Találatok a következő kifejezésre: 4d uh volt a (32 db)

Most vagyok 25 hetes terhes és megyünk csütörtökön 3, -4D Uh-ra. A múlt héten a dokinál a lába között volt a Picimnek a köldökzsinór. Azt mondta a doki, hogy kislány. Ez mennyire biztos? Illetve Õ ezt honnan látta?

Legjobb válasz: egy egyszeru 2d-s uh-val is hozzaerto szemek kitudjak venni a hereket es a peniszt,nem hasonlit a koldokzsinorra,valszeg igaza lesz az orvosodnak de a 3d talan szamodra is jol lathatova teszi ha kislany

egy egyszeru 2d-s uh-val is hozzaerto szemek kitudjak venni a hereket es a peniszt, nem hasonlit a koldokzsinorra, valszeg igaza lesz az orvosodnak de a 3d talan szamodra is jol lathatova teszi ha kislany
Illetve van valami olyan amit hozzáértõ szemek akár már a 13. héten is kiszürnak.Onnét tudom, hogy nevelõapám, orvos, megnézte az UH képet és azt mondta, hogy kislány.Minden jel arra mutat, hogy igaza volt, de még egy orvosnak sem volt hajlandó megmutatni magát, így lehet meglepi lesz:) Viszont õ mondta, hogy mit lár, amibõl azt gondolja hogy leányzó.De biztos csak akkor lesz, ha majd a kezedben tartod.Ismerek olyat akinek végig mondták, hogy ez bizony kisfiú, de az elejétõl kezdve...Aztán hogy meglepõdtek, mikor kislány lett:)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Fõleg a 2D ultrahagon fordul ez még ma us elõ. Ezért volt nekem mindkét babám meglei. Na azt az örömet, mikor végre a 4 kilós babóm kipottyant és az orvos megszólalt: kislány :D
Ha nem látta volna rendessen, akkor azt mondta volna. Van akinek már a 16-ik hétben meg tudják mondani, de van akinek csak a végén derül ki. Én a 18-ik hétben tudtam meg, hogy fiam lesz :) . De azt, hogy Õ ezt mibõl látta, azt nem kérdeztem. Ezt Õ tanulta. Gratulálok a babához!

A 13. , 18+3 napos, 19. hetesen és 21. héten voltam uh-on. Az utolsó 4D-s volt a 18 hetes pedig "önszorgalomból":) . Az jó ha legközelebb csak a 25-26. héten megyek. Nincs késő?

A 25. héten megyek terheléses cukorvizsgálatra és ha megvan az eredménye gondoltam azzal majd elmegyek a dokihoz is. Ugyanis nem mondta mikor menjek legközelebb hozzá. Nála a 19.héten voltam utoljára a genetikai uh-on, nem baj ha 6 hét telik el az uh-ok között?

Legjobb válasz: Szia! Nem baj, egy átlagos terhességben összesen 4 db ultrahangot csinálnak. Én a 22. héten vagyok, és már volt 8 db ultrahangom, de csak mert problémák voltak. Különben, vagy a 12, 18, 28, 36-ik héten egy és kész.

Szia! Nem baj, egy átlagos terhességben összesen 4 db ultrahangot csinálnak. Én a 22. héten vagyok, és már volt 8 db ultrahangom, de csak mert problémák voltak. Különben, vagy a 12, 18, 28, 36-ik héten egy és kész.
Most nézem, félreérthetõ amit írtam, nincs vagy, hanem csak simán 12, 18, 28, 36-ik héten 1-1. De persze nehezen bírjuk ki, én nem is bírom ki, hogy ne lássam ilyen sokáig.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Eddig minden rendben volt velünk, csak gondoltam nehogy gond legyen, hogy nem megyek. Boldog babavárást Nektek!

Akik mostanában Egerben szültek írjatok milyen most a kh? Mit kell vinni a babának? Van-e már ott 4d uh? Van valami ujj rendszer, lehet-e dokit fogadni, stb:-) Akinek nem volt fogadott orvosa hogy volt megelégedve?

