Találatok a következő kifejezésre: 4hónapos a és (61 db)

összesen 3x?
Ötszöri étkezés a helyes minden-korú gyermeknél.Ha kevesebbszer kap enni, akkor szinte bezabáltatod" aminek az lehet az utóhatása, hogy korához képest kitágítod a kicsi gyomrát, megterheled az emésztését!
Szia! Utolsó vagyok. Örülök, hogy megoldódott a probléma. Egyébként az én babám is 4-szer evett 4 hónapos korában, alkalmanként 150-200 ml között (de legtöbbször inkább 150 körül). Aztán 6-7 hónapos kora között magától tért át az 5 étkezésre. A lényeg szerintem, hogy max. 4-4, 5 óránál több ne teljen el két evés között.
A kérdező hozzászólása: Ma megprobaltam...kevesebbet evett igy... a 4 ètkezese megvolt.. 200fölött nem evett egyszer sem.. valosxinu hogy megerolteto a gyomranak h egyszerre egyen ennyit... De ez a 330ml csak most az utolso kèt napban fordult elo...elotte csak 240 volt a max... es mikor eljutottunk ehhez a 330hoz akkor gondoltam h ez igy talan mègsem jo... kosxi megegyszer utolso valaszolo
Utolsó vagyok. Ha reggel 7:30-kor eszik, adj neki kevesebbet, majd kínáld meg 11 körül is. Ha nem kap reggelire 300 ml-t, akkor biztosan éhes lesz. Utána egyen ugyanúgy 3 körül és este 7-kor, mint eddig. Ez így már sokkal jobban nézne ki, mint az eddigi. Rengeteg az a majdnem 8 óra, ami eltelik a reggeli és a délutáni evés között. Még felnõtteknek sem egészséges.
Szerintem sem normális. Legalább 4-szer, de inkább 5-ször kellene ennie. Késõbb még probléma lehet belõle. Nagyon sok idõ telik el 2 étkezés között, bármikor leeshet a vércukorszintje és rosszul lehet. Nem ijesztgetni akarlak. Adj neki kevesebbet (jóval kevesebbet) egy étkezésre, és hamarabb meg fog éhezni. Így kialakíthatod a napi 4-5 étkezést. Az elsõ pár nap lehet hogy elégedetlenkedni fog a babád, de néhány nap után szépen beáll a napi 4-5 étkezésre.
5. vagyok. Bocs, nem figyeltem, hogy tápszeres táplálás a témakör. Vegyétek semmisnek a válaszom! Tápszerekhez nem tudok hozzászólni.
330 ml? ez nem normális..vagy annyira hígra csinálod a tápszert, hogy szinte csak vizet iszik......Én egyetlen tápszeres dobozon sem látok ekkora adagra való leírást...max 280 van a miénken......És igen, naponta 5x kellene ennie...nem 3x.....Ezt neked kell bevezetni.A 330 ml sok...te mint felnõtt próbáld ki...egyszerre igyál ennyi tejet...... Szerintem beszélj a védõnõvel vagy az orvossal....
nekem a négy évesem se iszik ennyit, sõt, még én sem bírok 3 decit meginni egyszerre. szerintem sem normális ez így.
Nem arról van szó, hogy tömd meg, amikor nem éhes. De a kérdés az volt, hogy normális-e így. A válasz: nem normális, hogy csak 3szor eszik egy alig 4 hónapos gyerek, valamit elrontottál nagyon a napirendjében. Most meglehet próbálni szép fokozatosan visszaállítani a negyedik, majd az ötödik étkezést. Amúgy ha nem adsz neki 330 ml-t (amúgy még a 2 évesem se bírna ennyit egyszerre meginni, és sose evett 260-nál többet, pedig nagy étvágyú gyerek volt), akkor hamarabb lesz éhes, és ki fognak jönni az étkezések.
Nálunk a gyerekorvos mindig azt mondja, hogy ha megvannak pisis-kakis pelenkák és a gyerek kiegyensúlyozott, akkor nem kell aggódni.
A kérdező hozzászólása: De nem mind1 hogy hanyszor eszik?a napi 900ml igyis ugyis megvan es õ igy igènyli...tömjem meg mikor nem ehes?
5-ször kellene minimum ennie egy nap, nem csoda hogy ekkora adagot akar enni, hacsak 3szor kap enni. Amúgy ha 5ször enne, elég lenne neki valószínûleg a 210 is, az már tényleg normálisabban hangzana.
A kérdező hozzászólása: Igen..az ejszakat atalussza...reggel 7:30kor aztan 3korul es vegul 7kor eszik...
SZIA! 4-5 értékezés normális, mint már elõttem is írták.ez az egész gyerekkora jellemzõ.reggeli, tízórai ebéd, uzsonna, vacsi.

