Találatok a következő kifejezésre: 4napom van a (54 db)

Ha még 4napom van a nem vártig, de már vannak tünetek, akkor már tesztelhetek?

Legjobb válasz: Nekem is:) Remélem lesz is!!! Mind a kettõnknek:) És akkor te mikor tesztelsz?

A kérdező hozzászólása: Nekem meg sajnos szerdán!
Nekem is:) Remélem lesz is!!! Mind a kettõnknek:) És akkor te mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Szia!Én már fentebb leírtam! :)
Sziasztok! 1- vagyok. sajnos nekem megjött hétfõn:( Veletek mi a helyzet?
Köszönjük szépen! Gratulálok utolsónak:)
A kérdező hozzászólása: Köszi!És gratulálok!! :)
Sziasztok..én csak annyit tudok mondani nektek, hogy várjatok még egy kicsit.Én is nagyon kíváncsi voltam, és 25ös érzékenységû teszttel a nemvárt elõtt 1 nappal reggeli elsõ vizeletbõl halvány pozit teszteltem, de 4 nappal a nemvárt elõtt tesztelni szerintem még hülyeség.Csak elkeserednétek, ha negatív lenne.Ha nagyon nem bírjátok ki, akkor ti is csináljátok meg a nemvárt elõtt 1 nappal, de attól hamarabb ne!!És ha esetleg akkor is negatívat teszteltek, de továbbra sem jön meg, akkor 3-4 nap múlva ismételjetek!!Drukkolok nektek!!! 6h km
Sziasztok csajok!Nekem 2 napom van.Nem igazán érzek semmit.Én csak jövõ hét vége felé tesztelnék mert inkább késõbb biztosat.:-)megkérdezhetem h milyen tüneteitek vannak?
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom kifogom-e bírni még négy napig, már nagyon kíváncsi vagyok!! :)
A kérdező hozzászólása: Igen elsõ lenne!És neked?
Szia! nekem is fájdogál a cicim, de nem vészes! A hasam inkább olyan mintha az alján izomláz lenne néha olyan meg mint a gyenge mensi görcsök. Az utolsó mensim augusztus 15-én volt , ami 26 napra jött meg, de elõtte meg 28 ra, ugyhogy nem tudom pontosan mikorra ne is várjam azért mondom hogy kedd +/- 1 nap:) Mi augusztus 26 án voltunk együtt , mert csak akkor tudtunk:( Remélem még azért belefért:) )) Te hogy gondolod? Elsõ baba lenne?
A kérdező hozzászólása: A melleim majd kidurrannak, fájnak, kemények!Nagyon kívánós vagyok de van, hogy hányingerem van.Fáj a hasam!És neked?
Szia! nekem is 4 nap van a nemvártig, pont most írtam ki én is kérdést és igazuk van a válaszolóknak hogy várjuk meg a nemvárt napját:) Amúgy milyen tüneted van?

Teherbe lehet esni olyankor mikor még 4nap van a menstruációig? Olyankor is lehet peteérés?

Legjobb válasz: Elvileg bármikor teherbe lehet esni, viszont gyakorlatilag kicsi a valószínûsége. Ha nem akartok gyereket, jobb mindig védekezni.