Legjobb válasz: Bár már én egy éve szültem, hátha segít... Nekem volt fogadott orvosom és szülésznõm is. Van 4d UH, a simán is adnak képet, ha kérsz, e téren pozitív a változás! A babának kellett: pelenka, popsitörlõ kenõcs és kendõ. ruhát adtak, de ráadták a sajátot is! Ha érdekel valami írj nyugodtan, válaszolok bõvebben!

Bár már én egy éve szültem, hátha segít... Nekem volt fogadott orvosom és szülésznõm is. Van 4d UH, a simán is adnak képet, ha kérsz, e téren pozitív a változás! A babának kellett: pelenka, popsitörlõ kenõcs és kendõ. ruhát adtak, de ráadták a sajátot is! Ha érdekel valami írj nyugodtan, válaszolok bõvebben!
A kérdező hozzászólása: Szia!Segítettél, köszönöm:-)Én 2õt szültem ott, az elsõvel semmi nem kellett, a másodikkal az amiket leírtál!Az uh.ot nem tudtam és csodálom hogy van 4d:-D Ugyanott van ahol a sima(sztkban)?Nem tudod mennyi 1vizsgálat? A sima uh.adnak képet az tényleg jó, ez se volt anno:-/ 12.hetesre oda megyek akkor remélem kapok. Kinél szültél?Én Bagdánnál mindkettõt, de mostanában nem jókat hallok róla:-(Mondjuk nekem ez a baba császi lesz mert az elõzõk is azok voltak.Köszi ha írsz:-)
Hernádinál szültem, de ha váltani akarsz, ajánlom Friczet! Most a pajzsmirigyem miatt kerültem hozzá, és bánom, hogy nem hozzá jártam terhesgondozásra! A 4D UH 10 000 ft volt, ezért kaptunk dvd-t, színes és fekete-fehér képeket is, és elég sokáig moziztunk. Szerintem ne most menj erre, hanem késõbb! Mi a 18hetesnél voltunk! Nem az Sztk-ban van, hanem a kórházban a második emeleten! Külön idõpontot kell oda kérni! Dél körül mindig van ott valaki, aki ebben segít neked!


22 hetes leszek mikor megyek genetikai tanácsadásra. Mire számítsak? Baross utca. Emelkedett AFP eredmény miatt, genetikai uh és 4D-s uh-n is minden rendben volt, nem volt a családban semmi gond, fiatal is vagyok.

Legjobb válasz: Te tudod, de én nem kérnék magzatvízvizsgálatot. Mindent látnak az UH-n ami a magas AFP miatt lehet. Ha ott nem látnak semmit nincs semmi baj. Az AFP elavult módszer. Nekem alacsony volt, nem kértem magzatvízvizsgálatot és nem lett semmi bajunk. Pedig a down-kórt nem mindig látni uh-n. Már 3 hós a kislányom. :-) Persze ez nem azt jelenti, hogy 100%, hogy nektek sincs semmi bajotok de azt tud, hogy nagyon sok mindenkinek rossz lesz az AFP eredménye. És csak kis százalékának van tényleg beteg babája.

Te tudod, de én nem kérnék magzatvízvizsgálatot. Mindent látnak az UH-n ami a magas AFP miatt lehet. Ha ott nem látnak semmit nincs semmi baj. Az AFP elavult módszer. Nekem alacsony volt, nem kértem magzatvízvizsgálatot és nem lett semmi bajunk. Pedig a down-kórt nem mindig látni uh-n. Már 3 hós a kislányom. :-) Persze ez nem azt jelenti, hogy 100%, hogy nektek sincs semmi bajotok de azt tud, hogy nagyon sok mindenkinek rossz lesz az AFP eredménye. És csak kis százalékának van tényleg beteg babája.
Számíts rá, hogy sokat kell várni, hiába van idõpontod. A genetikus fel fogja ajánlani a magzatvíz vizsgálatot, amit ha elfogadsz, vissza kell majd menned. Azt hiszem ha annak megvan az eredménye, akkor csinálnak ultrahangot.
A kérdező hozzászólása: És azt mindenképp felajánlják vagy nem mindenkinek? Nagyon félek tõle, nem szívesen csináltatnám meg. A védõnõm is azt mondta hogy ne aggódjak, nem tartozom a rizikós faktorba, mert 24 éves vagyok, a családomban (férjemében is) minden rendben volt, csak kicsit lett magas az afp és a többi eredmény tökéletes lett. De azért félek...
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! 2.6 lett a MoM. Na igen, az engem sem izgat hogy kedvesek-e vagy sem, csak jól végezzék a dolgukat. Bízom benne hogy minden rendben lesz és egészséges a kislányom!

