Találatok a következő kifejezésre: 4D ultrahangon 14 (7 db)

12-14 héten között volt már valaki 4D Ultrahangon? Ott már megtudták mondani a baba nemét?

terhesség, 4D

Legjobb válasz: Szia! Én 14+3-nál voltam 4d-n, meg tudták mondani a nemét 100%-ra, de csak sima 2d-s felvételnél látszott a lába köze. :) 38hkm

Szia! Én 14+3-nál voltam 4d-n, meg tudták mondani a nemét 100%-ra, de csak sima 2d-s felvételnél látszott a lába köze. :) 38hkm
Nekem a 12 hetesen fiút mondott a doki, 14 hetesen lányt. Azóta is lány.
nekem 12hetesen simánál lányt mondtak tudtam az mert meg álmodtam 2fiam mellé:-) ujra 2d-n lányt mondtak 19hetesen is és kislány is lett:-)
Szerintem már a tizedik hét után meg lehet, manapság.
nekem akkor még nem látták, de egy házaspárnak megmondták, akik szintén a 12.héten voltak ott, mint mi. Ha úgy fordul, és fõleg ha fiú, szerintem már látható, de biztosat csak késõbb szoktak mondani.
A 12 hetes 4d a legjobb élményem volt, mindenét egyszerre látod, ne hagyd ki, amúgy hogy válaszoljak is: lányt mondtak akkor, az is lett.
Szia! 11-12 hét között voltam, a legjobb kép ott született :) Kislányt mondtak...most 36 hetes vok...még mindíg kislány, de mostmár én is láttam...érdemes menni!
Nekem a 12 héten fiút mondtak a 4d-n, és azóta is az. 27hkm
Szia!nekem már 11 hetes 4D-n mondták hogy kisfiú és a 19.heti kötelezön is kisfiú volt!20 hetes kismama

Volt vki 13-14 hetesen 4d ultrahangon? Mit láttatok?

Úgy megnézném a babámat 4d felvételen, de nem lenne ez korai? Jól kivehet? lenne a baba? Majd a huszadik hét közepén is szeretnék menni mindenképp, de nem tudom, hogy most menjek-e vagy ne.

Legjobb válasz: Én 15 hetesen voltam és minden nagyon jól látszott. A nemét is meg tudták mondani. Ilyen korai ultrahangon még a nagy mozgásokat lehet megfigyelni a picinél, ahogy ficánkol, próbálja az ujját bekapni, stb. Késõbb pedig inkább a mimikát, mosolyt, fintorgást lehet jól kivenni. Most még szépen belefér a baba deréktól felfele egy képbe, késõbb már csak apránként lehet látni, mert kb a feje fér rá egy képre. Szerintem mindegyik idõpontban nagy élmény. Arra számíts, hogyha ilyen korán mész az arca nem igazán fog látszani, mert még zsírpárnái nem igen vannak, így kicsit csontos arcocskát láthatsz csak.