Elvileg bármikor teherbe lehet esni, viszont gyakorlatilag kicsi a valószínûsége. Ha nem akartok gyereket, jobb mindig védekezni.
bármikor lehet még mensi alatt is akár. ha babát akartok, szexeljetek minden másnap, ha nem szedjél gyógyszert
bármikor teherbe lehet esni, ilyenkor kisebb az esély, de ha nem akartok most babát, akkor ilyenkor is kell védekezni, mert a lehetõség adott
Nõgyógyász, háziorvos, ha már kotonra nem futotta.
A kérdező hozzászólása: Ez egy nagyon szép vàlasz volt.."kotonra nem futotta":) Kérlek futotta kotonra, de sajnos mivel nem birom sem az ovszert, mivel érzékeny vagyok rà..sem a tablettàkat, màr többfélét is kipròbàltam, hüvelygyürü...stb...de nem birja a szervezetem...kedves értelmiségi kommentelö!
húzzon tesco-s szatyrot a lovagod a farkára tudod, a legkisebb is számít. vagy nagyon az igényeid?
A kérdező hozzászólása: Ezt nem hiszem el...tényleg ennyi az idiota értelmiségi kulturàlatlan ember itt???
el kell menni orvoshoz :) addig meg ne idegeld magad, azzal csak rosszabb lesz, jobb egy cseppet sem
A kérdező hozzászólása: Tesztet még felesleges csinàlnom ugye? Korai még..... De attol ez még lehet terhesség??:)
Ezek a tünetek simán lehetnek PMS tünetek is. (Nekem ilyen szokott lenni elõtte.) Nyugodtan vehetsz tesztet is, hátha egy negatív tesz megnyugtat, ha meg pozitív lesz akkor legalább megvan a bizonyosság. Remélem az sem nagy gáz, ha mégis gyereketek lesz.
Most min csodálkozol? Komolyan nem értem. Megszakítás mellett 100 nõbõl 35 teherbe esik egy év alatt. Ha te leszel a következõ, akkor nem kell rajta annyira megdöbbenni. Ha nem bírod sem a kotont, sem a tablettát, akkor legalább a megszakítás mellé használj pharmatexet.

4napom van a nemvártig de egy hete már olyan érzésem van mindha megjöne bal petefészkem feszít! Lehet babuci?

volt úgy a 16-17.napon két iylenátetszú kis gólyó szeretkeztünk párommal azóa nézem a h?met és 37fölöt van nem megy le alá! a bal petefészkem szúr, oylan mindha megakarna jönni, párommal babókát szeretnénk,eddig kb 1éve nem volt mensi tünetem, elötte rendszerességel volt melfeszülés meg derékfájás most ezek nincsenek teát nem tudom mivan a méhem kicsit nyitva van! megfog jönni vagy baba? tesztelni mikor teszteljek? 28.án nem kéne megjönnie

Legjobb válasz: Két dolgot sem értek: "két ilyen áttetszõ kis golyó", illetve "a méhem kicsit nyitva van". A többi alapján nem lehet eldönteni szerintem, hogy terhes vagy-e vagy nem. Várj még 4-5 napot a teszteléssel!

Két dolgot sem értek: "két ilyen áttetszõ kis golyó", illetve "a méhem kicsit nyitva van". A többi alapján nem lehet eldönteni szerintem, hogy terhes vagy-e vagy nem. Várj még 4-5 napot a teszteléssel!
A kérdező hozzászólása: az átetszõ kis nyálkás gójó az belõlem jött ki de csak 2darab ez nem tudom hogy mivolt! a méhszályamat a ciklus.hu miatt nézem hogy milyen és az egyik újjam kicst befér!
Terhességnél a méhszáj zárva kell, hogy legyen. Ne légy türelmetlen, össze fog majd jönni!
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom néha olyan érzésem van hogy öszejött de sztem nem! de nem tudom örülnék ha öszejönne

Kb másfél hete hányingerem van szúr alul a hasam 4nap van a nemvártig lehet öszejött a baba?

peteérésem 14-15én volt és már elötte is párommal próbálkozunk van esély hogy öszejött ababa? reggel hányinger sohan em szoktak tüneteim lenni méhszályam 5napon keresztül kicsit nyitvavólt msotmár alig érem el lehet hogy öszejött a babuci? ja és pocim az n?tt kicsit( tudom ilyenkor még nem kéne)

Legjobb válasz: Ugyanebben a cipõben vagyok, mint te, csak nekem egy nappal kevesebb van a nem vártig és 11-én volt pé-m.