Van egy 4hónapos kisfiúnk és a párom kimenne dolgozni. Ti belemennétek? Van közetetek olyan akinek babája van és a párja külföldön dolgozik?

Van itthin munkahelye keres kemény 60.000ft-ot..2baratátja kint dolgozik külföldon(Hollandiaba) lenne kehet?sege hogy kimenjen ?k 4honapja dolgoznak ott. Itthon epítkezunk,de ebbol a fizetesbol nem tudunj normalisan elni,megvenni azt amit szeretnenk.egyenlore anyumeknal vagyunk,tavasszal tervezzük a koltozest. Nagy dilemmaba vagyunjk.ha az anygiakat nézem jó lenne,csak nemtudom mennyire birnám a kisfiammal a párom nelkül. Ti hogy engedtetek ki a parotokat es hogy birjatok nelküle? 1-2 havonta jönne haza,amikor eppen befejezik a munkat 1-2hetre.

Legjobb válasz: menjen ki, amikor hazajön, pakold össze a cuccaid és menjetek ti is vissza vele

menjen ki, amikor hazajön, pakold össze a cuccaid és menjetek ti is vissza vele
Már miért ne bírnád a kisfiaddal egyedül? Mivel még csak 4 hónapos, dolgoznod nem kell még, és gondolom anyudékkal laktok, miért nem bírnád? A havi 60.000 tényleg semmire nem elég, egy próbát mindenképp megér.
Én nem engedném, méghozzá saját családom példája miatt, illetve más családokat is ismerek, ahol ennél jóval kisebb távolság is tönkretette a házasságukat. Az elsõ évek eltelnek úgy, hogy minden szép és jó, bevan zsongva az ember, ha viszont láthatja a párját, stb. Viszont ez lelkileg baromira megtudja ám nyomorítani az embert! Nincs mindig mellette a párja, amikor szüksége van rá, nem oszthatod meg vele örömmel, amikor hazaért este munkából, hogy mit csinált aznap a babátok, nem hallhatja az elsõ szavakat stb. Azért kéthavonta 1-2 hét nem olyan sok szerintem. Éppen az ismert tapasztalatok miatt nem mennék bele abba, hogy szétszakadjon a család... A párodnak sem jó, hogy csak gürizik értetek, de sosem lát titeket, neked sem jó. Úgy mennék bele, hogyha belátható idõn belül követnénk õket, avagy csak meghatározott idõre, pl egy évre menne ki, aztán itthon élünk együtt boldogan. Csak így, bizonytalan idõre nem. Egyébként nem kell itthon semmit felszámolnotok, építkeztek, ergo van egy házatok gondolom. A ház és az itthoni vagyon tárgyak maradjanak, így ha nem jön össze, akkor is van hova hazajönni. Nyelvet tanulni mindketten tudtok. Kimegy a párod, megalapozza a kis helyeteket és néhány hónap múlva mehettek ti is utána a babával.
Bocsánat, de az aggódáson kívül mit tesztek, hogy minimalizáljátok az esetleges veszteséget? Milyen terveitek vannak a jövõre nézve?
A kérdező hozzászólása: Most meg anyumekkal lakunk de 2honap mulva költözünk kulon ott egyedul lennek vele. Nehéz!!!!tudom hogy miattunk menne ki...de valami miatt felek ettol az egesztol. Sokan vannak akik minusszal jonnek haza.... Mi van ha mi is igy jarunk??? Vagy csak tul reagálom a dlgokat tul sokat kombinalok?
Mennyire keresett a szakmája? Akkor bitang gyorsan mindkettõtöknek neki kellene állni nyelvet tanulni. Az internet rogyásig van ingyenes, jó minõségû nyelvoktató anyagokkal. Ez is befektetés, csak nem pénzbeni.Másrészt átverni is nehezebb valakit, ha érti, mi történik körülötte.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszokat. Sajnos nyelvet nem tud :-( Magyar ceghez menne most ki.
60 ezer forintból enni se lehet, nem hogy építkezni, meg gyereket nevelni. Én abba nem mennék bele, hogy továbbra is így éljünk.
Hollandiában egyébként megéri gyökeret verni, az idõjárást leszámítva nagyon jó ott élni. A mentalitás miatt mindenképp. Amint lejár a tanulmányi szerzõdés miatti "röghöz kötésem", én is oda szeretnék kiköltözni.
Sajnos ez ìgy mindenkêpp bizonytalan.De, ha sikerül neki a munka ott sokkal jobban fog keresni ès a picinek meg tudtuk mindent adni. Illetve az sem mindegy, hogy lesz sajàt hàzatok. Nehèz lesz az az idõ amit nèlküle kell eltöltenetek, de hidd el, hogy megéri, mert az itthoni jövedelembõl megélni nem lehet.
Mennyire piacképes a szakmája? A tied? Adott esetben el tudsz könnyen helyezkedni? (ha épp neki nincs munkája, akkor õ is otthon maradhat a gyerekkel) Nyelvtudással hogy álltok? Ha a jelenlegi munka nem jön be neki, tud Hollandiában másikat keresni (angol, holland nyelvtudás)?
A kérdező hozzászólása: Értünk a csalâdjáert menne ki hogy jobb életünk legyen. Szeretnenk a fiunknak minden tmegadni amit lehet.de ebbol a fizeesbol nem lehet. Viszont en felek attol ha kimegy es azt mondjak neki 2honap utan hogy koszonjuk de eleg volt es elküldik. Akkor hazajön es nincs munkaja. Parom is eztg mondta max egy evet birjak ki õ megalapozza ott kint legyen lakas es penz es menjunk ki utana... De en tartok ezektol. Mi van ha nem jin ossze? Vagy erre mondjak azt ogy meg kell próbalni???? Annyira tanacstalan vagyok...
Ne haragudj kérdezõ, de a 60ezer forint fizetés nevetséges, egyenlõ a semmivel.Szóval sokat nem veszít munka terén.

