Találatok a következő kifejezésre: 4d ultrahangon hogy (76 db)

21-22 hetes kismamik voltatok már 4d ultrahangon? Hogy bírjátok a meleget sokat mozog a babátok? Mennyit híztatok?

Legjobb válasz: Sziasztok! Ma kezdtem a 22. hetet. 24+4 hetesen megyek legközelebb a Dokimhoz és akkor fogunk a 4D-rõl beszélni. Kb. 27-28. héten tervezem. A meleget rosszul bírtam, ma jött egy kis lehûlés... Nagyon jó! Tegnap és tegnapelõtt délután nagyon rosszul voltam... Bár nem is csoda: 30 fok volt az irodában és nincs légkondi. Délután meg felpócolt lábbal "vegetáltam" otthon a hûvös nappaliban. Kislányunk lesz egyébként és az elmúlt két napban nem nagyon mozgolódott. Tegnap este már majdnem a sírás kerülgetett emiatt, de rájöttem, hogy a meleg miatt volt. Most meg ficánkol... Mi lesz még ebéd után!? :-) Hízás? Még nem híztam, de alapból túlsúllyal kezdtem. Kíváncsi leszek a végére. Jó egészséget! Boldog Babavárást és kitartást a nyárra Mindenkinek!

21+6 napos vagyok, (mai UH szerint 21+5), és voltunk már 4D-n. Az AFP eredményem kissé magas lett, így ezzel nyugtattam meg magam két hete, hogy egy kiváló szonográfus egy szuper géppel alaposan megnéz, és én is jól láthatom. Szerencsére mindent rendben talált. Ma voltunk kontroll UH-n a kórházba, és rendes volt a doki, mert átváltott 3-4x 3D-re, láthattuk a kis arcát, gerincét, végtagjait újra. Ja, és lány, de ezt már 19 hetesen megmondták A meleget jól bírom még, a lakásunkban szerencsére jó idõ van, ki meg nem megyek, ha tehetem. 3 kg-t híztam eddig, most dinnyét eszem almakompóttal, mást nem nagyon akaródzik. :-) Te, kedves kérdezõ, mikorra vagy kiírva? Hogy vagytok?
Sziasztok! Ma kezdtem a 22. hetet. 24+4 hetesen megyek legközelebb a Dokimhoz és akkor fogunk a 4D-rõl beszélni. Kb. 27-28. héten tervezem. A meleget rosszul bírtam, ma jött egy kis lehûlés... Nagyon jó! Tegnap és tegnapelõtt délután nagyon rosszul voltam... Bár nem is csoda: 30 fok volt az irodában és nincs légkondi. Délután meg felpócolt lábbal "vegetáltam" otthon a hûvös nappaliban. Kislányunk lesz egyébként és az elmúlt két napban nem nagyon mozgolódott. Tegnap este már majdnem a sírás kerülgetett emiatt, de rájöttem, hogy a meleg miatt volt. Most meg ficánkol... Mi lesz még ebéd után!? :-) Hízás? Még nem híztam, de alapból túlsúllyal kezdtem. Kíváncsi leszek a végére. Jó egészséget! Boldog Babavárást és kitartást a nyárra Mindenkinek!
elsõ válaszoló vagyok én november 7-ére vagyok kiírva elvileg :)
jaj, és október 22-re vagyok kiírva ...
22 hetes vagyok, nehezen bírom ameleget, különösen amikor dolgozom, és a klíma rossz.Én eddig 5 kg-t híztam, már 67 vagyok, most megpróbálom elhagyni a kenyeret és a cukrot...feküdnöm kellett amniocentézis után, és felszaladt rám egy hét alatt 3 kiló.A baba sokat mozog, rugdos, eleven...
A kérdező hozzászólása: November 8. ára vagyok kiírva ! és te (TI)?
