Találatok a következő kifejezésre: 4d uh volt (46 db)

Akik mostanában Egerben szültek írjatok milyen most a kh? Mit kell vinni a babának? Van-e már ott 4d uh? Van valami ujj rendszer, lehet-e dokit fogadni, stb:-) Akinek nem volt fogadott orvosa hogy volt megelégedve?

Legjobb válasz: Bár már én egy éve szültem, hátha segít... Nekem volt fogadott orvosom és szülésznõm is. Van 4d UH, a simán is adnak képet, ha kérsz, e téren pozitív a változás! A babának kellett: pelenka, popsitörlõ kenõcs és kendõ. ruhát adtak, de ráadták a sajátot is! Ha érdekel valami írj nyugodtan, válaszolok bõvebben!

Bár már én egy éve szültem, hátha segít... Nekem volt fogadott orvosom és szülésznõm is. Van 4d UH, a simán is adnak képet, ha kérsz, e téren pozitív a változás! A babának kellett: pelenka, popsitörlõ kenõcs és kendõ. ruhát adtak, de ráadták a sajátot is! Ha érdekel valami írj nyugodtan, válaszolok bõvebben!
A kérdező hozzászólása: Szia!Segítettél, köszönöm:-)Én 2õt szültem ott, az elsõvel semmi nem kellett, a másodikkal az amiket leírtál!Az uh.ot nem tudtam és csodálom hogy van 4d:-D Ugyanott van ahol a sima(sztkban)?Nem tudod mennyi 1vizsgálat? A sima uh.adnak képet az tényleg jó, ez se volt anno:-/ 12.hetesre oda megyek akkor remélem kapok. Kinél szültél?Én Bagdánnál mindkettõt, de mostanában nem jókat hallok róla:-(Mondjuk nekem ez a baba császi lesz mert az elõzõk is azok voltak.Köszi ha írsz:-)
Hernádinál szültem, de ha váltani akarsz, ajánlom Friczet! Most a pajzsmirigyem miatt kerültem hozzá, és bánom, hogy nem hozzá jártam terhesgondozásra! A 4D UH 10 000 ft volt, ezért kaptunk dvd-t, színes és fekete-fehér képeket is, és elég sokáig moziztunk. Szerintem ne most menj erre, hanem késõbb! Mi a 18hetesnél voltunk! Nem az Sztk-ban van, hanem a kórházban a második emeleten! Külön idõpontot kell oda kérni! Dél körül mindig van ott valaki, aki ebben segít neked!

Volt valaki 12-13 hetesen 4D-Uh. On?

Javasoltâk és szeretnék elmenni hogy minél biztosabb legyek abban hogy egészséges a babàm! Ezenkivül a kombinàlt tesztet is szeretném elvégeztetni...javasoljàtok ti is?? Szerencsére a 12 hetes Uh.on minden rendben volt.

Legjobb válasz: 12. heti UH egyébként is genetikai, szerintem 12-13 hetesen még felesleges elmenni 4D-re hisz csak késõbb látszik teljes egészében babának. Hogy mondjam neked, nem formálódott még belõle teljes baba alak :) De ha nagyon akarod akkor menjetek nyugodtan. 18 hkm