4hónapos a kisbabánk, és iszonyatosan felkapattam, és nagyon anyás. Odáig vagyok érte. Olyan régóta akartam kisbabát, tudom hogy ez sem jó, de nem birok neki ellenállni. Hogy szokjak le erről?

Legjobb válasz: Tényleg nem tudod még elrontani.Ha ez esik jól,tedd ezt.Biztos,h kapsz majd ellenkezõ tanácsot is,de ha te ezt tartod jónak tégy így.Nekem 2 gyerekem van,a pici 14 hós lesz,és még most is imádom dajkálni,szeretgetni...na és?Nekem nem teher(a nagyot sem éri semmiféle hátrány!),innentõl nem is érdekel,h ki mit mond.

Tényleg nem tudod még elrontani.Ha ez esik jól, tedd ezt.Biztos, h kapsz majd ellenkezõ tanácsot is, de ha te ezt tartod jónak tégy így.Nekem 2 gyerekem van, a pici 14 hós lesz, és még most is imádom dajkálni, szeretgetni...na és?Nekem nem teher(a nagyot sem éri semmiféle hátrány!), innentõl nem is érdekel, h ki mit mond.
sehogy ki kényeztesse, ha nem te, most még nem tudod elrontani, csak szeretni!
Sehogy! Szeresd, imadd, hiszen erre vagytal, neki pedig szuksege van rad! Vegyel kengurut, es abba cipeld a lakasba, igy tudsz ezt-azt is tenni tole, nemcsak gyonyorkodni benne. Mondjuk azert arra ugyelj, hogy minel tobb helyre menjel vele, es mindig add oda valaki kezebe, hogy ne csak te legyel neki, ne csak a te szoknyadba kapaszkodjon. Nagyon fontos, hogy senkitol se feljen a baba, barkivel ellegyen, megmaradjon. Ha tudod, neha-neha bizd ra apara, nagyszulokre, te addig menjel el ugyet intezni, hogy szokja a tobbiek tarsasagat is.
Ez jó dolog, bizonyos fokig. Nekem is négy hónapos a babám, és néha azért jól esik a magány. Majd eljön az idõ, amikor neked is jól fog jönni, de nem tudsz majd mit tenni, nélküled elveszett lesz. Persze a te döntésed. Ellenben, ha leakarsz szokni róla, gyakran tedd le, és ülj le mellé beszélgetni. Gügyögni kell neki sokat, és akkor nem érzi magát egyedül. Jobban esik neki, mint az öledben melegedni, izzadni.