szia én igaz 20 hetes vagyok. 16 hetese voltunk 4 D-én nagyon izgi volt, kisfiúnk lesz, igaz második baba kislányunk 2 éves. nehezen bírom a meleget tegnap volt a csúcs..egész éjjel nem aludtam se a baba, se senki.. semmit sem híztam még pedig nem vagyok sovány, 80 kg. szerencsém van mert a kislányommal sem híztam semmit. érdekes dolog ez..... és veled mizujs ? :)
A kérdező hozzászólása: Én sajnos 4, 5 kg ot híztam elég sok, pedig nem vagyok kívánós! Nem értem :) jövõhét csütörtökön megyek 4d ultrahangra ott fogom megtudni a nemét, nagyon várom és remélni tudom csak, hogy minden jól fog látszani! A meleget elviselem de nehezen de még annak is kimerítõ ez a meleg aki nem vár kisbabát :) Mozog a kicsikém de az idõjárás miatt elég keveset! nagyon ügyesek vagytok, hogy nem híztok :)
Ja, kb. 4 kg-t híztam. Sokat kellett feküdjek, és csak jöttek rám a kilók. Szerencsére most abba maradt. Két hetente pár 10 dkg-val több a súlyom. Utolsó voltam
Sziasztok! Holnap leszek 21. hetes. Kislányunk lesz, ezt már a 16. héten látta a doki, a 20. héten megerõsítette. Remélem így is marad, mert már vettem pár rózsaszín rucit! :) Még nem voltunk, és nem is tudom eldöntetni, hogy mikor menjünk. Talán a 28. héten. Te Kérdezõ? Mikor mentek?
Szia! Remélem beleférek, én 24hetes vagyok :) A 26ik héten (júli 6án) megyünk 4D babamozira, már nagyon izgulunk :) Egész jól bírom a meleget, bár az elmúlt 2napban délelött nem sokat voltam az udvaron, olyan meleg volt. Délután ha a férjem hazajön akkor meg medencézünk, na úgy elviselhetõ :) A pici nagyon sokat mozog, napközbe is, de leginkább reggel ha kelek, és este mikor elfekszünk. Olyankor APa mindig ledöbben, hogy milyen mozgásokra képes :) Imádnivaló. :) Én nem híztam még semmit, 3, 4 kilóval kevesebb vagyok mint a terhesség elött. És Te Kedves kérdezõ? 24+4hkm
Én nov. 9-re vagyok kiírva, már voltam 4d-n a 15. héten, ott kisfiúnak mondták, de azóta 2x is voltam uh-n és mind a 2x kislányt mondtak, így még nem vagyok biztos benne. Pont most tettem fel errõl egy kérdést. :) Én nagyon nem bírom a meleget, amúgy sem szeretem. A baba sem, nagy a csönd ilyenkor. Este szokott csak mocorogni, mikor picit lehûl a levegõ. Én már 6 kilót híztam, pedig semmivel sem eszem többet, mint máskor és vizesedni sem vizesedek.

12 hetes 4 napos kismama vagyok.4d ultrahangon hogy nez ki a pici, mar latszik mindene?

Legjobb válasz: Nagyon fontos,hogy 12. héten is készüljön 4D UH,mert sok betegséget ki lehet így zárni!

Nagyon fontos, hogy 12. héten is készüljön 4D UH, mert sok betegséget ki lehet így zárni!
Látszik már mindene, de nagyon kis vékony, és az arca sem formálódott még ki rendesen, a szemek még távolabb állnak...stb de azért nagyon jó látvány ahogy mocorog és látszik hogy minden rendben van.
Igen, mindene látszik, de ajánlatosabb a 25.hét körül csináltatni, akkor már mindene rendesen látszik.
Ha az arcára is kíváncsi vagy, hogy milyen lesz, akkor csak késõbb menj el, olyan 24-26 hetesen. Kb. ilyen lehet: http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=13

4d ultrahang hogyan zajlik?

