Találatok a következő kifejezésre: 45 kg 169 cm és 16 (2 db)

45 kg vagyok 169 cm és 16 éves. Hogyan tudnék hízni?

nem rendszeresen eszek de nagyon sokat...hogyan tudnék felszedni legalább 5 kg-t?

Legjobb válasz: Pl rendszeres étkezéssel és mozgással. Ha ezek után sem híznál Ajánlom figyelmedbe a Hízókúra címû diétás könyvet.

Pl rendszeres étkezéssel és mozgással. Ha ezek után sem híznál Ajánlom figyelmedbe a Hízókúra címû diétás könyvet.
Egyél sok gyümölcsöt, étvágy javito.Este 6ora után egyél mindig.Nem egézséges hosszu távon, de én igy hiztam.
Mi sem egyszerûbb. Járjál naponta Mekibe. Akár többször is.
Szia! minden reggel egyél meg 1-2 nagy evõkanál mézet. És rendszeresen étkezz, mozogj, elég ha sétálsz sokat, vagy csináltok valami prógramokat. nekem is ezvolt a gondom. most már csak izmosodno szeretnék, egy picit többment a hasamra, és állandóan eszek. ugyhogy csak mértékel, mert ugyjársz mint én.
Definició: Rendszeres étkezés alatt azt értjük amikor a hét minden napján megközelítõleg ugyanabban az idõpontban étkezünk. Rendszeres és gyakori étkezés javasolt egészséges élemódban min napi 5x étkezés. Reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. Hizás elõsegítésére javasolt egy pót vacsora beiktatása is kb este 7 és 8 között. Rendszeres sport alatt pedig a heti rendszersséggel végzett sport tevékynséget értjünk .min 3 alaklom.
A kérdező hozzászólása: Akkor a vitaminokkal ne is próbálkozzak?
Én 17 éves 170 centi és 47 kiló vagyok.Nekem is a hízással vannak problémáim hogy sehogyse meg.Régebben elkaptam egy csúnya betegséget azóta sem birok visszahízni 54 kilóra. Én is próbálkoztam a vitamiokkal de semmi.Ahogy szedtem a vitaminokat nemhogy híztam volna hanem mégegy kilót fogytam.Pedig sokat eszek de nekem se megy ez a hízókúza.Szóval én már beletörõdtem ebbe a 47 kilóba mert hízás nálam sehogysem akar összejönni sajnos :(
A kérdező hozzászólása: Állítólag a multivitamin is segít hizni..ez mennyire igaz? A rendszeres étkezés azt takarja hogy mindíg ugyanakkor eszem a reggelimet ebédet meg vacsorát?vagy attól még beiktathatok több étkezést is? és köszönöm szépen
egyél sok szénhidrátot! és próbálj meg rendszeresen étkezni!
Hasonló problémáim vannak/voltak nekem is.18 éves, 170 cm, és 54 kg vagyok..általában. Nagyon szerettem voltam hizni, de ez egyszerüen LEHETETLEN. Igazából rengeteget eszek, imádom a csokit(zabálom is vég nélkül az édességeket), fölösleges. Mostmár élvezetböl eszek, nem azért hogy hizzak. Vannak emberek akik genetikailag ilyenek. Ráadásul sportos testalkatom van, lapos vagyok...Örökletes. Aki nincs benne a dolgoban, nem tudja hogy mit jelent hizni, soványnak lenni..mindenki a fogyás problémájával van el. Szerintem fogadd el magad, könnyebb és célravezetöbb.;)

16 éves vagyok, 169 cm és 45 kg. Szerintetek kevés?

És lány vagyok =)

Legjobb válasz: Kevés.

Kevés.
csontkollekció!Minimum 10et kéne híznod!
szia, szerintem ez nagyon nem egészséges, híznod kéne legalább 55 kilóig, csinosabb lennél sokkal.
Nem mindenki anorexiás, aki sovány! Õ azt írta, hogy nem tud hízni.
Ugyanekkora magassággal vagyok ugyanennyi kg, csak 2 évvel idõsebb kiadásban. De voltam ugyanekkora centivel 38 is. Hát igen, anorexiásnak lenni nem leányálom. Szerintem, ha egyéb gondod nincs vele (menszesz kimaradás, bélfekély...) akkor nagy gond nem lehet belõle :) Ha zavar próbálj meg többször enni keveset egy nap, hátha lesz az 50 is :) 18/L
En 15/L vagyok, de 153 cm es 46 kg. Nalam az a baj, hogy kicsit alacsony vagyok. Te 16 cm-vel vagy magassabb nalam, es megis 1 kg-al kevesebb. Nekem ez igy jo a magassagomhoz(majdnem jo), de neked ez keves. Legalabb 55 kg lenne a normalis. Probalj felszedni par kg-ot.
Kicsit kevés, de lánynak elmegy. Ha rendesen eszel, és rendesen megvan a menstruációd, akkor nincs baj ezzel, így mûködik a szervezeted. 16 évesen minden energiát képes felhasználni hízás nélkül.
ahogy az orvosok tudnak a fogyásban ugy tudnak a hizásban is segiteni!
tudom, én is így vagyok vele sajnos :S naponta macdonaldsban eszek, meg egyéb zsíros sz.rokat eszek, mégse hízok egy grammot se :S
A kérdező hozzászólása: Nem tudok hízni akárogy is akarok :(
tényleg nagyon kevés! hízzunk együtt! :D én 167/50 vagyok :)
Most nagyon sovány lehetsz.Tényleg híznod kéne olyan 10kg-t.
én is vékony vagyok :/ csak én 160 és 40 kg. :(
Én szívessen adnék vagy 20kg, mert rajtam meg ennyi a felesleg!!!!
Persze, tudom, én csak ezt írtam, hogy én az voltam :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!