Találatok a következő kifejezésre: 4D-s ultrahangra szeretnék (8 db)

4D-s ultrahangra mikor kell bejelentkezni? Dec.17-én szeretnék menni. És melyiket ajánljátok? (Bp-en) Ti melyikben voltatok?

Nehéz választani a sok közül így találomra, ezért jó lenne egy-két javaslat.:-) Köszönöm L.

Legjobb válasz: Az én tapasztalatom az, hogy jópár héttel azelõtt mielõtt menni szeretnél. Szóval ha dec. 17-én szeretnél menni, akkor érdemes már most bejelentkezni. Az elsõ babámmal a MOM Parkban voltunk 4d-n, nyáron meg a Brendon Babamozijában. Mindkettõvel elégedettek voltunk, árban kb. mindenhol ugyanaz. 38 hetes

Az én tapasztalatom az, hogy jópár héttel azelõtt mielõtt menni szeretnél. Szóval ha dec. 17-én szeretnél menni, akkor érdemes már most bejelentkezni. Az elsõ babámmal a MOM Parkban voltunk 4d-n, nyáron meg a Brendon Babamozijában. Mindkettõvel elégedettek voltunk, árban kb. mindenhol ugyanaz. 38 hetes
2. vagyok. 10.000 ft a vizsgálat, 1000 ft-ot fizettünk még pluszba a cdre írt képekért, 38 perces dvdt kaptunk és 5 db nyomtatott képet. Ja és mi csütörtökön jelentkeztünk be, már mehettünk volna azon a héten szombaton, de mi az utána való szombatot választottuk. Rugalmasak nagyon, kedden délután és szombaton van vizsgálat.Csak ajánlani tudom
Mi a Kleopátra házban voltunk, nagyon kedvesek voltak! Kb 1 héttel elõbb jelentkeztem be.
Utolsó válaszoló vagyok, idõpontot kell kérni..
http://www.4dgenesis.hu Nagyon kedvesek, és a vizsgálat legalább egy óra, addig végig nézheted a babácskádat!! Voltam a Baross utcában is, de ott nem volt kedves a dokinéni, és kb 10 percig tartott. Árban meg ezek nagyjából ugyanott vannak, 10ezer körül.
mi a MammutII-ben lévõ, Biovital rendelõben voltunk.Eszméletlen kedves a hölgy, figyelt mindenre. éppen aludt a kisfiunk, de addig ügyködött, amíg felébresztette és gyönyörû képeket csinált róla.mindenét lemérte, kedvesen elmutogatott mindent, még nevettünk is. csak ajánlani tudom. Lehet fizetni üdülési csekkel is, ha esetleg van nektek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:)
Szia! Mi a Boglárkerék utcában voltunk a Magzati Diagnosztikai központban, ott 10 000ft kapsz képeket, és cd-re is kiirják!
A 4D genesist ajánlom énis, én háromszor voltam a babánkkal és nagyon jó volt, majdnem egy órás a vizsgálat...a Biovitálban nem mindig olyan kedvesek és ráérõsek mint ahogy az elõttem szóló hölgy irta, csak onnan tudom hogy ott dolgoztam :)

Nagyon szeretnék 18 hetesen 4D-s ultrahangra elmenni, de a fogadott orvosomnál a 19-ik héten kell megjelennem, és ő minden alkalommal ultrahangoz. Nem káros a két ultrahang mondjuk két héten belül?

Legjobb válasz: biztos nem jó ennyiszer piszkálni a babát. miért nem késõbb mész 4 d-re? a 18. heti úgyis mindenkinek kötelezõ uh. én várnék pár hetet.