Most mennék 4D-s ultrahangra és arra lennék kíváncsi, hogy mennyi ideig nézik általában a babát? Nekünk kell DVD-t vagy pendrive-ot vinni? 3D-4D felvétel pontosan mit jelent? Hogy DVD-n rögzítik a vizsgálatot, a baba mozgását a vizsgálat alatt végig? Milyen szokott lenni a felvétel? És a kép megéri-e az árát? Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Teljesen változó, hogy hol mennyi ideig nézik a babát, de általában fél óra szokott lenni. A dvd-re kérdezz rá, hogy benne van-e az árban a felvétel, vagy azárt plusz fizetni kell. Én ahol voltam, eleve úgy hirdették, hogy megkapom a képeket cd-n, a felvételt dvd-n + 1 db általam kiválasztott, kinyomtatott papírfotót. Mindenképp megéri az árát, nagy élmény!! Fõleg ha sikerül felébresztenetek a babát, láthatod, hogy pislog, nyitogatja a száját /enyém szopizta az ujját :)/. A felvétel minõsége is teljesen változó, de úgy gondolom, hogy igyekszenek mindenhol a legmodernebb technikával dolgozni, vagyis jó minõségû felvételt készíteni. Remélem segítettem! :)

Teljesen változó, hogy hol mennyi ideig nézik a babát, de általában fél óra szokott lenni. A dvd-re kérdezz rá, hogy benne van-e az árban a felvétel, vagy azárt plusz fizetni kell. Én ahol voltam, eleve úgy hirdették, hogy megkapom a képeket cd-n, a felvételt dvd-n + 1 db általam kiválasztott, kinyomtatott papírfotót. Mindenképp megéri az árát, nagy élmény!! Fõleg ha sikerül felébresztenetek a babát, láthatod, hogy pislog, nyitogatja a száját /enyém szopizta az ujját :) /. A felvétel minõsége is teljesen változó, de úgy gondolom, hogy igyekszenek mindenhol a legmodernebb technikával dolgozni, vagyis jó minõségû felvételt készíteni. Remélem segítettem! :)
Lényegében ugyanolyan, mint a sima uh, csak tovább tart, itt nemcsak az egészségügyi részére, hanem a látvány részére is rámennek. Ha teheted, mindenképpen csináltass ilyet. Kérdezd meg, hogy mivel kell készülni, mi van benne az árban. 1 képnél többet ne kérj szerintem, elég lesz mutogatni.Elvileg a felvételt megállítva ti is tudtok otthon képet kinyomtatni.
Nálunk kb. 3/4-ed órát nézték. Kaptunk róla DVD-t! Végig rögzítette az egészet.
A kérdező hozzászólása: Ahova mennék, ott úgy van a honlapon, hogy 3d-4d vizsgálat+CD vagy DVD felvétel és van egy ár mellette. A magyarázatban pedig leírja, hogy adathordozóra kép és video felvétel /CD, DVD, Pendrive/. Ennyi! És azért nem tudom, hogy ez mit takar pontosan?
és mért nem tárcsázod a telefonszámukat, akkor fél perc alatt hozzájutsz a szükséges infóhoz!
A kérdező hozzászólása: Te meg miért nem mész a válaszaiddal máshová?
1 vagyok, szerintem akkor a biztonság kedvéért vigyél magaddal egy pendrive-ot is. A cd vagy a dvd az meg benne lesz az árba. Egyértelmûen a cd-n a képek, a dvd-n az egész felvétel lesz, azt választod amelyik szimpi. :)


A 2D ultrahangon is megtudja ugyanazt nezni (merni) a doki, mint a 4D ultrahangon? Märmint, hogy a babänak minden szerve normälissan kivan e fejlödve? !

32 hetes terhes vagyok,a dokimmal aränylag megvagyok elegedve.4D ult.hangon nem voltam mert dokim szerint csak akkor menjek el okvetlenül,ha akarom biztossan tudni a babäm nemen.De mink ezt meglepinek szeretnenk.

Legjobb válasz: A 4D ultrahangnak gyakorlatilag nincs diagnosztikai jelentõsége, az csak babamozi. Ahol 4D mellett genetikai szûrést is végeznek, azt ott is 2D ultrahanggal végzik. Képi élményben ad többet a 4D, de diagnosztikailag nem ag semmi pluszt.