Ugyanebben a cipõben vagyok, mint te, csak nekem egy nappal kevesebb van a nem vártig és 11-én volt pé-m.
A kérdező hozzászólása: szzurkoljunk egymásnak! remélem öszejött mindkettõnknek azért majd írd meg hogöszejött e vagy nem
Igen van. A szurkálás lehet az, hogy tágulnak a tartószalagok, a hányinger meg mint tudjuk szintén lehet jele a terhességnek! Remélem összejött! Vigyázz Magatokra, pihenj sokat, fõleg az elsõ idõben! 4 hós kislány anyukája.
A kérdező hozzászólása: akkor reménykedhetek hogy öszejt??ha nem jön meg akkor mennyi idõre rá csináljak tesztet? mondjuk október elején nõgyógyászhoz kell mennem rákszûrésre
A kérdező hozzászólása: ja a ma reggeli hõm 37, 6volt!
A tesztek azt írják, hogy kb egy héttel-10 nappal a megtermékenyülés után már kimutathatja a babát - vannak kifejezetten "hiper érzékeny" tesztek, amit mensi elõtt is lehet végezni. Én egyébként rögtön a nem várt mensi napján csináltam tesztet és pozitív lett. Sok sikert nektek - Ja! A hasam 4 hetesen nekem is kicsit nagyobb lett - dolgozik bent a babó :) ))
A kérdező hozzászólása: 2nap a nemvártig félek hogy nem jött ösze a kicsi

Ha 1 lánynak megjön, és már nincs sok neki (mondjuk eltelik 3-4nap) és együtt van a pasijával akkor lehet terhes?

Mármint ugy értem, hogy beteszi neki, de utána huznak gumit és végülis az ejakulácio ugy történik meg! Bocsi ha volt ez a kérdés csak érdekel

Legjobb válasz: lehet hát.

lehet hát.
19:21: dehogy kell mindig védekezni, ha babát akar valaki, akkor muszáj védekezés nélkül szexelni ;)
Mikor fogják már fel végre az emberek, hogy menstruáció alatt, után, a globális felmelegedéstõl és a pandamacik szívszorító helyzetétõl függetlenül MINDIG VÉDEKEZNI KELL!!! jó ég..
úúúúú Hát azért mondják azt, mert ekkor elvileg nincs érett petesejt. Ami aztán egyáltalán nem biztos, mivel az orgazmus során kilökõdhet egy. A menstruáció alatti szexet, meg legyél szíves azonnal elfelejteni, mert nagyon veszélyes. Tudod ilyenkor a szülõcsatorna nyitva van és a kórokozók bejutnak a méhûrbe a hasûrbe, és nagy valószínûséggel lehet majd a késõbbiekben méhen kívüli terhesség, vagy akár nem lehetsz majd terhes. És máskor figyelj oda a megfelelõ védekezésre!
A kérdező hozzászólása: aj de tisztában vagyok a védekezéssel, csak ezt megkérdeztem! na:D
kislány, ha szexelni akarsz, akkor védekezzetek óvszerrel, az véd a terhességtõl és a nem kívánatos fertõzésektõl is
A kérdező hozzászólása: én lány vagyok!:) csak feltettem a kérdést mer érdekel mer sokat olvastam h lehet is meg nem is. nem velem törtétn vagyis velem biztos nem csak felvetettem 1 kérdést, ne haragudjatok h ilyeneket kérdezek
Elvileg menstruáció után nagyon kicsi az esélye, hogy teherbe essen és elvileg ha nem élvezel el benne akkor kicsi az esélye, hogy terhes lesz, de az esély megvan... lottónak is kicsi az esélye, mégis játszák... csak ott a szerencsés nyertes pénzt kap, ti max. egy babát.
A kérdező hozzászólása: akkor mér mondják azt, hogy ugy nem leehet teherbe esni ha 1 nö menstruál és a pasija nem élvez el benne? nem akaork snekit fárasztani a biologiával, elre is bocsi!
kisfiú, ha beteszed a kukidat a kislány puncijába, védekezés nélkül, akkor igen összehozhattok egy terhességet...nyilván ejakuláció nélkül kicsi az esélye, de nagyobb annál, mint amit kockáztatnotok kéne
Igen! Lehet!
jó.. megfogtál :P
Simán lehetsz terhes. Ha nem jön meg 23-án már tesztelhetsz is.
ha nem jön meg, csinálj tesztet. Nekem 15-én kellett volna megjönnie, 17-én csináltam, és pozitív, ami nálunk nem örömhír...majd írj, mi volt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Még nem teszteltem, de nagyon úgy tûnik, hogy meg fog jönni.Múlt hónapban is késett 2 napot ezért is bíztam benne, hogy most sem lesz másképp.Jah igen , azt elfelejtettem írni, hogy 1-2 napokat szokott késni, vagy hamarabb van.Abban biztos vagyok , hogy SOHA TÖBBET ilyent nem csinálok az TUTI!!!!Ez is most fordult velem elõször.

