Találatok a következő kifejezésre: 4D-s ultrahang kerül (32 db)

Óbudán hol van 3-4D-s ultrahang, és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: www.ultrahang.lap.hu www.ultrahang.hu Ezeken az oldalakon találsz rendelõket! És több esetben árat, vagy ha nincs ár van telefonszám, és meg lehet kérdezni, szerintem készségesen válaszolnak! ;)

http://www.ultrahang.lap.hu http://www.ultrahang.hu Ezeken az oldalakon találsz rendelõket! És több esetben árat, vagy ha nincs ár van telefonszám, és meg lehet kérdezni, szerintem készségesen válaszolnak! ;)
Szia! 4D babamozi és ultrahang diagnosztika, Bp. III. Vörösvári út 3. Bejelentkezés: 06-20-47-47-087 http://www.hepinet.hu (2D, 3D, 4D is van). Én itt voltam. Nagyon rendesek voltak, tiszta kulturált a helység. Egy panelház azt hiszem 6. emeletén egy lakásban van.Rögtön a Flórián üzletközpont mögött. Egy vizsgálat 12.000 ft. ebben van 20 perc dvd felvétel, és 1 vagy 2 kép kinyomtatva. És nem szõrõznek, nekem még többet is felvettek volna (idõben) a dvd-re. Mindent elmondott a hölgy. Megbvizsgálja a baba méreteit, megnézi, hogy egészséges-e. Ennek adatait is felviszi egy lemezre. De le kell írnom, hogy nem az egész 20 perc megy 4D-ben, a nagyobb része 3d-ben van.Csak azért írom , mert én azt hittem az egész 4D-s lesz...De tényleg csak ajánlani tudom, fõleg ha a Margitba jártál, itt Margitos szonográfusok dolgoznak.

22 hetes kismama vagyok! Nyíregyházán Dr. Medve Lászlónál mennyibe kerül a 4D-s ultrahang és, hány hetes korban ajánlott, hogy a baba jól látszódjon?

Legjobb válasz: Igaz én nem Debreceni vagyok hanem Pest mellett lakom, de én is 22 hetes vagyok és én 3 hét múlva megyek 4D-re mert azt mondták, hogy 28. hétig jó lenne menni mert már utána nem lehet jól látni. Vagyis nem fog ráférni 1 képre mert már nagy lesz.

Igaz én nem Debreceni vagyok hanem Pest mellett lakom, de én is 22 hetes vagyok és én 3 hét múlva megyek 4D-re mert azt mondták, hogy 28. hétig jó lenne menni mert már utána nem lehet jól látni. Vagyis nem fog ráférni 1 képre mert már nagy lesz.

Kaposvári kismamák, ki volt mostanában 4D-s ultrahangon? Mennyibe kerül? Vagy megérné felmennem inkább Pestre?

Legjobb válasz: Hát a 4D gép Pesten is ugyanaz szerintem :) Azért felesleges utaznod.És Pesten nagy valószínûséggel amúgy drágább.De árról nem tudok semmit,de 10en ezer az biztos.