Lányok, megnyugtattok kicsit? Ma voltam 4d UH, 17 hetes terhes vagyok. A nyakán volt a köldökzsinór?

Minden rendben volt a babával, mindene ép, egészséges, gyönyörű szívhanggal, jól működő szervekkel. De láttuk, hogy ott a nyakánál, körbe van a zsínór. Tudom, hogy ez gyakori, és még százszor kibújhat belőle, az orvos is mondta, hogy nincs itt baj. Na de akkor is rossz látni, hogy a kis nyaka körül van már most a zsínór.

Legjobb válasz: Az en lanyomnak is a nyaka korul volt, mikor mentem 4d-re. Aztan mikor megszuletett a papirra ra volt irva, hogy a koldokzsinor 3-szor a nyakara volt tekeredve. Nekem semmit sem mondtak szules alatt sem, valoszinu, hogy nehogy bepanikoljak. 2 ora alatt szuletett meg a lanyom, 37.heten, spontan, egeszsegesen, 49 cm-el, 2350 g-mal, mara egeszseges,eleven 1 eves baba. (csak ugy zarojelbe megjegyeznem, hogy soha sem salat, sem eloket nem tudott elviselni a nyakan, addig orditott, mig le nem vettem)

Az en lanyomnak is a nyaka korul volt, mikor mentem 4d-re. Aztan mikor megszuletett a papirra ra volt irva, hogy a koldokzsinor 3-szor a nyakara volt tekeredve. Nekem semmit sem mondtak szules alatt sem, valoszinu, hogy nehogy bepanikoljak. 2 ora alatt szuletett meg a lanyom, 37.heten, spontan, egeszsegesen, 49 cm-el, 2350 g-mal, mara egeszseges, eleven 1 eves baba. (csak ugy zarojelbe megjegyeznem, hogy soha sem salat, sem eloket nem tudott elviselni a nyakan, addig orditott, mig le nem vettem)
A kisfiammal a kiírt dátum elõtt három nappal voltam NST-n. A szülésznõ azt mondta valami nem teljesen tökéletes, de majd a doki eldönti mi a teendõ. A dokim is megnézte az eredményt, azt mondta a baba teljesen jól van, de valami nem 100%-osan jó odabent, ezért aznap szülünk. Befeküdtem, kaptam oxitocint, elég hosszú vajúdás után megszületett a kisfiam. A köldökzsinór kétszer volt a nyakára tekeredve, de nem lett semmi baja. Szerintem az orvos, már a NST eredménybõl sejtette, hogy ez lehet a gond, csak nem akart megijeszteni. Jobban is tette, hogy nem mondta, mert akkor egész szülés alatt ez járt volna a fejemben. A kisfiam azóta 20 hónapos, egészséges boldog kisfiú és jövõre érkezik a kis tesója. Nyugodj meg, ez nagyon gyakori, az orvosok fel vannak készülve rá.
Fiam nyakára 3* volt hurkolódva a köldökzsinór, amit nem vettek észre. 38 hétre spontán született meg 3100g-mal és 49 cm-rel. Ma már 5, 5 éves okos eleven kisfiú semmi gondot nem okozott. Szülés közben annyi volt, hogy folyamatosan nyomnom kellett nehogy visszaránduljon a köldökzsinór és probléma legyen.
Én is köldökzsinórral a nyakamon születtem, természetes úton, nem volt semmi gond.
Azt írja a terheskönyv, hogy nagyon sok babánál, amíg kisebb, a köldökzsinór a nyakuk körül lehet, de általában elég hosszú és rugalmas ahhoz, hogy ne legyen gond. Szülésnél meg úgyis figyelik a szívhangot, stb., ha gond lenne, császár. Az én nyakamra 3-szor volt tekeredve a köldökzsinór, amikor születtem, méregzöld volt a magzatvíz, amikor elfolyt, azonnal császározták Anyukámat.
Azért nézik a szívhangot egyfolytában. :) Ez már olyan régi dolog, hogy igazán nem jelenthet gondot.
De a vèrellàtàst elnyomhatja nem...ès az egyenlõ a folytàssal.
Ja, amúgy meg nem fojthatja meg a babát, mivel még nem lélegzik. Úgy derül ki, ha túl rövid, hogy nem halad a szülés.
Mindhárom gyerekemnek a nyakán volt a köldökzsinór. Minden rendben volt szülésnél is, és azóta is, szép, egészséges felnõttek.
Hú....ès honnan tudjàk elèg hosszú-e?
Az én gyerekeimnek mindig máshol volt, a lányom pl az egyik UH-n azt rágcsálta/nyalogatta a doki szerint. A lényeg, hogy a szülés közben ne legyen rajta, de ha elég hosszú, akkor ez sem okoz gondot, hiszen kitolás közben egyszerûen beteszi alá a nõvér az ujját és átemeli a fején.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok, mára már megnyugodtam, mert tényleg nem okoz gondot, csak szülésnél kell figyelni. A vérellátást is nagyon nehezen nyomja el, mert a zsinór egy zselés anyagból áll, védi az alatta spirálban futó ereket, így százezerbõl talán ha egy esetnél tud gondot okozni, de azt is inkább szülésnél.