12. heti UH egyébként is genetikai, szerintem 12-13 hetesen még felesleges elmenni 4D-re hisz csak késõbb látszik teljes egészében babának. Hogy mondjam neked, nem formálódott még belõle teljes baba alak :) De ha nagyon akarod akkor menjetek nyugodtan. 18 hkm
kisbabanaplo.com/az-ultrahang-csodaja-de-vajon-tenyleg-jo/c Érdemes elolvasni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek. ÉN ugy tudom az uh teljesen àrtalmatlan a babàra, a 19 hetes pedig meg nagyon messze van igy elõtte mindenképp megyek a fogadott orvosomhoz... Mostmár elmegyek megnezzük a babat!!a kombinàlt tesztet is megcsinàltatom természeresen, abból remélem minden kiderül! Szoval remélem minden rendben!!
Mi mindig 4D-ben néztük, 12, 18, 24, 32, 36 hetesen is. Nekem a 12. heti abszolút nem volt még izgalmas 4D szempontból, akkor a 2D sokkal jobban tetszett. A 4D uh nem alkalmas magzati rendellenességek szûrésére, azért ne menj, azt mindig 2D-ben csinálják.
Szia. Érdemes lett volna várnod egy pár hetet lealább a 3 uh-között mert a babát zavarja, az orvosom mondta. Nem hiába kapálóznak, grimaszolnak, amit mi laikusok aranyosnak is tartunk, csak õk nem annyira élvezik. :(
fölösleges elmenned 4d re szerintem a 15 a6 héten menj mert akkora már kialakulnak a szervek és elkezdenek mûködni amit egy 4d nagyon szépen látnak már 15 hetesen is, még ennek az ellenõrzése terhesgondozáson csak a 18-20hét között van, és ez is egy fordulópont ott még szokott baj lenni sajnos.
A kérdező hozzászólása: Hu, ez a kombinàlt teszt igy bonyolultnak tûnik...ez nem csak egy vérvétel?? Màr teljesen össze vagyok zavarodva...:-)mar kértem idõpontot, a 4D.re remelem jo lesz majd megirom!
Elõzõ vagyok. Nem lehet, h arra gondolt, aki javasolta, h menj el egy magánklinikára is genetikai UH-ra? Mert nekem a kórházban 5 perc volt a 12 hetes, az Istenhegyin 20 perces. Mivel ott sokkal korszerûbb gép van, nyilván alaposabban meg tudják vizsgálni. De semmiképp nem a 4D a lényeg.
Nekem a kombinált teszttel volt egybekötve a 12. héten a 4D, és az én babám gyönyörû kis manócska volt! én már akkor éreztem, hogy kisfiú :) Most 2 hete itt szuszog a karjaimban. A kombinált teszt elvégééshez - legalábbis az én esetemben - a 8. héten volt egy vérvétel, melyet Londonba küldtek vizsgálatra, ezt követte a 12. héten egy rendkívül precíz alapos ultrahangvizsgálat (az állami uh szûrésnél kb 2 percet matattak a hasamon, ez 40 perc volt cirka ). Ennek a két vizsgálatnak az értékeit összevetve jött ki a negatív eredmény.
A genetikai rendellenességeket hagyományos UH-gal szûrik, én nem látom értelmét a 4D-nek. Mármint ebbõl a célból, amúgy csodálatos élmény, de csak a késõbbi idõszakban érdemes ilyenre menni. Én csináltattam kombinált tesztet, plusz volt még ugye az AFP is. Ha az UH, a vérvételes szûrés és az AFP rendben van, sztem nem kell aggódnod. Amúgy mi 12 hetesen (is) voltunk genetikai UH-on az Istenhegyi úton, a doki minden fontos dolgot a hagyományos UH-on nézett, azon tudott mérni. Volt, h átváltott 4Dre, de csak azért, hogy lássuk a picike vonásait, már amennyire azok ilyenkor kivehetõk :) Szóval nem értem miért javasolták.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Igazàból azert is szeretném mert az Uhon nézték kb 5 percig itt fél óra...teljes vizsgàlat, ami megnyugtat ha minden rendben...aztàn persze a következõre csak késõbb megyünk majd:-)
A kombinált tesztet mindenképp javasolnám, sõt, az integrált még pontosabb. 4D-re szerintem leghamarabb a 16-18. héten menj, akkor már talán a nemét is látni :)

Lányok, megnyugtattok kicsit? Ma voltam 4d UH, 17 hetes terhes vagyok. A nyakán volt a köldökzsinór?

Minden rendben volt a babával, mindene ép, egészséges, gyönyörű szívhanggal, jól működő szervekkel. De láttuk, hogy ott a nyakánál, körbe van a zsínór. Tudom, hogy ez gyakori, és még százszor kibújhat belőle, az orvos is mondta, hogy nincs itt baj. Na de akkor is rossz látni, hogy a kis nyaka körül van már most a zsínór.