Hát a 4D gép Pesten is ugyanaz szerintem :) Azért felesleges utaznod.És Pesten nagy valószínûséggel amúgy drágább.De árról nem tudok semmit, de 10en ezer az biztos.
Szia! A Pécsre járó kaposvári vagyok! :-) Nagyon sajnálom a Párod és mielõbbi jobbulást kívánok Neki!!!! Majd azért írd meg hogy van (remélem hamar rendbejön) és hogy milyen volt a 4 D!! Puszi!!!
Szia én a Seffer klinikán voltam 15000 volt és kaptunk egy 30 perces videót de képet nem és nem is voltam annyira megelégedve a videóval , szóval inkább akkor Pest ha megoldható :D
A kérdező hozzászólása: Igen, én is hallottam jót és rosszat egyaránt de remélem szerencsém lesz. A páromnak 1hete balesete volt és most járni sem tud minimum 6 hétig így sok pénz kiesik így nagyon esélyem se lenne most máshogy dönteni. Inkább a babóra költök mindent :-) szerintem anya is jön, azért is kérek jó elõre idõpontot hogy szabadságot vehessen ki :-)
Én Pécsen fogok szülni. Kaposvárban kicsit csalódtam... :-( Pécsen meg nagyon kedvesek és segítõkészek mindig! :-) Akkor majd Anyud is megy a 4D-re? De szuper!!!! :-) Már én is alig várom hogy menjünk!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Szerintem Pest lesz mert ott már 6-8ezerért is van és pont most beszéltem anyuval, õ is örülne neki :-) igen itt fogok szülni a Bencze dokinál, nem fogadott orvosom hanem a körzet szerint kaptam és úgy döntöttem meglátom milyen, bár csak jókat hallottam róla de ugye tapasztalni kell. Nekem szimpatikus szóval nem hiszem hogy váltani fogok :-) Neked ki az orvosod?
:-) Aranyos vagy!! Dehogy gond a tegezés!! :-) Én szombaton voltam 16 hetes! Illetve ez az uh szerinti méret. :-) Mensi szerint holnap leszek 16! :-) Biztos szuper lesz a 4D! Akkor Pestre mész? Ott aztán szerintem egész sok hely közül lehet választani 4D ügyben! :-) Kaposváron fogsz szülni? :-)
A kérdező hozzászólása: Pénteken leszek 19 hetes :-) A 22.hét körül szeretnék menni és gondoltam idõben kérek idõpontot.Te hány hetes vagy? Már ha nem gond hogy tegezlek :-)
Hány hetes vagy Kedves Kérdezõ? Örülök, hogy minden rendben a Bébivel!!! Biztos nagy élmény lesz a 4D!!! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ mindenkinek :-) Igazából azért pont Pestet néztem ki mert anyukám ott lakik és dolgozik így egyben õt is meglátogatnám. Engem inkább a babamozi érdekel mert szerencsére minden eredményem rendben és az uh sem mutatott semmi eltérést. Csak a baba nemében szeretnék 100%-ig biztos lenni mert kinéztem egy gyönyörû lila babakocsit :-) Mert 2D-n kislánynak mondták de aztán furán nézne ki a kisfiam lila babakocsiban :-D
Nálunk is eddgi minden rendben, múltkor már a 12 hetes uh-n voltak bajok az NT-vel. Most szerencsére nem, úgyhogy nagyon remélem minden ok a Picivel!!! :-) Már nagyon várom azt az uh-t! És a Vízer tényleg nagyon jó doki!! :-) További szép pocakos heteket és kellmes Babázást a késõbbiekben!!!! :-)
Örülök, hogy segíthettem :) Mi is azért mentünk Vizer Dr. -hoz, hogy tutira egészséges-e, de picit vártunk, mert minden rendben volt addig a babával. Velem nem annyira, ezért sem mozizni mentünk, hanem a legtutibb uh-s orvoshoz. Én nagyon hamar elkezdtem rövidülni, már a 19. héten látszott és nem akartam a 30. hétig várni a következõ ultrahanggal, ezért mentünk a kettõ között. De azóta sem változott a helyzet szerencsére:) Remélem nálatok is minden rendben lesz és pozitív élményekkel jössz el, mint én is :)
