Találatok a következő kifejezésre: 4d ultrahangon hogy nincs (2 db)

4d ultrahangon előfordulhat, hogy nincs elég magzatviz a baba arca előtt és nem tudnak elfogadható felvételt csinálni a pofikájáról?

Legjobb válasz: szia igen elõfordulhat, nekem is kevesebb volt a magzatvizem és azt mondta a néni az uhon, hogy nem olyan jó minõségûek a felvételek szerinte ha helyreáll a magzatvíz mennyisége akkor meg lehetne ismételni, de én látom a babát és szerintem nem lettek rosszak a képek, csak szerintem lehettek volna jobbak is, bár nekem 30 mm magzatvíz mellett csinálták, nem tudom neked mennyire kevés, de mondom hogy szerintem jók a képek remélem segítettem

szia igen elõfordulhat, nekem is kevesebb volt a magzatvizem és azt mondta a néni az uhon, hogy nem olyan jó minõségûek a felvételek szerinte ha helyreáll a magzatvíz mennyisége akkor meg lehetne ismételni, de én látom a babát és szerintem nem lettek rosszak a képek, csak szerintem lehettek volna jobbak is, bár nekem 30 mm magzatvíz mellett csinálták, nem tudom neked mennyire kevés, de mondom hogy szerintem jók a képek remélem segítettem

16 hetes vagyok most voltam AFP-n de még nem tudom az eredményt. Ha jó az eredmény mennyire bízhatok abban hogy semmi gond nincs? Mikor menjek 4D ultrahangra?

4D-re nem a mozizás miatt szertnék menni hanem nem tudom mennyire sz?rhet?k ki a fejl. rendellenességek a vizsgálatokkal.Nem e futószalag szer?en m?ködik a vizsgálat.

Legjobb válasz: Nyugi!Gyakorlott kezek jó orvosok...persze biztosra semmit nem lehet mondani,mert ismerek olyat,akinek jó AFP,jó UHk,és mégis nyitott gerinces a kislánya.De azért elenyészõ mennyiségû az ilyen eset.Esetleg akkor lenne érdemes,ha éppen nem hajlandó nyugton a maradni a 18-20. heti UHn,mert akkor lehetnek tévedések,de monsom,egy gyakorlott és jó orvos nem szokott tévedni.Ha biztos akarsz lenni afelõl,hogy minden rendben van a kicsivel,akkor úgy a 20-22. héten menj,mert akkor már elég fejlett is a kicsi,tehát jó lesz nézegetni.De akkor sem kell aggódni ha nem mész el...

Nyugi!Gyakorlott kezek jó orvosok...persze biztosra semmit nem lehet mondani, mert ismerek olyat, akinek jó AFP, jó UHk, és mégis nyitott gerinces a kislánya.De azért elenyészõ mennyiségû az ilyen eset.Esetleg akkor lenne érdemes, ha éppen nem hajlandó nyugton a maradni a 18-20. heti UHn, mert akkor lehetnek tévedések, de monsom, egy gyakorlott és jó orvos nem szokott tévedni.Ha biztos akarsz lenni afelõl, hogy minden rendben van a kicsivel, akkor úgy a 20-22. héten menj, mert akkor már elég fejlett is a kicsi, tehát jó lesz nézegetni.De akkor sem kell aggódni ha nem mész el...
Nekem az a véleményem csak akkor menj el, ha ez befolyásol valamit. Tehát ha nálad ez tét e abban, hogy elveted e ha van baja, mert ha elvetednéd, akkor menj el. Én éppen ezért el sem mentem.. Sok a hamis eredmény. Ha baja van úgysem tudok változtatni rajta, elvetetni nem fogom, tehát minek? A moziért drága a 12000Ft. nekem is. Boldog problémamentes babavárást! 23 hetes kismama
4D ultrahang nem igazán jó a rendellenességek diagnosztizálására. Ha félsz, hogy valami gond lehet, akkor inkább egy négyes teszt elvégzésére költsd ugyanezt a pénzt. AFP nem sokat jelent, az se, ha rossz, az se, ha jó. Kizárülag a magas afp alkalmas (valamennyire) a nyitott gerinc szûrésére.
AZ AFP EREDMÉNY GYAKRAN ROSSZ, MIKÖZBEN MINDEN RENDBEN VAN A BABÁVAL!SOK SÍRÓS ÓRÁT OKOZOTT MÁR ISMERÕSEIMNÉL, MAJD KIDERÜLT MINDEN RENDBEN!NE PÁNIKOLJ MIATTA HA NEM AZ IGAZI AZ EREDMÉNY, MERT TÉNYLEG GYAKRAN ELÕFORDUL.HA NAGYON IZGULSZ BESZÉLJ A DOKIDDAL, MAJD Õ ELMONDJA VAN E RÁ OKOD.ÉLVEZD A KISMAMASÁGOT!:)