biztos nem jó ennyiszer piszkálni a babát. miért nem késõbb mész 4 d-re? a 18. heti úgyis mindenkinek kötelezõ uh. én várnék pár hetet.
A 22-23-dik héten a legszebbek a babák a 4D-s UH-n és akkor még elég helyük van, szépen mutatják magukat, késõbb viszont már nagyon össze vannak gömbölyödve.
Nem káros, ahhoz naponta kéne ultrahangozni, hogy ez felmerüljön, de a gyakoriról sem tudják, hogy árt-e, mert ennyiszer nem ultrahangoznak senkit. Akkor menj 4D-re, amikor akarsz, ettõl nem lesz baja a babának. Ha a 18.héten mész az azért jó, mert kiegészítheted vele a genetikai ultrahangot.
szia. én úgy tudom hogy a legjobb 4d-s ulrtahangok 28 hetesen készülnek.szerintem akkor menj inkább
Szerintem még ne menj 4D ultrahangra, túl korai. Én voltam sajnos és akkor azt mondták kislányunk lesz, vettünk is lányos cuccokat nagy örömünkben. Majd elmentünk megint 4D-re mikor 30 hetes voltam és gyönyörüen lehetett látni, hogy nem kislány van odabent hanem kisfiú. A 19. héten amit a te orvosod csinál az a legfontosabb, mert az genetikai ultrahang.

Szeretnék érdeklõdni, hogy volt valaki Zalaegerszegen 4D-s ultrahangon? Ha igen, hol és kb. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Mi dr. Czinder Csabánál voltunk. Õ radiológus, nem nõgyógyász. Nem csak babamozit tart, hanem vizsgálja is a babát. Nagyon meg voltunk elégedve vele. 15 ezer forintot kér a vizsgálatért, ebben benne van egy cd, amin az egész vizsgálat rajta van, két színes fénykép is. Fél órát biztos voltunk bent, nagyon rendes volt. Én korábban más miatt már jártam nála, nagyon jó szakembernek találtam akkor is. A rendelõje a kórházzal szembeni rendelõintézetben van, ahol több orvos is rendel. Honlapja: [link]

Mi dr. Czinder Csabánál voltunk. Õ radiológus, nem nõgyógyász. Nem csak babamozit tart, hanem vizsgálja is a babát. Nagyon meg voltunk elégedve vele. 15 ezer forintot kér a vizsgálatért, ebben benne van egy cd, amin az egész vizsgálat rajta van, két színes fénykép is. Fél órát biztos voltunk bent, nagyon rendes volt. Én korábban más miatt már jártam nála, nagyon jó szakembernek találtam akkor is. A rendelõje a kórházzal szembeni rendelõintézetben van, ahol több orvos is rendel. Honlapja: [link]
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!Már hallottam az úrról.Ha ennyi minden benne van az árban, akkor érdemes hozzá menni!Még egyszer köszönöm! :)
Mi is nála voltunk. A két képen és a dvd-n kívül, még két kis képet is nyomtatott nekünk, az egyiken a talpacskája volt, a másikon pedig a bizonyíték hogy kislányt vártunk. :-) én is csak ajánlani tudom.
Elsõ vagyok, tényleg kaptunk még két kis fotót mi is, ugyancsak a talpacskáról és a bizonyítékróla, hogy fiú. Egyébként ugyanezzel a géppel csinál 4ds uh-t a Horváth Tihamér is, és ha jól tudom ugyanannyiért, csak én hozzá nem akartam menni.


21 hetes terhesen szeretnék 4D-s ultrahangra menni. Akkor már érdemes?

Volt valaki 21 hetesen 4D-n?

Legjobb válasz: Igazából szerintem picit korai. Látni fogsz egy izgõ mozgó kisbabát, de konkrétan nem fogod látni az arcvonásait. De ha csak egy jót akartok szórakozni és megteheted hogy késõbb is elmenj, akkor használd ki, jó móka. Miket tudnak bent mûvelni... :-)