Sziasztok! Én kérdeztem a Da Vincirõl! Nagyon köszi az infokat! Fel is hívtam Õket és kértem idõpontot! :-) Május 7-én 16:30-ra megyünk a Vízerhez! :-) Azért megyünk ilyen hamar, mert engem elsõsorban nem a "Babamozi" része érdekel, hanem hogy egészséges e a Pici. (2010-ben már volt beteg Babánk, meg is szakították a terhességet) A klinikán elég rövikek az uh-k, mindenképp akartam itt a 18. héten 4D-t. Csak én azt hittem a kórházban a legprofibbak. :-) De nagyon örülök, hogy írtál! Köszönöm szépen!!!! :-) Kedves Kérdés Feltevõtõl pedig bocsánat, hogy "bepofátlankodtam" a kérdésébe, de biztos Neki is hasznos volt az info a Da Vincirõl!!! :-) Mégegyszer NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!! :-)
A "Da Vinci"-s kismama vagyok. A Da Vinci honlapján fent vannak az elérhetõségek, telefonszámok, helyileg a Kikelet Hotel elõtt van a Mecsek oldalban. Vizer Dr. 22 000-ért csinálja, a minénket is õ készítette, végig mondott mindent, addig nem hagyta a babát, amíg az utolsó ujjpercét is meg nem számolta :) Ha jól tudom hétfõn és szerdán van nála délután idõpont, de egyeztetni kell, nem lehet csak úgy beesni, de a következõ hétre már kaptam is idõpontot. Láttam "klinikás" felvételt és ég és föld a különbség. Ha megteheted, a Vizer Dr.-hoz menj! Remélem tudtam segíteni. Miért nem mész pár héttel késõbb? Én 24. hetet betöltve mentem fel és jó volt így. 30 hetes kismama
Bocsánat, nem az én kérdésem, de nagyon érdekel amit a Kedves Utolsó Hozzászóló írt! Megírod, hol van ez a Da Vinci helyileg? Bármelyik napon lehet oda menni? A Vízer mikor rendel ott? Én mindenképp menni akarok a 18. héten 4D-re, mert a kórházban elég rövid ideig nézik csak a Babát. Szóval akkor szerinted jobb ide menni, mint a klinikán csináltatni a 4D-t? Nagyon köszi!!!!!
Pécsi vagyok, itt két helyen csinálnak. A Szülészeti klinikán 10 000.- és a képekért külön kell fizetni és 25. hét után csinálja szonográfus. A másik, ahol én is voltam egy magán klinika (Da Vinci) 17500 vagy 22000, attól függõen melyik orvos végzi, de ez komplett genetikai vizsgálat is egyben, kb 40 perc DVD, 20 kép pendrive-on (ezt a szülészeten nem adnak) és alap 4 db általad kiválasztott fénykép! Csak dicsérni tudom. Nem tudom a korábbi hozzászóló honnan vette, hogy beutalóval ingyenes, meg 2500 a kép....A 4D-t a TB nem támogatja. Pénteken voltam a 30 hetes uh-n és 1000 forint volt egy sima 2D-s kép..... Ha megteheted, akkor menjetek a Da Vincibe, Vizer dr.-hoz, ha õ azt mondja, minden ok a babával, akkor az úgy is van, Pestrõl hozzá járnak uh-ra, az egyik legjobb.
Szerintem nem éri meg felmenni Pestre. Seffer is csinál, nem tudom pontosan 10 vagy 15 ezerért. Vagy ha nem akarsz itt Kaposváron akkor tökéletes Pécs is. Én holnap akarok kérni Pécsre 4D-re idõpontot, majd megkérdezem ott mennyibe kerül. De ott is nagyon jó gépek és profi orvosok vannak. Szóval szerintem nyugodtan csináltathatod itthon vagy Pécsen. :-) Boldog Babavárást!!! :-)
Pécsen ingyen van ha van beutalod. A kép 2500 ft
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszi szépen már jobban van, vagyis lesz mert pénteken mûtik és 3hét múlva legkésõbb már járni is tud majd :-) idõpontot is május 10 utánra kérek hogy fel tudjon velem jönni és még akkor sem lesz késõ mert csak a 23. hétben leszek :-) Remélem nem fogok benne csalódni mint a válaszoló aki a Seffernél volt :-( szeretném látni már nagyon az én kicsim pofiját :-)