Legjobb válasz: Az en lanyomnak is a nyaka korul volt, mikor mentem 4d-re. Aztan mikor megszuletett a papirra ra volt irva, hogy a koldokzsinor 3-szor a nyakara volt tekeredve. Nekem semmit sem mondtak szules alatt sem, valoszinu, hogy nehogy bepanikoljak. 2 ora alatt szuletett meg a lanyom, 37.heten, spontan, egeszsegesen, 49 cm-el, 2350 g-mal, mara egeszseges,eleven 1 eves baba. (csak ugy zarojelbe megjegyeznem, hogy soha sem salat, sem eloket nem tudott elviselni a nyakan, addig orditott, mig le nem vettem)

Az en lanyomnak is a nyaka korul volt, mikor mentem 4d-re. Aztan mikor megszuletett a papirra ra volt irva, hogy a koldokzsinor 3-szor a nyakara volt tekeredve. Nekem semmit sem mondtak szules alatt sem, valoszinu, hogy nehogy bepanikoljak. 2 ora alatt szuletett meg a lanyom, 37.heten, spontan, egeszsegesen, 49 cm-el, 2350 g-mal, mara egeszseges, eleven 1 eves baba. (csak ugy zarojelbe megjegyeznem, hogy soha sem salat, sem eloket nem tudott elviselni a nyakan, addig orditott, mig le nem vettem)
A kisfiammal a kiírt dátum elõtt három nappal voltam NST-n. A szülésznõ azt mondta valami nem teljesen tökéletes, de majd a doki eldönti mi a teendõ. A dokim is megnézte az eredményt, azt mondta a baba teljesen jól van, de valami nem 100%-osan jó odabent, ezért aznap szülünk. Befeküdtem, kaptam oxitocint, elég hosszú vajúdás után megszületett a kisfiam. A köldökzsinór kétszer volt a nyakára tekeredve, de nem lett semmi baja. Szerintem az orvos, már a NST eredménybõl sejtette, hogy ez lehet a gond, csak nem akart megijeszteni. Jobban is tette, hogy nem mondta, mert akkor egész szülés alatt ez járt volna a fejemben. A kisfiam azóta 20 hónapos, egészséges boldog kisfiú és jövõre érkezik a kis tesója. Nyugodj meg, ez nagyon gyakori, az orvosok fel vannak készülve rá.
Fiam nyakára 3* volt hurkolódva a köldökzsinór, amit nem vettek észre. 38 hétre spontán született meg 3100g-mal és 49 cm-rel. Ma már 5, 5 éves okos eleven kisfiú semmi gondot nem okozott. Szülés közben annyi volt, hogy folyamatosan nyomnom kellett nehogy visszaránduljon a köldökzsinór és probléma legyen.
Én is köldökzsinórral a nyakamon születtem, természetes úton, nem volt semmi gond.
Azt írja a terheskönyv, hogy nagyon sok babánál, amíg kisebb, a köldökzsinór a nyakuk körül lehet, de általában elég hosszú és rugalmas ahhoz, hogy ne legyen gond. Szülésnél meg úgyis figyelik a szívhangot, stb., ha gond lenne, császár. Az én nyakamra 3-szor volt tekeredve a köldökzsinór, amikor születtem, méregzöld volt a magzatvíz, amikor elfolyt, azonnal császározták Anyukámat.
Azért nézik a szívhangot egyfolytában. :) Ez már olyan régi dolog, hogy igazán nem jelenthet gondot.
De a vèrellàtàst elnyomhatja nem...ès az egyenlõ a folytàssal.
Ja, amúgy meg nem fojthatja meg a babát, mivel még nem lélegzik. Úgy derül ki, ha túl rövid, hogy nem halad a szülés.
Mindhárom gyerekemnek a nyakán volt a köldökzsinór. Minden rendben volt szülésnél is, és azóta is, szép, egészséges felnõttek.
Hú....ès honnan tudjàk elèg hosszú-e?
Az én gyerekeimnek mindig máshol volt, a lányom pl az egyik UH-n azt rágcsálta/nyalogatta a doki szerint. A lényeg, hogy a szülés közben ne legyen rajta, de ha elég hosszú, akkor ez sem okoz gondot, hiszen kitolás közben egyszerûen beteszi alá a nõvér az ujját és átemeli a fején.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok, mára már megnyugodtam, mert tényleg nem okoz gondot, csak szülésnél kell figyelni. A vérellátást is nagyon nehezen nyomja el, mert a zsinór egy zselés anyagból áll, védi az alatta spirálban futó ereket, így százezerbõl talán ha egy esetnél tud gondot okozni, de azt is inkább szülésnél.