Igazából szerintem picit korai. Látni fogsz egy izgõ mozgó kisbabát, de konkrétan nem fogod látni az arcvonásait. De ha csak egy jót akartok szórakozni és megteheted hogy késõbb is elmenj, akkor használd ki, jó móka. Miket tudnak bent mûvelni... :-)
23.-29. hétig ajánlják. ha teheted menj kicsit késõbb, akkor tényleg jobban fog látszódni
Én már voltam 19 hetesen is, és édes volt már akkor is. Mondjuk én valójában a genetikai vizsgálat miatt voltam olyan korán, mert azt 18-20 hét között javasolják. 28+1 napos kismama
Én a kicsivel 30 hetesen voltam, nem volt már élvezhetõ.Nem fér bele a baba a képbe mert nagy már akkor.Arcképet szépet lehet csinálni, de mozizni a 20-25 hét között a legideálisabb.A nagyobb lányommal 22 hetesen tökéletes felvételt csináltak, és szép volt már akkor is az arca is.
Nekünk is genetikai céllal végezte a doki, 18 hetesen. Látszott mindene, az volt a nagy öröm, hogy egészséges. Már a nemét is meg tudta mondani. Késõbb mi már nem is mentünk.
Én most vagyok 21 hetes, de még várok egy hónapot. Azt mondják az lesz az ideális. Remélem igazuk van.
Én pont 21hetesen voltam.Érdemes volt menni.Jo képet kaptam a kispofijárol.Nem bántam meg.
Szia, szerintem mindenképp érdemes lesz elmenni. Mi a 19. héten voltunk , és ha kiváncsi vagy akkor itt meg is tudod nézni mit is láthattunk. http://www.indavideo.hu/video/babamozi_19_hetesen Nekem ez akkora élmény volt, hogy aznap éjjel nem tudtam aludni, hogy láttam a kislányomat... Ha megtehetitek akkor érdemes a végsfeléé is elmenni, mert akkor már a pofija is jól látszik majd. Jó pocakodást kiván: 22 hetes kismama

Ha a géndiagnosztikai központba szeretnék menni integrált tesztet csináltatni a 16. hét körül/után, abban már benne van a normál 4D-s ultrahang cd-vel (dvd-vel) mindennel?

Vagy ez abszolut nem tartozik bele, és ha ilyet szeretnénk külön el kell menni máshova is?

Legjobb válasz: Kórháza és programja válogatja, inkább az intézményt hívd fel, az a biztos.

Kórháza és programja válogatja, inkább az intézményt hívd fel, az a biztos.
Szerintem ez teljesen külön kezelendõ. Eleve az integrált teszt vérvételbõl áll, ha csinálnak ott ultrahangot, akkor nem 4D-s készüléken csinálják. Nekem Quartett tesztet csináltak, elõtte pedig a doki megnézett uh-n, de csak 2D-n.
Szia én épp pénteken voltam.Nem tartozik bele a 4d, külön kell fizetned érte:(, viszont ugy tudom hogy az integrál tesztet csak bizonyos korig asszem 12-13 betöltött hétig csinálják meg.Meg ez elsõsorban a down kort vizsgálja ugye a nyaki redõt és mellékesen még 3-4 féle betegséget szûr ki.És azt viszont 12.héten csinálják.Engem meg is ijesztett a doki hogy nem csinálja meg mert 14 hetes lennék a menst. elsõ napjától számítva, viszont csak 12 hetes vagyok a gép szerint, és ez az ülõmagasságtól is függ.Szóval inkább mielõtt odamennél kérdezd meg a dokidat. Üdv: 13. hetes kismama

4D-s ultrahangra Gyöngyösre szeretnék menni. Adnak-e papírt a vizsgálatról?

Legjobb válasz: Szia! Én is ott voltam. Én nagyon megvoltam elégedve. Mindenre kaptam választ amit kérdeztem. A végen adnak papírt amin rajta van a baba méretei és a súlya. 10.000 Ft. volt a vizsgálat és a DVD (20 perc) + 800 Ft. db.-ja a képnek. Kb. 10 képet csinálnak és te kiválasztahatod,hogy melyiket szeretnéd. Egy 30 hetes kismama.