Megtudná valaki mondani, hogy Szegeden mennyibe kerül a 4D-s ultrahang és, hogy jobb-e mint Kecskeméten?

Legjobb válasz: Ja bocs,az utolsó vagyok. A kiskunfélegyházi 4D-t a korházban csinálják,a szonográfus Kurai István.Tel:06-70/314-3014 Ha érdekelne! :)

Ja bocs, az utolsó vagyok. A kiskunfélegyházi 4D-t a korházban csinálják, a szonográfus Kurai István.Tel:06-70/314-3014 Ha érdekelne! :)
Én is Kiskunfélegyházát javaslom, nálunk is nagyon alapos volt, mi is kb. 40 percig nézegethettük a bébitojásunkat és nagyon jó élmény volt. Biztonságban éreztük magunkat a tudása kapcsán és keveset beszélt fölöslegesen, át tudtuk magunkat adni az élménynek. készüljetek a kérdéseitekkel elõre, ha van, mert mi teljesen leblokkoltunk az élmény hatására!
Szia! Mi a Medicenterben voltunk 14500 Ft, de én oda nem mennék vissza soha többet 4D-re. Úgy hallottam, hogy a Bérkert soron nagyon jó gép van, jó felvételt készítenek, szakértelem is meg van hozzá és közel hasonló az ára. Én a Kecskemétire esküdtem, de sajna nem vitt el a párom oda (mostmár õ is bánja)
Nekem nincs összehasonlítási alapom, mert csak az egyik helyen voltunk (Kecskemét, Bérczi Ildikó magánrendelésén) De Õt tudom ajánlani! Nagyon kedves, és nagyon elismert szonográfus! Az Õ méréseiben megbízom! 13 ezer ft volt, ebben van 1 db színes kép és a dvd-re rögzíti az egész vizsgálatot, ami 8 perc volt. Kápolna utcán rendel! Üdv: 34 hetes kismama
Szia! Én szegedi vagyok, de 4D-re Kiskunfélegyházára megyek(ma). Nagyon jókat hallottam róla.6500 Ft és legalább 45 percig vizsgál, nagyon alapos.A telefonban nagyon kedves és alkalmazkodó volt az idõbeosztásunkhoz.Az ismerõsünk volt és neki éppen aludt a babája, ezért a elküldte õket sétálni, hogy felébredjen a picúr és minél jobb képeket csináljon. A 6500 Ft-ben benne van a dvd(ezt Õ adja)és a képek is. Már én is nagyon izgulok milyen lesz! 30 hetes kismama
Elsõ vagyok. Nálunk a vizsgálat kb 25 percig tartott, felvette a doki az egészet szintén, meg képes cd-t is adott, amin csak a képek vannak, meg nyomtatott ki képeket is, de hiába, mert nem sikerült szép 4d-s képeket csinálni. Ezért nem is fizetették ki a teljes összeget. Szerintem én Kecskeméten nem arról hallottam, mint a másik válaszoló, hanem egy flegma pasiról, de már évek óta csinálja, és vitathatatlan a szakmai tapasztalata. Szegeden a Bérkerten a Sári és a Sikovanyecz csinálja.
Szia! 12:48-as vagyok! Írtam, hogy tegnap voltunk a kiskunfélegyházi 4D-n. Hatalmas élmény volt!!!!!! Gyönyörû a csajszink! A szonográfus meg iszonyatosan jó fej volt, nagyon megnyugtatott a stílusa, kedves volt és látszik, hogy nagyon érti a dolgát.A tetõtõl talpig megvizsgált, megszámolt a kis ujjait, a veséjét a szívét a pocakját, megnézte a köldökzsinor mindhárom erét.45 percig voltunk nála, ha tudom, hogy ennyire megnyugtató akkor már hamarabb elmentem volna hozzá. Bár a babánk aludt lelkiismeretesen ébresztgette, nem volt ideges tõle vagy türelmetlen.Igazán szép képeket csinált és az egész vizsgálat rajta van a dvd. Én csak ajánlani tudom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a választ!

Szeretnék érdeklõdni, hogy volt valaki Zalaegerszegen 4D-s ultrahangon? Ha igen, hol és kb. mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Mi dr. Czinder Csabánál voltunk. Õ radiológus, nem nõgyógyász. Nem csak babamozit tart, hanem vizsgálja is a babát. Nagyon meg voltunk elégedve vele. 15 ezer forintot kér a vizsgálatért, ebben benne van egy cd, amin az egész vizsgálat rajta van, két színes fénykép is. Fél órát biztos voltunk bent, nagyon rendes volt. Én korábban más miatt már jártam nála, nagyon jó szakembernek találtam akkor is. A rendelõje a kórházzal szembeni rendelõintézetben van, ahol több orvos is rendel. Honlapja: [link]

Mi dr. Czinder Csabánál voltunk. Õ radiológus, nem nõgyógyász. Nem csak babamozit tart, hanem vizsgálja is a babát. Nagyon meg voltunk elégedve vele. 15 ezer forintot kér a vizsgálatért, ebben benne van egy cd, amin az egész vizsgálat rajta van, két színes fénykép is. Fél órát biztos voltunk bent, nagyon rendes volt. Én korábban más miatt már jártam nála, nagyon jó szakembernek találtam akkor is. A rendelõje a kórházzal szembeni rendelõintézetben van, ahol több orvos is rendel. Honlapja: [link]
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!Már hallottam az úrról.Ha ennyi minden benne van az árban, akkor érdemes hozzá menni!Még egyszer köszönöm! :)
Mi is nála voltunk. A két képen és a dvd-n kívül, még két kis képet is nyomtatott nekünk, az egyiken a talpacskája volt, a másikon pedig a bizonyíték hogy kislányt vártunk. :-) én is csak ajánlani tudom.
Elsõ vagyok, tényleg kaptunk még két kis fotót mi is, ugyancsak a talpacskáról és a bizonyítékróla, hogy fiú. Egyébként ugyanezzel a géppel csinál 4ds uh-t a Horváth Tihamér is, és ha jól tudom ugyanannyiért, csak én hozzá nem akartam menni.

