Találatok a következő kifejezésre: 4hónapos baba nem (10 db)

4hónapos baba pancsolhat a Balcsiba? Vagy még erre nem áll készen (immunrendszer. Stb. )? ha igen úszópelussal?

Legjobb válasz: Szerintem még nem áll készen. Kicsit bevizezhetitek, de mivel nincs hõháztartása, ezért ha nincs olyan nagy meleg, akkor könnyen megfázhat, ha meg nagyon meleg van, az meg azért nem jó. A napot se nagyon bírják ennyi idõsen és szerintem a bõre is túl érzékeny még a naptejhez is, a gyerekeknek valóhoz, mert szárítja a bõrt! Én nem kockáztatnék a helyedben, lehet, hogy semmi baja nem lenne, de az is lehet, hogy igen...

Szerintem még nem áll készen. Kicsit bevizezhetitek, de mivel nincs hõháztartása, ezért ha nincs olyan nagy meleg, akkor könnyen megfázhat, ha meg nagyon meleg van, az meg azért nem jó. A napot se nagyon bírják ennyi idõsen és szerintem a bõre is túl érzékeny még a naptejhez is, a gyerekeknek valóhoz, mert szárítja a bõrt! Én nem kockáztatnék a helyedben, lehet, hogy semmi baja nem lenne, de az is lehet, hogy igen...
Én kénytelen leszek a 4 hósomat strandoltatni, mivel van egy 3, 5 éves is. A kicsit természetesen árnyékban tartom majd, és szó sem lehet még a Balatonban fürdésrõl. Nagy melegben neki elég csk a pelus is. A bõrére lehet kapni babáknak, nem gyerekeknek, kifejezetten babáknak készített fényvédõt, amely csak ún, fizikai fényvédõt tartalmaz, kémiait nem. Olyan elven mûködik, ami gyakorlatilag visszaveri a fényt, illetve védõréteget képez. 50 faktoros és a DM-ben is kapni.
A kérdező hozzászólása: mire lehet egy strandon szüksége?naptej, faktor, ha igen melyik ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ csak döntésképtelen voltam :) még lehet akkor kihagyom vele a strandot:)
Szerintem beleviheted! Mi wellnessbe vittük 4 hónaposan, a doki is engedte!

Heti 3-4szer viszem le erdõben futni kutyát olyan 2-3-4 kmre és még csak 4honapos és nem lesz baja neki ha ilyen fiatalon fut sokat?

Kutya

Legjobb válasz: Függ a fajtájától is, de ha elfárad, nyilvánvaló, h abbahyagyja. Sérve lehet tõle, de sztem csak az idõsebbeknél

Függ a fajtájától is, de ha elfárad, nyilvánvaló, h abbahyagyja. Sérve lehet tõle, de sztem csak az idõsebbeknél
De lesz baja, ne futni vidd még, hanem sétálni.
1 éves kora elõtt nem szabad konkrétan futtatni. Baja lesz tõle.
A kérdező hozzászólása: Magyar vizsla kutya de úgy viszem h amikor a kutya elfáradt akor pihen és adok neki vizet...
A kérdező hozzászólása: És milyen baja lesz tõle??? =0
ha ugy irjuk át a kérdést, hogy lesz-e baja, ha ilyen sokat futkározik, akkor nem:) nyilván pihen, ha elfárad. De gondlom te sem konkrét futtatásra gondoltál.
Ha futtatod (magad mellett, pórázon, bicajjal vagy bárhogy), akkor nem annyit fut amennyi neki jólesik, hanem megy utánad amíg bír. Ettõl olyan mozgásszervi deformációja lehet (pl csípõ diszplázia), hogy felnõtt korára esetleg mozogni se fog tudni. Ha csak sétáltok az erdõben és õ fut amennyi jólesik neki, az nem baj. Azt akár naponta is lehet.
Ezt a távot még csak sétáljátok!!! Majd olyan 7-8 hónapos kora körül lehet elkezdeni heti 1-2 KOCOGÁST, de nem sokat, max 1-2 km-ert... Tényleges komoly futtatás 1 éves kora után mehet
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat akor mostantól nem fogok levinni kutyát futtatni majd 1-2 éves után fogok =) remélem nem lesz semmi baja =) kéz pacsi nektek =)
Nem. :)
nem baj. amúgy is, 6 hónaposan "elvárás"
6 hónapos koráig kell ezt tudnia.
nem!
Nem! Nekem se csinálta és 4, 5 hónaposan egyik napról a másikra magától elkezdett próbálkozni hátról hasra fordulni. Pár nap alatt sikerült, azóta csak ezt csinálja. Vissza még nem fordul, 5 hónapos. Hidd el egyik napról a másikra fogja csinálni. És tényleg 6 hónapos koráig "kell".
Egyáltalán nincs elkésve. az én kisfiam betöltötte a 6 hónapot és tényleg egyik napról a másikra csinálta. Nyugi!!
Kisfiúnk tegnap volt 4 hónapos és tegnap fordult hátról hasra elõször, szépen megy neki. De jól írták az elõzõ hozzászólók, 6 hónap körüli az elvárás. Szép napot!

