Találatok a következő kifejezésre: 48 vagy órás (6 db)

48 vagy 72 órás tablettát csak orvos írhat föl, viszont mivel nem töltöttem a 16ot, törvény van hogy elmondja a szülőknek. De én ezt nem akarom. Mit tegyek?

Ma délután lefeküdtem a barátommal. óvszerrel védekeztünk, de az kilyukadt, és csak a végén vettük észre! 48 vagy 72 órás tablettát csak orvos írhat föl, viszont mivel nem töltöttem a 16ot, törvény van hogy elmondja a szül?knek. De én ezt nem akarom, mivel valószín?leg laposra lennénk verve a barátommal egyetemben. Mit tegyek? segítsetek!

Legjobb válasz: szia! én 15 éves vagyok és én is tinlédzser ambuzlanciára mendtem és fogamzásgátlót irattam föl!senkinek nem szóltak csak a barátom meg én tudjuk meg a barátnöm és kész és semmi t nem szóltak! szerintem te is próbáld meg nehogy késö legyen lés baba legyen belõle

szia! én 15 éves vagyok és én is tinlédzser ambuzlanciára mendtem és fogamzásgátlót irattam föl!senkinek nem szóltak csak a barátom meg én tudjuk meg a barátnöm és kész és semmi t nem szóltak! szerintem te is próbáld meg nehogy késö legyen lés baba legyen belõle
Nem tudsz az egyik barátnõdnek szólni, hogy segítsen?? Olyannak, aki már elmúlt 16... És eltud menni kérni egy tablettát bármelyik tinédzserambulancián. Én ezt tenném!!
szerintem ha egyedül mész el a nõdokihoz nem fogja felhivni a szüleidet utána. Menj el nyugodtan, ma már az orvosok elõbb adnak tabit, minthogy abortuszt csináljanak. Vagy jó ötlet az is ha mással iratsz fel, de 72 órád van rá, úgyhogy én nem vacakolnék, a helyedben nyugodtan elmennék. Hidd el nem kell félned, nem fognak lenyomozni. És nem fogják értesiteni a szüleidet, maximum ha ott van veled az anyukád, és megkérdezi, akkor el tudom képzelni hogy nem hazudik neki a doki.
Van tinédzserambulancia. Kifejezetten az ilyen esetekre, mûködik náluk utólagos fogamzásgátlás. 72 órán belül be kell menni. Nem tudom melyik városban laksz de több helyen is van. Bp-en a Szent István kórházban biztosan. :)
A gyermeknõgyógyász fogad szülõi felügyelet nélkül, csak a TAJ kártyát kéri el. Az orvosi titoktartás rá is vonatkozik, és csak azt mondhatja el a szüleidnek, amit te megengedsz neki! Nincs olyan törvény, ami kötelezné õt arra, hogy beszámoljon a szüleidnek! A TAJ kártyán csak egy szám van, ha nem adod meg a szüleid elérhetõségét, hogyan tudna beszélni velük! Ha a szülõk is elkisérnek az orvoshoz, akkor is kiküldheted õket, és ami a vizsgálaton történik az csak rád, és az orvosra tartozik! Ha Engedélyed nélkül bárkinek beszél róla, akkor az engedélyét kockáztatja!
hol hallottad ezt a baromságot?
Nem kell túl problémázni nincs az az orvos aki a szülökkel bajlodna, elég nekik ha a tizenéves idióták nem gyártanak egy szerencsétlel embert.

A Vichy zöldkupakos, 48 órás dezodorának van férfi és női változata is? Vagy csak egy illlatban kapható?

Vettem egyet, de szerintem eléggé férfi illatú.A gyógyszerész nem kérdezte kinek lesz...

Legjobb válasz: Szerintem a zöld kupakosban csak egyféle van. Én is azt használom, bár én kifejezetten kedvelem az illatát. (Nõnemû vagyok) Utána néztem a neten, itt is csak egy szerepel: http://www.vichy.com/HU-HU/htmlref/produits/DAT00002.html

Szerintem a zöld kupakosban csak egyféle van. Én is azt használom, bár én kifejezetten kedvelem az illatát. (Nõnemû vagyok) Utána néztem a neten, itt is csak egy szerepel: http://www.vichy.com/HU-HU/htmlref/produits/DAT00002.html
szerintem csak egy illatban kapható.:/ nálam sajna nem használt ez a deo >.<
Nekem nagyon bevált, ma láttam a patikában 4 élét, de csak az egyik volt zöld, a másik fehér, egy fekete és egy nagyon halvány zöldeskékes.