A 4D ultrahangnak gyakorlatilag nincs diagnosztikai jelentõsége, az csak babamozi. Ahol 4D mellett genetikai szûrést is végeznek, azt ott is 2D ultrahanggal végzik. Képi élményben ad többet a 4D, de diagnosztikailag nem ag semmi pluszt.
Szia! Nem keserûségbõl mondom, de semmire sincs garancia. Mióta a lányom megszületett, azóta én úgy gondolom, hogy a baba egy "kindertojás" a szó jó értelmében. Én voltam minden kötelezõ és ajánlott 2D-n, 4D-n, szûrésen, stb. Sõt még a II. nõi klinikán is voltunk spec. genetikán. "Mindene megvan". Az egyik füle mégsincs a hallójárattal együtt. Nem tudnak mindent 100%-ban kiszûrni, ezt orvos mondta nekem. Még csúcstechnikával sem. Üdv 6 hós baba anyukája

4d ultrahangot vagy 3d ultrahangot hol lehet pest megyéhez közel olcson csináltatni? A dokim miért nem látja még 23 hetesen hogy mi lesz? Igaz ugy vagyok vele hogy mindegy csak egészséges legyen! De még is kiváncsi vagyok!

Legjobb válasz: nagyjából egy áron futnak 10.000 körül. a dokim a saját régi UH gépével nekem sem látta, de bent a kórházban (II. Nõi) a 18. hetes genetikai UH-n, már egyértelmûen megmondták a nemét, mondjuk a doki nagyon alapos volt az tény. aztán a Péterfybe mentünk 4D-re, 9900 ft volt, ott is megerõsítették, hogy kislány. a magánrendelésen szerintem még mindig nem látszódna, igazából ott semmit nem tudok kivenni a képbõl, annyira rossz minõségû.

nagyjából egy áron futnak 10.000 körül. a dokim a saját régi UH gépével nekem sem látta, de bent a kórházban (II. Nõi) a 18. hetes genetikai UH-n, már egyértelmûen megmondták a nemét, mondjuk a doki nagyon alapos volt az tény. aztán a Péterfybe mentünk 4D-re, 9900 ft volt, ott is megerõsítették, hogy kislány. a magánrendelésen szerintem még mindig nem látszódna, igazából ott semmit nem tudok kivenni a képbõl, annyira rossz minõségû.
Nyáron még 7000 volt..., most 8900. http://www.humanhealth.hu/pid3/akciok
Nem lúg, hanem lóg, bocsi...
A 4d-s uh. semmivel sem pontosabb, mint a hagyományos. ez csak laikusoknak nagyobb élmény, jobban látható. Az orvosnak tök mindegy hány D-ben lát. Mi is voltunk 4d-n és a férjem a kislányomnak látta a kukiját. Több orvos is azt mondta nekem, hogy lány, nem tévedtek.
Amúgy az ismerõseink körében volt olyan is, hogy végig fiút mondtak és a szülés elõtt pár nappal derült ki, hogy lány és lány is lett:) Nem tudom, hogy lehet így összetéveszteni. Viszont, fogalmam nincs, hogy jártak-e 4Dre vagy sem. Na mindegy, szülés elõtt az apuka gyorsan átfestette a szobát és beszerzett pár új cuccot:) De ez nagyon ritka szerintem.
Szia! Ne félj, ha mégis kisfiad lesz, nem lesz semmi baja akkor sem, ha rózsaszínbe fogod öltöztetni. :-) Amúgy meg hamar kinövi a ruhákat, és az újakat már veheted kékben is. :o))
Az orvosom egészen a 18. hétig nem tudott nemet mondani, a 4D-n pedig már a 12. héten megmondták. És az orvos a 18. hetin sem volt benne biztos. De a 24. heti ultrahang már elég biztosnak hangzik. Egyébként 32 hetes vagy, most kellene legyen a 3. nagy szûrõ jellegû ultrahang. Kérdezz rá a dokidnál.
a kép fent van a gépeden? akkor http://www.kepfeltoltes.hu aztán tallózás, válaszd ki a képet és ok ezután kijön egy ilyen üres rész a tallózásoknál, azt görgesd lejjebb, majd ott lesznek olyanok, hogy direkt link, link webvalami ilyesmik a link nevût (a sima linket alulról a 2.) jelöld ki, majd CTRL C így együtt vagy jobb gomb másolás és ide illeszd be CTRL V-vel vagy jobb gomb beillesztéssel.
A kérdező hozzászólása: de igen látszik és mutatták is.De nem nagyon tudom eldönteni mert olyan fura de képet tudnék küldeni csak nem tudom, hogy kell valaki segítene?
Nekem 25 hetesen lányt mondtak 4d-n és valóban lány lett. Nekünk egyértelmûen megmutatta a kiscsaj, hogy mije van ott középen. :) Ti nem láttátok? Nem mutatta a doki? Mert, ha látszódik, akkor már így 4d-n elég egyértelmû szokott lenni a dolog.
Én amúgy a ruhákon kívül nem vettem semmit rózseszínben, mert már akkor tudtam, hogy szeretnénk kistesót, akit mindig is fiúnak képzeltem le. Õ most itt van a pocimban, és tényleg fiúcska.
szia! Én anno 16 hetesen voltam, és nem tévedtek, fiú lett. A 4D nagyon pontos elvileg, és 24 hetes baba már nagy. Ha nem takarta magát, és látták, hogy nem lúg semmi ott, akkor szerintem ne aggódj! Amikor mész orvoshoz, gondolom õ is meg szokott UH-zni, kérdezz rá azért, de sztem nem tévedtek.
Én is hasonló cipõben jártam, mint te. Mi a 22.héten voltunk 4 D-n, és kislányt mondtak. Utána csak a 30.héten (tegnap elõtt) kellett mennem az orvosomhoz uh-ra, és félve kérdeztem rá a nemére. Azt mondta, hogy kislány így teljesen megnyugodtunk a férjemmel, mert mér mi is beszereztük az egész ruhatárát, ami fõleg rózsaszín, sárga, piros, lila színekbõl áll. Úgyhogy szerintem nyugodj meg, mert az esetek többségében biztos a 4 D. 31 hkm