Én 15 hetesen voltam és minden nagyon jól látszott. A nemét is meg tudták mondani. Ilyen korai ultrahangon még a nagy mozgásokat lehet megfigyelni a picinél, ahogy ficánkol, próbálja az ujját bekapni, stb. Késõbb pedig inkább a mimikát, mosolyt, fintorgást lehet jól kivenni. Most még szépen belefér a baba deréktól felfele egy képbe, késõbb már csak apránként lehet látni, mert kb a feje fér rá egy képre. Szerintem mindegyik idõpontban nagy élmény. Arra számíts, hogyha ilyen korán mész az arca nem igazán fog látszani, mert még zsírpárnái nem igen vannak, így kicsit csontos arcocskát láthatsz csak.
Szia! Én a 18.-héten voltam, már szépen látszott minden :) Az ahogy ásít az ujját szopizza :) Megkérdeztem én is a dokinõt, h mikor érdemes menni, azt mondta, hogy a 18-27hét-ig a legjobb, mert utána már nincs helye és nehezebben lehet látni . Boldog babavárást kívánok :) Egy 19 hetes kismama
Szia!ezen az oldalon megtudod nézni hogy milyen lehet most a babád.egyébként én nem voltam ennyi idõsen 4D ultrahangon.most mentem elõször 28 hetesen.legközelebb pedig 31 hetesen fogok menni. http://www.medve4d.hu/index.php?inc=3d
Szia! Nekem már a 12 hetesen is átkapcsoltak 3D/4D-re. Csodálatos élmény volt. Nagyon jól kivehetõ volt minden, édes volt ahogy mocorgott, járt keze, lába. Most a 16 hetesen is mutatták, ez is nagyon tetszett :)
Várnék.
Nem sok értelme van, talán még a nemét sem tudják megmondani, meg a kis arca sem emberi még. Várj amíg babás lesz, sokkal jobb! Persze ha van rá pénzed elmehetsz most is, meg késõbb is. Én leginkább arra voltam kíváncsi, hogy hogy néz ki a kis arca, meg hogy fiú, vagy lány!
Attól függ, mit szeretnél én a nemét szerettem volna megtudni mielõbb mindegyik babámnak, a "babamozi" meg arcnak a megpróbált elmosódott lefényképezése nem vonzott. Így én 16 hetesen mentem mindháromszor mert akkor már biztosra megmondható. Jó géppel jó szemmel elõbb is de felénk nincs ilyen így biztosra mentem. meg is mondták mindhármat. Sajnos én olyat keveset láttam ahol valóban szép és felismerhetõ arc fotó készült pl. vagy hogy még hasonlítson is a megszületett babára olyat meg fõleg nem. De van akinek a "baba" élmény hiányzik és így 4dn olyan valóságos és baba alakú már úgy könnyebben megfogható a dolog pl. apukának is hogy egy kis ember van odabent.
Én pont 14 hetesen voltam, de csak a nemével lettünk gazdagabbak, elég érdekes "arca" volt még (: 26 hetesen voltunk legközelebb és gyönyörû volt az arca.
Szerintem kb. a 22. hét után érdemes. Akkor már az arca is szépen látszik, meg sok más is...
Én voltam igaz 15 hetesen, de ahogy írják min. a 20. hétig várnék. Szépen lehetett látni és a neme is kiderült (kuslány). 18hkm
12 hetesen készült 4d kép: http://kepfeltoltes.hu/view/121119/vlcsnap-2011-03-03-19h40m.. Én nem bántam meg :) Ezen látszik teljes egészében még a Picurink :)
16+4 hetesen voltam elõször, megmondtak a nemét, meg egy csomót moziztunk, majd 18 hetesen megint( muszájból, nem lattak gyomortelõdést), majd 24+4-en, ott mar egesz babaforma volt, de nem látszott egyben:-) Most ketteskevel 15-16 hetesen biztos elmegyünk( mar megvettem a kupont hozzá), meg lehet egyszer a vege felé, azt még nem tudom, mert most mashova jarok dokihoz, es itt szuper gep van, a réginél vacak volt.... Szerintem meg 1-2 hetet várj.:-)
Én 16 hetesen voltam, sztem érdemes volt!:) http://i37.tinypic.com/303ebtw.jpg

Ha 14 hetesen 4D ultrahangon azt mondták hogy fiam lesz, akkor azt vegyem 100%-nak?

Legjobb válasz: Szerintem ne :) Majd ha a 20.hét körüli uh-n is tutira mondják, akkor hidd el. Most még olyan pindurka. Egyébként a szülõszoba a tuti :)