Győri kismamák! Volt valaki a kórházban 4D UH-on? Milyen volt a vizsgálat? Mennyi ideig tartott? DVD-t adnak vagy vinni kell? Megérte szerintetek az árát? Szép képe van a gépnek?

Legjobb válasz: 2010-ben csináltattam a kórházban 4D-s ultrahangot. 45 percig voltunk bent, nagyon alaposan végignéztek mindent a kislányomnál. Nem kellett dvd-t vinnem, és szerintem szép képe volt a gépnek. :)

2010-ben csináltattam a kórházban 4D-s ultrahangot. 45 percig voltunk bent, nagyon alaposan végignéztek mindent a kislányomnál. Nem kellett dvd-t vinnem, és szerintem szép képe volt a gépnek. :)
Én 5.-én megyek, tegnap néztük meg egy ismerõsünk tavalyi felvételét a kórházas 4Drõl. 10perc volt az egész, azt mondták a nõ kedves volt. A felvétel jó lett, megtudták a nemét is, nekik megérte. Most 10ezer forint, én már 2 hete kértem idõpontot, csak 1 hónapra elõre tudtak adni. Már befizettem a csekket (rendelõben adtak) de úgy hallottam sokkal jobb a Kyncsben, tovább nézik, jobb a minõség, visszahívnak, ha nem tudnak jó felvételt csinálni. Viszont drágább is. Ha elõbb tudom ezeket, inkább oda megyek, de remélem jó lesz a kórházban is.
Mi 2 hét múlva a Kyncsbe megyünk.(26ik hét) Drágább mint a kórház, de mi már 12hetesen voltunk ott, és igaz, nem feküdt úgy a drágám, mondták h nem kínoznak tovább, jöjjek vissza 2 nap múlva. Rendesek voltak nagyon. Már izgulok, alig várom h lássuk megint :) 24+3hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha képet is szeretnénk kérni, ahhoz külön csekk kell, vagy a 4d-s csekken fizessek be annyival több pénzt?
A korházi nõk kritikán aluliak! A jégcsap az forró hozzájuk képest!

3D vagy 4D Uh-on mondják meg hamarabb a baba nemét? Aki volt mindkettőn, mi a különbség? Mikor mentetek el ilyen Uh-ra legkorábban?

Hány hetesen tudtátok meg a baba nemét? Ahol megmondták, az sima Uh volt vagy 3D-s vagy 4D-s?