Valaki volt-e már 4d ultrahangon a Zöld klinikán Nyíregyházán? Hogy tetszett, vagy esetleg hallottatok már véleményt róla?

Medve 4d kontra Zöld 4d?

Legjobb válasz: Medve 4D-n már 2x voltunk.nagyon jó volt.most is kismama vagyok és ide megyünk újra. Hol a Zöld klinika?ott mennyi?

Medve 4D-n már 2x voltunk.nagyon jó volt.most is kismama vagyok és ide megyünk újra. Hol a Zöld klinika?ott mennyi?
Jó megnéztem a weboldalt.árban olcsóbb.na lehet kipróbáljuk most ezt.
A kérdező hozzászólása: Holnap megírom a tapasztalatokat! :)
oké.várom.köszi :-)
hello.akkor megírod nekem milyen volt??köszi
ne felejts már el írni légyszi
köszi hogy megírtad....
A kérdező hozzászólása: MEDVE 4D!!!!!! SOHA TÖBBÉ SEMMI MÁS!! MINDEN SZEMPONTBÓL MAGASAN A LEGJOBB!!!
A kérdező hozzászólása: Ja írtam privit neked!

4d ultrahangot szerettem volna csináltatni, de a hölgy a telefonban azt mondta, hogy a 24. hét előtt nem szoktak. Járt már így valaki?

Karácsonyi ajándék lett volna a páromnak, a 16. vagy 17. héten szerettem volna menni. Erre azt mondta a hölgy, hogy az még korai, mert nagyon elbújik a kicsi. Más ilyen hely nincs a környéken (legalábbis én nem tudok róla) és már szerettünk volna tudni karácsony el?tt a kicsi nemét. Ekkora csalódást...

Legjobb válasz: Nem, még nem találkoztam ilyennel. Láttam olyan képet, ahol 12 hetes kagzatot is néztek 4D-vel. Nem értem miért nem mindegy neki, hogy hány hetes a babád, ha fizetsz érte?