Ma van a hatodik nap hogy késik! 4nap reggelén teszteltem de az nega. Lett! Van még esélyrá hogy pozitívat teszteljek? Egyáltalán teszteljek még?

Legjobb válasz: Persze, hogy van még esély, van akinek csak 1-2 hét után lesz pozitív a tesztje!Várj 2-3 napot és próbáld újra, ha akkor is negatív, akkor menj el a dokihoz és kérj egy ultrahangot!

Persze, hogy van még esély, van akinek csak 1-2 hét után lesz pozitív a tesztje!Várj 2-3 napot és próbáld újra, ha akkor is negatív, akkor menj el a dokihoz és kérj egy ultrahangot!
Szia! Nekem is 6. napja késik. Én a 2. napon csináltam tesztet ami szintén negatív lett. Vannak apró jeleim (a melleim duzzadtabbak és érzékenyebbek, ma már fájnak is kicsit, aluszékony vagyok) de ami a legfõbb szerintem, hogy a hõm emelkedik, ma már 37.1 volt. A negatív teszt ellenére én még reménykedek, de holnap nagy bátorság kell majd, hogy megint teszteljek. Te érzel még valamit? Hõd hogy áll? Szerintem ne adjuk fel!
A kérdező hozzászólása: szia!nekem is érzékenyebek lettek a melleim!aluszékony vagyok!a hõmet nem mérem!én már majd csak hónap végén tesztelek ha addig nem jön meg!

Az baj ha a barátom nem hiányzik? Elutazott a barátom angliába. Másfél éve vagyunk együtt. Csak 4napra ment és ma van a 4. de egy cseppet se hiányzott, és nem is nagyon kerestem.

ez azt jelentené hogy nem szeretem? amugy imádok vele lenni, amióta ? van nekem nem is tetszett más srác, és ? pont az esetem..

Legjobb válasz: Nem gáz. Ilyen alkat vagy, és hidd el, ha rá gondolsz, elég, de nem kell h befordulj. Én is ilyen vagyok elvagyok hetekig, tudjam hogy jól van, semmi baja, és elég. Majd lesz egy élet együtt élni. Addig lefoglalom magam, és jól tanulok, hogy büszke legyen rám. Ennyi...nem mindenki ilyen nagy hiányolós, letört ember alkat.

Nem gáz. Ilyen alkat vagy, és hidd el, ha rá gondolsz, elég, de nem kell h befordulj. Én is ilyen vagyok elvagyok hetekig, tudjam hogy jól van, semmi baja, és elég. Majd lesz egy élet együtt élni. Addig lefoglalom magam, és jól tanulok, hogy büszke legyen rám. Ennyi...nem mindenki ilyen nagy hiányolós, letört ember alkat.
Nem gond! A nagyfa*rkú fekák már úgyis akkorára tágították, hogy te már csak harangoznál benne!
Ez kimondottan jót jelent! Hagyd is a fenébe, ez azt jelenti, hogy felszedhetõ státuszba raktad magad, /tudva, vagy tudatlanul./ Hagyd is, ne is foglalkozz az ilyen unalmas fószerokkal! Akit nem szeretünk, az mehet a pi csába!

Mit jelent 4napja hig a székletem de csak reggel 1szer kell menjek wc re amugy candidam van doki szerint. Mi okozhatja?

nincs lazam ,hányingerem étvagyam is normális ..

Legjobb válasz: Ezt most mondta az orvos? Voltál nála? Mert ha nem, érdemes lenne elmenned , a saját érdekedért.

Ezt most mondta az orvos? Voltál nála? Mert ha nem, érdemes lenne elmenned , a saját érdekedért.
A kérdező hozzászólása: voltam dokinal ö monta szerinted mi lehet?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!