Győri kismamák! Volt valaki a kórházban 4D UH-on? Milyen volt a vizsgálat? Mennyi ideig tartott? DVD-t adnak vagy vinni kell? Megérte szerintetek az árát? Szép képe van a gépnek?

Legjobb válasz: 2010-ben csináltattam a kórházban 4D-s ultrahangot. 45 percig voltunk bent, nagyon alaposan végignéztek mindent a kislányomnál. Nem kellett dvd-t vinnem, és szerintem szép képe volt a gépnek. :)

2010-ben csináltattam a kórházban 4D-s ultrahangot. 45 percig voltunk bent, nagyon alaposan végignéztek mindent a kislányomnál. Nem kellett dvd-t vinnem, és szerintem szép képe volt a gépnek. :)
Én 5.-én megyek, tegnap néztük meg egy ismerõsünk tavalyi felvételét a kórházas 4Drõl. 10perc volt az egész, azt mondták a nõ kedves volt. A felvétel jó lett, megtudták a nemét is, nekik megérte. Most 10ezer forint, én már 2 hete kértem idõpontot, csak 1 hónapra elõre tudtak adni. Már befizettem a csekket (rendelõben adtak) de úgy hallottam sokkal jobb a Kyncsben, tovább nézik, jobb a minõség, visszahívnak, ha nem tudnak jó felvételt csinálni. Viszont drágább is. Ha elõbb tudom ezeket, inkább oda megyek, de remélem jó lesz a kórházban is.
Mi 2 hét múlva a Kyncsbe megyünk.(26ik hét) Drágább mint a kórház, de mi már 12hetesen voltunk ott, és igaz, nem feküdt úgy a drágám, mondták h nem kínoznak tovább, jöjjek vissza 2 nap múlva. Rendesek voltak nagyon. Már izgulok, alig várom h lássuk megint :) 24+3hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha képet is szeretnénk kérni, ahhoz külön csekk kell, vagy a 4d-s csekken fizessek be annyival több pénzt?
A korházi nõk kritikán aluliak! A jégcsap az forró hozzájuk képest!

Volt mostanság valaki Jászberénybe 4D uh-on? Véleményt tudtok mondani köszönöm előre.

Legjobb válasz: Nekem azt mondták,hogy nem igazán kéne odamennem... Én a 2.gyermekemmel a 4d Genesis-ben voltam és nagyon oké volt minden,úgyhogy most a 3.-kal is oda megyek.