Legjobb válasz: nekem 16 hetesen megmondták sima 2 dimenziós ezer éves uh géppel hogy lányom lesz. az is lett.

nekem 16 hetesen megmondták sima 2 dimenziós ezer éves uh géppel hogy lányom lesz. az is lett.
igazából nem az UHn mulik hanem aki csinála annak a szemén. Ha ügyes egy szar géppel is megmondja ha béna hiába a 4d akkor se. a 18 hetin már tudnak biztosat mondani, de biztos csak akkor ha megszületett.
Elsõnél a 18 hetes kórházi 2d UH-n mondták elõször, hogy lány lesz. Utána több doki több géppel (pl. SOTE-n genetika UH-n is, meg 4D UH-n is) megerõsítette ezt. Második babánál felmerült, hogy valami baja van, ezért 13 hetesen elmentem 4d-re, és ott azt mondta az UH-s, hogy inkább nem mer mondani semmit, bár van tippje, inkább "simának látja". Utána kérdeztem többeket is, hogy szerintük mire gondolhatott ezzel a "sima" dologgal az UH-s lány, és mindenki azt mondta, hogy lányra. Aztán 18 hetesen megint voltam (máshol, egy nagyon profi orvosnál) genetikai 4d ultrahangon, de õ is csak kb. 60%-ra merte mondani, hogy lány, mivel eléggé takargatta magát. Aztán végül nekünk a magzatvíz vizsgálatból derült ki, hogy valóban lány, de egészen a 30-32. hét környékéig nem mutatta meg magát rendesen ultrahangon.
Én 18 hetesen voltam egy orvosnál a neme miatt, és mert az én dokim szabin volt.Az orvos egy gombnyomással átváltotta a sima UH-ot 3 majd 4D funkcióra. Nagyon nagy élmény volt, aznap éjjel semmit nem aludtam az izgatottságtól. (Bejött a megérzésem, kislány!)A 3/4 D ugyanolyan térbeli képet ad.Tehát gyakorlatilag ugyanazt látod, mindkettõ térben mutatja a babát.Annyi csak a különbség, hogy a 3 D álló, a 4D pedig mozgókép.Tehát a 4D-n látszik a mozgás is, amikor videózzák, akkor az végig 4 dimenzióban van.De a többieknek igaza van abban, hogy nem a gépen múlik.És sokszor az orvosoknál is megbízhatóbb egy szonográfus, mert õk kimondottan az ultrahangra specializálódtak, többet tudnak az UH-ról és a diagnosztikáról, mint egy orvos.
Szia! Én is voltam 4D-n, de a dokinõ azt mondta h 2D-s képen tudja megnézni a nemét ebben a korban. 15 hetes voltam. És láttuk is a kukiját. :)
18 hetes genetikai uh-n kérdezték meg hogy tudjuk e már és akkor megmondták hogy kislány még azon a héten voltunk 4d-n és ott is kislányt mondtak.
Elsõ gyereknél 18. héten 3d uh-n mondták, hogy lány, széttárta a lábait. A második a 18. héten még takarta magát, de a 22. héten látták, hogy csajszi õ is - ez is sima uh volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Sokat segítettetek! :D

Ki mikor tudta meg a babája nemét? Sima UH vagy 4D-s volt, ami elárulta?

Persze tudom, ehhez neki is úgy kell pózolnia, hogy látni lehessen.

Legjobb válasz: Sima Uh-on voltunk és ott mondta a doki,mert kíváncsi voltam.18-22 hetes lehettem akkor.A 3D-s Uh-on már látszott is,akkor voltam 26 hetes.És tényleg kisfiam született. :))))

