Találatok a következő kifejezésre: 4D ultrahangon 14. héten (2 db)

12-14 héten között volt már valaki 4D Ultrahangon? Ott már megtudták mondani a baba nemét?

terhesség, 4D

Legjobb válasz: Szia! Én 14+3-nál voltam 4d-n, meg tudták mondani a nemét 100%-ra, de csak sima 2d-s felvételnél látszott a lába köze. :) 38hkm

Szia! Én 14+3-nál voltam 4d-n, meg tudták mondani a nemét 100%-ra, de csak sima 2d-s felvételnél látszott a lába köze. :) 38hkm
Nekem a 12 hetesen fiút mondott a doki, 14 hetesen lányt. Azóta is lány.
nekem 12hetesen simánál lányt mondtak tudtam az mert meg álmodtam 2fiam mellé:-) ujra 2d-n lányt mondtak 19hetesen is és kislány is lett:-)
Szerintem már a tizedik hét után meg lehet, manapság.
nekem akkor még nem látták, de egy házaspárnak megmondták, akik szintén a 12.héten voltak ott, mint mi. Ha úgy fordul, és fõleg ha fiú, szerintem már látható, de biztosat csak késõbb szoktak mondani.
A 12 hetes 4d a legjobb élményem volt, mindenét egyszerre látod, ne hagyd ki, amúgy hogy válaszoljak is: lányt mondtak akkor, az is lett.
Szia! 11-12 hét között voltam, a legjobb kép ott született :) Kislányt mondtak...most 36 hetes vok...még mindíg kislány, de mostmár én is láttam...érdemes menni!
Nekem a 12 héten fiút mondtak a 4d-n, és azóta is az. 27hkm
Szia!nekem már 11 hetes 4D-n mondták hogy kisfiú és a 19.heti kötelezön is kisfiú volt!20 hetes kismama

4D ultrahangon a 14. héten mekkora pontossággal tudják megállapítani a baba korát és méreteit? Mennyit tévedhetnek centiben, illetve terhességi hétben? Nem menstruáltam, ugy lettem terhes.

Legjobb válasz: Szerintem olyan max 1 hetet, mert ilyen pici korban még nagyon egyformák a bébik! :) Nekem mensihez képest 1 nap eltérés volt.

Szerintem olyan max 1 hetet, mert ilyen pici korban még nagyon egyformák a bébik! :) Nekem mensihez képest 1 nap eltérés volt.
Szia! Pont a múlthéten hallottam, hogy 12-14 hét között a legpontosabb az Uh, akkor tudják legpontosabban megmondani a baba korát! Maximum tényleg + - 1 hét. Kellemes babavárást! 38 hetes kismama
Szia!Én 13 hetesen voltam 4d uh-on, de a gép azt irta ki h 14 hetes vagyok a méretek alapján.Pedig én biztos voltam, tudtam az utso mensit, és kb mikor foganhatott meg.Tévedtem egy pár napot.Szerintem nem is ez a lényeg, csak h minden rendben legyen.Jo babavárást!!!17 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!