Nekem azt mondták, hogy nem igazán kéne odamennem... Én a 2.gyermekemmel a 4d Genesis-ben voltam és nagyon oké volt minden, úgyhogy most a 3.-kal is oda megyek.
A kérdező hozzászólása: csörgess meg ha elindultatok és tudom h egy jó óra mire ide értek, jó?
Igen egyedül megyünk.Gondoltam rá hogy bemegyek érted:) )) Azt hiszem nem sokára indulunk. Még hajat is mosnom kéne:) ))
A kérdező hozzászólása: jajaj istenem a kis Drágám :) egyedül jöttök? itthon leszek benézhettek vagy elmehetek veletek ha szeretnéd :)
Lehet megyek ma le a dokihoz a keresztfiaddal mert nem akar enni.Valami gáz lesz szerintem.
A kérdező hozzászólása: Hát ilyen a baráti megérzés :D:D:D
Igen csajééé :) )))) Sejtettem hogy te vagy az azért is írtam!! Honnan tudtad?:) )))
A kérdező hozzászólása: júni 20 pont jó mert akkor leszünk 25 hetesek :D felmennék a genessisbe, de több mint 65km, és több pénzben is kerül úttal mindennel. Szívesebben oda mennék de most minden pénz számít és úgy állok a dolgokhoz h tuti jó lesz itt is :) elõzõ válaszoló: csajéé?
Én is mind két gyerekemmel a 4D Genesisnél voltam. 100%-ig meg voltam elégedve velük. Mikorra kaptál idõpontot?
A kérdező hozzászólása: értem köszi a választ de azért várok olyan választ aki volt is ott 4D-n ha kapok .
Nekem elég volt ennyi, úgyhogy nem is kérdeztem miért, ebbõl megértettem mindent és mivel meg voltam elégedve a 4D GENESIS-szel, ezért nem foglalkoztam a dologgal.
A kérdező hozzászólása: megkérdezhetem h miért mondták h ne oda menj?
ok csak dudálok majd. Pussz.

3D vagy 4D Uh-on mondják meg hamarabb a baba nemét? Aki volt mindkettőn, mi a különbség? Mikor mentetek el ilyen Uh-ra legkorábban?

Hány hetesen tudtátok meg a baba nemét? Ahol megmondták, az sima Uh volt vagy 3D-s vagy 4D-s?

Legjobb válasz: nekem 16 hetesen megmondták sima 2 dimenziós ezer éves uh géppel hogy lányom lesz. az is lett.

nekem 16 hetesen megmondták sima 2 dimenziós ezer éves uh géppel hogy lányom lesz. az is lett.
igazából nem az UHn mulik hanem aki csinála annak a szemén. Ha ügyes egy szar géppel is megmondja ha béna hiába a 4d akkor se. a 18 hetin már tudnak biztosat mondani, de biztos csak akkor ha megszületett.
Elsõnél a 18 hetes kórházi 2d UH-n mondták elõször, hogy lány lesz. Utána több doki több géppel (pl. SOTE-n genetika UH-n is, meg 4D UH-n is) megerõsítette ezt. Második babánál felmerült, hogy valami baja van, ezért 13 hetesen elmentem 4d-re, és ott azt mondta az UH-s, hogy inkább nem mer mondani semmit, bár van tippje, inkább "simának látja". Utána kérdeztem többeket is, hogy szerintük mire gondolhatott ezzel a "sima" dologgal az UH-s lány, és mindenki azt mondta, hogy lányra. Aztán 18 hetesen megint voltam (máshol, egy nagyon profi orvosnál) genetikai 4d ultrahangon, de õ is csak kb. 60%-ra merte mondani, hogy lány, mivel eléggé takargatta magát. Aztán végül nekünk a magzatvíz vizsgálatból derült ki, hogy valóban lány, de egészen a 30-32. hét környékéig nem mutatta meg magát rendesen ultrahangon.
Én 18 hetesen voltam egy orvosnál a neme miatt, és mert az én dokim szabin volt.Az orvos egy gombnyomással átváltotta a sima UH-ot 3 majd 4D funkcióra. Nagyon nagy élmény volt, aznap éjjel semmit nem aludtam az izgatottságtól. (Bejött a megérzésem, kislány!)A 3/4 D ugyanolyan térbeli képet ad.Tehát gyakorlatilag ugyanazt látod, mindkettõ térben mutatja a babát.Annyi csak a különbség, hogy a 3 D álló, a 4D pedig mozgókép.Tehát a 4D-n látszik a mozgás is, amikor videózzák, akkor az végig 4 dimenzióban van.De a többieknek igaza van abban, hogy nem a gépen múlik.És sokszor az orvosoknál is megbízhatóbb egy szonográfus, mert õk kimondottan az ultrahangra specializálódtak, többet tudnak az UH-ról és a diagnosztikáról, mint egy orvos.
Szia! Én is voltam 4D-n, de a dokinõ azt mondta h 2D-s képen tudja megnézni a nemét ebben a korban. 15 hetes voltam. És láttuk is a kukiját. :)
18 hetes genetikai uh-n kérdezték meg hogy tudjuk e már és akkor megmondták hogy kislány még azon a héten voltunk 4d-n és ott is kislányt mondtak.
Elsõ gyereknél 18. héten 3d uh-n mondták, hogy lány, széttárta a lábait. A második a 18. héten még takarta magát, de a 22. héten látták, hogy csajszi õ is - ez is sima uh volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Sokat segítettetek! :D