Mennyit kell innia a babámnak étkezés után? 4hónapos múlott és most már a viz kivételével elfogad mindent inni.

Általában babateát kap. 100ml-t ír a doboz egy adagnak. Azt meg is kell innia vagy annyit adjak amennyi jól esik neki, mert akkor van hogy 100ml meg sem kottyan. Amúgy tápszeres és eszik már krumplit, almát, ?szibarackot(persze nem állandóan).

Múlt hónapban elment a 4hónapos magzatom. és most nem jött meg a menzeszem. Ez természetes?

Legjobb válasz: Szerintem az, és sajnálom a babát:s De azért dokihoz megint el kéne menni...

Szerintem az, és sajnálom a babát:s De azért dokihoz megint el kéne menni...
Eltaláltad:-) Lányom fél éves, még nincs foga, és sokszor "eszik tic-tac-ot":-)
A kérdező hozzászólása: akkor melyik foga jön elöször?alsó vagy felsõ?elõre is köszi a válaszokat
Egyem meg :D Szerintem is a fogacskája + lehet, hogy játszik is!:) Elvileg az alsó jön ki elõbb! (azt nem értem, hogy hogy jön ide hogy anyatejes-e vagy sem :O )
Szia! A foga jön, bztos! Az én kisfiam az alsó ajkát szívta be, de annyira, hogy be is lilult!! Elvileg az alsó két metszõ jön elõször, aztán a felsõ kettõ, majd a szemfogak. Elvileg!! Aztán majd gyakorlatban kiderül! :) 10 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Mert tudjátok sokszor olyan választ kapok amit fel sem tettem kérdést.Gondoltam odaírom, hogy anyatejes mielött még valaki összefüggésbe hozza a táplálással.Multkor is megkérdeztem mi a teendõ begyulladt a mandulám.erre válaszként azt kaptam, hgy tegyek a melltartómba kelkáposztalevelet :D érdekes volt mindenesetre.:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Végülis h a a felsõt szívja lehet a felsõ jön elösször.De ahogy írtátok majd eglátjuk jó babázást mindenkinek.

Vasárnap lesz 4hónapos a kisfiam! És az apjával külön mentünk mikor kiderült, hogy terhes vagyok! Elmúlt 18éves és most el ment nappalira tanúlni az érettségit! Mit tudok tenni, hogy fizessen gyerektartást?

Szülei kijelentették,hogy nem fizetnek semmit!

Legjobb válasz: Bemész a gyámügyre és elmondod mi a problémád.Biztosan van valami pozitív megoldás erre.Nem elég hogy magadra hagyott a gyerekével a hasadba még gondoskodni sem akar róla.A szülei is gyönyörûek lehetnek mert nem érdekli õket hogy van-e mit ennetek stb.