Sima Uh-on voltunk és ott mondta a doki, mert kíváncsi voltam.18-22 hetes lehettem akkor.A 3D-s Uh-on már látszott is, akkor voltam 26 hetes.És tényleg kisfiam született. :) )))
Elõzõ vagyok. Ja, nálunk volt törökülésben a babócánk, meg félig elfordulva, meg összezárt lábakkal, szóval még mindig csak 99 %. Remélem, jól tudom, mert elég sok a rózsaszín cuccunk.
Sima uh-on mindkettõt a 36.héten!Addig bújkáltak:)
Nekünk 16 hetesen a genetikán mondták elõször 99 %-ra, hogy kislányunk lesz. Aztán 19 hetesen, 30 hetesen megint. Én meg már a 4. hét óta tudom...
Szia! 20 hetesen mutatta meg magát a lánykám, sima UH-on.:) 25 hetesen mentünk 4D-re, ott is egyértelmû volt a látvány:) Boldog babavárást:)
mindkét gyerkõcöt a 12hetesen, normál 2d-s uh-on. Egyik már megszületett, másik még pocakbaba. Az elsõnél bejött, kislány lett. Ugyanaz a doki, ugyanazzal a géppel nézte most a picit, és most fiút mondott. már 22hetes vagyok, most is fiút mondott. Jó gép, jószemû, szakértõi szem, és egy nem szégyenlõs babuci kell hozzá...és akár a 12hetesen is kiderülhet.
Szia! Elsõ kettõnél 18 hetesen mondták meg. Az is lett amit mondtak, fiú lány. Most a harmadiknál 12 hetes 4D lányt mondtak, utána fiút. Azóta is fiú, de nem láttuk, mert mindíg elfordul. A doki biztosra mondta, hogy fiú. Majd megláttjuk. 36 hetes kismama
20 hetesen sima UH-n nem látta tisztán , de azt mondta valoszínu, hogy fiu.Aztán átkapcsolta 4D-re és ott tisztán láttam én is , hogy fiú, szétrakta a lábait rendesen.
Sima UH-on mondták elõször, h talán kislány. 18 hetesen. Majd utána többször is, aztán a 4D-n is megmutatta magát. Kislány lett, már fél éves múlt. :)
Szia! Én múlt héten voltam 19 hetesen sima UH-on, amikor elõször meg akartuk nézni a nemét, szabályszerûen odakapta a kis kezét a lába közét. Aztán a második próbálkozásra aztz mondta a doki, hogy kislánynak nézi, de nem 100%. Szóval egyenlõre nem veszek rózsaszín cuccokat:) Van egy ismerõsöm, 3-szor mondták nekik, hogy tuti, hogy kislány, aztán mégis fiuk született. Még nevük sem volt...
Nálunk 4D-s volt. 19+4 voltam akkor. Az orvosom késõbb mondta, hogy õ már látta korábban is a 2D-sen, de nem volt biztos benne, ezért nem mondta. A 4D-sen viszont már mi is egyértelmûen láttuk, hogy kisfiú. Az a nagy elõnye a 4D-s uh-nak, hogy ott a legtöbb dolgot te is látod, nemcsak elhiszed az orvosnak, hogy ott van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem nálunk is mihamarabb kiderül. Most járok a 13.hétben! Jó babázást!
Szia!17 hetesen kisfiut mondott a doki, de én még nem láttam semmit, ez 2D volt, aztán 21 majd 26hetesen is voltam 4D-n , ott már én is láttam és 100 h Fiam lesz , azt mondták lányra véletlenül se készüljek:) 28hetes km:)
23 hetesen 4D-n mondták, hogy lány lesz, azóta 36 hetesen 2D-n is megerõsítették.
12 hetesen sima UH-án, hogy fiú, aztán végig minden vizsgálaton és tényleg fiú lett!
12 hetesen sima uh-n kisfiú, amit a 18.héten megerõsített a 4D uh.
Szia! Nekem a 12. hetes UH-on megmondták, hogy kisfiú. Egybõl lehetett látni :) Aztán azóta 4D-n is megerõsítették a tényt. 13.hetes kismami
16 hetesen sima UH-on.
12 hetesen 4D, 18 hetesen sima, 20 hetesen 4D, 24 hetesen 4D......És MÉG MOST SE TUDJUK! Legutóbb a lába közé szorította a köldökzsinórt, egyértelmûen láttam a neme helyett a szabályosan futó ereket..... 28 hetesen lesz a következõ 4D, de nem tudom reménykedhetek-e. 26+5 hetes kismami
sima UH-n 20 hetesen egyértelmû lány:-)
20-21 hetesen sima UH-n 90%-ra mondta a doki, aztán 31 hetesen 4D-n már nekem is eggyértelmû lett. Kisfiú.
szia!25 hetesen 3D s UH-on tutira mondták hogy fiú és meg is mutatta szépen a pisilõjét!:D a 32 hetesen is fiút mondtak szóval én 100%ra veszem! 33 hetes kismami!
A kérdező hozzászólása: 28hetesen 1039gr.
Szerintem igen, de ha kételkedsz miért nem kérdezel rá az orvosodtól! Nyugodtan tedd meg, ne félj kérdezni!
A kérdező hozzászólása: Majd jövöhéten megyek hozzá, rákérdezek majd!
Szerintem valamelyik nem stimmel.4 hét alatt heti 20 dkg-os hízással számolva, ami nem kevés, sehogy sem jön ki a két mért adat közötti 80 dkg-os különbség.
Szia! Mi 28 hetesen voltunk 4D-n akkor volt a kisfiam 1248g 3 héttel késöbb meg már 1840 g:) !