Ki mikor tudta meg a babája nemét? Sima UH vagy 4D-s volt, ami elárulta?

Persze tudom, ehhez neki is úgy kell pózolnia, hogy látni lehessen.

Legjobb válasz: Sima Uh-on voltunk és ott mondta a doki,mert kíváncsi voltam.18-22 hetes lehettem akkor.A 3D-s Uh-on már látszott is,akkor voltam 26 hetes.És tényleg kisfiam született. :))))

Sima Uh-on voltunk és ott mondta a doki, mert kíváncsi voltam.18-22 hetes lehettem akkor.A 3D-s Uh-on már látszott is, akkor voltam 26 hetes.És tényleg kisfiam született. :) )))
Elõzõ vagyok. Ja, nálunk volt törökülésben a babócánk, meg félig elfordulva, meg összezárt lábakkal, szóval még mindig csak 99 %. Remélem, jól tudom, mert elég sok a rózsaszín cuccunk.
Sima uh-on mindkettõt a 36.héten!Addig bújkáltak:)
Nekünk 16 hetesen a genetikán mondták elõször 99 %-ra, hogy kislányunk lesz. Aztán 19 hetesen, 30 hetesen megint. Én meg már a 4. hét óta tudom...
Szia! 20 hetesen mutatta meg magát a lánykám, sima UH-on.:) 25 hetesen mentünk 4D-re, ott is egyértelmû volt a látvány:) Boldog babavárást:)
mindkét gyerkõcöt a 12hetesen, normál 2d-s uh-on. Egyik már megszületett, másik még pocakbaba. Az elsõnél bejött, kislány lett. Ugyanaz a doki, ugyanazzal a géppel nézte most a picit, és most fiút mondott. már 22hetes vagyok, most is fiút mondott. Jó gép, jószemû, szakértõi szem, és egy nem szégyenlõs babuci kell hozzá...és akár a 12hetesen is kiderülhet.
Szia! Elsõ kettõnél 18 hetesen mondták meg. Az is lett amit mondtak, fiú lány. Most a harmadiknál 12 hetes 4D lányt mondtak, utána fiút. Azóta is fiú, de nem láttuk, mert mindíg elfordul. A doki biztosra mondta, hogy fiú. Majd megláttjuk. 36 hetes kismama
20 hetesen sima UH-n nem látta tisztán , de azt mondta valoszínu, hogy fiu.Aztán átkapcsolta 4D-re és ott tisztán láttam én is , hogy fiú, szétrakta a lábait rendesen.
Sima UH-on mondták elõször, h talán kislány. 18 hetesen. Majd utána többször is, aztán a 4D-n is megmutatta magát. Kislány lett, már fél éves múlt. :)
Szia! Én múlt héten voltam 19 hetesen sima UH-on, amikor elõször meg akartuk nézni a nemét, szabályszerûen odakapta a kis kezét a lába közét. Aztán a második próbálkozásra aztz mondta a doki, hogy kislánynak nézi, de nem 100%. Szóval egyenlõre nem veszek rózsaszín cuccokat:) Van egy ismerõsöm, 3-szor mondták nekik, hogy tuti, hogy kislány, aztán mégis fiuk született. Még nevük sem volt...