Lenne-e esetleg olyan 72 vagy 48 órás fogamzásgátlás amelyhez nem kell szülő egy 15 éves gyerek mellé?

Legjobb válasz: hallod ha már 15 éves akkor már nem sokat tehet a tabletta

hallod ha már 15 éves akkor már nem sokat tehet a tabletta
Ha b***ni tudsz 15 évesen, akkor az anyucival való beszéd sem kéne megerõltetést okozni.
Szegedre?? SOTE Budapesten van, de ne zavarjon! Különben meg példa volt.
remélem azért a kérdezõ nem olyan hülye hogy elmegy szegedre egy tablettáért
Fogamzásgátló, tehát nem eseményutáni. Fogamzásgátló amihez nem kell szülõ: Kondom.
NEM kell hozzá szülõ. Sõt, SOTE 2-n a szülészeti/nõgyógyászati ügyeletnél a nevedet sem kérdezik, neked kell kitölteni a receptet.
De hát eleve nem kell hozzá szülõ! Mondja már meg valaki, honnan veszitek ezt a butaságot??
A kérdező hozzászólása: pont nem ez volt a kérdés gyerekek:)
2-esnél a pont
Sztem összekeverte a SOTE-t a JATE-val, de ez mellékes most.. 48órás fogamzásgátlás nincs, csak 72órás.... 15évesen meg minek szexelni?
nõvérem is vigyázott, most 10hetes terhes:"D
Ha segíteni akarsz neki, akkor ne itt írogass, hanem menj el hozzá, kapd össze és kísérd el a dokihoz!!!
A kérdező hozzászólása: Nem, nem rólam van szó! De mindig mellette vagyok tehát hiszem, hogy rajtam is múlik az õ jövõje. Ahogy rajta is az enyém. Mindig mellette voltam vagyok leszek! De igyekszünk segíteni neki és minél hamarabb elkísérem vagy elviszem nõvéremmel mert benne is bízik mint felnõtt emberben. Amúgy higgyétek el próbáltam elkísérni dokihoz de nem tágít... De most már elfogy a türelmem és õ is elakar menni tehát ez lesz...
Akkor ne ide írogass, hanem fogd meg a kezét és menjetek orvoshoz MOST! be kell vennie max. 3 napon belül az eseményutánit, ha nem akar anyu lenni.
Menjetek, és azt tudatosítsátok benne, hogy a szexel, akkor dokihoz is merjen elmenni!
Persze persze barátnõdnek a barátnõjének a barátnõjének a szomszédjának a szomszédjának a barátnõje:DD Ja istenem:D Miért nem lehet írni hogy rólad van szó?
Amúgy csak megsúgom, hogy a 72 órás tabi úgy mûködik, hogy minél elõbb veszi be, annál nagyobb eséllyel használ. 12 órán belül még 95% eséllyel, utolsó 24 órában meg már csak 50-60% eséllyel. Szóval nagyon jó lenne, ha a baromkodás helyett elmennétek egy istenverte tablettáért. Mondjuk a leányzó is megtehetné, ha már a szexhez nagylány volt. De ha olyan idióta, hogy nem mer, akkor akár elmehetnél te is. Ugyanis az orvos úgy sem tudja leellenõrizni, hogy kivel mi történt. Ha azt mondod, hogy szexeltél és kiszakadt a gumi, vagy nem védekeztél, akkor ki fogja írni neked is. Aztán odaadod neki, ennyi. Nem kell ezt ennyire túlbonyolítani. De azért tényleg lehetne annyi esze a lánynak, hogy elhúz tabiért, ha már ilyen hülye volt. Mégis mit hisz? Ha nem vesz róla tudomást, akkor majd nem lesz terhes? Hány éves ez, 12?
Nekem anno a bõmmel kiszakadt a gumi, és õ is elég fiatal volt (17). Pánikba esett meg minden. Én elég hidegvérû típus vagyok, ezért azonnal felhívtam a háziorvost, aki nagyon rendes volt. Pontos kort nem tudok írni, de gyakorlatilag bárkinek felírja a tablettát, hogy minél elõbb kiválthasd, mert mint elõttem is írták, a hatása az idõvel múlásával csökkenhet. Nem sokat vártam, azonnal mentem oda és felírta. Egy a lényeg, hogy a testvéredbe megbízik, kicsit hathatna rá, hogy azonnal el kéne menni.
Na mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: A gond az hogy a leányzó közel sem 17... amúgy... fogalmam sincs mi van nem érem el... nincs otthon... remélem ír már mert tök ideg vagyok...