Nem, még nem találkoztam ilyennel. Láttam olyan képet, ahol 12 hetes kagzatot is néztek 4D-vel. Nem értem miért nem mindegy neki, hogy hány hetes a babád, ha fizetsz érte?
Mi a 18.héten voltunk, igaz, hogy ikrekkel, de tulajdonképpen azért mentünk akkor, mert még egészben szerettük volna látni Õket. A szonográfus hölgy azt mondta, hogy a legjobb hetet választottuk erre a célra. Tényleg nem volt még túl kerek a kis pofijuk, de még a 25.héten is elmegyünk egyszer, akkor már csak az arcocskájuk fér rá egy képre, de legalább kerekek lesznek!:) Az elég furcsa tényleg, hogy a saját pénzük ellenségei és leráznak egy ilyen szöveggel. Mert akarhat Nektek jót, de akkor mondja el, hogy tudjatok róla, hogy a 24.hét után már szebb látványt nyújt a baba(-bár nekem még a 6.héten készült, sima 2d-s uh-kép is gyönyörû, amin csak petezsák látszik!:) ) Aztán onnantól kezdve Rátok van bízva, hogy mikor szeretnétek menni... 23 hetes, ikres kismami
Legyél rámenõsebb kicsit :) Valószínû õ nem tudta azt, hogy karácsonyi ajándéknak szánod, csak valóban látványosabb késõbb, már a baba pofiját is látni, az arcvonásokat. Ettõl függetlenül mi is elég korán voltunk elõször, 15 hetes és 4 napos voltam és döbbenet volt már akkor is, láttuk hogy kisfiú, láttuk ahogy fogja a kukacát meg ahogy szopizza az ujját. :) Ne hagyd magad lebeszélni!
Nem hiszem, hogy ezt ennyire rossz néven kell venni, vszínûleg nem rosszindulatól, hanem pont, hogy jószándékból mondta. Mivel minél késõbb mész, annál látványosabb a dolog. Meg lehet nézni egy 6 hetes terhességet is 4D-vel, csak mondjuk a 26. hétben sokkal jobb képet kapsz a babáról, mert akkor már formásabb. Azért az ilyen 4D-s dolog nem olyan olcsó mulatság, gondolom azért javasolta, hogy ha már elköltesz rá 10 ezret, akkor szép képed legyen. De egészen nyugodtan megmondhattad volna, hogy neked csak most jó és kész.
Mi is 16 hetesen voltunk, nagy élmény volt, gyönyörû képek készültek. Egyáltalán nem bújt el a baba, az egész teste nagyon jól látszódott. Szerintem ilyenkor a legjobb menni.Senki nem mondta, hogy ne menjünk. Próbálj másikat keresni!
Én a 9. (!) héten voltam (Oktogon). [beparáztatott a korházi UH-os, mert a 8. héten azt mondta, hogy a gyerek neki "nem tetszik", de sebaj, majd a 12. hétre eldõl, hogy lesz-e belõle valami - én meg nem akartam 4 hétig parázni, ezért elmentem 4D-re] Nem néztek rám furcsán, és már a 9. héten is nagy élmény volt, az UH-os mindent elmagyarázott, és neki tetszett a gyerek :) De mindkét fiamnál a 16. héten voltam 4D-n (Praxis), és akkor már egyértelmûen látszott, hogy fiúk (pont emiatt mentem el), akkor sem furcsálkodott senki. Most is megyek majd 2 hét múlva a harmadikkal. 14 hetes km.
Mi 21 hetesen voltunk elõször! Sõt egyik barátnõm most volt 12 hetesen 4D uh-on, és teljesen jó képek készültek a babájáról, pedig még tényleg aprócska.
A kérdező hozzászólása: Nekem sem tetszett a hozzáállása, ezért nem is erõltettem a dolgot. Inkább keresek valahol máshol a környéken, de ha itt ilyen a hozzáállás, akkor nem vagyok rájuk kíváncsi. Az igazság az, hogy ilyen helyre egy forintot nem szeretnék fizetni.
Mi a 22. héten voltunk elõször, teljesen jó képek lettek. Elég furcsa hozzáállás.
Szia! Mi 16 hetesen és 6 naposan mentünk 4D-re, és senki nem mondta, hogy akkor még nem lehet, kértünk egy idõpontot, és meg is nézhettük. Furcsa, hogy magánrendelõben így reagálnak, de te csak ne foglalkozz velük, õk esnek el a pénztõl... másikat nem tudsz keresni esetleg? :)
A kérdező hozzászólása: Én is azt gondoltam, hogy ha fizetek érte, akkor neki mindegy, hogy mikor csinálják meg. De simán lerázott. Olyan ciki lenne felhívni megint, hogy csak azért is kérek egy genetikait vagy valamit, hogy láthassam a picit. Utazgatni meg nem tudunk, mert párom beosztása olyan, hogy nem érnénk oda a rendelések végéig.
De miért hagytad magad??? Ki érdekel hogy a nõ mit mond a telefonban, annyit kellett volna mondani, hogy ilyenkorra kérek idõpontot és kész, mert te ezt akarod és kész. Hívd fel újra és mond neki, hogy szeretnél idõpontot kérni. Lehet hogy más a 24. héten megy, de te nem vagy ugyan az az ember, te most akarsz menni. Jajjjj miért vagy ilyen nyuszi????
Én a 19. héten voltam elõször, szerintem ez butaság, én kérnék idõpontot és megmondanám, hogy mindenképpen szeretnék menni és kész. Merre laksz?
Mi a babánkal voltunk 16 hetesen is és 27 hetesen mégegyszer! 16 HETESEN TELJESEN EGYBEN LÁTTSZOTT A BABA ÉS ÖRÜLÖK HOGY ÍGY IS LÁTTUK!nAGY ÉLMÉNY VOLT ! Ez rövid a késöbbi fele idö volt és az ára is csak 70%-a a 27 hetesnek ami közel negyven perces volt! Szép képeket kaptunk és amit nem nyomtattunk ki azt elküldtét inteneten! Igaz ez nem pesten hannem gyõrben a györgy ultrahangban volt de a tesom ott lakik így összekötöttük egy látogatásal! Ne hagyjátok ki a 20. hételötti állapotot sem! Üdv mindenkinek

