lánya még 5 évesen (nem írtam el) is cumizik, neki ártott a fogainak van neki jó pár lyukas foga már most is, bár lehet nem attól.
A kérdező hozzászólása: Az övé szilikon, már fél éves kora óta, mert azt szereti. Szerintem a lukas fog nem a cumi miatt van, talán az édességek, cukros italok miatt, de ez nem biztos... Köszi!
A lyukas fognak ehhez valóban semmi köze, a fogak elõre állhatnak, és szerintem a szilikontól jobban. No meg az ujjszopástól, attól a legjobban, hiszen az ujj még keményebb, csak nem ez volt a kérdés... :o)
A kérdező hozzászólása: Igen, azt már több helyen olvastam, hogy inkább cumizzon mint az ujját szopja. Akkor legközelebb lehet megpróbálok neki latexet venni. Köszi!
a mam-nak van új, direkt fogvédõs, próbáld ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

WOW-játékok tényleg olyan jók ahogy dícsérik? Melyiket válasszam 1, 5 éves fiúnak?

Nem ismerem ?ket és ránézésre se t?nik nagy számnak de itt is olyan sok jót írtak ezekr?l a játékokról és hogy a gyerk?c nagyon jól el van vele és szereti.Akinek van írna róla.És hogy melyiket válasszam a 1.5 éves fiamnak?

Legjobb válasz: Linkelnél képet ,hogy mire gondolsz?

Linkelnél képet , hogy mire gondolsz?
Nemhogy jók, hanem a legjobbak. Mi (is) a tûzoltóautóval kezdtünk egy éve (akkor másfél éves volt a kisfiam), s imádja azóta is. Padlólaptól kezdve a parkettáig már mindenen landolt, nehéz elhinni, hogy ennek nyoma sincs. Ahogy nõ a gyermek, egyre inkább tágulnak a lehetõségei a játékkal, ma már a tûzoltó hozza le a magasból a törött lábú kisfiút a doktor néni kérésére (ugyanis nyáron megkapta a mentõautót). Ma hozta a futár az újabb adagot, vissza kellett fognom magam, hogy ne adjam oda neki a karácsonyi ajándékát már most. Szóval a fa alá érkezik majd a kukásautó (imádja õket, percekig nézzük az utcán is), a mentõhelikopter, a rendõr és a rabló, no meg két versenyautó, hogy legyen kit elkapni. Mint látható, most a sürgõsségi jármûvekre hajtunk, ha ezeket kipipáljuk, begyûjtjük a farmosokat is. :) Ezekkel a játékokkal akár még 3-4 év múlva is játszhat majd a kisebbik lurkóm (most fél éves). Nyilván érzõdik: javaslom a játékokat (fõleg téma köré gyûjtve, hogy életszerû szituációkat lehessen elképzelni velük - ne a tehenet kelljen letartóztatnia a rendõrnek).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én ajánlom: Fiam 1 évesen kapta a tûzoltó autót. Akkor szerette rakosgatni a bábukat, kinyitni itt-ott, mást belerakni :) Most másfél évesen is játszik még vele, inkább gurítja (akkor szirénázik) ill. a csengõjét nyomogatja (és ráül:) ). Szerintem nagyobb gyerekként is jó lesz még szerepjátékhoz, mert a látogatóban nálunk járt 4 éves unokatesója is sokat játszott vele. Ja és eddig egy karcolás, törés nincs rajta, pedig leesett már többször jó magasról.
Én most karácsonyra vettem a tûzoltó autót 21 hónapos kisfiamnak. Én is olvastam róla hogy nagyon dicsérik, ezért vettem neki és meglátjuk hogy szeretni fogja-e. De biztos tetszeni fog neki, mert imád minden autót és ez elég nagy is. http://www.tulli.hu/advanced_search_result.php?search_in_des.. Én ezen az oldalon olvastam róluk, leírják miket tudnak a játékok és vásárlói hozzászólások is vannak.
Kisfiam tavaly kapta karácsonyra a tûzoltó autót .Nagyon jópofa és strapabiró.
szerintem
A kérdező hozzászólása: Na igen én is ezt mondom hogy ránézésre nem nagy szám de állítólag mind olyan apró de érdekes dolgokat csinál (elem nélkül)ami miatt szeretik nagyon.Nekem is fura azért kérdezek olyat akinek van.
a WOW játékot nem ismerem, a WoW az meg megint más az PC és online játék, és mindig is kis"o" volt. Amit linkeltek nem tûnik rossznak, de 12egytucat alapon vannak ilyesmi játékok. Bár nálunk nem lenne nagy szám.
A kérdező hozzászólása: Igen arra de nem arra amelyikre Te!Az megint más.Van egy link nézd meg.
A kérdező hozzászólása: Várok még tapasztalatokat!
TÉnyleg a WOW-ra gondolsz? ki mondta ezt neked? Az nagyon nem másfél éveseknek való, szerintem úgy 14 éves kor felett inkább.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a linket(nekem nem sikerült) és a választ!Igen ezekre gondoltam.Nekem sem a márka számít hanem maga a játék típus.
Lányomnak egy vízibiciklizõ vízilova van, aminek ha megnyomjuk a hasát, akkor elkezdi tekerni a vízibiciklit és közben úgy énekel, mint egy szerelmes részeg. Nagyon aranyos, én nagyon jót nevettem rajta. Mondjuk szerintem lányomnak egyre megy, hogy milyen márkájú a játék. :) Õ most 14 hónapos és imádja ezt a játékot amúgy. Másfél éves fiúnak én talán ilyet választanék: http://shop3.unas.hu/shop_ordered/3112/shop_pic/kensho_10180.. Vagy van traktor, markoló, hajó...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
ennyi infó? pontosabba nem tudnád leírni a típust?
Készülék leírásában benne vannak a támogatott formátumok.
A kérdező hozzászólása: Pontosabban nem tudom a típust de ha még írsz akkor már le tudom írni :DD

Hiperaktiv kisfiúnak -5 éves- milyen játékok jók/hasznosak?