Ne idegeskedj! Nem neked lesz gyereked.
Mi az, hogy "... és igyekszünk is"? Hova? Mégis rólad van szó?
A kérdező hozzászólása: Elõször védekeztek is... fogalmam sincs, hogy másodszorra miért nem... megkapta tõlem a fejmosást is... de most ezzel nem segítem... segítenem kell neki, hogy minden klappoljon nem terrorizálni meg elkeseríteni
Mit értesz meg? Az egyetlen dolog, amit meg kellene érteni, hogy ha szexel a lány, akkor védekezzen, és ha már nekilát, akkor arra is legyen elég mersze, hogy ha kell, elmenjen orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért kell ezt így komplikálni. :) Legjobb barátnõm és segítséget kért tõlem....
Amúgy nem tudom hogy írathata e.De majd biztos jön hamarosan olyan aki tudja.
1) NEM 48, hanem 72 órás! 2) mi az, hogy hozzátartozó? NEKI kell kiíratni! Fiatalkorúnak is felírják! Ha nagyon aggódik, vihet magával felnõttet.
A kérdező hozzászólása: akkor 72... amúgy egy nagyon fiatal csajról van szó...és... bízik a testvéremben. Neki írt egy üzenetet... azért nem megy el õ, mert fél. Szerintem érthetõ... próbálok neki segíteni de fáj neki az igazság. Mondtam neki azt is, hogy mondja el szüleinek... de nem... és ezért gondoltam a testvéremre.
Hát persze, akár a szomszédnéni is felirathat. A barátnõd elballag az orvoshoz, elmondja milyen felelõtlen volt, felírják neki a gyógyszert, elmegy a patikába kiváltja, ha már ott van vesz egy csomag óvszert is, és a bogyót beszedi, az óvszer tájékoztatóját pedig elolvassa mire való!
Elmehet õ is, vagy elmehet bárki más, aki azt mondja a dokinak, hogy szüksége van a tabira és lódít valamit.... Nem kell semmi nagykorúság, annak mi értelme lenne? Nem csak nagykorú lehet terhes.... De egyébként ez a nagyon fiatal lány ne szexeljen, ha abba nem gondol bele, hogy esetleg dokihoz is el kell majd mennie! Amúgy meg siessetek hogy minél hamarabb bevegye....
Akkor remélem megszüli a gyereket, tönkremegy az élete a csávót meg börtönbe b#sszák egy pár évre. Aki idióta viselje a következményeit.
A kérdező hozzászólása: 8 hónapos kapcsolata van. én személy szerint megértem de akkor lehet én vagyok a hülye... és igyekszünk is.
Dugni nem fél, orvoshoz menni meg igen? Küldjétek el szépen õt, akár apukájával is - az elég hatásos szokott lenni, fõleg ha apuka utána még elbeszélget a fiúgyerekkel. Aztán a kisasszony következõ szexuális interaktussal várjon addig, amíg szellemileg elég érett lesz a lehetséges következmények belátásához.
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi gond. :) Nagy megkönnyebbülés lett a vége. :)

Honnan tudok szerezni ingyenes xbox live goldot 48 órásat? Vagy akár 12 hónapos is lehet.

xbox live gold

Legjobb válasz: Ingyeneset sehonnan. Liveon keresztül lehet venni 1 hónaposat 200 forintért.

Ingyeneset sehonnan. Liveon keresztül lehet venni 1 hónaposat 200 forintért.
576KByte, Konzolstudio.hu-n láttam 48órás goldot. 12hónapos meg kb egy tizes, nemtudom pontosan. a 200ft meg hülyeség, az más tészta
Miért lenne más tészta? Én rendszeresen így veszem 1 hónapot 200 ft-ért, 3 hónaposat 2000-ért, felváltva. Így egy évre 6600-ból megvagyok, még csak 10-be se kerül...
14:50 Barom...
A 200ft-os nem hülyeség, nekem is szokta rengetegszer reklámozni a box, de nem fogadja el a bankkártya számot!!!!!
Peti: Valószinüleg nem dombornyomott bankkártyád van, és az nem alkalmas netes vásárlásra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!