Szia! Én is ott voltam. Én nagyon megvoltam elégedve. Mindenre kaptam választ amit kérdeztem. A végen adnak papírt amin rajta van a baba méretei és a súlya. 10.000 Ft. volt a vizsgálat és a DVD (20 perc) + 800 Ft. db.-ja a képnek. Kb. 10 képet csinálnak és te kiválasztahatod, hogy melyiket szeretnéd. Egy 30 hetes kismama.
Szia ma voltam afp -n és ott beszéltük egy pár kismamával hogy milyen a 4d uh és azt mondták meg vannak elégedve és hogy szépp volt meg mindent magyaráztak ugyhogy én is oda fogok meni majd ráadásul azok a növérkék csinálják akik a rendes uh-t is ugyhogy ismerösek lesznek nem kell majd izgulni én már alig várom neked kivánok szépp élményeket
Adnak.

Debrecenbe ki a legjobb ultrahang specialista? 4d-s genetikai+babamozira szeretnék menni.

Legjobb válasz: Már be is jelentkeztem a Nobilisbe.:) Mi 220 km-t utazunk,(Pestrõl) összekötjük a nyaralással ezt a csodás dolgot. Már annyira izgatott vagyok. Meddig tart a vizsgálat? Nem árt, ha sokáig csinálja az ultrahangozást? Melegedés és rezgések miatt.

A kérdező hozzászólása: Már be is jelentkeztem a Nobilisbe.:) Mi 220 km-t utazunk, (Pestrõl) összekötjük a nyaralással ezt a csodás dolgot. Már annyira izgatott vagyok. Meddig tart a vizsgálat? Nem árt, ha sokáig csinálja az ultrahangozást? Melegedés és rezgések miatt.
Határozottan a Nobilis (Nagy Lajos király tér)!Mi 2x voltunk, akárki megnézte a felvételeket le volt akadva, hogy milyen gyönyörûek és tiszták a felvételek.Emelett a szonográfus egy nagyon jó szakember. Mi 200km-t utaztunk le ezért.
Bocsi nem linkeltem be:http://www.nobilismaganrendelo.hu/ 35hkm
Itt a honlapja, nézegesd addig is, aztán majd írj, hogy Neked/Nektek milyen tapasztalataitok voltak.Nálunk mindenkinek nagyon tetszett.Velem bent volt a Férjem, Édesanyám és a 12éves Öcsém. :D
Jól döntöttél és nem fogjátok megbánni, hogy a Nobilist választottátok!Ebben biztos vagyok! :) Mi kb. 50 percig voltunk és valóban nem árt a babának, hogy ilyen sokáig nézik odabent. :) Jó nyaralást Nektek és kellemes babavárást!
A vizsgálat kb 40 perces, szerintem nem árt a babának, tudja mit csinál, régóta van ebben a szakmában.
Szia! Én 2 hete voltam a Nobilisbe, egyet értek a töbiekel, nagyon jó a szonográfus , és kedves is, lehet tõle kérdezni nyugodtan. Itt van pár kép pocaklakóról, itt 18/6 napos: http://kepfeltoltes.hu/view/120710/BABA_30_www.kepfeltoltes... http://kepfeltoltes.hu/view/120710/BABA_36_www.kepfeltoltes... http://kepfeltoltes.hu/view/120710/BABA_37_www.kepfeltoltes... Szerintem nagyon jól döntöttél, jó Baba mozizást :) Boldog babavárást és könnyû szülést.
Szia! Én is a Nobilist ajánlom Neked.Mi is ott voltunk, és nagyon nagyon meg voltunk vele elégedve. Mutatok egy képet.http://www.kepfeltoltes.hu/view/120504/BABA_12_www.kepfeltol..
Sok jó szonográfus van Debrecenben.Mi a Szent Anna utcán voltunk.Nagyon precíz, kedves nõ.Többféle csomagot választhattok.16 hetesen voltunk, de tervezzük késõbb is.Akkor is oda fogunk menni. 21 hkm
Nekem az sztk-ban is megmondták a nemét és kiszürték a bajokat. a szt anna utcait javaslom Aranykéz rendelõt.
Én a Szent Anna utcai rendelõben voltam. Meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal.
A kérdező hozzászólása: Jövõ hét pénteken megyünk. Már olyan izgatott vagyok.:) Köszönöm, hogy írtatok és ajánlottátok. Majd megírom, hogy milyen volt ha hazaértünk. Mindenkinek boldog babavárást és jó egészséget!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!