Szerintem ne :) Majd ha a 20.hét körüli uh-n is tutira mondják, akkor hidd el. Most még olyan pindurka. Egyébként a szülõszoba a tuti :)
Én is 14 hetesen voltam 4d-n, képet is kaptunk a babáról, amin egyértelmûen látszik, hogy van ott vmi.Tegnap voltam sima 18.-ik heti uh-on, ott 80%-ra mondták, hogy kislány, mert nem volt a lába közt semmi!:) Nekünk is eltünt a kuki?:) Ha gondolod, képet küldök a bizonyitékokról!:)
Szia!Szerintem ne!Nekünk is azt mondták! De Fanni Anna lesz a neve!
Ha látták a fütyijét, akkor az fiú lesz! Nyugi! Egyébként bocsi a kérdésért: nem mondták, h korai a 4D 14 hetesen? Csak mert én a 13. hétben vagyok és már én is nagyon szeretnék menni 4D-re.
Hát ha már ott volt az árulkodó jel :D az eltûnni onnan nem igen fog :D A heréje még nincs leszállva ilyenkor úgy tudom, de kukija már van. És olyanról még nem hallottam, hogy elillant. :D
A 4D megbízhatóbb képet ad, de szerintem még nem 100%! Az én dokim mondta, hogy várjak türelmesen a 20.hétig...várok!:) 16h
ne :) ilyenkor még a lányoknak is van "pöckük", ami csak annyiban különbözik a fiúk fütyijétõl, hogy más szöget zár be :) tehát egy tényleg profi megmondja, de a 18. hetin tutira fogják mondani, akkor már zacsi is jól kivehetõ lesz :)
Igen, szerintem veheted. Ha fiúnak látszik, abból már lány nem lehet. Fordítva lehet :) vagyis ha még nem látnák a kis heréit, mert azok van hogy nagyon késõn szállnak le, és lányt mondanak, abból még lehet fiú.
szerintem igen a fiúkat nagoybb valószínüséggel mondják meg
Sztem senkire ne halgass!!Basszus feltettél 1kérdést, és mindenki MÁST irt rá!
Szia.Mi a 12.héten voltunk 4d-én és ott 90%-ra mondták, hogy kisfiú és az is lett.a 18. hetin nyugodtam meg , hogy ott is fiú lett, de ha neked azt mondták, hogy fiú szerintem lehet nekik hinni, mert ha nem lenne biztos szerintem nem mondanák.
Szerintem a 18.uh már mutatja jól, ott már jó esély van megtudni biztosra.A 12-13.héten még nem fejlõdik ki rendesen.Nekünk a köldökzsinór lógott be.
De durva, nem is tudtam, h van ilyen. :) én írtam, h elillanni nem fog... de akkor valami mást láthattak, vagy akkor még, ahogy korábbi hozzászóló írta van "pöckük" a csajócáknak is??? Hm.. pedig reméltem, h 18. heti uh-n már tudni fogom mi lesz.
21.37 vagyok.A fiúból kislány lett :-))!
Nekem a 13.héten mondták, hogy fiú!Teljesen jól látható volt valami.Azért azt írom, hogy valami mert a 21 héten azt mondták lány!Holnap megyek megint 4d-re kíváncsi vagyok most mit mondanak. 25 hetes
A kérdező hozzászólása: Nekünk nem mondták hogy korai lenne 14 hetesen a 4D ultrahang, mondjuk miért mondanák amikor nem kevés pénzt kérnek el érte, ez nekik csak érdekük hogy minél többet menj. Egyébként teljesen baba formája van, ugrándozik, hajlítgatja a kis ujjait meg a lábacskáit mozgatja. Én is láttam hogy valami kidudorodott a lába között, de úgy olvastam hogy ilyenkor még a klitorisz is kidomborodik a lányoknál, úgyhogy emiatt nem tudom elhiggyem e hogy fiú. (Igazából én nagyon kislányt szeretnék). Kedves 13.40es válaszoló, tudnál küldeni képet priviben? Szóval akkor nektek fiúból lány lett? :) Hol voltatok 4D-sen?
Én 11 hetesen voltam 4D-n (ingyenes volt, ahol vagy 15-en körbeálltak, és ott mondta egy pasi, hogy a nemét is látja). Mikor rákérdeztem elmagyarázták, hogy nem etikus ilyenkor még semmit mondani, mert nem lehet igazán megkülönböztetni, hogy ami ott van azok a herék vagy a szeméremajkak.Persze a megjegyzésbõl gondoltam, hogy fiúra gondolt, mert látott ott valamit. Utána egy héttel késõbb mentem a rendes kötelezõ genetikai UH-ra, és ott a szonográfus azt mondta, hogy eléggé látszik, hogy kisfiú. Most 15 hetes vagyok, de mi úgy vesszük, hogy kisfiú, mindenkinek azt is mondom. De amit a szakember mondott, az alapján azt mondanám, hogy nem 100%, de mi már úgy tekintjük. Ha meg nem, akkor legfeljebb majd mindenkinek elmondjuk, hogy mégsem, és elkezdünk lányneveken gondolkozni:-). Ja és a 4D-s felvételen nálunk is látszódik valami a lába között, amire azt mondanám, hogy egyértelmû, de aztán lehet, hogy mégsem. Én most úgy vagyok vele, hogy szerintem 90%, hogy fiú, de nem 100.
Nekem is biztosra mondták, hogy fiú!Mégis lány lesz.Szerintem a biztos csak késõbb megállapítható.

Volt valaki 14 hetesen 4d ultrahangon, ha igen milyen volt?

Legjobb válasz: Én kb 20 hetesen voltam,de még az sem volt élvezhetõ. Minél késõbb mész annál többet látsz a picibõl és annál izgalmasabb lesz. Én a másodikkal tuti nem megyek 30 hét elõtt. Nehéz kivárni,de szerintem megéri.