4hónapos baba miért nem figyel ha szólunk neki nevén szólítjuk? Mikor kell, hogy figyeljen?

Legjobb válasz: 6 honapostol kell tudnia figyelni ha szolitjak

6 honapostol kell tudnia figyelni ha szolitjak

Állandóan ülni akar a babám, a 4hónapos múlt. Ha a testemmel megtámasztom az ölembe a hátát nem lesz baja? Mikor lehet a babakocsit is egy kicsit megemelni?

Legjobb válasz: Mi 3 és fél hónaposak vagyunk és ugyanez a helyzet. Ráadásul, amikor nem hajlok meg az akarata elõtt és nem ültetem fel, úgy behergeli magát ez az amúgy tündéri, mosolygós baba, hogy perceken keresztül vörös fejjel, dühösen ordít :)

Mi 3 és fél hónaposak vagyunk és ugyanez a helyzet. Ráadásul, amikor nem hajlok meg az akarata elõtt és nem ültetem fel, úgy behergeli magát ez az amúgy tündéri, mosolygós baba, hogy perceken keresztül vörös fejjel, dühösen ordít :)
Az elsõ válaszoló lennék! Igen, mostanság a babák mindent rohamtempóban csinálnának, aztán megy az üvöltés teli torokból, ha nem úgy van, ahogy õk azt elképzelték. Teljes mértékben meg tudom érteni az anyukákat! Azonban én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy mindent csak mértékkel és ritkán. Ha eljön az ideje, úgyis segítség nélkül fogja csinálni, amit akar. :) Akkor meg aztán nincs lehetõség variálni! :) :)

4hónapos terhes vagyok. Ma elestem, és bevágtam az alhasam. Ugye nem lehet baja a magzatak?

Legjobb válasz: Azonnal orvos!! Legkésõbb holnap reggel!!

Azonnal orvos!! Legkésõbb holnap reggel!!
Szerintem ezekkel kapcsolatban ne itt próbálkozz, hanem a Gyermekneveléses témakörbe. Itt hibbant tizenévesek vannak, ott vannak anyukák is. Csak tipp a továbbiakban. :)
Ilyenkor is be tudsz menni álltalában van ügyelet
szerintem még ma menj be ügyeletre.Biztos ami biztos.Ne kockáztass
Ápoló vagyok. Azonnal menj be az ügyeletre. Nem vicc. Lehet, hogy nincs gond, de nem kevesen vetéltek el így nálunk! Ügyelet. Azonnal!

Nekem van egy 4hónapos puli kutyám és 2 napja nem eszik meg hány aki tudja mi baja lehet kérem írja meg?

Legjobb válasz: Az étvágytalanság és a hányás millió betegség tünete lehet. Ezt itt nem lehet megoldani...az egészségügyi-orvosi dolgokat nem tudják neten keresztül, távgyógyításban orvosolni. Amit tenned KELL, hogy elviszed az állatorvosodhoz kivizsgálásra. Kölyköknél oltások ellenére is elõfordulhat szopornyica, parvovírus, lehet bélgyulladás, gyomorrontás, idegen test a gyomorban-bélben, egyéb fertõzés, megfázás, kullancs okozta betegségek, BÁRMI!!! Ha egy kölyökkutya, akinek naponta még 3-szor kellene ennie hány és nem eszik 2 kutya, annak OKA VAN, amit ORVOS tud megoldani.

Az étvágytalanság és a hányás millió betegség tünete lehet. Ezt itt nem lehet megoldani...az egészségügyi-orvosi dolgokat nem tudják neten keresztül, távgyógyításban orvosolni. Amit tenned KELL, hogy elviszed az állatorvosodhoz kivizsgálásra. Kölyköknél oltások ellenére is elõfordulhat szopornyica, parvovírus, lehet bélgyulladás, gyomorrontás, idegen test a gyomorban-bélben, egyéb fertõzés, megfázás, kullancs okozta betegségek, BÁRMI!!! Ha egy kölyökkutya, akinek naponta még 3-szor kellene ennie hány és nem eszik 2 kutya, annak OKA VAN, amit ORVOS tud megoldani.
A legtöbb vírusos megbetegedés elõjele a hányás. Ha két napja nem eszik nyilván baj van. Nem gondoltál még arra hogy állatorvost hívj? Két napja hány és te nézed és nem csinálsz semmit. Hívj állatorvost minél hamarabb.
*Ha egy kölyökkutya, akinek naponta még 3-szor kellene ennie, hány és nem eszik 2 napja, annak OKA VAN, amit ORVOS tud megoldani.
Esetleg állatorvosra még nem gondoltál? :S
vidd el állatorvoshoz. szép gazdi vagy mondhatom.:S

Mitől lehet? Normális ez? 4hónapos tápszeres baba. Pár napja látom hogy a babám kakijában vannak tápszer darabok. Eddig egyszer kakilt egy nap, max kétszer . Most 3-4 szer. Lehet hogy sok a kajcsi neki és már a felesleg nem szívódik fel?

egyébként 7 kg.