19 hetesen megyek 4D ultrahangra! Mekkora az esélye, hogy meg tudják majd mondani a baba nemét?

Legjobb válasz: Nekem sima uh-n is megmondták, már korábban is, így ha jól fekszik a babád, akkor simán meg tudják mondani. 4D-n én késõbb voltam, de nekem a pocakomat ide-oda mozgatta a szonográus, hogy a babám is helyezkedjen, és minden látszódjon.

Nekem sima uh-n is megmondták, már korábban is, így ha jól fekszik a babád, akkor simán meg tudják mondani. 4D-n én késõbb voltam, de nekem a pocakomat ide-oda mozgatta a szonográus, hogy a babám is helyezkedjen, és minden látszódjon.
szerintem 4D- n biztos! Nekem nem volt csak sima uh, és a 19. héten mondták, h lányzó! :) Úgyhogy valószínû, h 4D-n még jobban lehet majd látni, nagyobb az esélye!
Bizony, nagy az esélye, hiszen a sima 18. heti genetikai UH-án is meg tudják az esetek nagy %-ban mondani, akkor a 4D-ésbõl még valószínûbb! Izgalmas idõszak ez.:)
16 hetesen voltunk 4D-n es 100%-ra mondtak, hogy fiu, foto is volt rola, meg mi is siman felismertuk, hogy az ott zacsi . (A kuki akkor meg eleg aprocska, de a zacsi felismerheto konnyen mar ilyenkor.) Mi azert mentunk, mert elotte 13 hetesen volt csak egy uh, akkor meg nem is akartak megnezni sem, utana 21 hetesen kellett volna menni, de 17 hetesen latogattuk meg a csaladot. Meg ok akkor nem is tudtak, hogy jon a masodik baba, akkor akartuk bejelenteni, de gondoltam, hogy mokasabb lenne, ha mar egybol a gyerek nemet is tudnank mondani.
nekem már 14 hetesen sima 2D vel megmondta, és most már biztos is.tehát ha nem lesz szégyenlos a pici, akkor nagyon nagy eséllyel meg lehet állapítani már ilyenkor. Udv.26 hetes
Szia. Már egyértelmûen megmondják. Nekem 18 hetesen is megmondták sima ultrahangon. Én 22 hetesen voltam 4d ultrahangon és megmondták bár az én babám nagyon szégyenlõs alig akarta megmutatni. :) üdv 24hetes kismama
A sógornõmnek mindkettõnél a 18 hetes 3D-s uh-on megmondták.