Nálunk 4D-s volt. 19+4 voltam akkor. Az orvosom késõbb mondta, hogy õ már látta korábban is a 2D-sen, de nem volt biztos benne, ezért nem mondta. A 4D-sen viszont már mi is egyértelmûen láttuk, hogy kisfiú. Az a nagy elõnye a 4D-s uh-nak, hogy ott a legtöbb dolgot te is látod, nemcsak elhiszed az orvosnak, hogy ott van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem nálunk is mihamarabb kiderül. Most járok a 13.hétben! Jó babázást!
Szia!17 hetesen kisfiut mondott a doki, de én még nem láttam semmit, ez 2D volt, aztán 21 majd 26hetesen is voltam 4D-n , ott már én is láttam és 100 h Fiam lesz , azt mondták lányra véletlenül se készüljek:) 28hetes km:)
23 hetesen 4D-n mondták, hogy lány lesz, azóta 36 hetesen 2D-n is megerõsítették.
12 hetesen sima UH-án, hogy fiú, aztán végig minden vizsgálaton és tényleg fiú lett!
12 hetesen sima uh-n kisfiú, amit a 18.héten megerõsített a 4D uh.
Szia! Nekem a 12. hetes UH-on megmondták, hogy kisfiú. Egybõl lehetett látni :) Aztán azóta 4D-n is megerõsítették a tényt. 13.hetes kismami
16 hetesen sima UH-on.
12 hetesen 4D, 18 hetesen sima, 20 hetesen 4D, 24 hetesen 4D......És MÉG MOST SE TUDJUK! Legutóbb a lába közé szorította a köldökzsinórt, egyértelmûen láttam a neme helyett a szabályosan futó ereket..... 28 hetesen lesz a következõ 4D, de nem tudom reménykedhetek-e. 26+5 hetes kismami
sima UH-n 20 hetesen egyértelmû lány:-)
20-21 hetesen sima UH-n 90%-ra mondta a doki, aztán 31 hetesen 4D-n már nekem is eggyértelmû lett. Kisfiú.
szia!25 hetesen 3D s UH-on tutira mondták hogy fiú és meg is mutatta szépen a pisilõjét!:D a 32 hetesen is fiút mondtak szóval én 100%ra veszem! 33 hetes kismami!
A kérdező hozzászólása: 28hetesen 1039gr.
Szerintem igen, de ha kételkedsz miért nem kérdezel rá az orvosodtól! Nyugodtan tedd meg, ne félj kérdezni!
A kérdező hozzászólása: Majd jövöhéten megyek hozzá, rákérdezek majd!
Szerintem valamelyik nem stimmel.4 hét alatt heti 20 dkg-os hízással számolva, ami nem kevés, sehogy sem jön ki a két mért adat közötti 80 dkg-os különbség.
Szia! Mi 28 hetesen voltunk 4D-n akkor volt a kisfiam 1248g 3 héttel késöbb meg már 1840 g:) !