Legjobb válasz: Nem jön a foga? Attól lehet lágyabb a széklet. A tejcsi darabok miatt szerintem nem kell aggódnod, nekünk mindig is volt. Most 6 hós De ilyenkor már fogdosnak mindent, turkálnak a szájukban, lehet, hogy valami kis piszkot bekapott, ami így ürül. Én hígabb székletnél szoktam lázat csekkolni.

Nem jön a foga? Attól lehet lágyabb a széklet. A tejcsi darabok miatt szerintem nem kell aggódnod, nekünk mindig is volt. Most 6 hós De ilyenkor már fogdosnak mindent, turkálnak a szájukban, lehet, hogy valami kis piszkot bekapott, ami így ürül. Én hígabb székletnél szoktam lázat csekkolni.

4hónapos kislányom mindig is nehezebben büfizett a szopik után. Baja lehet, ha nem büfizik minden egyes szopi után, vagy mit csináljak?

Legjobb válasz: Szia!Az én kisfiam sem mindig büfizik szopi után.õ már 7 hónapos és még soha nem volt ebbõl problémánk.Szerintem nem kell aggódnod.

Szia!Az én kisfiam sem mindig büfizik szopi után.õ már 7 hónapos és még soha nem volt ebbõl problémánk.Szerintem nem kell aggódnod.
Ha nem fáj a hasa, akkor semmi gond nincs, ha nem büfizik. Az én fiam sosem volt hasfájós és gyakran aludt el úgy, hogy nem büfizett. Ha ügyesen szopnak és nem nyelnek levegõt, akkor nincs szükség büfizésre. Éjjelente mikor felébred és eszik, sosem büfiztetem, alszik tovább.
Szia! Nekem szinte soha nem büfizett a babám, egészen addig, míg a védõnõ tanácsára elkezdtem neki adni az infacolt. Na, attól sugárban hányta ki a tejet... Ha nem fáj a pocija, nem bántják a szelek, akkor bizonyára szépen szopizik, nem nyel levegõt, nincs is mit büfiznie. Ha fáj a pockosa, akkor próbáld ki az infacolt.
az en fiam is 4 honapos. Gyakran a cicimen alszik el szopizas kozben. Felebreszteni nincs szivem, csak hogy megbufiztessem. Egyebkent o nem is hasfajos baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem hasfájós szerencsére, próbáltam már az infacolt is, az be is vállt, de mostanában már az sem. Nem értem miért megy neki ilyen nehezen..
Ha nem fáj a pocija, akkor hagyd. Valószínûleg szépen, nyugodtan szopizik, nem sok levegõt nyel. Az én kislányom már 7 hónapos, õ is csak nagyon ritkán büfizett. Akkor, ha kicsit megvárattam a szopizással és már nagyon éhes volt és mohóbban evett, akkor büfizett szopi után. Máskor szinte soha. nagycsaládos :)

4honapos lessz a fiam 23-an és eddig csk anytejet kap, estére már kevés a tejem de a nappal lefejt és lefagyasztott tejet kapja +ba, de már nem sokáig lessz utánna mit adjak potlásnak este tápszer vagy tejpép mi a jobb?

Legjobb válasz: nekem is ugyanez a problemam,mi is tegnap voltunk 4ho.sak.es ugy veszem eszre,hogy estere mar nem olyan sok a tejem.pici eddig ataludta az estet,de mostanaban tobszor kell.nem tudom,lehethogy nemeleg neki az esti adag,ezert tobszor kell.en is sokat gondolkoztam ezen,de tejpep az meg hamar,inkabb dobbszor a mellemhez teszem es esetleg este lefekves elott tapszert adok.de azert en is varom a valaszokat a kerdesedre.

nekem is ugyanez a problemam, mi is tegnap voltunk 4ho.sak.es ugy veszem eszre, hogy estere mar nem olyan sok a tejem.pici eddig ataludta az estet, de mostanaban tobszor kell.nem tudom, lehethogy nemeleg neki az esti adag, ezert tobszor kell.en is sokat gondolkoztam ezen, de tejpep az meg hamar, inkabb dobbszor a mellemhez teszem es esetleg este lefekves elott tapszert adok.de azert en is varom a valaszokat a kerdesedre.
A tejpép is tápszer alapú, úgyhogy ilyen szempontból mindegy melyket adod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!