Én kb 20 hetesen voltam, de még az sem volt élvezhetõ. Minél késõbb mész annál többet látsz a picibõl és annál izgalmasabb lesz. Én a másodikkal tuti nem megyek 30 hét elõtt. Nehéz kivárni, de szerintem megéri.
én pont 14 hetesen voltam 4 D-en hát olyan volt mint egy kis "homokfigura" aztán késõbb már nem volt rá lehetõség mert egybe már nem fért bele a képernyõbe.
Én 12 hét 3 naposan voltam. Mi nagyon élveztük, már megvolt mindene, kis emberformájú baba! :) Szerintem lehet élvezni, hisz látod a kisbabád ahogy ott ficánkol (már ha nem alszik), és igaz még nincs kifejlõdve az arcocskája rendesen, de az orrát, száját, pici fülét, szemeit lehet látni! :) Szerintem érdemes most is elmenni és majd 25-30. hét között is. Legalábbis mi fogunk. Nagyon megnyugtató hogy látod minden rendben van! Minket 1 órán át vizsgáltak, mert a Pöttöm elbújt a méhlepény mögé, és addig próbálkozott a szonográfus míg jó képek nem lettek! Az egészet megkaptuk dvd-n! Szerintem ha most elmész ugyan úgy nagy élmény lesz! Ja, és azt is mondta a doktornéni hogy kislány, és meg is mutogatta miért. Persze ezt még nem vesszük készpénznek, majd meglátjuk! Boldog babavárást kívánok! 15 hetes pocakosodó
senki nem akar lebeszélni, csak a véleményem írom le, ugyanis erre volt kíváncsi....
Szerintem is menj, nagy élmény lesz. Én 18, 22 és 29 hetesen voltam. A 18. héten már nagyon jól látszott, igaz még a szemei kicsit szélen voltak, de már nagyon felismerhetõ volt mindene. Bekapta az ujját, lábujját, rugdosta a hasam, nagyon édes volt. :) A 22 hetesen már olyan mozdulatai voltak, amiket születése után is felfedeztem, pl. ugyanúgy tartja, rágja a kezét. A 29 heti viszont kicsit késõ volt, mert már a feje is alig fért a képernyõn, pedig az átlagostól kisebb feje volt. :( Azt mondta a hölgy, hogy 30. hét után már nagyon nagy szerencse kell, hogy megmutassa az arcocskáját... hát, nekünk nem nagyon látszott, éppen csak hogy félprofilból sikerült néhány kocka. Pedig mi is az arcvonásaira lettünk volna kíváncsiak. Ez a mi tapasztalatunk, így azt mondom, nyugodtan menjél most 14 hetesen, aztán attól függõen hogy mennyire kifejlõdve szeretnétek látni, 20 és 29 hét között is (akár kétszer)! Boldog babavárást!
en nem hallgatnek azokra akik lebeszelnek, en is kerdeztem ezt nemreg, es egy 12 hetes kismama küldött nekem 4d-s fotot, amit nemreg csinaltatott, hat megeri elmenni, hülyeseg hogy nem elvezhetö hisz mar emberformaja van es van arca is, nagyon sokat mozog, szoval jo lehet.en jövö heten megyek, 14.het lesz.alig varom, vesziteni nem fogsz, ha irsz e-mailt kedden majd küldök izelitöt neked ha gondolod, akkor majd lathatod milyen szia
A kérdező hozzászólása: És akik voltak 14 hetesen nektek látdzott már, hogy fiú v lány mert azt hallotam hogy ekkor már megtudják mondani 4d?
Én 12+4 naposan voltam 4D-n , és megmondták hogy kisfiú lesz. Következõ héten mentem a dokimhoz, és ott is látszódott már a fütykös:)
Kedves Kérdezõ! Nagyon édes már ilyenkor a babád, olyan mint egy "haribó gumimaci". Láthatod a nemét is, és a végtagokat, egészségi állapotát. Igazán nagy élmény és ha teheted, vidd magaddal a párodat is. Én a már túl vagyok ezen az élményen. Ajánlanám neked a "Dr. Szöszi" 4d ultrahangot. 9.900 Ft-ba került (DVD, genetikai uh., 4D babamozi, fotó).

4D ultrahangon a 14. héten mekkora pontossággal tudják megállapítani a baba korát és méreteit? Mennyit tévedhetnek centiben, illetve terhességi hétben? Nem menstruáltam, ugy lettem terhes.

Legjobb válasz: Szerintem olyan max 1 hetet, mert ilyen pici korban még nagyon egyformák a bébik! :) Nekem mensihez képest 1 nap eltérés volt.

Szerintem olyan max 1 hetet, mert ilyen pici korban még nagyon egyformák a bébik! :) Nekem mensihez képest 1 nap eltérés volt.
Szia! Pont a múlthéten hallottam, hogy 12-14 hét között a legpontosabb az Uh, akkor tudják legpontosabban megmondani a baba korát! Maximum tényleg + - 1 hét. Kellemes babavárást! 38 hetes kismama
Szia!Én 13 hetesen voltam 4d uh-on, de a gép azt irta ki h 14 hetes vagyok a méretek alapján.Pedig én biztos voltam, tudtam az utso mensit, és kb mikor foganhatott meg.Tévedtem egy pár napot.Szerintem nem is ez a lényeg, csak h minden rendben legyen.Jo babavárást!!!17 hetes kismama

14-15 esetleg 16 hetesen megéri elmenni 4D-s Ultrahangra? A neme látható lehet?