34 hetesen már késõ 4d ultrahangra menni? Volt valaki a Cleopatra 4d uh-n Bp-en a Szondi utcában? Milyenek?

Azt mondja a védõnõ, hogy már túl nagy a baba ilyenkor, és már nem érdemes, viszont mi csak most tudtuk megoldani...fog látszódni rendesen ?

Legjobb válasz: Azt szokták javasolni, hogy a 28. hét környéken a legjobb menni. Egyszerre az egész babát már nem látjátok, de a pofikája még kivehetõ lesz :-)Gondolom úgy is az érdekel titeket is :-)

Azt szokták javasolni, hogy a 28. hét környéken a legjobb menni. Egyszerre az egész babát már nem látjátok, de a pofikája még kivehetõ lesz :-)Gondolom úgy is az érdekel titeket is :-)
A Cleopátrában voltam 25 hetesen. Már ekkor sem fért rá egyben a képernyõre, de lehetett látni. 34 hetesen is fogod látni, sõt akkor már olyan az arca, mint amikor megszületik (eléggé pufók már), viszont, ekkorra már fejjel lefeké fordul és könnyebben el tudja bújtatni az arcát. Nekem jó tapasztalataim vannak a Cleopátrában. Kedvesek, az elejétõl a végéig rögzítik a vizsgálatot szívhaggal, aláfestõ zenével. Ez kb 20 perc. A biometriai adatok is megjelennek a felvételen egy táblázatban, de írnak leletet is. Mident alaposan átnéztek, még a talpa hosszát is megmérték. A végén DVD-t és egy nyomtatott képet kaptunk a lelet mellé.
Már nem látszik egészben a baba, de kb. olyan arca van ekkorra már, mint amikor megszületik :) Mi is késõn mentünk már viszonylag - 30. héten - de én nagyon élveztem, meg az apja is. naná, hogy elsõ baba :) )

Volt valaki 12-14 hetesed 4d uh-on? Érdemes ilyen korán szeretném biztosra tudni, hogy minden rendben és ha lehetne a baba nemére is kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: 13 hetesen mentünk el 4d-re elõször. Azért mentünk, mert a nõgyógyászom az orrcsontról nem beszélt és csak itthon olvastam, hogy az is fontos és nézni szokták. Nekünk mondták, hogy kislány lesz, úgy látszik, ami úgy is lett:-).

13 hetesen mentünk el 4d-re elõször. Azért mentünk, mert a nõgyógyászom az orrcsontról nem beszélt és csak itthon olvastam, hogy az is fontos és nézni szokták. Nekünk mondták, hogy kislány lesz, úgy látszik, ami úgy is lett:-).
16 hetes korra fejlõdik ki a baba nemi szere teljesen, ezért mondják csak meg 18 hetes Ultrahangon hogy mit is vársz! Ne menj még, nem lesz nagy élmény, nem az igazi még az arca, soványka is. Olyan 24 hetese érdemes elmenni! Inkább a Down kór szûrést csináltasd meg, az integrált tesztet, az jobban szûr ebben a korban, mint az uh. A 3D nem mindig nõgyóGyász végzi, sokszor csak egy radiológus, ahol leméri neked a babát, és inkább BabaMozi, mint vizsgálat! Na meg 18-24 hét között látszik csak meg sok rendellenesség. Ha van 2x 10-14 ezer forintod rá, akkor menj el, de biztos hogy Vissza akarsz majd menni késõbb, mert nem lesz az igazi.
Szia! En is 13 hetesen voltam eloszor. Nagyon alaposan meg tudta vizsgalni a babat, bar szepnek nem volt mondhato:P Azt is meg tudta mondani hogy 99.9% hogy kislany, bar ahhoz a sima 2Ds nezetet hasznalta, ami sokkal jobb minosegu/felbontasu kepet adott mint a dokim gepe. Szoval az egy dolog hogy a sima ultrahanggal nezik meg, akkor is biztosabbat tudnak mondani, egyszeruen mert jobb a gep, es a kep amit mutat. Jo babavarast!:) 24+1
Ja meg annyi hogy igaza van az elozonek, ha nem tervezel tobb 4D latogatast akkor semmi keppen ne menj ilyen koran, mert még nem latszik semmi az arcabol, csak a nagy homloka, az ufoszeme meg a pici szaja...eleg morbid. A legjobban a 26-28. het korul latszik hogy milyen lesz majd kint, mert akkor meg van helye es nincs az egesz gyerek az arca ele hajtogatva, viszont mar van az arcan meg a testen egy kis háj, es szep gombolyu, egeszen babaformaju.
Én múlt héten voltam integrált teszten, ott 4D-n is nézték a babát és nagyon klassz volt, szerintem megéri már ilyenkor is elmenni.
Szerintem mindenképp megéri elmenni!! 13 hetesen voltunk elõször és már akkor megmondták a nemét, ahogy barátnõimnek is meg tudták mondani ennyi idõsen. Arról nem beszélve, hogy -fõleg, ha elsõ baba- óriási élmény!! Persze még csontik ilyenkor, mégis látod mindenét, látod, ahogy izeg-mozog mindene, és hogy már ennyi idõsen egy komplett kis emberke.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!