Bemész a gyámügyre és elmondod mi a problémád.Biztosan van valami pozitív megoldás erre.Nem elég hogy magadra hagyott a gyerekével a hasadba még gondoskodni sem akar róla.A szülei is gyönyörûek lehetnek mert nem érdekli õket hogy van-e mit ennetek stb.
Kedves Utolsó! Sajnálom nagyon, hogy ilyen procedúrán kell keresztülmenned. Én úgy hallottam, ha a bíróság megállapította a gyerektartás összegét, és az apa nem fizet, akkor a rendõrségen kell feljelentést tenni, majd ezzel a papírral a gyámügyre, ahol kérvényezheted a gyerektartás megelõlegzését. Ez max. 3-4 hónap. Kérlek, nézz utána mégegyszer, szerintem nagyon félreinformáltak. A végrehajtós buli az már csak akkor szokott lenni, amikor az állambácsi követeli vissza a pénzét. Nekem a barátnõm volt hasonló helyzetben, õ a rendõrségre ment, késõbb a volt párját le is csukták emiatt, mert annyival tartozott az államnak, és nem tudott fizetnei. Üdv.
Sziasztok! Elõzõhöz hozzáfûzve:6 hónapra visszamenõleg, és legfeljebb 3 évíg fizetik. Kicsit jobban belepiszkálva, sajnos tényleg végrehajtói igazolás szükséges. http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ugyek/egeszseg/gyerta.. Ezen az oldalon részletesen le van írva az egész procedúra. Tehát mielõbb a bírósághoz kell fordulni a megállapításért. Viszont, ha a gyermek nincs a nevén, elõbb az apaság kérdését kell tisztázni, ami megint csak hosszadalmas, és drága. Sajnálom, hogy félrevezettelek Titeket a rendõrségi dologgal, a barátnõmnél még így volt, nemegyszer kísértem el én is ügyet intézni. Sajnos a jogszabályok megváltoztak, így mostmár jó, ha sikerül az embernek 1 év alatt elintézni, de rossz esetben bizony akár több évíg is húzódhat a bürokrácia miatt. Üdv.
bocsánat az off-ért, de az én kislányom is vasárnap lesz 4 hónapos:) kitartást Neked ehhez a procedurához!
Szia! Egyszerû! Gyámügy! Valószínû nappalira is azért ment, hogy ne kelljen fizetnie. Gyermektartás igenis minden gyereknek jár! Valószínûsítem, nem úszod meg bíróság nélkül. Amennyiben a nagyszülõk nem fizetnek, a bíróság megállapít egy minimális gyerektartást, amit az állam megelõlegez, és ha a gyerek apja elmegy dolgozni, majd az államnak kell visszafizetnie, plusz még ugye az aktuális gyerektartást is természetesen, Neked. Ésszerû lenne leülni, és megbeszélni/persze, ha egyáltalán beszélnek Veled./, mert urambocsá 4 évi gyerektartás visszamnõleg, kamatokkal , plusz a neked járó összeg elviszi akár a majdani fizetése 50%-át is. Tehát mindenkinek az lenne a legjobb, ha már most, mindenféle hivatalos cécó nélkül, önként fzetnének. Természetesen a bíróságot így sem lehet kihagyni a késõbbi félreértések, kellemetlenségek miatt, mert minden kilépõ papíron fel lesz majd tüntetve a 20% gyerektartás, így nem tud kibújni a felelõsség alól a késõbbiekben sem, még ha külföldön dolgozik, akkor sem. Hajrá, indítsd be az ügyet, a gyereknek van apja, igenis vállalja a felelõsséget Õ is. Üdv.
Igen, irány a gyámügy, és minél hamarabb! A bíróság megítéli majd a gyerektartást, mindegy, hogy ki mit jelent ki, felelõs a gyerekért. Elismerte a babát vagy eleve apaságival kell kezdened majd? Nem irigyellek, de jobb lesz így Nektek nélküle, ha ilyen és a családja is minõsíthetetlen :P Pénzt pedig fogtok kapni, nyugi, hajrá!
Utolsó, köszi szépen :) Nekem az ügyvédem mondta így, hogy ez a menete a dolognak, de lehet persze, hogy a rendõrségen keresztül egyszerûbb lenne a dolog. Meg fogom ezt is próbálni, hátha így mostmár hamarabb jutok hozzá a pénzemhez. Csak nekem a gyámügyön is azt mondták, hogy kell egy végrehajtói jegyzõkönyv arról, hogy sikertelen volt a behajtás. Meg szerintem azért is nyúlt ez ilyen hosszúra, mert a végrehatjó cég KÉT HÓNAP után jött rá, hogy az ügy nem hozzájuk tartozik, hanem egy másik városra, mert ott van az apa bejelentett lakcíme (amit fel is tüntettem az igénylõlapon, szóval valószínûleg ilyen lassan tudnak csak olvasni). De köszi az infót, akkor a rendõrségen is meg fogok próbálkozni.
Annak idején apámnak 600, - Ft-ot kellett volna fizetnie, de nem tette. Volt feljelentés, de sem a rendõrség, sem a biróság nem találta (nem volt bejelentett munkahelye, sem lakcime, de anyu tudta, hol lakik), igy anyu nem kapott semmit, az állam sem elõlegezte meg, nem tudom, azóta változott-e ez valamit.
Sziasztok.Én még annyival egészíteném ki, hogy 6 hónapra visszamenõleg lehet gytartást igényelni!Gyámügy és bíróság, minél elõbb.