Karécsonyra szeretnék kedveskedni vele a páromnak.Mivel szegény külföldön van és még nemtudott velem uh ra jönni.

Legjobb válasz: Érdemes. Mostanában érdemes, mert amikor már nagyobb a baba, alig látszik valami. A neme is látható, ha mutatja a pici.

Érdemes. Mostanában érdemes, mert amikor már nagyobb a baba, alig látszik valami. A neme is látható, ha mutatja a pici.
Ha ilyen a szitu és van rá fedezet, akkor próváljátok ki, remélhetõleg szépen látszani fog a picúr. Mégha a neme nem is. :) Én anno 21 hetesen voltam (egyébként még ennél is késõbb javasolják, de akkor már csak egyes testrészei látszanak, mert túl nagy...) és nagyon megérte. Szépen látszott, hogy kislány és így még egészben is megcsodálhattuk, hogy mit mûvel. Most is ugyanígy szeretnénk menni, hogy legyen összehasonlítási alap.
Szia! Nekem 4d uh on mar 12 hetesen mondtak, h fiu, nem hittem. Aztan 16 hetesen, sima uh on latszott, h valoban kisfiu. Ugyhogy igen, 16 hetesen siman latni a nemet. Es ha ugyes a szonografus, akkor meg is mondja 100 szazalera. Olyan nincs, h nem lehet latni, nekem anno elso terhessegnel egy nagyon progi szonografus dr no elmagyarazta, h addig kell ovatosan bokodni a pocakot, ameddig ugy fordul a baba, h megmutatja magat.
En most vagyok 12 hetes eppen ma megyek a 12.heti uh-ra. En is ugy tervezem, hogy 14-16 hetesen megyek 4d-re azt hallottam, hogy akkor a legnagyobb elmeny, bar a baba egy picit meg sovanyka :)
Én direkt megkérdeztem emailben a 4dgenesist, azt válazolták, hogy 14-15. héten már meg tudják mondani a nemét, ha nem takargatja magát. Mi 26-án megyünk, pont 14 hetesen. :)
Szia! Én 14 hetesen is voltam uh-n, sima 2D-n látta a doki hogy 90%kislány! Tudta hogy fiút szeretnénk (már van egy lányunk)És mutatta nekünk, hogy ha kukacos lenne, akkor ott már látszódni kellene....De még nme biztos! Persze nme vagyunk elkeseredve, csak jólett volna 1-1! :)
16 hetesen voltam, abszolút megéri! Nekünk meg is mutatta a férfiasságát ;) Boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: 12 hetes!Most voltam nyakiredõn.És felejthetetlen élmény volt ahogy mocorgott meg mutogatta a kis kezét.Csak a lábaközé nem lehetett belátni.
szerintem 16-tól már nemet tudnak mondani ha jól fekszik. mi akkor voltunk és egyböl megmondta a doki. 20-ik hét fölött szerintem unalmas a 4d. akkor már csak részei látszanak a babának, szinte csak fekszik. az enyém 16 hetesen egy egész müsort lejátszott amin nagyon jót derültünk, a barátnöm 30-ik hetijén meg uncsiztunk, mert a lényeget láttuk aztán semmi nem történt.
Most hány hetes vagy? Én a 14.hétben vagyok. És mikor érdeklõdtem a 4d felõl, többen azt mondták, hogy akkor már érdemes a 18.hétig várni és a 4d-vel együtt megcsináltatani a genetikai vizsgálatot. Mi dec.21.-én fogunk menni, és saját magunknak szánjuk karácsonyi ajándéknak:) Amugy több ismerösõmnek is meg tudták mondani a 16.héten is a nemét, de szerintem elõbb ne menj. Nálunk a 12.hetin felmerült, hogy ugy néz ki, hogy kisfiú, de majd kiderül. Jó babavárást.
Szia. Én 15 hetesen voltam a dokimnál sima Uh-n és már láttuk a kis kukit! szóval ha mutatja magát a bébi akkor tuti látszik már a 4d-n minden. Persze ha a baba is azt akarja. Lányommal mikor terhes voltam csak a 20. héten láttuk meg a lényeget. addig takargatta magát. Ez a bébi pedig úgy kitárulkozott hogy a doki azt mondta ilyen a lányoknak tuti nincs! :) Boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!