Kaposváron van lehetőség 4d-s ultrahangra. Ha igen kb mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Általában 10-15000 Ft-ba kerül.

Általában 10-15000 Ft-ba kerül.

4D-s ultrahang mennyibe kerül Nagykanizsán?

Illetve hogy mit kap az ember a vizsgálat után.

Legjobb válasz: szia,ott nem tudom mennyibe kerül de általában10.000-12.000-ig van.

szia, ott nem tudom mennyibe kerül de általában10.000-12.000-ig van.
10.000-12.000 kb, egy cd-t kapsz amin képek vannak, egy dvd-t ami 20-30 perc felvétel a babárol, és egy fotot.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!:) Holnap lesz a nagy nap...már alig várom!
15 ezer.
200000+9szo pás
2-es: Erre most mi szükség volt?
A kérdező hozzászólása: Elsõnek köszönöm a választ! A kettes biztosan onnan tudja az infót, mert igénybe vette már. Van ilyen...

Mennyibe kerül Székesfehérváron az ambulancián a 4D-s ultrahang? Mennyivel előtte kell időpontot kérni rá?

Legjobb válasz: Két éve kb. 11-12 ezer volt. Egy-két héttel elõre adtak nekünk idõpontot, de ha egy konkrét terhességi hétben akartok menni, akkor kérjetek elõbb szerintem, biztos ami biztos.

Két éve kb. 11-12 ezer volt. Egy-két héttel elõre adtak nekünk idõpontot, de ha egy konkrét terhességi hétben akartok menni, akkor kérjetek elõbb szerintem, biztos ami biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ez ugyanúgy mindennap van?Mert olvastam a kiírást, de nem emlékszem már rá!Amúgy a 15. héten szeretnénk menni, hogy megtudjuk a nemét az még 4 hét!
Csak azt jegyeztem fel, hogy du. 2-tõl 6-ig lehet hívni õket. A telszám: 20/936-7888 Elõször mi is korábban akartunk menni, de rábeszéltek a 25-26. hétre, merthogy akkor már milyen szépek a babák. Szerintem óvatosan akarjátok tudni a nemét, a 15. hét még olyan korai... ilyenkor még a 4D is tévedhet. Persze ha nem olyan vagy, hogy rögtön beleéled magadat abba, amit mondanak, az más. Én beleélném, ilyen vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: Igazából nem vagyok az a nagyon beleélõs típus, csak szeretnénk tudni, hogy mégis ki lakik a pociban!Bár mondjuk nekem a megérzésem már az elejétõl kezdve kisfiú, de amúgy teljesen mindegy, csak azért szeretne valamennyire készülni rá az ember..

Kb mennyibe kerül a 4D-s ultrahang?

Legjobb válasz: 10-15 ezer FT közt http://www.ujpestultrahang.hu/main.php?tipus=baba&rendelo=ok.. itt az árak közt meg tudod nézni

10-15 ezer FT közt http://www.ujpestultrahang.hu/main.php?tipus=baba&rendelo=ok.. itt az árak közt meg tudod nézni
Én 5000 ft-os csomagot választottam. 2 kinyomtatott fotót kaptam, a többit cd-re írva (kb. 50 db) + néhány videó, 1 órás babamozi, és persze egy felejthetetlen élmény. Debrecen
2-es, megírnád ez melyikrendelõ volt? Én 4d-s videókat eddig csak 10e-ért láttam.
Szia!Én a 30 hétben megyek, mert az javasolta az orvosom, meg mindenki, hogy ennéél elõbb nem-igen érdemes! Én az Istenhegyi Géndiagnosztikába megyek ahol 13000.- lesz, és kiírják cd-re, meg kapok képeket is! Itt voltam a genetikai szûréseken is, nagyon rendes volt Mindenki, tapasztalt orvosok, és nõvérek, korrekt hely!Számlát is adnak!27hkm
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat.
2-es válaszoló vagyok. A Szent Anna utcai rendelõ volt, ahol 5000 ft-ért volt 4D-s vizsgálat. A videók alatt ne a 20 perces felvételt értsd, hanem ilyen rövidek, fél percesek. Persze ezek is nagyon jók, az egyiken pl. ásít, a másikon szopja az ujját, sõt van olyan is, amin integet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!