4hónapos a kisfiam, és szerintem sokat alszik. Kb.5-6 órát van ébren, nem kevés ez?

Legjobb válasz: Kedves Kérdéskiiró! Nekem is ugyanennyi idõs a kislányom és szinte egész nap alszik. Nem tudom miért van, mert a gyerekorvos nem mondott semmit, még vérvételre se küldött el, h nem vérszegény-e? Ezek szerint hasonló cipõben járunk! Ha van kedved, beszélgethetnénk, hátha vmelyikünk rájön a megoldásra is... Ti merre laktok? Mi Budapesten. Ha van kedved, irhatnál pár sort! Várom jelentkezésed! További szép napot! Babus

Kedves Kérdéskiiró! Nekem is ugyanennyi idõs a kislányom és szinte egész nap alszik. Nem tudom miért van, mert a gyerekorvos nem mondott semmit, még vérvételre se küldött el, h nem vérszegény-e? Ezek szerint hasonló cipõben járunk! Ha van kedved, beszélgethetnénk, hátha vmelyikünk rájön a megoldásra is... Ti merre laktok? Mi Budapesten. Ha van kedved, irhatnál pár sort! Várom jelentkezésed! További szép napot! Babus
A kérdező hozzászólása: Szia.A kisfiam egy kicsit vérszegény, akkor ez lehet az oka a sok alvásnak?Mi Domoszlón(Heves megye)lakunk.Mostanában elég sokat járunk Pestre, ugyanis 1hónapja mûtötték szürkehályogra.Ha van kedved máskor is írj.Szia!

Nagyon bukós lányomnál az utóbbi napokba végre javult a helyzet! 1hete megkezdtem a hozzátáplálást (4hónapos) a tápszeréhez is váltottam a 2-es cumira! Azóta újra nagyon sokat bukik! A hozzátáplálás lehet az oka, vagy a 2es cumi?

Arra gondoltam megnézném az 1es cumival újra, hogy mi a helyzet, de abból annyira sok id? mire kiszívja szegény! :( Látom, hogy ? is elfárad! Viszont az alma pl. nagyon ízlett neki! A pép annyira nem, a lé jobban! :) És a baracknál még egyenl?re ma kezdtem a levet! És az almalé nem, de a pép visszajött és a barack is 1 kicsit! Lehet hamar váltottam a 2es cumira és még korainak érzi a hozzátáplálást is? (kanálból eszik rendesen, poci nem fáj, nem ny?gös, semmi kiütés)

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy a hozzátáplálás miatt lenne az újrabukás... A 2-es cumi viszont lehet ludas a dologban, mert azzal sokkal gyorsabban, mohóbban eszi a tápszert. Nekünk is hasonló volt, volt, hogy napokig semmi aztán pár nap újra nagyon sokat bukott... aztán egyre több volt a bukásmentes nap és egyre ritkábban. Azthiszem 11 hónapos volt amikor azt mondtam, hogy jééé már nem bukott mióta... Kinövik nyugi, csak kitartás! Jobbulást!