Volt valaki 12-14 hetesed 4d uh-on? Érdemes ilyen korán szeretném biztosra tudni, hogy minden rendben és ha lehetne a baba nemére is kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: 13 hetesen mentünk el 4d-re elõször. Azért mentünk, mert a nõgyógyászom az orrcsontról nem beszélt és csak itthon olvastam, hogy az is fontos és nézni szokták. Nekünk mondták, hogy kislány lesz, úgy látszik, ami úgy is lett:-).

13 hetesen mentünk el 4d-re elõször. Azért mentünk, mert a nõgyógyászom az orrcsontról nem beszélt és csak itthon olvastam, hogy az is fontos és nézni szokták. Nekünk mondták, hogy kislány lesz, úgy látszik, ami úgy is lett:-).
16 hetes korra fejlõdik ki a baba nemi szere teljesen, ezért mondják csak meg 18 hetes Ultrahangon hogy mit is vársz! Ne menj még, nem lesz nagy élmény, nem az igazi még az arca, soványka is. Olyan 24 hetese érdemes elmenni! Inkább a Down kór szûrést csináltasd meg, az integrált tesztet, az jobban szûr ebben a korban, mint az uh. A 3D nem mindig nõgyóGyász végzi, sokszor csak egy radiológus, ahol leméri neked a babát, és inkább BabaMozi, mint vizsgálat! Na meg 18-24 hét között látszik csak meg sok rendellenesség. Ha van 2x 10-14 ezer forintod rá, akkor menj el, de biztos hogy Vissza akarsz majd menni késõbb, mert nem lesz az igazi.
Szia! En is 13 hetesen voltam eloszor. Nagyon alaposan meg tudta vizsgalni a babat, bar szepnek nem volt mondhato:P Azt is meg tudta mondani hogy 99.9% hogy kislany, bar ahhoz a sima 2Ds nezetet hasznalta, ami sokkal jobb minosegu/felbontasu kepet adott mint a dokim gepe. Szoval az egy dolog hogy a sima ultrahanggal nezik meg, akkor is biztosabbat tudnak mondani, egyszeruen mert jobb a gep, es a kep amit mutat. Jo babavarast!:) 24+1
Ja meg annyi hogy igaza van az elozonek, ha nem tervezel tobb 4D latogatast akkor semmi keppen ne menj ilyen koran, mert még nem latszik semmi az arcabol, csak a nagy homloka, az ufoszeme meg a pici szaja...eleg morbid. A legjobban a 26-28. het korul latszik hogy milyen lesz majd kint, mert akkor meg van helye es nincs az egesz gyerek az arca ele hajtogatva, viszont mar van az arcan meg a testen egy kis háj, es szep gombolyu, egeszen babaformaju.
Én múlt héten voltam integrált teszten, ott 4D-n is nézték a babát és nagyon klassz volt, szerintem megéri már ilyenkor is elmenni.
Szerintem mindenképp megéri elmenni!! 13 hetesen voltunk elõször és már akkor megmondták a nemét, ahogy barátnõimnek is meg tudták mondani ennyi idõsen. Arról nem beszélve, hogy -fõleg, ha elsõ baba- óriási élmény!! Persze még csontik ilyenkor, mégis látod mindenét, látod, ahogy izeg-mozog mindene, és hogy már ennyi idõsen egy komplett kis emberke.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!