Legjobb válasz: bocs, látom ajéndéknak lesz :D akkor helyesbítek: legó, dvd, szinezõ, vmi gyerekzenés cd, kirakó, gyöngyök (még ha fiú is, ha tetszik neki, legyen :)), csokitojáskészítõ, esetleg "prof horribilus" gumicukorkészítõ. az nagyon jó :D

iparmûvész-mûvészetterapeuta egyetemi végzettséggel rendelkezem. képzõmûvészeti-terápiás foglalkozásokat vállalok gyermekek és felnõttek részére különbözõ pszichés eredetû problémák kezelésére (budapestiek és budapest-környékiek jelentkezését várom) érdeklõdni lehet a 0620/9206245 -ös, illetve a 061/2283421 -es telefonszámon. e-mail: [email protected] com
bocs, látom ajéndéknak lesz :D akkor helyesbítek: legó, dvd, szinezõ, vmi gyerekzenés cd, kirakó, gyöngyök (még ha fiú is, ha tetszik neki, legyen :) ), csokitojáskészítõ, esetleg "prof horribilus" gumicukorkészítõ. az nagyon jó :D
Lego!!! Nekem még jóval kisebb a fiam, de rettenetesen eleven, egész nap le, s fel rohan, pakol, dolgozik, mindenhova felmászik (csak a plafonra nem:-)). De a legóval egész jól elvan, egy darabig. Úgyhogy ha egy kis nyugalmat akarok, akkor azt adom oda neki, hátha tanulna egy kis elmélyült játékot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Az én ismerõsöm hiperaktív kisfia trambulint kapott olyan amit a szobába lehet használni és van persze széle, hogy ne essen ki belõle, lett nagy sikere.
hervisbe vették ha van nálatok olyan ill.én a metrós újságban is láttam..(trambulin)
A kérdező hozzászólása: :D Köszönöm a sztorit. (egyébként karúszónak hívják:) ) Akár én is írhattam volna... Olyan játékra gondolok, amit majd bent játszhatunk ha már kint nem lehetünk. Õsszel lesz a szülinapja, arra kapna vmit ami talán lekötné 5 perccel hosszabb idõre, és talán még tanul is közben. Van ilyen?
A kérdező hozzászólása: Huuu köszi! Nagyon szupin néz ki! A fiam szerint is király :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a trambulint is! Én sajna szobaiban olyat még nem láttam aminek van széle:( Remélem találok vhol!
hmm... talán plafonramászószett, vagy koszos csizma, amivel a szekrényre mászik? :D ötleteim: legó, tv, szinezõ, egy kis tánc, zenére, kirakó, gyöngyözés (még ha fiú is, ha tetszik neki, legyen :) ), csokitojáskészítés, sütikészítés. Am. elsõ vagyok.
Sok és érdekes játék a hasznos, mivel 1 dolog nehezen tudja lekötni.

Tisztelt Doktor Úr! 52 éves vagyok, pajzsmirigy túlműködéssel kezelnek 7 éve (metothyrin) most már az eredmények jók. Kb 1, 5 éve jelentkeznek a váltózókori tünetek (hőhullám, izzadás, izületi fájdalom, végtagzsibbadás, vérnyomásingadozás), ezalatt vérzész

Tisztelt Doktor Úr! 52 éves vagyok, pajzsmirigy túlműködéssel kezelnek 7 éve (metothyrin) most már az eredmények jók. Kb 1,5 éve jelentkeznek a váltózókori tünetek (hőhullám, izzadás, izületi fájdalom, végtagzsibbadás, vérnyomásingadozás), ezalatt vérzészavarok is jelentkeztek, volt, hogy kimaradtak hónapok, de a vérzéskor sokkal bővebben és szokásosnál hosszabb ideig tartott. cytológia:P2 UH:endometrium:7mm FSH:66, E2:116. Szeretném a véleményét kérni, Ön milyen kezelést javasolna. Köszönöm a válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Első lépésben, mivel vérzészavar áll fenn, javaslok egy szövettani mintavételt. Ennek ismeretében lehet dönteni arról, hogy szükséges-e gyógyszeres kezelés. Ezektől függetlenül azonban mindenképpen javaslom még a teljesen hormonmentes Remifemin tabletta szedését, amely igen hatékony a hőhullámok és egyéb klimaxos tünetek megszüntetésében. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Első lépésben, mivel vérzészavar áll fenn, javaslok egy szövettani mintavételt. Ennek ismeretében lehet dönteni arról, hogy szükséges-e gyógyszeres kezelés. Ezektől függetlenül azonban mindenképpen javaslom még a teljesen hormonmentes Remifemin tabletta szedését, amely igen hatékony a hőhullámok és egyéb klimaxos tünetek megszüntetésében. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!