Nem hiszem, hogy a hozzátáplálás miatt lenne az újrabukás... A 2-es cumi viszont lehet ludas a dologban, mert azzal sokkal gyorsabban, mohóbban eszi a tápszert. Nekünk is hasonló volt, volt, hogy napokig semmi aztán pár nap újra nagyon sokat bukott... aztán egyre több volt a bukásmentes nap és egyre ritkábban. Azthiszem 11 hónapos volt amikor azt mondtam, hogy jééé már nem bukott mióta... Kinövik nyugi, csak kitartás! Jobbulást!
Sziasztok! Az én kisfiam is nagyon bukós, pedig már 6, 5 hónapos. Most, hogy jobb idõ van, nem kell annyit mosni rá, régen napi 5-ször cseréltem rajta ruhát. Sajnos most is bukik, pedig már négy hónapos kora óta hozzátáplálom. Én nem váltottam cumit, maradtam a réginél, (tápszeres sajnos 6 hetes kora óta)de így sem múlt el. A pépes ételt én egy kicsi Sinlac-kal sûrítem, akkor annyira nem vészes, és még talán az ennivaló íze is jobb. Nálunk a vízzel ugyanaz a helyzet, mint nálad kedves kérdezõ a barack- és almalével. Mindig sokszor kell nekik adni, de csak keveset. Ezt mondta a védõnõ, bár ebben sem látok javulást. Remélem igazad lesz kedves válaszoló, és az enyém is kinövi majd, mert nagyon izgulok miatta, hogy így marad! Meg nem a legjobb a kisbabámnak, ha ilyen melegben még a ruha fölé egy elõkét is rá kell tennem! (és még viszek kettõt még tartalékba, de sokszor azok is bekoszolódnak) Bocsánat, ha nem teljesen a kérdésre válaszoltam, de olyan jó lenne már, ha kinõné a kisfiam! Mert ugye sokan csak legyintenek, hogy nem érdekes, hiszen csak többet kell mosni, de a gyermek helyébe senki nem gondol bele? Milyen kellemetlen lehet szegénykéknek?!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Akkor szerintem maradok az 1es cuminál! :S Kedves utolsó, ne is mond! Én textil pelust kb. naponta 2adaggal mosok, annyira dzsuva mind! Elõkékrõl ne is beszéljünk... Borzalmas látni, h visszajön és ugye neki se kellemes, mert érzem a szagán, h csípõs, tehát kis sav is jön vele! :( persze olyankor rögtön megitatom teával vagy vízzel! Ráadásul nagyon szeret hason lenni, háton nem sok idõt akar, és hát ha hason van, annyit mocorog, nyomja ki magát, próbálgatja az átfordulást, hogy így biztos a bukás, persze háton is, de ott nem olyan durva! Köszönöm a megnyugtatást lányok, akkor folytatom a hozzátáplálást, nem torpanok meg! :) És persze várom a csodát, h mikor növi ki! :)
Az 1 vagyok. Hálát adok az égnek, hogy már túl vagyunk rajta, nekem már 23 hónapos a kisfiam. Szabályosan bele voltam betegedve, hogy nem szoptathatom, mert egy az egyben kibukta az egészet... így fejtem és Nutritonnal sûrítettem neki. Õ a második, az elsõvel soha semmi gond nem volt. Õ szopizott nagyon sokáig... Gyermek-gasztron mondták, hogy nyugodjak meg, ha szépen fejlõdik nem vizsgálják 1 éves koráig. Szerencsére kinõte így tényleg nem kellett. Tényleg csak azt tudom írni, hogy kitartás és türelem, mert mást nagyon nem lehet tenni... (csak mosni-mosni-mosni...)
Szerintem akkor tuti kicsi.
Hát...nem hiszem hogy kicsi lenne. Az én babám is 4 hós, szintén 6400 g és ugyanezt a pelust használjuk. Ráadásul kisfiú :)
A súly csak 1 dolog.Az én gyerekem most lesz 2 éves, de nyáron még a 4+os pelust használtuk, mert vékony testalkatú.Most is csak azért van 5 pelusa, mert többet iszik és ez kitart 1 éjszakát.Ennek a tépõzárját is teljesen egymáshoz kell illesztenünk.Lehet a te babád pocakosabb és ezért nem jó neki a mostani méret.Próbálj ki 1 számmal nagyobbat.
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet , hogy a fazonja más?A DM-es Baby-Love és a Tesco-s pelus tökéletesen állt rajta.Mi lehet evvel a pelussal a gond?Pedig ez tudtommal egy jó márka.Most kaptunk ajándékba 2nagy csomival és félek , hogy nagy mosásoknak nézek elébe, mert minden rucija tiszta ... lesz.
1. vagyok. Akartam mondani, hogy lehet, hogy a fazonja nem jó nektek de nekünk amikor kifolyt a kaka akkor nagyobbra váltottunk (pedig kilóra még jónak kellett volna lennie) ugyanabban a márkában és az tökéletes volt.
1.vagyok megint. Mi is pamperst használunk.
Szia! Én is Pampers-t használok majdnem születése óta (most 5 hónapos és 8 kiló 70 cm) és azt vettem észre, hogy ami kilóm rá van írva mindig kicsi volt az én fiamnak. Amikor már ilyen súlyú volt én már a 4-est adtam neki. Igaz magas a dereka, de nem folyt ki belõle semmi. Szerintem ez már kicsi lehet neki (4-9 kilós)
Az en babumnak is lepöndörödik a köldöke alá ez a méret, bár õ 5, 5kg...szeretem ezt a pelust, bár a Huggies százszorta jobban tartja magát a pocakon :O( :O)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!