Véleményeket szeretnék a Baross u. -ban található Dr. Szöszi 4D Ultrahang Diagnosztikai Központról. Járt már ott valaki? Ha igen, kérem írja le, hogy mennyire volt velük megelégedve.

Legjobb válasz: Elsõ terhességemnél voltunk ott. Bunkó nõ, az ígért 20 perces vizsgálat helyett 12 perc. Utáltam az egészet. Többször voltunk a 4D Genesisben, elsõ terhességnél is, és most a másodiknál is, és a barátnõim is "odaszoktak", mindenki imádja, mindenki dicséri, nagyon ajánlom. Akár 1-1,5 órán át vizsgál a nõ, ha esetleg úgy fekszik a baba, hogy nem lát valamit jól. Két dokinõ van, mindkettõ nagyon kedves nagyon aranyos.

Elsõ terhességemnél voltunk ott. Bunkó nõ, az ígért 20 perces vizsgálat helyett 12 perc. Utáltam az egészet. Többször voltunk a 4D Genesisben, elsõ terhességnél is, és most a másodiknál is, és a barátnõim is "odaszoktak", mindenki imádja, mindenki dicséri, nagyon ajánlom. Akár 1-1, 5 órán át vizsgál a nõ, ha esetleg úgy fekszik a baba, hogy nem lát valamit jól. Két dokinõ van, mindkettõ nagyon kedves nagyon aranyos.
Nekem kellemes élmény volt. 28 héten voltunk, és nem volt bunkó aki ott volt, nagyon rendesek voltak. 16-17 perces videót kaptunk, 26 képet cd-n, tehát mi azt kaptuk, amit ígértek. És jó minõségûnek tartom a képeket! Összességében én nem csalódtam!
Én is a 4Dgenesist ajánlom. Igaz, én 6 hetesen mentem oda, mert nagyon kíváncsi voltam, és soká kaptam idõpontot a dokimtól, de a 6 hetes babát 20 percig vizsgálta, végig dicsérte, hogy milyen szép!, pedig csak 4mm-eres volt akkor. Plusz kaptunk 2 ajándék képet amiért nem is kelet fizetni, mert még nagyon korán mentünk. A legjobb hely!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Meggyõztetek, a 4DGenesisbe jelentkezem be!
Én is a Baross utcában voltam és tényleg bunkó volt a nõ, még pisilni se tudtam elmenni elõtte. Ráadásul úgy fogadott csak épp ki nem mondta, hogy kövér vagyok, hogy hú hány kiló is az anyuka, mennyit hízott...stb Aztán rám nyomta a fél tubus zselét, össze vissza kente a ruhám, alig bírtam letörölni. Nekem se volt meg a 20 perc, ráadásul semmit nem lehetett látni a 4D-n és jól megnyomkodta a hasam. Megkérdezte, hogy a dokim minek látta, azt mondta biztos hogy akkor az, de a fáradtságot se vette hogy megnézze, mindenre azt mondta hogy túl zsíros a kismama. Aztán már , ki is kellett jönni, mert jött a következõ. A másik csaj meg mint a lassított felvétel...Nem egy barátságos hely! Nem ajánlom!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!